Кандидат-президентите казват в 6 думи защо искат да спечелят

Преди месец Дарик радио, вестник „24 часа" и БНТ попитаха кандидатите за президент защо искат да седнат в стола на "Дондуков" 2. Трите медии поставиха условие - отговорът им да бъде само от 6 думи.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-президентите казват в 6 думи защо искат да спечелят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на новия президент на България Росен Плевнелиев! Какъв контраст между неговото великолепно послание и безмислените изречения на останалите кандидати!

вие сте блондинка, нали?

Честита изборна загуба на БСП :))) Със здраве да си я ползвате дълги години :) мухахахахххх

В детската градина децата знаят имената- Иван, Мария, Гошко, Данчо, Свтльо, Светла. Ние сме недорасли, неузряли и напълно оглупели в едно тъжно общество на лозунгите. Ще има нов президент, но с нови дрехи. Новите дрехи на краля.

Дайте път на добрите закони. Стига с тези вечни селски лозунги- Пешо, Светльо, Киро, Гошо, Тошо, Пенка...

Единственото точно е на Стетльо! Един шоумен е по-умен от всички политици и им го казва!

Простият, невежия човек знае да критикува, умният разсъждава благо.

Дано така и продължава !

Добрите закони - залог за колективното благоденствие. (-)

:) ( нерегистриран ) 21.09.2011 10:44 г-н Плевенлиев, как гарантирате? г-н Калфин, как давате нещо което не е ваше? г-жо Кунева, коя е тази фирма дето предлага работа? Отдавна търся :) г-н Христов, това вече сме го чували :) г-н Сидеров, живеете в конспирация някаква г-н Семов, без Бойко добре, ама аз и вас не ви искам :) г-н Каракачанов, малко е късно вече г-жа Капон, това не е реклама на шампоан :) г-н Петров, някой сме будни отдавна г-н Василев, като не искаш къде си тръгнал бе? Светльо, къде бе братче? г-н Куцаров, целта оправдава средствата г-н Чернев, ревизия на властта в България ще реши кризата... още г-н Ненчев, това е популизъм г-н Йосифов, царя е гол :) г-н Шабан, всяка сутрин освобождавам духа :) г-н Солаков, няма как г-н Чорбанов, ми тука сме ама за малко :)

Господа, посочените изказвания на мераклиите за Президент са свидетелства за низмената им същност - низмен ум, дивашка самоувереност и политическа неграмотност. Някои от изказванията показват престъпни намерения - използване на Президенския пост за замяна на Републиката с монархия. Нито един от тези хорица не е подходящ за Президент.

И? Какво предлагаш?

Знаем, знаем! Ти предлагаш Плевнелиев. Айде нещо ново кажете де!

Да не се залъгвате да не избирате от чужд Ви списък с чужди Ви люде истинските си врагове. Създайте си свои партии срещу им тези не са Ваши и са срещу Вас. Ако Ви е страх, а това не е без причини, ако сами сте безсилни подайте невалиден, т.е. безсилен глас. Щом е вярно така да е. Това ще принуди негодяите да лъжат, а на лъжата краката са къси. Вашето време ще дойде от Вас.

НАЙ- ИСТИНСКИ СА ДУМИТЕ НА Г-Н ПЕТРОВ!!!! ВСИЧКИ ДРУГИ КАНДИДАТИ РАЗКАЗВАТ ПРИКАЗКИ,КОЙТО СМЕ ЧУВАЛИ ХИЛЯДИ ПЪТИ!!!!

Е, разкрит си, вероятно ТИ си Петров, защото не е възможно друг да го подкрепя!! / пардон, или си жена му/

така е за вас!само че не всички в Бг сме от тайфата на Дамбовците,Хамстерите и Килърите като вас за да го разберем това!

ясно е само, че няма да се гласува :(

Брей, какъв си българин - мързелив, безотговорен, тъп и неспособен да направиш един от най-важните избори за една държава - на държавен глава! Ще оставиш на циганите и турците да решават вместо теб - и какво, гордееш ли се много с мързела си - духовен, интелектуален и физически?! Би трябвало да се срамуваш!

Законът е ред, а добрия закон е добър ред. / Аристотел

Да !

радвам се. човек е това- което го радва.

Светльо Витков - ПРЕЗИДЕНТ!

Господин Салам, Съдейки по вашето име и по изказването, което сте си позволил да отправите тук, мога да кажа, че страдате от силно проявена форма на комплекса за малоценност. Моля, обърнете си внимание и в бъдеще си пийте хапчетата за да не изпадате в такива кризи :)

Тя класната ще те оправи много бързо,пред нея едва ли така се чекнеш ,мърльо,такава Светлина с показалката ще видиш по кратунката ,че ще се молиш за Азис за президент,поне ще ядеш дървото по задните части..

Да изберем вашият Светльо,че да ходим и по родителски срещи и в президентството,малко са ни училищата,сакън президента да не би да се е качил на полилея,оскубал косата на вицето, за да я сваля или да е опасал фикуса... Глейте си даскалото,тук и без това е мега тъпо за вас ,келеменца,по божественярско е да си киснете в скайпа !

САМО Светльо Витков. Да махнем ОТРЕПКИТЕ ДЕТО ПАК СЕ ГЛАСЯТ ДА КРАДАТ. Само с празна бюлетина не можем ги махна.

Ти пикльо с твоя Светлюр,си гледай скайпа и фейса,още нямаш нужните мозъчни гънки за тук,не е лошо и класната да ти направи поне 2-3 с показалката !

Глупако, простата ти кратуна не взима впредвид нещо доста сложно и важно. Гласовете за Витков са протестен вот, поради това , че нормалните хора не виждат в Изборите избор. Плюс това , съзирам ГЕРБОВСКА "демократичност" в това, да се нахвърлиш агресивно върху някого защото не е направил твоя избор. Как е възможно все кухи лейки да говорят за дефицит на мозъчни гънки, ами нали с всяка дума ни убеждаваш, че единствената ти вътрешна живинка са глистите.

г-н Плевенлиев, как гарантирате? г-н Калфин, как давате нещо което не е ваше? г-жо Кунева, коя е тази фирма дето предлага работа? Отдавна търся :) г-н Христов, това вече сме го чували :) г-н Сидеров, живеете в конспирация някаква г-н Семов, без Бойко добре, ама аз и вас не ви искам :) г-н Каракачанов, малко е късно вече г-жа Капон, това не е реклама на шампоан :) г-н Петров, някой сме будни отдавна г-н Василев, като не искаш къде си тръгнал бе? Светльо, къде бе братче? г-н Куцаров, целта оправдава средствата г-н Чернев, ревизия на властта в България ще реши кризата г-н Ненчев, това е популизъм г-н Йосифов, царя е гол :) г-н Шабан, всяка сутрин освобождавам духа :) г-н Солаков, няма как г-н Чорбанов, ми тука сме ама за малко :)

Поздравления за коментара!!!

Поздравления, коментарът е много добър, но е типично по български - не предлага решение. А то е ясно, че трябва да изберем най-малкото зло.

Уникален коментар! :)

Тоя съвсем иплющяяяяял: Венцислав Йосифов, ИК --> СТИГА РЕПУБЛИКАНСКИ ХАОС, ИСКАМЕ КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. И какво - като го изберем за президент, той ще се прекръсти на цар, ще отмени Конституцията и ще стане всевластен??? Алллооуу, а Боко и Цеко - какво ще работят, бре? Всъщност - Боко пъдарин, Цеко - отговорник по физкултурата в Царство България!

От Атанас Семов /вкл./ надолу - просто безмозъчни заклинания....на хора, които са по скоро кандидат пациенти на психодиспансера

Та значи д-р Солаков все пак го има с неговата `Идея` ... А г-н Семов би следвало да знае, че Банкя е санаторно-лечебно място далеч преди 50те на миналия век ( И уви, няма нищо-общо с инкубатор на български държавници ! ) ----- Дървосекачът със седем думи към осемнадесетте шесто(думници/чки) : -- На мене ми писна от рапъри актьори !

Няма какво да коментираме как са подредени "мъдрите" мисли на кандидатите. Най-простичко щеше да е да са по азбучен ред. А аз още не мога да спра да се смея: Цяла нощ младежите герберасти вардили ред да са първи на жребия! Обаче ги изтеглили втори - представяте ли си "какъФ такъФ некакъФ" смут и ужас е изпълнил техните сърца!

Някак си ДИР.БГ , много набивате на очи определени кандидати а други ги избутвате надолу ? Защо са подредени по този начин ? Някак си Плевленлиев никак не е на 1-во място според номера на бюлетината.

Парите какво ли не правят

Е пак дира виновен,винаги ще има някой наръбен махнаджия..ей го тоя- Росен му пречел... Абе махнете го пък сложете на 1 място световно известните Сали Шабан и Андрей Чобанов,белким спре да цвили...

А какъв е този президент за КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ?

Цар.

Това за пред хората, иначе - "За да лапам много народни парички"

:) Браво!

Вземете сега ги накарайте да напишат по едно есе за трагичното в Далчев или меланхоличното в Дебелянов...Аман от инфантилни даскалици,преквалифицирали с се на журналистки под чаршафите на редакторите.Ама не е луд ,тоя който яде баницата,всеки кандидат вместо да ви изхвърли с шутове,седнал да ви уйдисва на акъла..Не е лошо и да ги препитате и за закона на Ом в някой телевизионен диспут,например....

За да се наям без срам...

Росен е най-смислен и реалистичен. Казва нещо ,което може да направи според правомощията на президентската институция, своя характер и способности. Има още едно-две разумни неща, но не са толкова силни за девиз на президент. А Калфин, пръмовата снаха, седесарският лицемер, Алексей - лъжат, ама лъжат, да чак ушите им плющят! Приказките им са точно обратното на делата, по които ги познаваме досега! Какво й се прищяло на куневицата?! Ние да работим, а тя да се вее из Европейските столици и с многозначителни физиономии да обяснява колко е велика и умна ли?! Абе-е, я .... да не се изразявам като едни простаци!

Гарантирам-какво гарантира Роско.той и шефа му тиквата гарантираше,ама нищо не неправи.Гарантира че ще унищожи и останалия некачествен материал,тоест българи които още са живи.

От сутринта се чудя как да Ви задам възможно-най-учтиво въпроса : -- А Вие (и приятели) защо спахте навремето ?

ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ДОБРОТО ЩЕ БЪДЕ НАГРАДЕНО Който е измислил тези 6 думи - никога не трябва повече да се занимава с ПР! "Гарантирам" - другарят Борисов преди две години също гарантираше, а Мадридският Мошеник направо обещаваше. "Доброто ще бъде наградено" - това звучи малко като думи от приказка или басня. Какво е това "добро"? За кого е добро? За депутатите или за хората? Е, депутатското "добро" се награждава всеки месец. И с какво ще се награди дорбото - с пари, с кюфтета или с едно голямо "МЕРСИ" да си го намажеш на филийка? Иначе Мел Брукс си гое казал в "История на света": "Аааа, бедните ли? Да го дух*т бедните!"

Че Борисов наистина гарнтира! Колкото пъти съм казал някъде в институция, че ще информирам лично Борисов за някоя издънка, нещата веднага се оправят. Извинявали са се за глупостите, които праявят. Връщал съм строители да си оправят тротоара с тези думи. И се връщат! Бойко би им разказал играта за дребни шмекерии и те мнго добре го знаят. Сега чакам още една институция да ми се изповяда за опита за рекет, който ми направи, и веднага ги пускам на Бойко и медиите. Ще им стопи лагерите, ще ги разхвърли като парцали. Ето това наричам истински гарации, а не да ми се хили и да си врътка партийните далавери, независимо от нуждите на обществото. Има период на натрупване, който дава все по-добри резултати. Вече има ведомства с коренно рзличен облик от преди - работят! На жалба по телефона ми се обаждат след 3 минути и половина! От обаждане по тел. на обяд свикани юристите, вечерта по телевизията сае съобщава резултата. Това е само което аз съм опитвал. Не съм от ГЕРБ, да добавя...

Ама мнооо си праФ! Боко е цар в оправянето на дреболиите! Действа точно на принципа - За кокошка - нЕма прошка! За милион - нЕма закон! И когато стане въпрос за по-едрите неща - монополите, ТИМ, Лукойл, Герговците - тогава нещата стават малко по-други! Тогава Боко е по-нисък от тревата на стадиона дето рита топка. Е - и това го умееше (доскоро) - да рита топка. Вече и това не го може.

Да не би да си племенник на Бойко?Защото той като кмет не свърши нищо.Нито за боклука,нито за кучетата в София.Както и сегашната кметица Фандъкова. Освен магистрали и лентички нищо друго няма.Заблудени обаче многоооооооо

Може и с три букви: Щ Щ Д Радистите знаят защо?

Щ Щ Д се отнася за всички кандидат- президенти.

за това ли идеше реч: --/.-/--/.-/-/..

За--/.-/--/-.-/.-/../--:)

На каква скорост го искате ?

Тъпанара,21.09.2011 09:49,много точно,много точно!Страшно ми харесват тези три букви ,използвах ги за ник в един сайт където (омерзен) вече не пиша.Сполай ти за свежата мисъл.

Витков - Президент! ВЪРХОВЕТЕ НЕ МОГАТ, НИЗИНИТЕ НЕ ИСКАТ!!!

защото искат да папат ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗА ПРЕЗИДЕНТА ! ВЪРХОВЕТЕ НЕ МОГАТ, НИЗИНИТЕ НЕ ИСКАТ!!!

Това е цитат от Ленин - ако не знаеш, неговото определение за "революционна ситуация". И Гоцето нещо почна да го повтаря напоследък. Ти искаш пак да ни сполетяват революции ли?! Ние не искаме. Твоят човек няма никакъв шанс, освен да смайва приятелчета, които не са чели класиците на марксизма-ленинизма и сега техните иначе ярки лозунги им се струват много впечатляващи! Но някои знаем как завършиха тези експерименти - и не желаем да се повтарят! Що не се ограмотите малко преди да дрънкате стари доспехи ... и чужди!

специален поздрав - намери го и си го пусни: Аривидерчи (От ивицата Газа в Устанкино)

За президент -- съм на скромен собствен бизнес ; Върхове и низини са минавани ( И покорявани или присъединявани ! ) ; `Не мога` и `Не искам` не фигурират в употребяваните-от-мен изрази . ----- ... А `мислите` на онзи-там венерично-болен потрошил сума чужди пари и животи, ако позволите -- нямат място в нашата (бъдеща) Чиста и Свята Република .

Калфин може и с 3 думи: ПАК ЩЕ КРАДЕМ

ЗА ДА ИЗБЕСЯ РУСКО-ТУРСКАТА ПАПЛАЧ.

Господа Президенти... Майната Ви. АЗ ОЦЕЛЯВАМ.

+1 Не вярвам на никого! Всички обещават, и всички забравят след като спечелят изборите! Призовавам всички които не искат да гласуват да отидат и да пуснат празна бюлетина! По добре празна отколкото никава!!!

Това с празната бюлетина редовно го правя. Просто отчитам избирателна активност.

ДАВАМ БЪЛГАРИЯ НА КАДЪРНИТЕ пионери И ОБРАЗОВАНИТЕ пионери

Пионери казвате ... Дано дойдат !

Безличие, като всичко наоколо.

АЛЕКСЕЙ Е ЧОВЕКЪТ,НО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИМ!!

Витков е президента

Това е президента : ВЪРХОВЕТЕ НЕ МОГАТ, НИЗИНИТЕ НЕ ИСКАТ!!!

Ако беше прочел малко историята нямаше да се възхищаваш на тази глупост. За твое сведение, това е дефиницията за революционна обстановка, според гениите на социализма и комунизма. Тя беше написана във всички учебници по история преди време.

Но е абсолютно вярна! Исторически доказана!Когато върховете забравят за низините, те им го напомнят с революции!Аз лично се сещам веднага за няколко!След което върховете почват да плащат греховете си към низините - с кръв!

Мегленка трепе рибата! Дай заплати като твоите, драга! Ние, които все още имат работа, си работим, ама какво получаваме?

Напълно си прав! Да ни опази Господ от Кунева - една много опасна за България жена (човекоподобно)!

ДО КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТИТЕ: ДУМИТЕ ФАЛШИВИ И НАДУТИ СИ ОСТАВАТ ВИНАГИ НЕЧУТИ. Можеш ли на всеки жаден глътка да дадеш вода, сладък залък хляб на гладен, на изгубил се следа. Не, не можеш, но опитай! Малкото ти направи! За отплатата не питай! И доброто забрави!

Едно наистина-добро послание ! Дано Мъдростта най-накрая поведе всички българ(к)и, ГНЕВЕН !!!

Бългаския президет като държавен глалша си работеха в обратна посока.ава с куража си трябва да спре разпада на нацията да вдига ежедневно духът на гражданите.Всички досегашни президенти бяха мушмуроци и с ф

Това е президента : ВЪРХОВЕТЕ НЕ МОГАТ, НИЗИНИТЕ НЕ ИСКАТ!!!

Това е рецензента на политиката, но не и Президент. Мишките, които критикуват, а ако влязат в президентството, то ще закънти на празно. Сгрешен манталитет!

Моят разказ е следният: Заменям неупотребявано либидо за нов хладилник.