Калфин иска Инициативен комитет за 140 г. от Освобождението

Като президент бих оглавил Инициативен комитет за честване на 140 години от Освобождението на България, заяви в Плевен Ивайло Калфин.

Обратно в новината

Коментари - Калфин иска Инициативен комитет за 140 г. от Освобождението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не престана да се подлага на руснаците.

Така е гусин учителю Румен, интереса - личен и на един файтон хора, потвръждава изконната приказка, родила се из наште ширини: "Интересът, клати феса"!

Да ааа, още един пример електорате, че на този свят, няма 99%, нищо случайно! И се потвръждава вечната шопска приказка за добре и зле. И тоже приказката... за преебaне на другарчето/БСП/.

Тоя филм с тиранина освободител го владеят само руските подлоги . За белият човек е непонятно как най - тираничния режим дарява свобода като воюва с друхия най-тираничен режим в Европа. Подобен понятиен апарат създава роби , подобни на единствените в Европа, които са били реално роби- цигани и руснаци.Тъй като се представят за марксисти , нека си погледнат кво пише Маркс за руската тирания- спред него е най-тежката в света. Естествено това няма как да се случи, един милион "марксисти" така и не преведоха за 70 години дори Капиталът изцяло, третия том така и не се преведе, а първите два са превод от руски, нормално е руски подлоги, да приемат него за оригинал. Страшна сган свалиха окупаторите от картофения пояс , което практически ликвидира България.

Този ,,другар'' сега иска да кани масовият убиец пък и сериен Путин!По късно ще иска и инициативен комитет който да покани ,,зелени човечета'' които да ни ,,освободят'' от лошият ЕС и ,,заробването'' ни от САЩ чрез референдум както в Крим и ,,доброволното ''ни присъединяване към РФ!По специално бюджета ни,природните ни ресурси,спестяванията в банките и пенсионните фондове! За това никакъв глас не трябва да получава!

Добра идея. Да поканим Путин и финландския президент,но не и престъпника Порошенко,кото уби свои граждани. Този ще ни опорочи празника. Освен това украинска държава не е имало когато сме освободени,а руска,и руския император е започнал кампанията.

Държавите, които са участвали във войната са Русия и Румъния. Вярно е, че са участвали и войници от много народности, в т.ч. украинци, беларуси, финландци, но това не значи, че трябва да се канят всички президенти. Ако в руската войска е имало етнически турци и турския президент ли ще поканим?

Окраинци от Окраина е имало, т.е. руснаци от руските покрайнини, но държавата Украйна съществува едва от 1919г., когато чичко Ленин взел молива и я нарисувал на картата!

и откога продажният жид потомък на соломон ага има право на такива изявления по тези земи?

Тежко е да си в сянката на Гоце, ей!!!

Защо, защото е СъСеляк ли?

Абе дрОгарю Калфин, след като "Националното достойнство и самочувствие" били най-важните Ви приоритети, що Вашите дрОгаре и основатели на БСП уйдисаха на американския шпионин Горби и извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., та да загубим и суверенитет и икономика, и национално достойнство и самочувствие, че и половината население и в резултат на продажната тяхна и на останалите им политически и олигархични креатури политика, сега тънем в нечувана мизерия и фатална безпомощност?

Или както рече миналата година Тиквата Неграмотна: ОСВОБОДИЛИ СМЕ СЕ С МНОГО ТРУД

що си пропуснал румънския президент и японския император? Аман от теб и половинчатите ти инициативи! Ако ще правиш нещо го направи като хората, но ти си по популизма и прилъгването на гласоподаватели и до там!

МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ РЪКОВОДСТВОТО НА РУСИЯ ОТСВИРИ И ГОЦЕ И МУТРАТА И СЕРЕГЕЙЧИН :))

Много благородна инициатива, но недостатъчна да го издигне в очите на хората по простата и прозаична причина, че е посредствен политик с партия ментор - ренегат!

Именно партията му е проблема -в погрешната партия е човека.Иначе,ако се погледне личностно ,сред всичките 23 кандидати няма по-добър,по-подготвен от Калфин за президент.Казвам го с ясното съзнание,че аз ще гласувам за някой друг. Но си оставам непоклатимо с мнението,че именно Калфин е най-подходящ от всеки друг.