Коментари - Президентът: Няма да позволя да ме заглушават | dnes.dir.bg
назад

Президентът: Няма да позволя да ме заглушават

Президентът Росен Плевнелиев декларира, че не разполага с офшорни сметки и предупреди, че няма да позволи да бъде заглушаван. Изявлението е в отговор на публикуваната от някои медии информация, че бил източил германска фирма чрез офшорна фирма.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Няма да позволя да ме заглушават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този и сам си е неадекватен - а си внушава и че някой ще пробва да го заглушава... Такъв президент не сме имали никога. Срам!

Плевнелиев няма ошфорка,прехвърлил я на бившата си съпруга. Ето защо сегашната му съпруга не го брои за нищо. А че да бъде президент е последното нещо,което му подхожда. И няма ли някой от обкържението му да му подскаже да не накланя артистично глава,да не се облизва като говори и да се постарае гласът му да не звучи като на девица.И да се опита поне малко да прилича на мъж- да не допуска ББ да го третира като марионетка,въпреки че го избра именно заради това .

Президента гол да го бара

В БИВОЛЪ пише, че Трактора седи зад ' анонимния ' сигнал , свързан с псевдо - офшорните сметки на Плевнелиев . Прочетете статията ! Излишно е да казваме, че Трактора е близък със Станишко, Л. Гоцев, В. Вълков , Бр. Аспарухов и други другари от ДС ...

Какво толкова е важно кой е източника!!! ВАЖНО е ДАЛИ Е ИСТИНА или НЕ!!!!Какво ще се правят на ощипани госпожици-вижте какво казват от Кипър и ако главите ви не са герберски т.е. херметици, ще разберете!

Защо не се попитате как предишният президент не допусна такава излагация-съвета по нац.сигурност да се превърне в пълен смях и провал!!!!И отговора е ясен - Г.Първанов имаше тежест, имаше позиция и я отстояваше -не съм заслепен привърженик на Г.П.- но този сегашния се страхува от всичко-от улицата , от Бойко, а сега и от разкрития в Кипър! Него просто го води течението и ще го доведе рано,рано до ........избор на нов президент-просто не е за това място! Може да е страхотен бизнесмен, -и това е порно- може да е много благ човек, НО ЗА ПРЕЗИДЕНТ НЕ СТАВА!!!Тук се иска да умееш да изградиш правилна позиция И ДА Я ОТСТОЯВАШ!Ние т.е. нашите некадърни управнице и политици я докарахме до там, че 15,20, нека да са 50 хиляди на улицата , и то основно в София, да свалят правителство, да определят областни управители, кой на каква служва да се назначава ,кето НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕМОКРАЦИЯТА!И ако питате тези "протестиращи" дали са гласували болшинството ще кажат - НЕ.И ако ги попитате -защо искат Велико НС и каква промяна в конституцията искат, почти всички ще ви гледат като извънземни-той впрочем и ББ едва ли знае каво иска да се промени!

Гоце беше и е един от предводителите на мафията в България. По негово време имаше кредитен бум и всички мафиозчета и мутренца намазваха и мажеха дебело. За това и никой не го е закачал. Плевенлиев едва ли е има чак толкова големи връзки в БКП/КДС като Гоцко. Та за това така се получава. А не защото ала-бала там каквото си написал.

За тоя (ГОШКО) ми плати фирма да уреждам нещо,ама не стана - не хареса комисионната - мноо е як!Айде със здраве.... :)

Незнам защо плюете по президента, но аз виждам в негово лице един от най-нормалните хора, който явно случайно попаднал в политиката и явно без сам да се натиска за това, сега е принуден и изправен пред големи предизвикателства. Наистина ми прилича инезнам защо правя асоциация с нези герои по американските филми, които без да искат биват поставяни в такива ситуации и после спасяват света (е това са американски филми все пак). Но тук в нашия бг филм, президента влезе в ролята си най-после на президент. Той не е политик (и по-добре), неговия език беше най-близък до този на днешното поколение протестиращи, а то е мнооого по-различно от онова от началото на "демокрацията". Той единствен разбра и показа колко са се променили нещата в ерата на интернет и социалните мрежи и че това е нещо, с което всички политици трябва да се съобразяват. Незная колко жени има и не ме интересува личния му живот, но с трите си деца той също се оказва много по-близо до хората. Съпруга - явно самостоятелно мислеща и непокорна, харесва ми разбира се... Източил Линднер - ами ако е така, много се радвам. Дай боже ние да източваме чуждите фирми, а не те нас. Ходил в чужбина, върнал се после в българия да развива бизнес - и тук се вписва в една мнооого голяма част от българите (почти всеки българин е ходил, ходи, бил, работил или е в чужбина). Може и да е давал рушвети като бизнесмен, но кой шеф на фирма не го е правил, още повече че именно от държавните институции се искат най-вече.. Не че го защитавам, но за мен това е човека с новото политическо мислене, не само в България... Никой не чист и неподкупен, не може да избираме хора единствено вярвайки, че те няма да ни излъжат. Всеки ще го направи стига да има тази възможност, така че чисти хора няма, просто още не им се удала възможност. И това е нашата работа, както и на законите - да не се дава такава възможност. Искрено се надявам Президента да даде пример на политиците и те да разберат, че нещата са много различни и да влязат в час с времето.

Тук има точно 10 платени драскачи на БСП и Атака.Хейтъри продавате българското за турски пари.

Това са мислещи хора, а не като вас да пишат глупости и да се подвизават по цял ден във форумите.

ЛЪЖЕЦ, БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е ОСВЕН КРАДЕЦ И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ.ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ ВИЕ НЕ СТЕ ДОСТОЕН ДА БЪДЕТЕ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

Абе никой не те заглушава другарю комсомолец - страх те е да отговориш на въпросите - защо имаш офшорни сметки и защо си возил шефове на чужди частни фирми с правителственият самолет ? Елементарни въпроси, но нямат отговор ! Типично по комсомолски !

Абе малоумник, знаеш ли какво значи АУРУБИС за икономиката на региона! Като си толкова отворен що не си сглобиш сам компютъра на който щракаш, а не да ползваш изобретенията на империалистите. Технологийте на немците са в пъти по-добри от останалите. Какво ревете... забравихте ли какво стана Кърджали където българин беше собственик на ОЦК-то. Аман от тъпанари в тази държава.

Знаем какво означава другарю,означава извличане на природните богатства и унищожаване на българската природа срещу нищо.Споменатата компания плаща цели 0,4% от печалбата си като концесионна такса и милиони евро за рушвети на управляващите бг политици за да не вдигат тая такса.Разбра ли малоумнико?

няма да заглушавате човека само боко може да говори вместо него.откакто съм в политиката всичко е законно преди това каквото било не е за казване той и боко се представя за друг така че приятно скачане и крещене довечераи не харчете пари за театър театъра е при вас на улицата

И кво стана сега? Освен, че лъготи "нашият президент" има и две жени с които върти далавери, за да не плаща данъци в "подопечната му страна". Кой сега трябва да бъде проверяван от ПСИХИАТРИ И СЛЕДОВАТЕЛИ. ИЗЛИЗА , ЧЕ СИДЕРОВ Е НАЙ-НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО СЪЗИРА ЗАДКУЛИСНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА т.н. "български президент". ДА СЕ МАХА ОТ БЪЛГАРИЯ! ДА ВЪРВИ В КИПЪР! Броят на хората снели доверието си от него нараства лавинообразно!!!!!

дришльо

Тука се напълнило с 30 левките на Болен.

ТОЙ ДА СЕ МАХА ПЪРВИ!

Палячо, ти не можеш да си държавен глава - оставка!

Тогава предложете Пеевски за президент , а майка му за вице.

ами той, Боко, те прекъсна на сред приказката, все едно, че те нямаше, бе, пишман президенте. Боко, като едно разсърдено дете те заглуши за да ни каже, че отново напускал понеже забравили да го хвалят... Боко за нищо те няма! Той беше и казал: и магаре да предложа и него ще го изберат за президент. И май излезе прав, а?

Този трябва да си отиде първи. Много бързо забрави кой го избра, как го избра и защо го избра. Какъв морален съдник може да бъде това подобие на чучело? Докараха ни до там, че да приемаме НЕНОРМАЛНОТО за нормално.

Избра го НАРОДА.

избра го печатницата в Костинброд

Коя е Вероника Плевнелиева - собственик на 18 фирми с над 1 милион долара в Кипър. Наистина ли е "бивша" съпруга на президента, след като все още живеят на един адрес. И коя е настоящата съпруга, за да не се показва никъде с него. И как става прехвърляне на пари, имоти и др. за повече от 14 милиона долара на вече "бивша" съпруга точно няколко дни преди да стане президент. Любопитно, но е истина. Очаквайте до дни.....

МАЗНО И НАГЛО. НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА

Президентът се оказа един алчен хитрец и мекушав човек. Той не защитава националните интереси, а тези на ГЕРБ. Народа да дъвче дъвка, ако може и нея да си я купи!

Да не си на мястото на президента,всеки му нарежда.....в партията Боко му нарежда,вкъщи жена му му нарежда,в президентсвото болния Волен му нарежда...

Боко замрази майчинските и пенсиите, както и минималната заплата! Мълчаха си и го възхваляваха! Кои бяха доволните от мутрата? Естествено, тия които вият в момента по площадите, администрацията и семействата им, на които се развали рахата след изборите....Както и купените от ГРОБ телевизии.

..." Естествено, тия които вият в момента по площадите, администрацията и семействата им, на които се развали рахата след изборите...." Ехо, Мира, или както там се казваш!! Тези,които "вият" по площадите са българският народ, на който му омръзна да го правят на глупав. Е, има и такива,глупави, като теб, на които "любимата" БСП разчита. Но, те стават ве по-малко

Не батенце българския народ още не си го видял по площадите. Сега са само некви смотаняци дет незнаят какво искат и за кой го искат.

тоя какъв президент може да бъде на тиквун куклата тоя опорочи тая институция

Колонизацията на икономиката ни е политика на Брюксел. Скоро ще стане ясно, че ЕРП-тата принадлежат на чешки и авсстрийски еврейски фирми, а за висши политици подкрепят бивши мутри и селски терикати, та да им дърпат лесно конците. България не е суверенна държава и не може едно важно решение да вземе за себеси без благоволението на колонизаторите. Когато ликвидират ЕРП-тата и електроразпределение се върне към държавната НЕК , ще е знак , че поемаме курс на освобождаване от колониалистическата клопка, в която ни вкараха досегашните правителства.

РОСЕНЧО, КОЙТО Е ПРОДУКТ НА ШКОЛАТА НА МУТРАТА БОКО ДА БЪДЕ РЕВИЗИРАН И АКО Е СГАФИЛ ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА, А НЕ ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО ОЩИПАНА ДЕВИЦА.

Упорит е като комунист на разпит. И децата видяха, че царя е гол, а той ми се изкарва първата девственица, на физиономията му е изписано , че е гоцеделчевски терикат. Интересно е обаче, че медиите скочиха срещу Волен, а никой не настоя за разследване на данните. Няма по-опасно от това на върха на държавата да имаш мошенник, най-лесно се колониализира държава чрез демократичен обществен строй и подкупни президент и премиер.

Браво умник.Бегай сега при Болен за 30 лефчета.

бегай ти при Боко, че почна да раздава картите, а привечер си на мачле и филия с мас, после за отмора ще ви чете Винету.

Никакви партии . ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА .

Няма защо да те заглушават, ти сам си се заглушил. напоследък се опита да гъкнеш ама имаш сливици и излезе фалшиво.

До предателя Сидеров: Доволен ли си, продажна кадъно, твоите господари забраняват Ботев. Всеки предател заслужава най-тежката присъда- пълно презрение и забвение! Ти се изплю в лицето на българската нация.

ами това беше наредено от Боко, бе. Забрави ли, че се кри през февруари и не отиде на паметника на Левски, кри се и на националния празник, 3-ти март-освобождението ни от турско робство. Ето ги предателите, кой ходи на конгреса на Ердоган, а,тикво - одиха твоите герберастки вождове.

БРАВО, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ! Браво за изказването.И не се бой, до теб ще застанат всички честни българи.Няма да им стигне времето на комунистите да те бутнат.С уважение.

Ах тоя крадлив мушмурок Плевнята, как само го защитават крадливите гербови мутри! Всичко що се случва из улиците е произведено от мутринската групировка ГРОБ, загробила БГ! А купените телевизии.....Много смешно, ако не беше страшно!

" Честните" българи все повече НАМАЛЯВАТ!!!!!!

Те не мълчаха, а се подхилкваха под мустак

Младоженецът(народът) отмени сватбата.Булката(правителството)се оказа лека жена.Веднага,след като получи годежен пръстен булката изневери.Побърза да си легне с няколкото олигарха,в знак на благодарност,че я бяха препоръчали на жениха,като надеждна и "почти девствена",а многократно я бяха ползвали.Единият от тях дори я оправи и отзад,според етнотрадицията си.Женихът разбра и й посочи вратата.Булката обаче се запъва и не ще да си ходи,обещава вече да вярна и настоява да консумира брака си поне през следващите 4 години.Кой българин обаче вярва на клетви изречени женска уста,която мирише на чужд мъж.Следва шут отзад и обявяване на нов кастинг за нова булка,а старата да си я оправят тези,които досега я оправяли.

Болни фантазии на пубертиращо индивидче. Ако смяташ да сравняваш едно правителство с една жена, значи си пълен комплексар и идиот.

и аз оправих една булка с високо кръвно беше горката, възпълничка, но все пак булка, ама като реших пак да я оправя тя кръшна - самоопредели се като някакъв си лидер и избяга от джамбурето, което отдавна е замислила и планирала, ама пак ще се видим с нея, няма къде да отиде, те и едни други хора се надяват да я оправят и хич не се интересуват от нейното кръвно...

Каквото и да си дудняте гербери, вече сте издухани и никой няма да ви позволи отново да си разигравате коня, ами стягайте редиците, остригани и преоблечени в раирани костюмчета и задължително със сапунче в ръка, но внимавайте само да не го изпуснете на земята - 100% старите кучета ще ви пръснат дупетата

я млакваи бе тапанар такав,

Господа червени пендели, време е да се скриете! Боко както и Президента с помощта на народа ще ви го сложат задружно в хор!

Чети вестници!!!! от 22.06.2013г. Имали сме си президент-многоженец, за това жена му не се показва пред хората, да не я знаем първа ли се води или втора.

Това е насрания "президент" от СИДЕРОВ - браво вожде, поне им го казваш в очите!

Репортер на БНТ под прикритие в платена агитка на "Атака"

Репортер на БНТ под прикритие в платена агитка на "Атака"

Какво правят шефовете на Дънди прешъс и Аурубис (две чужду частни компании, които смучат рудата на българия) в правителствения самолет на Плевнелиев?!

Летят, а ти какво правиш в кенефа на Позитано(паметта ти изневерява)- пикаеш си в крачолите!

Ама ти как дойде на власт бе комсомолецо ? Да си подарявал къща на Шулева за да ги ходпише за строителството на Безнеспарка? И ти с в кенева. И Сидеров не е цвете, но и ти си боклук. Докаран с шашми от ГЕРБ.

А в рамките на президентския мандат - има ли прояви на боклук? А, достойни прояви във важен момент? Конкретно в днешната сценка беше ли боклук? Ако всички заскандираме "Президентът е боклук" утре на шществието, вие какво ще спечелите?

Сега разбирате ли защо няма армия и полиция, която да се грижи да се спазват и прилагат законите?! Държавата се разпада, а разни антибългарски утрепки (тези в момента, които се правят на управляващи ,са тъкмо такива) се хилят арогантно и си играят на власт! Какво следва оттук нататък?...Ами каквото и да следва ще бъде изненада за кукловодите и техните бълг. слуги...

Човек от миналото си не може да избяга-внимавай да не се окаже истина това, което се говори, че тогава незнам къде ще трябва да идеш за да се скриеш от народния гняв!

А ти къде ще идеш???

На мамка ти отзади:-))))

В тоя плевник е събрана толкова далавера и комсомоска злоба, че не мандат а цял живот няма да му стигне да бръщулеви и бълва идиотии и да вари каши от които няма излизане. Това е болен и вреден човек, на който мястото му е в приют за душевно болни, а не в държавата.

Да попитам-ако Плевнелиев наистина е източил 1 000 000 долара от немска фирма, мислите ли, че немците нямаше да са първите, които да вдигнат врява? Относно Сидеров-видяхте ли по новините как събират мутри за масовка пред централата на Атака-над 95 кг :),по 40 лв на еничар..Разигра цирк по време на съвета, а турчина и Станишев мълчаха като п...и! Оставка на това правителство! Друго решение просто няма!

По-вероятно е Сидеров да има тайни сметки-иначе от къде ще раздава толко пари???

Той, като проститутка, нали няма касов апарат и приходите му от свирките, дето направи и продължава да прави на гея и бея, никъде не ги отчита. Та все някое и друго милионче е посъбрал вече.

Кажи му "КУРВАТА" и не е нужно да уточняваме, че не е женчото президент.

Случаен и зависим псевдопрезидент, с офшорни сметки, литкащ на сам на там с олигарси и босове на чужди монополи точно когато цялата страна се е надигнала точно срещу тях, е това е резултата, слаба държава или липсваща такава.

БРАВО, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ! Браво за изказването.И не се бой, до теб ще застанат всички честни българи.Няма да им стигне времето на комунистите да те бутнат.С уважение.

Борисов също прекъсна и надвика президента за да си каже, че ще излезе като разглезено момченце. Защо президентът не направи на Борисов забележка да не го прекъсва и да се държи по правилата, а?

му е на верижката като болонка.

Време е Президентът да поеме по твърд курс срещу Сидеров и медийната империя на Пеевски. ТВ7 трябва да бъде закрита, а Бареков и клеветниците да бъдат дадени под съд.

демократе, кажи още кого да обесят за да ти е пълен кефа и да можеш да се развихриш без всякаква опозиция, нали така, демократе?

каква опозиция, бе, фес оноден.. каква опозиция сте, видяхме ви... лизачи.

Няма ли кой да то застреля този Болен идион? Хем ще му спести лудницата и ще спаси България!

колега с твоята нерешителност, мекушавост и зависимост от ГЕРБ вие хвърляте страната в грозен и непредсказуем конфликт! Вие станахте жертва на нездравите мераци на Борисов за власт!