Президентът Росен Плевнелиев се закле и очерта приоритетите си

Новоизбраните президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова положиха клетва на официална церемония в Народното събрание и подписаха клетвения лист.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Росен Плевнелиев се закле и очерта приоритетите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА НИ Е ЧЕСТИТ ПЪРВИЯ ФАЛШИВО НАЗНАЧЕН ПРЕЗИДЕНТ ДОЖИВЯХМЕ И ТОВА ДА НИ СЕ СЛУЧИ

Вчера пътен строител, днес-политически арбитър! Голяма дума каза, ако и залъка му е такъв, как ще го изхраним 5 години в тая криза ?!

циркаджии ! бълвайте сега жупел . стойте гладни . нека ви бие полицията . нека ви крадат бандитите . и като главен секретар на мвр , и като кмет на софия и като премиер , бойко не надскочи милиционерщината си !

Турция има втората по-сила армия в света (след САЩ), та ... нали знаете как си пази периметъра бинбашията ? ( Помните какъв номер ви спретнаха в Северен Ирак, нали ?! ) А България е Крайно Време да стане Държава, и то от 21 век ; Което е Задача и Свято Право на Всички Нас Българ(к)ите ! Ерго -- и на Вас и Вашите Приятели . ---- ( p.s. Семейството ми има и Рода и Приятели в Турция ; Не от вчера . )

След като започва кариерата си с измама и фалшифициране на избори какво да очакваме.....

Докато народа се дели на комунисти и гербери, социалисти и демократи и т.н., политиците и мутрите ще печелят!

Според голяма част от народа приоритетите му са два: 1. Да служа вярно на герб! 2. Да говоря, к'вот' ми нареди боко!

Тоя ако беше в Румъния, намаше да го пуснат да излезе от къщи, та камоли президент да става.

смешен ми е и туй то.не мога да си представя да е главнокомандващ и да му рапортуват.има една такава усмивчица.... така ме дразни, само.абе застани сериозно вече бе.президент си.промени си държанието и стига с тази шутовищина.

Кому е нужен този фъфлещ и заекващ нещастник.

Кервана намалява и скоро за съжаление съвсем ще се претопи и изчезне приятелю, събуди се и го осъзнай.

Мижитурки и джуджета дойдоха временно на власт.

Успех! Днес е прекрасен ден за българската демокрация! Отиде си нескопосното управление на социалистите! Три в едно единомислие! Дерзайте!

Роската винаги си е бил комсомолско егоистче и такъв си остана, приоритета му е бил той да се уреди и на него да му е добре. Ако някой си мисли, че е тръгнал да ви подобрява живота, както се кълнеше преди малко много се лъже, не е такъв човек.

сееега за примиарите на бойко - даааа му го кажете, дааа го фнимава много - 4е нема коректив, и некой огладнел лобист може да му го хлъзне такъв, че и шноркела Канцлер да му се откаже от неговия! и да ни го сгромоляса изведнаж!

Този комиксов герой не е никакъв президент на българите и никога няма да бъде.

Да, Добре че в неделя си заминава!

Много бързо бе ??!!!

Най-после някой на вид некрадлив, нелукав и незлоблив като човечетата преди.

Има, има... много по-лош. А, на бас!

ами сега като са президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ша са оженят ли?хи-хи

Аз по бТВ гледам само филми. Тея са егати измекярите, що се отнася до новини и политика.

Браво на Волен Сидеров, догорина ще гласувам за АТАКА.

Догодина няма да има такава партия. Тя изчезва...Виж, измисли си нещо по-разумно.

Камбаните на храм-паметника забиха тържествено. Плевнелиев и Попова положили клетва. И какво от това? В същия този ден, в същия този час един шофьор на тролейбус едва се въздържа да не скочи от моста. Един строителен работник, без договор, разбира се, мръзнеше на обекта. 90 процента от хората се чудеха как да вържат сметките за парно и ток, а и данъци идват. За малките градчета и селца да не говорим-чудеха се как да отидат до най-близката аптека на 50 километра, за да си купят аспирин. Който не им... [Прочети целия коментар] е предписан от лекар, защото там лекари отдавна няма. Ромите все така усърдно крадяха, пиеха и раждаха ромчета-електорат за Бойковци. Традиционните бандити разбиваха апартаменти и обираха хората, а родната милиция ни пазеше. Родителите на Мирослава от Перник останаха без сълзи и без глас да питат-кой все пак уби детето ни? Една майка подготвя, под тържествения звън, поглебението на 16-годишния си син, самоубил се от отчаяние. А камбаните тържествено звъняха...

Нека тези камбани възвестят края на тази реалия, и дано тя си отиде с червения президент!

ПЪРВОСИГНАЛНИ СЪЩЕСТВА КАТО ТЕБ РАЗДЕЛЯТ СВЕТА НА ЧЕРВЕНО И ВСИЧКО ДРУГО ОСТАНАЛО. Ще те попитам - не беше ли този Плевнелиев комсомолси секретар от здрав комунистически род ?? Не беше ли твоя фюрер личната охрана на първия секретар на БКП ?? Аз не съм бил нито едното нито другото. А ти най вероятно си един пребоядисан другар работещ под прикритие. БОКЛУК

А случайно замисли ли се защо е такъв живота ни днес? От вчера ли е така, заради Бойко ли? Вие мозък в главите си нямате ли? Или каквото ви се кажа от партията - майка?Цели 20 години се мъчиха и успяха - да ни направят болни, неграмотни, престъпници, луди, безработни, бедни...последни...Сега се появяват хора, които имат и политическата воля, и капацитете/колкото и да не си го признавате/ и подкрепа от народа да променят нещо, да възкресят от нищото дори вярата ни, че можем да справим и да живеем добре. Е, не не можете да допуснете дори това в "червените" си глави. И да не се чуди Крас - да света наистина се дели на "червени" и всички останали. И първите са с обременено съзнание, това е категория същества, а не партийна принадлежност, нямащи нищо общо с идеите и идеалите на партията си, където са минали болшевики - оставят след себе си разруха и нищета...А после умело прехвърлят другиму вината...да, ама не...!

Абсолютно си права, че "червените глави" нищо добро не са направили. Само един ти е проблема- че си далтониска!

Колко много злоба комунистическа се лее из нета!!! Защо така бе, другари? На това ли ви учеха в АОНСУ !

Не знаем как е в АОНСУ. Питай другарката Цецка.

влязъл е да се запознае с важни колеги-доносници Р.

Днес е тъжен ден за БСП. Пада още един бастион на комунизма. Много ми е кеф!

А не се кахъри. Те преди 10 години и СДС имаха цялата власт. За БСП едно със сигурност може да се каже - никога не са били за оплакване. И най-вероятно скоро няма и да бъдат.

По- спокойно, бе комуняги. Ще получите инфаркт. И без това повечето сте от 60 години нагоре, защото младите не вярват на комунисти. По-кротко го давайте.

Честито на новия президент! И успех в работата му!

Това не са приоритети а петилетни планове, в стар мухлясал комуно-косомолски стил.

За мен самостоятелни партии няма. Има само политически групи, които лобират за своите господари - олигарси, така че не ми дреме особено "новоизбрания" президент - пионка какви ще ги върши. Програмата му е вече написана/спусната "отгоре".

Български президент още не се е родил, това нещо дето го докарахае е заместител и камуфлаж.

говоритела на бойко тиквата

Простете, Ахмет -- Усмихчо има точно-толкова общо със САЩ, колкото аз-лично с челоудряне отземи по обяд .

БОГ да пази Република България, правителството сформирано от Бойко Борисов и президента Росен Плевнелиев.

Не богохулствай другарю,дано Бог да пази страната ни от такива тъпаци,като теб!

Бог да пази България. Останалите сами да се пазят. Или пък само да се пазят.

Бог да прости България.амин.

Още 4 пропилени години за България. Капацитетът на президентската двойка е нулев.Жалко за нашите деца и внуци, които ще продължават да се изнасят в чужбина.Сега вече не ги упреквам!

Плевнелиев е ПЕТИЯ президент, неграмотници! 1.Петър Младенов - избран от парламента след договорка на Кръглата за промяна на живковата конституция в частта, касаеща държавния глава. Първият термин беше Президент-Председател. 2.Желю Желев - веднъж избран от парламента след оставката на Петър Младенов заради танковете и втори път избран на преки избори от народа, след приемане на новата Конституция, в която механизмът за избор на президент беше променен. 3.Петър Стоянов 4.Гоцэ - 2 мандата 5.Росен Плевнелиев Сега ясно ли е?

Перфектен материал, Дир.бг ; Свалям ви шапка ! ( Я само вижте -- двеста публикувани коментара за има-няма три часа .) По същество: 1.Не си струва да дава човек и наносекунда от Времето-си да обсъжда претоплените за ен-ти път от Усмихчо непродаваемости; 2.Извинете, Идея за България -- това е Вашият "въдворител" на гражданско общество у нас ?! 3.Не приемам чаршафната версия на воленовостите напоследък, но-ооо ... плакатът е перфектен ( И вече е в големите медии Глобално ! ... Нали Всички разбираме накъде върви безпътицата у Нас ?! ) ------ И понеже така-и-така Всички-тук Заедно направихме отдавна 4та годишнина ( Благодаря ви, Дир.бг ! ) и-ииии ... като гледам сме все отбор двойкаджии :-) -- позволете да кажа откровено на Всички Истинни Българ(к)и където-и-да-сте: -Без Вашите директни ( Измеряеми ! ) участия чрез Платформата на антикриза.бг, не съм в Сила да Издигна Разговора на Високо ( Глобално ! ) Ниво ; Извинете ! (Човек съм ... не гъгнив махленски шмекер . )

Не знам защо, но вашите дръвца не стават за горене. Но пък стават за плакати на Волен, когото не долюбвахте до скоро. Вие въобще носите ли шапка?

Какво-точно ме питате ?! ... Дали съм препродавач? --Не съм; ...Дали съм атакистически-атакуващ?-Не съм; ...Дали приемам чаршафности?-Не, никога ! А-ааа ако-ли ме питате дали готвя на Огън -- не, Колега/жке, боравя с Променящи-тектониката Сили ( от в и За Гората ) --------- ( п.с. Коя-точно Шапка Вас-лично Ви интересува ? )

БОГ да пази Република България, правителството сформирано от Бойко Борисов и президента Росаен Плевнелиев.

България е обречена на вечен комунизъм с най-различни цветове. И този индивид не прави изключение.

Пак дрън дрън...

Новият президент е модерен човек. Живял е в реалния демократичен свят, управлявял е значителни парични потоци, имал е подчинени. Видял и вкусил от успеха и знае как се постига. Не е като старата политическа отломка Гоце, изтъкнат,, майстор" на заткулисието и замазването. Плевнелиев е абсолютен прагматик и това е голяма сила, когато трябва да се постигнат реални успехи.

Куртизанът Росен Плевнелиев се закле във вярност към благодетеля си, собственика на ЕТ герб!

Червената сган е тъжна - отива си големият приятел на СССР и Русия доносник Гоце. Но това не е всичко - идва президент, който е прииятел на Германия. А според БСП и червената пасмина в Германия е пълно с фашисти и империалисти. Или май империалистите бяха в САЩ. Все едно те мразят всичко дето не е свързано с Русия и Сев. Корея. Може би и с Куба и Венецуела. Но обичат всякакви екземпляри дето са против САЩ и ЕС. като се започне от Иран, мине се през сирия и се свърши с палестинските терористи.

Чи как

Приоритет след приоритет, след приоритет, след приоритет, след приоритет, след приоритет... А то мандата ми свърши, бе! Да знаете че в по-миналия си живот съм бил жена, а в миналия съм бил президент, а в този мисля да спра да лъжа, ама трудно ми е!

АБЕ, ГАЛФОНИ ГЛАМАВИ ОТ РЕДАКЦИЯТА, ПЛЕВНАЛИЕВ Е ПЕТИЯТ, ПОВТАРЯМ ПЕТИЯТ, ПОТРЕТВАМ ПЕТИЯТ... А НЕ ЧЕТВЪРТИЯ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ.ДА СИ СКЪСАТЕ КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ ПО ЖУРНАЛИСТИКА И ДА НАПРАВИТЕ СПРАВКА ПОНЕ В УИКИПЕДИЯТА ЗА БРОЯ НА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НИ .

Жельо Желев,Петър Стоянов, Георги Първанов - 2 мандата и Росен Плевнелиев ..т.е. за 5 мандата - 4 президента.

Петър Младенов е ПЪРВИЯТ български президент, не е Желю Желев.Кат не вярваш питай самия Желю, същото ще ти каже и той!!!

Този е четвъртият "демократично избран" президент. А бай ти Петър Младенов - танкиста не се брои.

Аааааа брои се, брои се, лека му пръст. Нали родата му сега е в правителството. Само не знам това малкото танкистче ли е, на четиримата танкисти кученцето ли е, що ли е.

В тази държава нищо не функционира както трябва, точно заради такива празнодумци, кандидатемигранти, тъмни "бизнесмени" и аматьорполитици. Български президент още не се е родил.

Абе, тоя защо не показва жена си ??? Нещо го тресе шубето да не кръшне ли, какво ? хахаха

Не бе! Жена му си беше с него. Точно до него седеше, на съседния стол. Да гледа нещо да не обърка.

Глупости!До Президента беше Маргарита Попова - вицепрезидент, а жената на Плевнелиев я нямаше. Кой знае защо>Много странно.Тази богаташка не иска да ни се представи , не ще да се смесва с простите нас.