Случаят ”Бенгази” по пътя на Хилари Клинтън към Белия дом

Хилари Клинтън заяви, че воденото от Конгреса разследване по случая "Бенгази" не би я спряло да се кандидатира за президент. Тя разкри и лични финансови данни.

Обратно в новината

Коментари - Случаят ”Бенгази” по пътя на Хилари Клинтън към Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем се побърка тая. Смъртта на хора били дребни проблеми и САЩ щели да доминират света... Мястото й е на трибунала в Хага и смъртна присъда. Но нищо чудно и някоя Нобелова награда за мир да получи. Тия старци вече няма ли да измират, че света да си почине и да се трансформира на спокойствие в икономическо-мирен съюз. Не може хора на по 90 години все още да градят световна политика с идеите си от 30-те години на миналия век.

Едни спестили от закуски, други се замогнали с четене на лекции...

държавен бандитизъм и международен рекет!

за американците човешкият живот (особено на сънародниците) е изключителна ценност. През октомври 2002 (когато 42 чененски терористи нахлуват в московския "Театър на Дубровка" по време на грандиозния руски мюзикъл "Норд-ост" и задържат всички като заложници) "великият" президент Путин провежда газова акция, жертвайки живота на стотици невинни руснаци. Без дори да помисли за осигуряване на квалифицирана медицинска помощ след акцията. В резултат - над двеста загинали (отделно терористите)! Да се е почуствал виновен? Някой да му е поискал сметка???

Има прословута фраза след завладяването на Ирак.На въпрос ,,защо избивата НАРЕД ВСИЧКИ, следва отговор,,,,Не е наша работа да съдим кой е праведен,кой не.НАШАТА ЗАДАЧА Е ДА ПРАТИМ ВСИЧКИ ПРИ БОГ,ТОЙ ЩЕ СЪДИ КОЙ Е ПРАВЕДЕН......

И ние българите сме допринесли за "скромното" финансово благополучие на образцовото семейство Клинтън. Нали не сте забравили как г-жа Клинтън лично дойде в БГ за да уреди с Мутрата спирането на АЕЦ Белене. За това също и е платена някоя и друга "лекция".

Килъри лъже повече и от Били. Освен това не е наред с главата, след като падна и се натърти.

Падането беше микроинсулт,освен това. На тази и остана половината от и без това непълноценният и мозък-артисва за управление на САЩ;-)

Тази противна дяволица е маша на ционистите!!!

комунистите превзеха Америка :)))

След като съпругът и си поигра на "чичо доктор" със стажантката в Орал.. пардон, Овалния кабинет тази я пуснаха да бомбардира държави,за да си изпусне парата. Ей тази е Pussy Riot- the original!

... Бил Клинтън натрупва значително състояние от лекторски хонорари - около 106 милиона долара. Хилари Клинтън също изнася лекции .... като средният й хонорар от една лекция е около 200 000 долара.Я колко е Нобеловата премия???!!! 200 000 $ за една мижава лекция!!!!!! Я виж, за какво се харчели парите на данъкоплатеца от САЩ!!!!! Затова предизвикват кризи, затова грабят от по-слабите и ГЛУПАВИ държави България, Украйна...Затова са ламнали да завладеят цял свят. За да могат президентиге им да си купуват къщИ, имениЯ, охолство. И КОЛКО, МОЛЯ, ИМ СТРУВА ОБРАЗОВАНИЕТО НА ОНОВА... ЧЕЛСИ? Защо да не се справят като средния гражданин на САЩ, който също дава пари за образованието на децата си. Не може ли Челси да живее като средния студент на САЩ! Тя да не е нещо свръхценно. И тя сутрин ходи в тоалетната. Що за обожествяване???? Ега ти САЩ-арската демокрация. Май са по-тъпи и от нас.

A Аз им искам само някакви си 360 000 000 USD за да напаравя едни свестни избори у нас?! Мизерия и това си !

И на Вас хубав ден, но аз никога не използвам обидни квалификации и независимо от това мненията ми се трият. Забелязах, че това се отнася и за останалите съфорумци. Дано благоразумието се наложи и всеки да има право да изразява своето мнение, разбира се с уважение към своя опонент!

Искам само да напомня че в Америка подкупите на политици се плащат под формата на хонорари за речи след като им изтече мандата.

И един мармот ...

ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ!!!

Тия човешки дегенерати нямат сурат. Нашите политически изроди доста има какво да се понаучат от тях.

Просълзих се - рептилката щяла да фалира. Бързо направете страница във фейсшит, за да му дам "лайк". Тц тц тц жива да я ожалиш, сега нищо че е милионерка, то е защото се труди здраво.

То сериозни лекции са били....

Горките, разплаках се от жалост и умиление.Живи да ги оплачеш.Пък пак драпат за тоз разорителен пост, бахти и мазохизма.

Докладът по случая "Бенгази" довел до смъртта на четирима американци в US мисията в Бенгази, Либия, сред които и посланикът, отчита "системни грешки и лидерски недостатъци на Хилари Клинтън" в Държавния департамент.

Той поста иди-доди - всички доходи на светло, данъци разни и големи, ама след това - след това каква манна небесна се ръси - 200К, мале, мале...

Много интересно какво е това мега образование на Челси, че да се изброява сред ипотеките на къщи (много). Все едно да сравняваш разходи за покупка на телевизор и кола. А хонорарите са класически чист подкуп - по-изтънчен вариант от консултантските услуги. За който не знае - консултантските услуги са любим начин да получиш каквато и да е сума. Ей например Горбачов и той си осребри предателството с дълги години "лекции" в университети на САЩ. Кой го слуша няма значение - лекцията е безценна и струва десетки или стотици хиляди. Корупция на глобално ниво.

напълни гуша покрай такива "лекцийки". Ама той понеже получава по 20 000 на лекция значи е 10 пъти по-прост от Клинтън. Това е да направиш правилен цивилизационен избор за себе си.

Абе що толкова жидове в тая политика бе? Влече ги нещо измамата, отвътре им идва някак...

Аз мислех ,че само българите са прости но като гледам това семейство милионери се уверих че и американците са прости и дори по-прости от нас , защото и гласуват за такива екземпляри .

те, че зад океана са кухи лейки е ясно, но по-страшното е, че тук в европа, където уж сме по-умни, и по-специално Западна Европа, простотата надделява изключително много.

Пешо Коня също чете "лекции" няколко месеца в САЩ, за да осребри...Така се заплаща нагъзването в правилната посока.

Бил Клинтън натрупва значително състояние от лекторски хонорари - около 106 милиона долара.! Хилари Клинтън ... средният й хонорар от една лекция е около 200 000 долара. !!

При този хонорар на госпожата, колко ли трябва да е хонорара на един професор например?

хИЛЬРИ е била известно време главен счетоводител на Уолмарт -оня сьщшя милиардер с веригите за ГМО храни .Напуска Уолмарт понеже в кариерата и политиката но и ДАВАТ акции за милиони в уолмарт.Както всички шефове в ЦРУ така и Клинтовица живеят в ЕКО-ФЕРМИ и всичко е чисто и не замьрсено понеже знаят какво предлагат в собствените си магазини

И какво от това като живее в чиста среда? Погледнете снимката в каква свинкя се е превърнала.

Може да изиграеш много хора, но не и Господ, Той не прощава. Неговото възмездие е неизбежно. И тая ще си плати за всичко.

Това с лекциите не е корупция, хич! България е най- корумпирана и да се бори още с комунизма, ама яко да се бори!

Корупция е грубо казано. По-културно се нарича легализация на доходи (от корупция).

е това е ...американската мечта драги гласоподаватели:)))

Да си даде банковата сметка. Ще помоля фондация като "Роналд Макдоналд" да й преведат от сумата за децата. Нека от SOS Киндердорф й дадат къщичка ( в никой случай бяла) и да се грижи за сираци.

ТАЯ ПО-ХИТРА И ОТ БОКО БРЕ !!!

Няколко начина за забогатяване на демократи в САЩ. 1. Парников ефект - измислици, фалшификации , данъци и много комисионни от благодарни облагодетелствани. 2. Сплашваш военно-промишленият комплекс че като дойдеш на власт ще губят привилегии, после правиш сделка с тях и им преодставяш по-големи печалби. 3. Същото с Уплстрийт.... За идеите по-нататаък ще искам комисионна :))

не само тези отрасли. Като цяло сенатът на сащ е представител на бордовете на повечето корпорации, и в цялостта си всъщност представлява обединеният корпоративен висш съвет на САЩ....

ДО РЕДАКТОРА ВИКТОР СТЕФАНОВ Г-н Стефанов, това, което вършите, се определя с друга дума, но не и с модерната днес дума "демокрация"!!! Имайте поне малко уважение към читателите на Дира, към техните мнения и виждания по определени новинарски въпроси. Почти половината от мненията на нашего брата са изтрити от Вас. Би следвало да се отнасяте със същото уважение към всички съфорумци, които с уважение към Вас са прочели Вашата дописка. Или Ви е много лесно и удобно, криейки се зад паравана, да си играете на цензор с Вашите читатели и тяхното светоусещане.

Тази с нейния болен мозък ще управлява света!

Това същество се хилеше самодоволно, когато й съобщиха, че терористите й са заловили и убили Кадафи без съд и присъда. Ако същото се случи със семейството й ще е добра проява на "демокрация".

Аууу, горките, били разорени и нямало кво да ядат, щото гоишната заплата на президента на САЩ "от 400 000 $ не стига ни за бургери в Макдоналдс, ни за коледната пуйка, само ги погледнете на какво приличат сем. Клинтън - ходещи скелети горките хорица

Ако го питаш Доган как е забогатял ще ти каже същото...

Едни консултират Цанков камък, други изнасят лекции....

Ето за това сме лош мат'риал...!!! Не харесваме жидовете, които всячески се стараят да ни помагат (като във вица за Иванчо, дето кученцето носело контузеното си приятелче, а пък то взело че му го наперало...)...!!! :::))))

Това не беше ли съпругата на онзи,който цапаше рокличките на секретарките си със семенна течност ?

БИНГО:-)))) и не само рокличките им, а и очичките им миеше:-)))))

Тези нещастници зомбират американците, за да печелят на техен гръб своите милиони!

Горката стара чанта ,единствената дето излязла от Белия дом "фалирала " .....:) Това Устно заявление ли е или Назадничаво ?

Да им имам проблемите!И аз искам да съм "беден" като тях.

Това с лекциите е начин на богаташите да се отблагодарят за разни неща с които им е помогнал президента.

С други думи - законен начин да се перат пари ;-)

Нека да стане президент и да пуска атомните ракети.

Голям страх ги тресе някои хора, че Америка за България ще им врътне кранчето, съдейки по чевръсто изтритите коментари.... И ти ли, Бруте?

Какво е това нещо Америка за България? Цяла Америка ли или индианската държава Съединени американски щати, узурпирала името на континента Америка. Много по-правилно е да се нарича Съединени Индиански Щати . СИЩ, защото е изградена на индианска земя! Наследниците на английските престъпници и на испанските конквистадори-главорези узурпират името на цял континент с 40 държави за име на мегаломанскската им държава..

Америка е нарицателно бе - жаргон ако щеш го наречи. Имало отделни щати (американски). Обединили ги в САЩ. И тъй като важните неща, ставащи на континента Америка и посоката на емиграция е предимно САЩ, като се говори за Америка (континента) в много случаи се подразбира САЩ. Трябва ли някой да ти разяснява кое понятие откъде идва?

Какво е това нещо Америка за България? Цяла Америка ли или индианската държава Съединени американски щати, узурпирала името на континента Америка. Много по-правилно е да се нарича Съединени Индиански Щати . СИЩ, защото е изградена на индианска земя! Наследниците на английските престъпници и на испанските конквистадори-главорези узурпират името на цял континент с 40 държави за име на мегаломанскската им държава..

Като президентския пост е бил разорителен за семейството що тая госпожа така се напъва да става президент?!?

да свърши като Кадафи. Тогава съм сигурен, че ще има много повече, които ще скачат от радост.

Тази удари Бойко, Царя, Местан, Бареков и СерГей в земята...фалирали били?:)))))