Коментари - Радев - ”шпионин на българския народ” | dnes.dir.bg
назад

Радев - ”шпионин на българския народ”

Едни го наричат "руски шпионин", други твърдят, че бил "американски агент". Франкфуртер алгемайне цайтунг публикува интервю с новия президент Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев - ”шпионин на българския народ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този посредствен каун Радев ако се окаже руско мекере и подлога и тръгне да ни дърпа към Евразия ще му се стъжни живота. Импийчмънта ще му е най-малкият проблем!!!

след като Македония де юре е независима държава , но де факто е българска, нека това недоразумение наречено Радев да я анексира... вместо да дава плоски интервюта за чужди медий.

руско мекере е Радев.И пионка кукла на конци.

Защото излъчва спокойствие и увереност, за разлика от шизофраника Плевнелиев.

ИЗЛЪЧВА,ЧОВЕКЪТ ОЩЕ Е ПЕНСИОНЕР!!! КАТО ПОЧНЕ ИСТИНСКАТА РАБОТА,ТОГАВА ПЛЯМПАЙ!!!

Ако Радев е руски агент, логичният извод е, че в т.нар. Air War College на САЩ възпитават български патриоти и руски агенти, а не свои верни слугувници! След антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от основателите на БСП и фактическите унищожители на БКП, никой не може да се докопа до власт без разпореждане от Козяк! Фактът, че вече 28г. се появяват различни ПП и след кратко време изчезват безследно, а БСП укрепва и влиза най-често и продължително във властта, няма друго обяснение освен: ....Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП...БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. И ако игнорираме лъжепатриотичните и русофилските приказчици и се вгледаме в делата: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, ТВ "Европа".

Те намерели Капитал да ,цитират.Боже ,Боже дай на Българите оръжие да разчистят тези измамници.

Лавров в Косово, след като над Косово се вее косвски флаг? Радев така казва!

Драги ни политици и "журналисти", не "превенция", а "предпазни мерки".

ще го крепи ли на Лавров след като в Косово се вее косовски флаг?

ДОБРЕ ДЕ, КОГАТО СПОРЕД, АНКЕТАТА НА КАПИТАЛ, НИЕ БЪЛГАРИТЕ, СМЕ ОДОБРЯВАЛИ ЧЕЛСТВОТО В НАТО И Е.С., ТОГАВА ЗАЩО НЕ ИМ СТИСКА НА КАПИТАЛ ДА НАПРАВЯТ, АМА ИСТИНСКИ И РЕАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? МИ АЗ НЕ ОДОБРЯВАM Е.С. И НАТО ...КЪДЕ СТЕ СЕГА ДА ЗАПИШЕТЕ В АНКЕТАТА СИ?

Съберете се, опознайте се, подпишете се. дано сме повече от два файтона, колкото е Атака ! Напред и умната. Ако я няма умната, то русата. Ако я няма и русата, каквото попадне.

Най-ужасното, най-страшното за съдбата на един народ е референдума. "той" не одобрявал членството... Та какво знаеш ти за членството или за не членството. НИЩО. Какви познания имаш за да прецениш, ако имаш фактите. НУЛЕВИ. Нямаш критерии. Ти си на ниво видяла жабата, че подковавт коня вдигнала и тя крак. НЕ СЕ СЪРДИ. ПО-СКОРО РАЗБЕРИ - както не разбираш и не можеш да даваш съвети тоносно създаването и сглобяването на един компютър, телевизор, или медицински съвет, защото не си инженер или келар. ПО СЪЩИЯ начин хората не могат да дават мнение за такива жизнени неща по важност. ПРОБЛЕМЪТ е, че за разлика от другите профессии, като стане дума за държавност, политика всеки мисли себе си за "експерт." А това, че нямаме свестни политици и дръжавници, че там нещата или вървят трудно или не вървят изобщо Е ТАКА. В този смисъл Радев Е ЧОВЕК НА МЯСТО.

За мен а и не само според мен, НАТО е престъпна организация: "НАТО: към края на тази престъпна организация ?" е заглавието на публикация във френската Агора вокс ("OTAN : vers la fin de cette organisation criminelle ?", mercredi 30 novembre 2016, AgoraVox). "НАТО е престъпна организация. Аз не искам техните медии", твърди Марек Обртел, бивш главен лекар на 11-та полева военна болница на Армията на Чешката република, цитиран от Live Leak ("nato is criminal organization, I don't want their medals", Added: Dec-29-2014, Live Leak).

Корекция: "НАТО е престъпна организация. Аз не искам техните медали"

бил на олигарсите.. Ама за това да се е противопоставил - ДУМИЧКА НЕ ОБЕЛВА.. 2009 БАЦЕ ОТЛИЧНИКА СЕ фали на конгрес на ЕНП в БОН - "Обезпечението на валутния борд е 211%".. БНБ - от вчера: ПОКРИТИЕТО НА ВАЛУТНИЯ БОРД Е 160%... За СЕДЕМ ГОДИНКИ ИЗПАПКАХМЕ 51%. Също така от 13% външния дълг го докарахме на 29%.. КАТО ДОБАВКА НА ПАПКАНЕТО.. А ЧЕХЛЬО САЙ БОРИЛ С ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ са оказва.. Щом и БНБ и ГОРАНЧО са го зае.... ..

Социалистите правили проучване да търсят най- достойния кандидат. Не ме расмивай с плоски шеги господине, социалистите си избират най послушния.

ЧЕХЛЬО за МАГАРЕ, с набиване на канчето в нощта на избора пред цяла България.. МАМИЦАТА ВИ за МАГАРИЦА... Се послушници да топлят и пазят стола за Магнолий Самсунгски фром Банкя.. Ма 700 хиляди отказаха да са послушници на ДЯСНОТО..

Скоро тези 700000 ,ще станат много повече и ще разчистят боклуците в БГ.

лесно е да си анонимен плювалник.

Пенсионера както се е ракрачил между москва и ес дали ще се качи на самолета да стреля срещу рашките. Ама че въпрос си зададох, че то отговора е лесен, то генерала не се пенсионира да звеме парите , ами виж ти хитро, да има повод да не стреля срещу рашките. Колкото до шпионажа, то остана ли нещо скрито за шпиониране.

Какво ни различава то животните ? Умееми да мислим ? Чета коментарите и се чудя, а ние какво сме ? Можем ли да мислим, или като кучето на Павлов светва лампичката и започваме или да ядем или да лаем. Нормално е да не харесваш Президента Радев, но не е нормално да бълваш простотии срещу него, само защото мразиш тъщата. Президента Радев е реалист. Харесвате ли го или не дайде му шанс. Не е нито руски, нито американски шпионин, защото подобен български летец няма. Той е българофил. И преди да напишете поредната глупост, замислете се колко от Вас сте отдали година или две или десет в защита на Родината. Не е толкова трудно. Бог да пази България

Много лесно можем да разберем дали дженеръл Радев е руски шпионин или американски агент - просто трябва да му видим биографията! Радев не се е учил в Русия, но е учил 2 г. в Америка и не какво да е, а как да защитава интересите на САЩ! Радев не е бил руски генерал и командир на руска база, но е бил блатовски дженерал и командир на американската база в Граф Игнатиево! И за да бъде Соросоидната картина съвсем пълна, няма как да се мине и без морална деградация и прелюбодейство. Всички знаят, но си мълчат, че дженеръл Радев е оставил жена си и двете си деца, за да живее с любовницата си, за която се е оженил точно преди да се кандидатира за президент, че иначе голям резил. Като го слушам и какви ги дърдори и как натиска за силен ЕС и да ни прекара във Шенген, че съвсем да нямаме граници, всичко ми е ясно. На Радев ще му кажа че няма такова нещо "международно право" и който говори за такова е глобалист. Пък и той сам си признава че са правили проучвания каква роля да играе, че да се хареса на българите и той си я играе. Дженеръл Радев е агент на САЩ и Сорос отвсякъде на 100%!

това за прелюбодейството ме развесели...

Говориш за семейния статут на Радев а не споменаваш този на Плевнелиев ??!! Бил НАТО-вски генерал, пък ГЕРБ го обвиняват че е проруски ??!! СИлен ЕС е проблем и за Русия и за САЩ! И тук си противоречиш. Морална деградация - да це ожениш два пъти ??? Цар Иван Асен Втори се е женил 6 пъти и никой не е говорил за морална деградация. А ями кажи Бойко при жена си ли живее? А Дянков? А Красен Кралев, А да си корумпиран, крадлив, лъжещ, да предаваш националните интереси, да контрабандираш цигари, да произвеждаш амфетамини, да крадеш еврофондове .... това морални висоти ли са ???!!! Сбъркана ти е логиката ...заради партийните указания :)) Само се чудя, плащат ли ти за толкова ниско качествен материал ...

Дирчо

Защо си мислиш че като сравняваш едни предатели с други предатели ще намериш някаква разлика? ЕС е създаден от САЩ за САЩ и който натиска за ЕС, всъщност натиска за САЩ! Моралната деградация е да избягаш от жена си и двете си деца за да живееш с любовницата си, как така си го пропуснал? Втората женитба е замазване на ситуацията и хвърляне на прах в очите на хората!

Не падай толкова ниско колега. Отвратително е !

Дирчо

Не падам аз, а Радев! Фактите не лъжат!

Радвам се, че българите са умни хора.

Генерал Деси е бил доста време е USA и минал през техните специални служби, докато плюнката комсомолец Плевньо е обикновен подмазвач

заслужаваш внимание, но кой е Пръдлев ?

Много се надявам, че политика при новото управляние ще стане социално ориентирана, тоест по-справедлива. А на Бойко и неговите другари да им блокират влоговете в западни, американски банки.

Избран е за президент. А ти си герберастки селски трол.

Тия дни шпион Радев ще се закълне. Тогава на бюрото му ще се изсипят всички изготвяни документи, включително и на западни разузнавания. Много вероятно е, едва тогава да се формира цялостната визия на президент Радев относно международното дердже и други подобни въпроси.

Доживяхме и тъпанар да ни управлява - ДА БИЕ ТЪПАНА ЧЕ НЕ БИЛ ШПИОНИН...!?!?!? Ми та тя и за това е на това ниво авиацията ни - та кой я "управляваше" до преди дни така, че днес на практика България е без авиация...??? Това да се фръцкаш с кобрата на Пугачов и цирково авиошоу - хем тъпанар хем циркаджия си имате за президент... ХАК ДА ВИ Е...

дати кажа, като човек по-старо ЕГН, досега по-образован и с по-богата визия политик, май не сме имали, поне в последните 20 год.

какво влагаш в понятието "тъпанар" ? или си приказваш за раздвижване на пръстите ... какво означава "да ни управлява" ? президентът няма такива функции... за теб проблем ли е това, че не е бил шпионин или да ... авиацията ни лети и участва в учения, въпреки спрените средства, кой е "виновен" за това че лети - Радев, кой е виновен за липсата на средства ?? Проблем ли е това, че командващия ВВС на страната може да изпълни една от най-сложните фигури от висшия пилотаж ? ... и за кого ? :)) Циркаджия за президент ? ... Мистър Бийн ли имаш предвид ?? тук съм съгласен! ХАК ? ...да, надявам се яко да ви го нахака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Другарят Радев ми се вижда мъдър човек за разлика от дебила Плюнкалиев !

" Задава се източен вятър, Уотсън. Според мен грешиш, Холмс. Прекалено е топъл. Добрият стар Уотсън! Единственото неизменно нещо в непостоянната ни епоха. И все пак се задава източен вятър, какъвто никога досега не е духал над Англия. Ще бъде леден и остър, Уотсън, и ще повали мнозина. Но това е Божият вятър и когато бурята отмине, слънцето ще огрее една по-чиста, по-добра, по-силна земя." Артър Конан Дойл

Да не се окаже поредният който се е уредил да получава "ем пенсия , ем заплата" от изнемощелият да пълни през една тръба басейн данъкоплатец , който се източва от 3.

Мистериозна статия в германско издание разграничава новоизбрания президент Румен Радев от партията, която го издигна - БСП. На фона на обясненията за миналото на столетницата и олигарсите в нея, които поддържат връзки с Русия, Радев обяснява, че е натовски генерал, обявява, че анексирането на Крим е незаконен акт и твърди, че България винаги е искала да бъде обвързана само със западните структури. Тексът на германския журналист не бе открит в сайта на "Франкфурт алгемайне цайтунг".

Поглеждате "Автор DW"....натам можете и да не четете

Значи щом си откраднал нещо, то си е твое!

Колко правилно са казали,че БСП е партия на олигарсите поддържаща топла връзка с Москва и най-противното е,че тази "социална" партия издигна кандидатурата на Радев,който да им служи за параван.

Гербери и тук-там протестъри, избирателят ви каза- не ви щем вече хората и избра радев. С огромна разлика пред Цецка и с резултат по - голям от този на Плевнелиев. Аре сега, марш на молитва пред иконата на Бойко Банкянски и Асен - Младенеца!

НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТОВА ИНТЕРВЮ В НЕМСКАТА ПРЕСА! НЯМА ТАКАВА СТАТИЯ! ДАЙТЕ ЛИНК към НЕМСКАТА СТАТИЯ! ИЛИ ОТНОВО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОПАГАНДА!

Търсете знака "Платен репортаж" и ще го намерите ;))

Така ли правеше Плевнелиев? А, празна и куха лейко?

Този в това едно интервю е изприказвал толкова, колкото за цялото време от появяването си на политическата сцена в България. Тоест такова интервю не съществува - всичко е пиар подготвен от Йотова.

Лута се народът. Търси промяна... !?

Оооооооооооох... Не се издържа вече. Дира продължава да излива словоблудстава на един нещастен и объркан човек. Стига, стига, стига, имайте милост към изстрадалите българи.

Заглавието е като реклама на Радев. Както всички знаем рекамите винаги лъжат и са досадни. Радев не престана да се лее из чужата преса.

На Хохегер това му е работата ;)) Шансът самият немски вестник да се е поинтересувал от Радев е нула евро ;)

P.S. С тези платени статии в немски вестници от БСП искат да легитимират Радев веднъж на Запад и втори път да ни покажат колко добре е приет там, съответно колко трябва да сме щастливи.

След досегашните безлични президенти, мислех, че в България достойните за тоя пост хора се свършиха. Не само не очаквах такъв качествен президент, но и най малко очаквах, че той ще бъде открит и посочен от комунистите. И то лично от Корнелия. Не крия, че след този случай, започнах по внимателно да следя дейноста и. Редев - безупречна автобиография. Авторитет уважаван и от изтока и от запада. Там разбират от качествени хора. Всяко плюене по нега е безсмислено. Тоя човек стои твърде високо, за да бъде достигнат от някакви плюнки. Учил в Щатите руски агент. По голяма глупост не може да се измисли. Аз лично го наричам кремълски натовец. Защото без съмнение това влаждебно на Русия НАТО е отживелица. Нужно е нещо друго. Просто цитирам по памет одобреният от Кремъл президент на Америка Тръмп. Така че, нека пускаме шуми Марица и напред с генерала наш.

Телешкият ти възторг няма граници..

Всички дето наричат генерал Радев шпионин и други негативни наименования ДА СИ ИЗВАДЯТ ГЛАВИТЕ ОТ ГЪЗЪТ

не говору мръсотии момче!

да прочета смислен агитпроп! Явно някой на "Савушкина" за малко е поизтрезнял.

На мене ми прави лошо впечатление когато някой на висок пост казва неща които не е казвал в страната първо пред чужди вестници. това прилича да научиш нещо казано от жена ти което не си знаел от някой комшия, недай боже, че има бенка на едно тайно място.

ц ц ц пяко наглостта на някои тук цъфтят яки ценизми. въх въх въх

Ето така се промиват мозъците на хората- интервю с тези които са заинтересувании, малко статистическа стъкмистика и т. н. Ако този е бил кадърен пилот щеше да милее за това да създаде добра БЪЛГАРСКА авиациа, а не да чака този и онзи да ни пази.Никакво доверие не буди , а в речниците политиката се описва като дейност- демек може би да, може би не.

Шило

Пич, решенията за отбраната ни са политически. Министърът е политическо лице, заместниците, има цял политически кабинет. Какво да направят пилотите, независимо от длъжностите им? От тях нищо не зависи при вземане на такива решения.

Не е вярно, че от тях нищо не зависи, но е вярно, че трябва да ти е яка гърбината за да постигнеш добри резултати. Този човек няма да постигне повече успехи от тези които неговите западни господари му позволят- тоест- в началото един, два успеха за да преспят народа, а след това стой та гледай. Жалко за надеждите на народа, но скоро когато англичаните започнат да гонят европейските емигранти ще разберете накъде отива и каруцата и каруцарите.

не беше ли цицка цачев която пияна пееше руски песни?излиза че тя е руски агент.

А билетите за рецитала от руски песни на Ники Атанасов свършиха. Тю. Предвидливо му бяха дали малка зала, ако му бяха дали стадион Васил Левски щеше да го напълни догоре!

Номер1...

...пардон-две сланини и един кокал...

Шило

Ще го видим. Ясно е, че тези, които не го харесват ще му връзват кусури, другите ще сочат положителното. Важен е резултатът. Дано не е новият разделител на нацията.

Резултатът от Радев ще е само един: Да даде гласа си в подкрепа на избраните от БСП и ДПС съдии на изборите за ВСС. Това е смисълът на целия цирк.

не мисли като бат Бойко..

Шило

Красная, във ВСС няма президентска квота. Такава има в КС. Различни неща са.

разделител! Но основната вина за това носи Борисов, който му осигури избирането! Тепърва ще разбираме по чия свирка е играл (казачок).

ФАЦ са мааалко по-малки смешници от DW, но се мислят за много умни и обиграни корви, като ни пробутват претоплени манджи с разни измислени изследвания с по сто клика на соросоид от Дневник и Капитал. ... Рупор на швабската пропаганда която изяде сериозен шамар с пребиването от бой на Плевела и Боко на президентските избори. ...Капитал, 77% одобряват членството в ЕС, а 60% - членството в НАТО ... Да пуснат изследванията от вестник Сега и тези на Дир.БГ, които показват точно обратния резултат.

оригиналните "резултати" от Кремъл - те ще са най-истинските, нали?

Най-оригинални са резултатите на Тръмп, направо ви разби соросоидните мутри.

Дезертьор, предател, шпионин... Всичко, което е нужно за да бъде президент на България. Такъв сме го избрали, такъв ще си го гледаме - поне следващите 5 год.

горко и тежко на целокупния народ. радвайте се сега, да не заплачете скоро. как е възможно човек без организация, който никой не е познавал да се появи и спаси като бяла лястовица държавата?

Не просто е шпионин - той е ПРЕДАТЕЛ!!! Руска фигура в българската политика. Нищо добро не ни чака с такива.

Правилно! Направете сега една Черезвичайная Комисия (ЧК) и който не мисли като вас, до стената! Не е задължително да проповядваш комунизъм и ленинизъм, за да си болшевик! Даже и да тръбиш, че си либерал, демократ и прочие паплач!

Шило

Сега остана да посочиш мотиви за това, защо е такъв.

Крим...

loyola

сума ти "политици" скандират, че присъединяването на Крим към РФ е "нарушение на международното право", обаче май не е точно така. Аз така и не видях конкретни текстове, които да са нарушени. Напротив, Югославия я разцепиха даже и без демократично гласуване, а само с решение на парламента, назначен по майдански ... Та добре би било да се види как стои въпроса юридически?

Ех, не питай за юриспруденция и право! Те не могат да си платят таксата да практикуват, като адвокати, а ти си тръгнал да им задаваш такива сложни международни правни казуси!

Будапещенския меморандум, под който Русия се е подписала като ГАРАНТ (заедно с Великобритания и САЩ) за суверинитета и териториалната цялост на Украйна. В замяна, на което получава всичкото ядрено оръжие на Украйна!?! Прочети и резултатите от украинския референдум за независимост! Включително тези в Крим, Донецк и Луганск. Не чети само кремлински агитпроп!

На 16.03.2014 след проведен референдум при невиждано голямата 85% активност на населението - с 95,5% от гласувалите Крим обявява независимост. На 18.03.2014 г. Путин премахна последиците от тази подигравка с историята и хората в Крим след 23 години отново можеха свободно да говорят на родния руски език, пееха и танцуваха по площадите, завръщайки се в Родината си Русия

че в политиката ген.Радев ще е кукла на конци! Повече от ясно е, кой ще дърпа конците!

О-о! Ти мислиш!!!

аз мисля Путьо:)