Плевнелиев стана президент с 52.56% от гласовете

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова получава 52.56% от гласовете на избирателите, а Ивайло Калфин и Стефан Данаилов получават 47.44%.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев стана президент с 52.56% от гласовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апартаментът му е по-луксозен от държавната вила, та затова ще живее там. Но нали ще приема официални гости.Също там ли?Ех...

А, така. Покажи Росене, че с учене, труд и богата жена всичко можеш да постигнеш..като гледам как се бави - сигурна красавица, майка на 3 деца.!!!!..Даскалите имат нужда от положителни примери, които децата не срещат в битието. Некой пат се отбивай и в нашето в дир ..и тук има хайлази. УСПЕХ..и им го върни тъпкано на швабите че даваха на гърци пари да любят наши жени...какви ушета имаш..ХАЙДЕ, НАСЛУКА!

С подкрепата на Отворено общество, Сорос, олигарсите от Глобална България и лично от ББ, чиято партийка е техен проект, не е трудно да бъде избран. Иска се само малко пари, кютек, купени медии и туземни глупаци, които заради опростачването си, сами навират глупавите си глави в примката.

няма не..че ти дърпаме ушите. все пак ако Вероника е свободна ..!!!!!!!!!!!. ..аз .такова..вярвам и. нищо че са малко люти момичетата в тази красива част на България. Вяра, да знаеш, че носим на бой! Застраховани , някои ще водят влакче за kiss. после ..няма после - има днес . и 5 години.

За ДАНАИЛОВ,не за Калфин гласува дядо ми и това,очевидно, трябва да се напомня.Както и факта,че напусна "потъващия кораб"-БСП,за да спаси личната си кариера.И както се видя- успя! Самопожертвователно е устроил на работа в Бр=ксел и жена си. Типичния партиен кариерист!

Чудна работа, "спечелиха" хора, които не са харесвани, от партия която мразят.

АКО ГЕРБ ИГРАХА ЧЕСТНО, БСП ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ. НО ПОНЕЖЕ ТЕ ЗНАЕХА ТОВА, ТА ЗА ТОВА ВКЛЮЧИХА И КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И НЕЧЕСТНА ИГРА....

Леле каква народна "любов" се излива тук. Истинско чудо е, че при такова 100% отрицание ги избраха. Не ги виждам просто.

Що ли не ме кефят тия?

Е чак пък толкова радост - 5 % разлика, това си е изнасилена победа. И за какви тежести пак ми говори този, ние сме така от 1990 г. Или така ще си караме и занапред - с оправдания и препратки към слабостите на предишното правителство.

тази победа не може да се нарече Пирова, по скоро е жалка, 48 % на БСП е първа тежест във везната на властта. Що се отнася до победата в големите градове (!!) подчертавам в обласните- НЕ В ОБЛАСИТЕ КАТО ЦЯЛО- в областите нещата също стоят между Борисов и останилите в най- голяма степен БСП- на кантар. Това е втора тежест ВЪВ ВЕЗНИТЕ НА ВЛАСТТА в полза на останалите които не приемат методите и духътна управление на Борисов отличаващ се с авторитаризъм, лъжи и манипулации.

Тия двамата на снимката да се гръмнат! Умствено ограничени подлоги! Пфу, гадост!

Леле колко ти е изтрит харда !

Тепърва ще си проличи дали е по-малкото или по-голямото зло.

Нека не се заблуждаваме, че спечели нещо по-различно от червената гама.Да погледнем кои станаха гербаджи.Повечето ченгета и кариерисчета, които не можаха да се качат в първи вагон на управление/БСП/ и неуспели избрали синия цвят,който малко просъществува и не им стигна времето да докопат народния кокал/имаше за машинистите и кондукторите само/.Др.Костов можеш да се гордееш, че изпълни партийното поръчение от партията МАЙКА да разбиеш синята идея и дадеш възможност пожарникарят БОКО да властвува навсякъде! Да ни е честито!

Нещата станаха много подозрителни. Имаме около 6,4% недействителни бюлетини, а разликата между двамата претенденти се движи около 5%.... Странно как такъв голям процент са "сгрешили" гласуването при тази супер къса листа от двама кандидати?

Разсъжденията ти са верни,но правиш същата грешка,като много други. Разликата във вот за само двама кандидати,както е в случая,не е 5%,а наполовина - само 2,5 %. Тези 2,5 % ако бяха "дадени" не за Плевенлиев,а за Калфин резултатът щеше да е 50 на 50...

Ако са толкова чисти и честни сами ще поискат и ще наложат независимо преброяване на всики бюлетини - 1-ви и 2-ри тур.Така ще могат да застанат и да гледат хората в очите иначе ще топлят местото на ББ ........ и ще останат с това "пазачи на пост"...

'Айде малко се сапикясайте, де...не може вечно с ръжена напред - не е цивилизовано, а и здравословно. Стига с тоя филм от приказката "Нероден Петко" , т.е. предвари-телен плач! Това българите наистина си заслужаваме съдбата с този манталитет...

Стига с тоя следобеден онанизъм! Какви са тези мокри мечти - първо помечтай преди тях, други едни, да си платят с/ката, а след това се плакни тук във форума...

В ИЗКАЗВАНЕТО В СУТРИШНИЯ БЛОК НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ РАЗКРИ СВОЕТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ , КОЕТО ЗА МОЕ УЧУДВАНЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ТОВА НА ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВИЕТО. ПРИНАДЛЕЖНОСТТА МУ КЪМ ЦЪРКВАТА НА ДЖАДАИТЕ ПРОЛИЧАВА ОТ ИЗКАЗВАНЕТО МУ: "Значката на джедаите ми помогна много. Значката на джедаите носи както човешкото доверие и усещането за смисъла който оттук нататък ще ме мотивира за работа " !!!! Църквата на джедаите е основана през 2001г. във Великобритания, след като повече от 400,000 души са заявили принадлежността си към религията на джедаите при преброяване на населението проведено на острова през същата година. КАКВО ИЗПОВЯДВА ТАЗИ ОСНОВАНА ПРЕЗ 2001 ГОДИНА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ НА КОЯТО Е ПОДВЛАСТЕН НОСИТЕЛЯ НА ЗНАЧКАТА ??? Интересно е да знаем тази нововъзникнала религия, която тепърва ще се превърне в инструмент за въздействие върху българския народ !!!

Каквото и да значи, не е била скрита напразно..."Изборът" е направен а последиците ще са за всички...Само джедай не ни беше управлявал що да не опитаме и това..

Малииий!Голям майтап!След последователи на Мохамед,Католици/Кунева/,юдаисти/евреи,откровени атеисти,стигнахме и до джедаи!Дека му е лазернио меч на Оби уан Плевноби?Верно живеем в далечна галактика/от всички нормални хора/.Това обяснява и присъствието на образи като Джаба Хътянина в парламента и императора с неговия ДЪрт Вейдър... Ще падна от смях.Следващият сигурно ще е някой лорд на Сит?Макар че според мен всичките са поклоници на Мамон. Нека силата бъде с нас!Че как иначе ще ги изтърпим?

Хора,недейте да злобеете ,а си понесете загубата достойно и без нападки,защото е грозно! Злобата няма да ви оправи живота..ще си останете все така ограничени.. ГЕРБ спечелиха! А БСП от яд ,започна да напада,все едно всички от тази партия са "света вода"...Хайде стига ,това с купените гласове и с насилието се изтърка вече ,вземете освежете репликите си с нещо ново...:) БСП освен да обвиняват друго не правят...защото е много по-лесно така! И те са толкова примерни,че гласове не са купували...ХАХАХАХ ТОВА Е НОВ ВИЦ!!!

Е ми БСП не са купували, а в Студентския град герберите плащаха по 50 лева - ако не вярвяш направи си труда да издириш някой студент, който жевее там и го попитай - те даже не се крият защото го смятат за нещо нормално.

Добре бе, аз що не разбирам как някой може да ми купи гласа?? Аз хубаво ще взема парите, но от къде на къде няма да гласувам за който съм решила? Кой ме вижда на кой драскам хиксчето?

Модерна държавност могат да развиват децата които сега учат в университета и то ако са добри в професиите си, а не двойката в предпенсионна възраст, с тежко и неясно комсомолско- комунистическо минало.

Мисля че преяждането с ВЛАСТ за никоко не е добре! Всички ще го усетим!Почайте само и ще видим!!!!! Тогава ще е жалко за всички нас.

стига пророчества! всички разбирачи се навъдихте само и само да хвърчат сополи след другарите! осъзнайте се, светът не свършва с вас!

Ще пошумят, ще пошумят, пък ще заспят. Такава ни е системата, тя е за промяна, но още не се е родил този, който ще измисли как. Слушах го този "гении" на заучените фрази, как щял да проветрява, само да не настине, да създава комитети и т.н, от пръв поглед си личи, че ще заместваме липсата на собствена тежест с кипеж на безсмислен административен труд, както си беше и в мррб. Добре, че поне остави строителите на мира.

Много го мисля адаша, как ще се оправя момчето с тая оса до него - от една страна шефа ще го строява, от друга страна вицето ще го насмита у президенството, не знам дали ще му дадат да се покаже изобщо ?

Не знам какъв адаш си му, но можеш да прочетеш подробна негова биография в блитц или 24 часа - ще видиш, че човекът си е много точен, гони си задачите, упорит е и не пита никого за разрешение - когато е убеден в правата кауза, гони я до Брюксел и не пуска, докато не стане каквото трябва! Много е подходящ за президент, затова и Бойко го избра, а не посочи кой да е блюдолизец от всичките, които в момента му се кланят!

и понеже е демократ,не посмя да покаже сапругата си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Права си,Плевнелиев действително няма да има нужда да пита никого,за да прави нещо. Защото то ще му бъде поставяно като задача от Отворено общество,кръгът Капитал и,не на последно място,от Цветелина Бориславова...

Аз също си направих труда . Нискообразованите ,за които говориш , са гласували за герб- чалгаджии и чалгаджийки ,силиконки ,перхидролки, мутри и техните мутрески, фризьорки,сервитьорки и пр . простолюдие . Така,че недей да лъжеш най- нагло . Ти явно си някой пъпчив пубер от цк на младежкото герб с купена диплома- тип калинка . Всички от герб сте такива - нагли , нискообразовани , алчни , кариеристи без покритие- некадърни и некомпетентни . Виж само вожда ви- нискочел примат , прочел само една книга през живота . Какъвто вожда ви , такива и вие- ПРОСТОЛЮДИЕ .

Много си зле, слънчице... Ако си млад човек, кога успя да натрупаш толкова злоба? Ако си в преклонна възраст, пак не е добре да си толкова злобен - все пак предстои ти среща със Създателя, бъди по-хрисим;о)

Ха така, карайте се сега, гербери, бесепари, седесари, депесари ... избийте се! Като не ви стигна акъла да изберете БЕНОВСКА за ПРЕЗИДЕНТ !!! такак ще е :)))) иначе тя щеше да ви оправи всичките .... за отрицателно време :))))

На българските комплексари с панталони много им харесват нахални кресли с дълбоки деколтета и плитък ум, способни да направят скандал и в парламента, и в НДК и навсякъде, където им се стори, че има достатъчно хора, за да се прославят покрай тях ... Тая простакеса е адски неприятна и куха лейка, но на някой клиент на ТВ рекламите за средства против проблемите с простата може би точно такава му трябва, за да си спомни, че някога бил мъж ... На нормален човек не може да се хареса, нито на мъж, нито на жена!

Да не се заблуждаваме,отново Доган изигра този път за мутрата.

Аб тиквеници герберски , какви глупости плещите , бе . За кои образовани ,и за кои млади говориш . Може би имате впредвид пубирите шляканаци с купени дипломи- тип калинки. Чалгарите и простолюдието избра герб . Това сафактите .Аз съм млад човек и познавам страшно много млади хора ,които са образовани и интелигентни и никой от тях не е гласувал за герб .За герб са гласували една малка част от младите- некадърниците с купени дипломи, нагаждачите , които чакат топли службички- разни алчни пъпковци , чалгарите по душа и мислене и пр . простолюдие и измет .

Президента - от ГЕРБ. Големите и по-малки градове - с голямо болшинство с кметове от ГЕРБ. Съжалявам, но в тези избори ние от БСП постигнахме най-големия си успех - запазихме водача си да не бъде шамаросан /обработен/ по дупето от злодея ББ, а само се наложи да цунка "доброДАтеля" Доган незнайно къде.

Ама той и Б.Б. "цункаше", помните ли кметицата на Перник? "Дай да те цунем". И какво пак тя е кметица, а неговата "оса", конкурентката, отиде на кино. Така че когото цунка премиерът, той е на власт!

КОгато едно нещо ( дори и власт) неможе да се купи с пари - се купува с МНОГО ПАРИ! Но когато неможе да се купи и с много пари - се ВЗЕМА СЪС СИЛА или НАСИЛА! Това е ОСНОВНАТА (скрита) ТЕЗА в политиката на ГЕРБ, която е фондамента на ГЪРБИСТИТЕ! Да, Г Ъ Р Б И С Т И (няма грешка), защото съвсем скоро всички ТЕ, ще превият гръб - кой от сервилност, кой под напора на непосилното бреме на властта, която ЛАКОМО ЗАГРАБИХА! Няма безплатни неща в този живот. С удоволствие и облекчение ще посрещнем мига, в който ЩЕ СИ ПЛАТЯТ СМЕТКА!!

Какво друго ти остава освен злобата. Ами тя е характерна за слабохарактерните, които не умеят да понасят загубите с достойнство. Забравих, че комуниста винаги е прав.... и когато съгреши дори. Извинявам се другарю.

Абе голям си "Разум" ,голям "мислител",няма що ! Кой гърбил ,кой не гърбил,кой насилвал и тн...като губите ,понасяйте си загубата достойно ! А by the way,като си толкова "разумен и откровен" би ли заложил всичко ,което имаш в подкрепа на твърдението,че БСП НИКОГА ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СА КУПУВАЛИ И НЕ БИХА КУПИЛИ ГЛАСОВЕ ?????

и кво сега, не може да се говори вече негативно за мутрата, така ли бе цензури от дира, а??? отговорете бе, три пъти ви питам защо не ми излиза коментара, първо беше техническа грешка, после игнор, сега кво, а???

Ще намерят цяр и срещу тази ухилена "болест". Нищо не е вечно.

Това са наистина фактите,като даже си ги влошил с по1-2 % във вреда на Плевнелиев!За Плевнелиев 60% от българите,а за Калфин-40%!Това е български президент ,а не турски!Така че реалното е:Плевнелиев-60%,Калфин-40%!Разлика не 5-6%,а 20% и нещо!

Абе ,гербераст нагъл, я не лъжи най- нагло ,бе . Какви са тияглупости ,които пишеш . И децата вече разбраха ,че Плевнята спечели с гигантски манипулации, с купените цигански и депесарски гласове . Какво се опитваш да лъжеш най- нагло ,а. Защото ако небяха тези мащабни фалшификации в полза на гроб , вие щяхте да бъдете тотално разгромени,ако изборите се играеха по правилата .

На парламентарни избори турците ще са електорат на ДПС и тогава платените цигански гласове няма да помогнат и БСП пак ще е "победител", но не както сега, а много много по-зле. По тв всички интервюирани цигани и туркини със забрадки и лош български език казваха че ше гласуват за номер 8. Крадеца вика дръжте крадеца - нещастници.

Те БСП ще я усетят тази истина на парламентарните избори, защото тогава гювеч от Доган няма да има.

30% от електората на ДПС са Гласували за ГЕРБ !? Плевнелиев спечели със 160 хил.глас. Тези 200 хил. гласа от ДПС Избраха новият Български президент на ГЕРБ. Да им е честито !

Значи признаваш без бой, че останалите 70% от ДПС са гласували за БСП. За какво говорим?

Мишока Роко е ясен - послушко на милиционерите ЦвЦв и ББ. Ама тази кукумявка откъде я намериха. Толкова антипатичен "човек" да изберат за представителната функция на вицепрезидент, и то в държавата, която е известна с красивите си жени. СРАМ!!! Ще гася телевизора и радиото, когато я показват или предават нейни изказвания. На Флик гласа е направо меден в сравнение с нейното тягостно натъртено стържене.

Ами ти като си толкова умен, що не предложи една фолкпевица за вице ? Тъкмо и Росен щеше да е "ощастливен" а и на теб да ти задоволява интелектуалните изисквания :))) Сашка Васева може би ?

Тук изобщо не става въпрос за ум и акъл, а за външен вид. Ти колко пъти си видяла досега някой вице да демонстрира знание и акъл?! Но при официални церемонии ще се налага на чуждите държавници да се ръкуват с тази пепелява оръфана женица, което е гнусно дори само да се наблюдава отстрани. Недай Боже да си отвори устата и да изблълва 100 думи в минута, 85 от които без логика и смисъл, а останалите 15 заучени по задължение протоколни поздрави. Слушах я внимателно снощи, та тя прави елементарни лексикални грешки. Но от друга страна е добре, че я махнаха от Мин-во на правосъдието, защото там можеше да направи много по-големи поразии (или да продължи да НЕ прави нищо, което до момента неминуемо носеше солидни негативи, и в ЕК нееднократно отбелязваха явните й пропуски), отколкото на този синекурен пост сега :)

Тъп народ, с робска психика,свикнал,и ,нещо повече- обожаващ - експериментите със собствения му жовот.След като всяка интелигентна мисъл беше изрината и унищожена за 45 години,хайде сега да узаконим окончателно господството на простотията и мафиотщината, облечени в маркови парцалки. Нито едните,нито другите,стават за нещо повече от треторазрядни геройчета в някой нискотарифен комикс. Хайде честито на всички!

баба Яга ми прилича на циганка,и говори като такава

Ха така, карайте се сега, гербери, бесепари, седесари, депесари ... избийте се! Като не ви стигна акъла да изберете БЕНОВСКА за ПРЕЗИДЕНТ !!! такак ще е :)))) иначе тя щеше да ви оправи всичките .... за отрицателно време :))))

Аз грамотен комунист досега не съм срещнал!Ярко доказателство-културният им министър не знае български език и пише "сбогом" със "з"!Така и ти обладан от "справедлив гняв"дрънкаш тъпотия след тъпотия!Това не те спасява-обречен си!Изчезнахте като партиика!Виж изследванията глупако:66% от циганите са гласували за Калфомера!71% от турците-също!За какви 5% говорите,когато изследването показва ,че съотношението при българите е:60% за Плевнелиев и 40% за Калфин!Това е истината -имате само 40%!,а не 47!

Наистина този Плевнелиев удивително прилича на мистър Бийн, а Баба Яга изглежда невъозбразимо миризлива и нечистоплътна. За тембъра и на вечно готова за скандали махленка няма и да коментирам.Селяндури!

Вие другарко ,през тиливизията ли я подушихте ?Не за друго питам ,ами преди седмица ви изглеждаше ,че 90% от народа мрази герб ,щото такива били коментарите тук,ако и да се пишат от 5-6 червени скота !

са такива като теб, които гласуват срещу 20-30 лв и после се бият в гърдите каква велика победа били постигнали с 15 % от българите. А онзи умник по-горе от тебе да си оправи сметките - гласовете на турците са 70 към 30 за калфин ама са гласували общо под 30 % от избирателите т.е. ДПС просто не подкрепи явно никой но подкрепи много здраво плевнята като изведе пред урните поне 100 000 умници като тебе, които иначи не биха отишли дотам .... ъндърстенд

Нали, другарко, разгада ги от раз! Долни селяни са те! Друго си е червената буржоазия, нищо, че корените й се простират едно поколение назад!

Като виждам "образованите и младите"какви мозъчни гънки имат направо ги съжалявам....Направете си труда да видите какъв % от неграмотните са гласували за ГЕРБ и после не се оплаквайте че сте в неравностойно положение с тях....защото от тях зависите..

Гатанка - Кого подкрепи Дуган? - Калфин или този който му хариза Булартабак; - Калфин или този, за който агитираше медийната весникарска и ТV империя депутата Делян Пеевски (разбирай ДПС); - Калфин или този, който го похвали вчера, че ДПС е най-организираната партия. Непозналите 52,5 % печелят ибрик.

Подкрепата беше за БСП но не за Станишев.

Вчера БСП изслушаха на живо изпълнената от народа песен "Пляс-пляс педалите"...

А целия народ "благодарение" на такива като вас ще я слушат на гърба си доста годинки.....Радвайте се какво "благо" сте дали на народа си..

Гласували за Плевнелиев: около 60% с висше образование пак около 60% със средно образование около 65% до30 години около 55% до 60 години Гласували за Калфин: около70% с по-ниско от средно образование около 70% от турски произход около 65% от цигански произход около 70% над 60 години. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Гласувалите за Калфин определено не са бъдещето на България, нали?

След 2 годинки народа ще им изпее ,,Но ще дойде най щастливият ден,когато ти ще си далеч от мен " Хаха днес почерпих с боза всички изкукали пенсии пред блока,гледат като отровени ,ама пият на аванта,сакън да не се прекарат!хаха стоманеният авангард на Партията!

Аз не съм гербераст...

... а просто дърт червен доносник педе..ст

Българите още не са осъзнали, какво си причиниха, почти съвсем сами. Като се опомнят, ще им се иска да си изядът мръсните чорапи, но ще е късно. Мислете, не давайте друг да мисли за вас, защото никога няма да ви мисли доброто.

Мистър Бийн и баба Яга ще ни радват 5 години

нека - пърфанката ни радва цели 10

До 1976- А ти може би искаш оловното войниче на Първанов да гледаме 5 години?

ХАХА БСП ,колкото и да злорадствате , малки червени мишки, истината е че народа , и най- вече образованата и млада част от него избра герб, тая партия си отива заедно с простите и старите, и друго вече трява на всички да е ясно че без ДПС няма власт за съжаление

Що пишеш глупости , бе пубер пъпчив . За коя образована част говориш , бе льольооо . За тези пъпковци с купените дипломи- тип калинки може би . И за кои млади говориш . Аз съм млад човек и познавам страшно много млади хора , които или изобщо не са гласували , или са гласували за Светльо Витков например .И стига си манипулирал най- нагло , бе пубер жалък . Болшинството от младите хора са противници на сегашното статуко, от което е и герб . Младите хора са свободни хора и мразят милиционерщината , мутрите и диктатурата, които са олицетворение на герб . Скрий се в мишата си дупка и повече не се показвай ,жалка ,дребна мишка .

Подкрепям изказването на "до пубера бибо" и аз съм млад, макар че повече от половината от живота ми е преминал в "демокрацията", КАТЕГОРИЧНО НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ И Б.Б. За съжаление ще трябва да напусна вече моята родина, която се нарича вече Гербария... :(

Антибоковиста аре върви се гръмни вече,откакто прибраха дамбовците и трактора един и същ коментар пишеш 2 години..здравеопазване ,мутри,милиционери,боко цоко,моко

Прав си .За съжаление твърде малко тези гласували за гроб са видели близката прилика в предишните и сегашни методи на двете партии ( все пак трябва и да се мисли ).

Точно така! Народът не е глупав и най- после го доказа, а комунягите явно много ги заболя,защото се скъсаха да злобеят.

Моля мутреските , перхидролките , силиконките и чалгаджийките като теб да не се изказват за неща , които неразбират . Гредай си фризурата и маникюра.. за другите работи нямаш мозък , или ако имаш се е срастнал с перхидрола ти и е закърнял .

Не всекиму е дадено да вижда и да разбира. Но е проява на интелектуална честност/ почтенност...да запазиш мълчание, когато не разбираш нещо (или няма какво да кажеш), за да не изпуснеш някоя глупост.

Ако се направят проучвания за възрастовата група 50-70 години и възрастова група 18-38 години , е се окаже ,че първата група са по образовани и по грамотни от втората група.

Абсолютно вярно . Всичките пъпковци и пубери , подкрепящи герб са с купени дипломи- алчни , некадърни и супер некомпетентни .

ооооо , напротив .По всичко си личи , че ти си заблуденият , манипулирания. Рибка и шаран , това си ти . Не мога да проумея, какъв идиот , малоумник , балък и мазохист трябва да си , за да подкрепяш тези гробокачи на България- мафиотите , мутрите и милиционерите от герб .Факт е, че лошият материал избра Тиквата и герб- простолюдието и чалгата .

умнико,явно си от тези които вкарваха в Белене за един виц или още по-лош от тях щом пишеш такива тъпотии......крадеца вика дръжте крадеца-мафиотите,мутрите и всички други производни са чеда на БКП,както и ти предполагам и хората го разбраха отдавна...със сладки приказки вече не става да ги лъжете и за това сега виете като пребити червени псета....на следващите избори ще е още по-зле за вас

Тия 5% ли е разликата м/у "нищото" и "по-малкото зло". Уважаеми сънародници да ви е честито "нищото" дето си го избрахте. Лошото е, че и ние ще трябва да го търпим, цели 5 години.

тези избори са срам и позор за балгариж !!! всицки партиини кланове и местни феодали сас скари, пииване, в кеш и заплахи по наи безоцен нацин ги маниполираха !ии такова цудо и по тоталитарно време не е било!!! с тази дива демокрациж тегко и горко на народа ни !!! галко, твардре галко и за младите !!! това е резолтата от партиините кланове и партиините вотове - дива демокрациж и тотална феодалщина по места !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти вземи та се научи първо да пишеш правилно,после коментирай политическите въпроси!

А ти награмотник манипулиран такъв, първо се научи да пишеш и тогава давай оценки.

Алооооу,силиконкатаи мутреската... ти невиждаш ли , че човека е писал на латиница и такава е транслитерацията . Ама явно , ти чалгарке , мозъкът ти е рус . Ама де мозък у гербер, особено у силиконка като теб .

А ти Умнице не видаш ли, че съобщението е транслитерирано от системата, тоест човека е писал на латиница. Или може би ти знаеш и този език, та следиш за грешки, хахаха.:)

Леко мутресо да не изтрещиш от злоба.