Коментари - БСП ще участва в коалиция за президентските избори | dnes.dir.bg
назад

БСП ще участва в коалиция за президентските избори

БСП ще е е в коалиция на президентските избори, но Първанов и Калфин не могат да бъдат общите кандидати. Номинациите на БСП ще са ясни на Бузлуджа на 30 юли.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще участва в коалиция за президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМА КВО ЧАКАТЕ ТА НЕ СТЕ СЕ КОАЛИРАЛИ СЪС СДС - КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЕ КРАДЦИ

Издигнете Татяна Дончева за президент. Тя е най-смислената кандидатура към настоящия момент за този пост- честна, дръзка, пряма и компетентна!

Умен и честен комунист - нема!!! Е па нема мамка му! Ако е честен комунист - то той ще е глупак!!! Другите комуняги ще лапат - той ще гледа! Ако е умен комунист - той нема да е честен - щот ще краде!!! Ако е умен и честен човек - за какъв чеп му е да става бесепар -за да го псуват заради другите ли?

а бе корнелия, а ма нинова, ма 72.4% от членовете са участвали! цели 72 400 человека! ще рече 100% са 100 000 гласа! че те не стигат за кмет на варна бе!

Не разбирам, защо отправяте покана към АБВ, и с какви очи, след като изключихте Президента Първанов от собствените си редици преди години...Беше ви неудобен, а сега ви е необходим?! Вземете се разпуснете, като партия, че да си дойдат нещата на място,Госпожо Нинова! Самоунищожихте се! Нито сте лява, нито социална, нито нормална партия в 21 век.....

Поради что си чешете язиците о, вий не много с умът си путинови тролове?БСП-то и комунизъма са в Болгария вече кауза пердута!Следващия Президент на България също ще бъде проевропейски настроен.Както е настроен и целокупния Болгарский Народ барабар с циганите които основно ще гласуват срещу кИбапчИтъ и някой лев на ръка убИдИ телнУ за вас....комуняги и путинови агенти и фашяги!

Не влизай в коалиция с Първанов,че освен,че ще загубите ще оставите мафиота Борисов да управлява държавата.От теб зависи това.Мафията или не.

Нинова ако искаш да загубиш на президентските избори влез в коалиция с крадеца Първанов и ти гарантирам,че ще останеш в опозицияя докато оглавяваш БСП.Не знам какви игри играете с Борисов,но сега загубиш ли това ще е края на социалистите,за което ще си виновна ти,понеже много от вашите симпатизанти ще ви намразят.

На това мъдрият Български народ го е рекъл: Гладна кокошка,просо сънува.

Това вашето не се нарича "коалиция", а Организирана Престъпна Група!

Защо всички коментари са партийно оцветени? Дами и господа, президентът ТРЯБВА да е ОБЕДИНИТЕЛ на нацията! Нека всички партии си излъчат кандидатите, а всички ние трезво да преценим качествата им. Лично мен няма да ме интересува партийната им принадлежност.Нека най-после България да има своя умен, подготвен за длъжността си, харизматичен и представителен президент. Ние, българите го заслужаваме. Но и от нас зависи.

ТАСС

Президент няма да е герберския кандидат.

След фиаското с Пудела Офшорко, Бацето може да разчита само на Данка Фъндето и Лили Минетката, а това ще е началото на края му!

Тази мръсна, мафиотска партия заедно с тартора си Първанов, който стана президент, спря и обърна новата ни история. Загубата на П. Стоянов и победата на Първанов са точката на пречупване за България. За това допринесоха, разбира се БЪЛГАРИТЕ -ЮНАЦИ, главни виновници за всичко.

Не харесвам и двете крила на БКП. Сега по въпроса . Коня загуби защото се оказа достатъчно прост че да вади компромати . Прекрасно си спомням диспута на който Тара извади един лист . Този лист го закопо. Не си различен ,просто дрънкаш глупости. Апропо,Гоце не беше на този диспут Не всички сме безпаметни. Излагаш се.

аз ще гласувам за бсп или друга партия , когато проведат национализиране върху откраднатото в бг последните 27 години + лихви ! омръзнаха ми всички паразити и хамелеони , без значение дали са българи , евреи , турци и не знам кви си американци !всички мислят по стар навик да си вържат по три заплатки на нашия гръб, стига вече ! щом си мислят , че човек може и трябва да получава 200 лева пенсия за 40 г.трудов стаж и те да пробват с толкова !

БСП е отговорна за кражбите, сърди се на тях. Още като се почне от времето на Виденов.

Ще ви дам още един повод да ми се подигравате след изборите и ще повторя: Следващият ни Президент ще е от БСП и ще се казва или Стефан Данаилов или Мая Манолова. Плюйте ме, ако бъркам.

Другарката Курнелия путина ще ви оправи, всички вас леви комуняги!

Нещо си са объркал. Наще комуняги всички до един са нагли капиталисти.

Колко да е широка коалицията с неголеми партии. Ще ядосат др.Борисов да си възстанови партийния билет и да стане лидер и на БСП.

"президентът трябва да олицетворява единствено и само националния интерес" - значи президентът ще иска излизането ни от ЕС и БЛАТО! Няма как иначе да олицетворява националния интерес!

На ФСБ ли?

Цялото време се поставя въпрос защо децата им учат в западни държави. Има една поговорка която казва, че трябва да познаваш врага си по- добре от приятеля си. Затова закуската изяждаш сам, обеда делиш с приятеля, но вечерята я даваш на врага си.

Врага са българите, които оставят без закуска, обяд и вечеря.

а аз питам що дири Първанката с лимбата при ГЕРБ? И още повечме защо избрахте курнелчето за ръководител, която беше такава в СДС. Слаба ракия сте комуняги.

са стари дружки и си имат много стари и стабилни договорки. Но президентският пост не влиза в тях.

рубладжии - да не изберете пак "социален президент" като предишния, който да строи не апартаменти дори 6 като Цветанов и къщи, а ХОТЕЛИ. пИТАЛИ ЛИ СТЕ СЕ КОЛКО СТАИ ИМА ЕДИН ХОТЕЛ, КОЛКО АПАРТЕМЕНТА, КОЛКО РЕСТОРАНТА,ФИТНЕСЗАЛИ, И ПР. зАЩО НЕ ОСВИРКАТЕ ПЪРВНОВ, ЗАЩО НЕ ГО ПИТАТЕ ЗАЩО МУ БЕШЕ абв И НЕ МУ ПОКАЖЕТЕ ВРАТАТА.

ли да оправят Митьо Очите? Наддаването да започва, че герберите май него чакат!

като чета форумите - всичко у нас комунета. Рубладжии, копейкаджии. Слава Богу като е толкова лошо защо вече тринадесети път редовно - без прекъсване губят изборите ковунетата? И ще продължават да губят - защо? Ами сега всеки яхнал кола - ама все западни трошляци, няма една лада и трабант. Всичко пътува извън България, децата учат на запад, а тези които не у,чат те пишат по форумите за копейки.

Ако в това допитване както казва Корнелия са взели участие 72382 социалисти,а активността е била 72,45%,тогава общия брой на социалистите в България пак според Корнелия не е ли около ... 100000.Защото ако е така Корнелия да не бълнува за избори,а да вика поп за опело на жалката и партийка.

Аааа, недей така. БСП има мноооого симпатизанти. Ето, например, баба Вуна с трите зъба, дето не я взеха в партията щото имала само трето отделение...

Те унищожиха българите.

Ти членуваш ли в ГЕРп?

Първо обещавате "социална държава", също и "социален президент", след това правитв всевъзмовни коалиции и накрая предлагате за пезидент Пеевски! Не, благодаря!

Най-тежкото допитване за Корнелия ще е след изборите. Тогава трябва да се допита как точно12 партии в коалицията да си разделят получените 7-8% от гласовете.. Ще се пада по половин депутат от партия, ама това не е чак толкова сериозен проблем - те и сега си изглеждат сглобени от различни части, предимно задни. И нямам предвид външния им вид.

Падне ли Чехльо,след него и Герб!!!

Дрън ,дрън ,ярина! Нинова личен живот нямаш ли,че се занимаваш с глупости?

Който плуе по БСП,значи му харесва Хората да се самозапалват,и да се самоубиват скачайки от високи етажи на блокове,заради това Управление на Герб,довело народа до мизерия.

Да не би да го въведе ГРОБ? Цоциалното е само за привилегированите ви електорали в ромските махали. Същите българоубийци сте.

Ех Корнелия, ех Нинова! Що за измислици, що за бленуване! Политическа сила! Сила, сила, колко да е сила? Яви ли се самостоятелно - отиде си столетницата! Че и ти с нея! Ти си на амбразурата и още след президентските избори ще те катурнат! Дори и не се съмнявай в това! Това не ти е "Техноимпекс"! Тук няма нищо за приватизиране! Болни, стари хора, лъгани от БКП, след това от БСП, във всичките й коалиционни форми и всички недодялковци, Първановци, Станишевци, Миковци и предшествалите ги рапонковци. Ами излез и предложи Столетницата мила да се яви самостоятелно на едни поне избори! Тогава ги преброй и си сметни кубатурата и коньовете! ТИ СИ СЪЩИЯТ ВЪЖЕИГРАЧ КАТО ОСТАНАЛИТЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ!

БСП може да си има много кусури, но показва, че това е единствената политическа партия с идейна платформа. Всичко друго е еднодневка , клуб на бизнес интереси, лобизъм и на принцира - всеки да се оправя по единично.

Страхотно чувство за хумор, поздравления ;))))

Е па щом си рекла....

Да, популисти, лъжци, демагози и престъпници с идейна платформа. На Курнелия приказките и лъжите за социална държава ги знаем. Лъжат само такива като теб, но жалко, че ако им се даде власт обират държавата :(

Абе лъжата си е герберски патент....

Корнелия фаща бика за рогата, а с Него ще се разбере по мъжки! Браво на девойката! Мая -президент!

Фащай рейса и на 4-ти километър :(

Кога ви пуснаха нета в пета тиха стая?

Гласувай за БСП и Атака,и спаси България!!!НПО-тата вън от България!!!

Атака толкова е спасиха БГ че с тяхна помощ БСП отново назначи Юнал Тасим и Бюрхан Абазав(от ДПС) за заместник министри по времето на Орешарски...

Има ли смисъл да занимавате хората с тази престъпна партия БСП и тези престъпници? Все още има комуноидни дебили и шизофреници с дървени глави, които мислят, че като гласуват за партията майка хрантутница ще им се върне старото време и всичко ще е както преди. Все гласуват за БСП и с ДПС я банка фалират, я направят далавера като заменките, я окрадат държавата, я спрат еврофодновете, я заробят хората с някой проект в енергетиката ...

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да ви напомним, че по наше време бяхте с 30 години по-млад. Ако искате тези времена да се върнат, трябва дружно да разкараме г-н Борисов.

Направо,я о.ират!...?

Курнелийчето на фотото-изглежда вътрешното допитване в Партийката и не е наред,май?

Не е зле да видите кои партии включва "Коалиция България у лево" - много ще ви просветне и за циганите, и за зелените протести.. А да не говорим, че давам тиквен медал за този, който е чувал повечето партии от коалицията: Българска социалистическа партия Български социалдемократи Движение за социален хуманизъм Европейска сигурност и интеграция Комунистическа партия на България Земеделски съюз Александър Стамболийски Нова зора Евророма Социалдемократи Партия на българските комунисти Екогласност Обединена социалдемокрация Съюз на комунистите в България

Давай тиквата;)) Чувала съм за Евророма на видния "ром" Цветелин Кънчев, и за ЕСИ на още по-видния му колега в плячкосването - Тома Томов;))) И на трето място, но не и по "подвизи", чувала съм и за Партията на Лупи ;)) Ма кви убави ора са се събрали само и само да ни оправят, ей!!!

4 от 12 ;))) Аз, признавам, бях изумена, като видях каква шайка са тези, всъщност..

Абе АБВ-то кога ще се включи към тази "коалиция" от партии с по един човек ,като изключим катуна Евророма и БСП.

Корнелия се кипри все в нови тоалети сигурно е намерила ключа от сейфа дето Миков се чудеше кой е бъркал в него и делят с отговорника ?

Кое му ляво на ДПС? Фараоните, които те туриха леви?Името на наглостта олигарсите били леви?С кои очи се гледате,в кое огледало, какво общо имате с електората, който унищожихте и се гаврите като ги наричате другари?

Не знам колко ще успее БСП в следващи избори,надявам се да успее.Знам обаче,че всички келеши които плюят тук са малоумни.Недоучили,незнаещи,нищо не можещи и неправещи.За тези олигофрени не са необходими доводи,необходим е Белене.

келешите които плюем тук , сме десни и със собствен бизнес! аз съм работодател, а не чакащ да му дават на готово електорален индивид на бсп!

Знам ви ''бизнеса'',работници на 350лв,без осигуровки,без нормални договори.Превиване на гръб пред военната организация ГЕРБ за поръчки,търгове и какво ли не.За ваше сведение,повече от 15 г.съм ръководил фирма с 2000 човека персонал,не ми ги пробутвай ''бизнесите''.

За ИБ на Партията? Кога?

Хахахаха, Партията пак се прави, че няма минало ;)) БСП има само бъдеще! БСП не е БКП, БСП не е имало лидер и Президент Първанов, БСП не е фалирало банки.. БСП е "социално ориентирана партия", ръководена от млади милионери ;)) Как да не ги обичаш?!

А "А-така" поканени ли са на разговорите за президент в БСП? Питам не защото са ми симпатични, а защото и те като БСП са проруски надупени и интересите са им сходни с тези на столетницата.

Щом Платените Соросоиди вият на умряло,значи БСП-Лява България е на прав път,и най важното е че народа ги подкрепя!!!

Към панделата,крадецо!

Абе пътят и е прав, само че успореден на правилният.

И ти ли се пишеш-"народ",бе?!

в милата ни родина България има едно нещо , вика му се КОНСТИТУЦИЯ !!! та там пише , че имаш право на два мандата като президент на републиката! два!!!! после си правиш фирма , и си ставаш президент на нея! или си правиш партия , и и си лидер докато те търпят останалите от дружинката! а иначе , бсп не се е явявала на избори самичка от три петилетки време!

старите балерини.

Селендурчета на гребена на вълната. Това са комунистите и точно толкова окакани са делата им, по които щр ги познаете.

Тази навремето е уволниха заедно със не друг ами самия Делян Пеевски.... Каква личност може да предложи тя за президент като самата тя е провалена личност...

седесарке само ти си знаеш какво ти се върти в главата

Не подценявайте червените. Не случайно цялото ръководство отиде на паметника на Т. Живков. Те искат да наракат и 90 годишните да отидат да гласуват. ГЕРБ трябва да бъде изваден от властта защото такава е повелята на Русия. Довчера немоежха да се гледат, от днес са готови на коалиция със всички. И тези действия са планирани много отдавна. Политиката на АБВ го доказва. Така, че...работата не е проста.

Тя работата не е "проста" , ние българите явно сме прости.