Радев: За мен приоритет са младите хора

Зa мен приоритет сa млaдите хорa, възможностите за тяхната квалификация и реализация тук в България.

Обратно в новината

Коментари - Радев: За мен приоритет са младите хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми ген. Радев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света * 129-о място по пътища в света Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Ние в Пресцентъра на Партията най-чистосърдечно възнамеряваме да оставим спомен у младите, като ги запишем в нашата Червена книга, което ще ни гарантира неразривна връзка. За тях неуморно ще бдят отрядите на ДАНС и на Партията. И тъй като следваме принципите на демокрацията и няма да караме никого насила, желаещите да се отпишат могат да го сторят на Позитано 20 срещу получаване на членска книжка.

ОК, генерале, изборът е твой. Ще оставим само младите да гласуват за теб.

Е... НАЛИ Е МЛАДОЖЕНЕЦ....

Пенсионерите свършиха ли, че и младите искате да уморите, боклук такъв?

Този нос на снимката да ви е познат случайно?

Проблема ти е че ти не си приоритет на младите!!! Ще обереш вота на червените бабички ,които със сълзи в очите ще пуснат бюлетина с твоя номер.

генерала ша га напраа да фърчи на изборите без самолет,а Илиянчето ша я викам у жакузито на предизборен диспут.

"Другари, като построим комунизма ще потекат реки от мед, реки от мляко... и на всеки ще купим по един самолет. И то не какъв да е, ами бърз, свръхзвуков..." - разпалил се той. Един чичка вдига ръка и пита: - За какво ще ни служи този самолет, какво ще правим с него? - Как за какво? Представи си, че в София са пуснали салам. Палиш самолета и си първи на опашката!

Какъв ти е проблемът - безмозъчен си, недорасъл пубер инфантил или прекаляваш с дрогата! Аман от тъпанари!

Вчера, едните обещаха да работят в "интерес на гражданите" а днес пък, "приоритет са младите хора" и така, вече почти тридесет години. Обаче, гражданите избЕгаха а младите остаряха. Вярно е, че трябва да се обещава много за да се изпълни малко или нищо от обещаното.

изкопаха.Всяко второ изречение и ще изръси някоя глупост или бисер.Щял да обърне внимание на младите в България РАЗУМНО.Значи ако не гласуват за БСП са неразумни.

Уважаеми ген. Радев. Ако желаете да водите следващите пет години българския народ, забравете за лозунгите. Вие сте български генерал, което предполага точен поглед над ситуацията в държавата. Започнете с проблемите пред които сме изправени, акцентирайте на проблемите с които живее народа, завършете с проблемите, които трябва да бъдат решавани. Посочете смело грешките на ЕС политици, дайте собствен анализ на причините за мигрантстака криза, назовете точните цифри каква армия, флот, авиация трябва да има България, посочете какви средства са необходими за да защитим достойно Родината си разполагаме ли с такива, какво е необходимо и от къде могат да дойдат необходимите средства. Назовете проблемите пред България с истинските им имена. Ако успеете и съберете необходимата смелост без да се съобразявате с политическите мишлета и клишетата, които ви тикат в устата, народа ще ви припознае. Пожелавам ви успех. В противен случай, дори и да ви изберат, ще бъдете нищо по-различно от тоя ухилен днешен ...................

Др. Радев, аз имам един прост въпрос - Как, с какви правомощия, ако станете Президент, ще привлечете всичке тези хора, българи в чужбина, които са изпратили в България около милиард евро за година? Какво ще им предложите, че те да изкарват същите тези пара ама у дома си? Простете но още един въпрос - какво ще направите за младите, така че да учат в български университет, кой да е поне в първите 500 университета в света? За ваше сведение - донасям - СУ "Св. Кл. Охридски" за миналата година е класиран най-високо от българските университети на 801 (словом осемстотин и първо) място в световната класация?

Кандидатите за президент да вземат да прочетат за правомощията на Президента.

Кърджали... Ама то откъде другаде да започне кампанията си кандидатът на ДПС и БСП ;))

показа и изръси пак куп бисери.Щял да квалифицира младите.Абе ПУЦ ли искаш да отваряш в президентството.

не се надявай на младите,защото електората на БСП-о е останал само от старци над 60 год. и циганите от маалите.

Че,ще се разплача!

Какъв левент, какъв мъж. Това се казва ПРЕЗИДЕНТ. А и казармата ще върне, нали зер мисли за младите :):):

Много хубави приказки, но фактите са, че дойдат ли бившите комунисти сегашни социалистите на власт всичко живо си плюе на петите и бяга, като от чума и се спасява от България.

Пак си повторете:"Ако до 30- годишен, не си станал социалист,си без сърце! Ако и след 30-годишен, си останал такъв, нямаш акъл!" По-кратко и по-съдържателно, не може да се каже.Това е, господин Радев.Пък, за да те издигнат за генерал и те доведат до "Позитано"...е, тогава минаваш в друга категория - например:"попробуем..Не ме интересувате, не ме вълнувате - аз съм от категорията" попробавали", "увидели, не поверили"

малоумие.

а за младите хора е важно цялата политическа клика да горите на кладата

... най-много си я закъсал с евроатлантизма радев, не знам как шъ обясняваш на избирателите си, че сме част от Европа и про западно ориентирана страна......

Много е сладко как новините за Радев изчезват след 20 минути ;)) Нищо, 20 минути му стигат да ме убеди, че ще оправи бизнеса и децата.

ами интереса към него е никакъв, за какво да го бавят, пускат го за да попълни някоя дупка или да не ги обвинят в пристрастност....

"Зa мен приоритет сa млaдите хорa, възможностите за тяхната квалификация и реализация тук в България. " С верните хора на Кремъл, това няма как да се случи! Защо ли?! Защото да си верен е едно, но да си кадърен и мжещ е съвсем друго! А другарите до сега са доказали, че могат само да убиват, крадът и да правят живота на обикновените хора тежък и нещастен! Затова трябва ако искате да се случи пожеланието от кавичките трябва да забравите за верните хора и да заложите на можещите и кадърните! Знам, че на някои това може да звучи по друг начин, но не говоря за революция, а за реалностите които са пред нас!

колко работи трябва да научиш, че то само с лупинги не става. Знам ви аз по казармите фатмаци със звездички всички сте белотаджии, така я карате.... пляскате карти и забравяте да говорите, помните само мирно и свободно.....

Разрешете,да се изпикая...

Другарю Радев! Ще ви задам въпроси, на които трябва да имате отговор като Президент. Тези номера с вдигането на пенсиите минават само в селата около Кърджали, но пък тези села не могат да ви спечелят изборите: 1. Евроатлантик ли сте? 2. Защо станахте Президент? 3. Какво точно ще направите? 4. Как точно ще го направите? 5. Чели ли сте Конституцията? 6. Какъв опит в международната политика имате? 7. Назовете поне 3-ма президенти и премиери на чужди държави, които са чували за вас ...и още стотина...

Ми стани журналист или го питай на някоя изява вместо да се пънеш по форумите! Има хора, които го харесват и ще гласуват за него, колкото и да се дразниш :-)

Кое му харесвате? Прическата, цветът на очите? Аз също ги харесвам. Но избираме Президент, не манекен.

по въпросче 2 - той още президент не е станал....

Ааа, щом ДПС е с него - ще стане.

Успех ,Радев !

Този човек има спешна нужда от Конституцията.. Какъв бизнес ще насърчава, какви деца ще ограмотява..?! Направо безумна манипулация - от ДПС и БСП за пореден път обещават неща, които Конституцията не им позволява да направят. Но докато има кой да вярва, ще ги има и тях.

след като взе тавана на пенсията и 20-те заплати заобича младите хора... В знак на благодарност те изпратиха на старите хора 1 милиард за да посрещнат зимата.

Този Радев е второ поставено лице като Орешарски. Видяхме какво стана с марионетката на ДПС Орешарски и докъде докара нещата!!

Врели не кипели, Радев няма завимисоти от политици и бизнесмени. И да плюете и да не плюете, той е следващия президент.

... как да няма, че той сам едно изречение не може да върже, другарката йотова за какво му я пришиха, да замазва колкото може и да държи връзка с партийното тяло...

Радев смени посланието, че ма загуби! Простих ти, че си натовски офицер, но няма да ти простя, че няма да са ти приоритет активните борци и другите възрастни другари!

Баси тъпите генерали имаме! Като почнеш от ББ, та свършиш с тоя посерко!

Тоя кви ги дрънка - от него не зависи нито образованието, нито реализацията на децата. Всъщност, от него не зависи нищо, освен да е лице на страната, да ходи по паради, щото е главнокомандващ на БА, и да връща приети законопроекти за повторно обсъждане. Като го чета, явно работи яко по опорни точки, които традиционни са абсолютно абсурдни!

Посочи ми някой, който не работи по опорни точки! Леля ти Цецка говори такива клишета, че ако я пуснат на открит дебат, със сигурност ще се оплете. То не е като да дирижираш "Цъфнал ГЕРБ".

Не знам, Цецка не съм я чувал още. Но традиционно социалистите-комунисти водят по тъпи опорни точки.

Точно за това, че нищо не зависи от него ги дрънка. Ако можеше нещо да се направи по въпроса от президента тоя изобщо нямаше да спомене. Що не говори за външната политика? На къде бе Радев към Москва или евроатлантика?

Крайно време е някой от българските политици наистина да се заеме с проблемите на образованите млади българи, за да останат тук и да работят за своята държава. Не искаме пришълци да решават демографския ни проблем! Искаме в България да се раждат етнически българи, които да получават добро възпитание, високо образование и да израстват български патриоти.

И кой закон/наредба му дава на тоя такива права????

Не винаги текстовете в наредбата са най-съществени. Личността е от много голямо значение, защото често нещата се решават от нюансите. Ако си вършил отговорна работа на пост, който е имал значение, знаеш какво имам предвид. Ако не си - губя си времето, няма да разбереш.

Долу Cecka Cacheva!

Е, как няма да са му приоритет младите хора, като видно кърджалийско курве открито го подкрепя? А, този фотус с момиченцето в бяла рокля толкова ми напомня подобни снимки на Сталин, Ленин, че и Гошо Тарабата, че треска ме тресе.

Как така младите хора? А кемтрейлсовете на кого оставя? Кой ще ги събира с епруветка и ще ги разпръсква, за да не падат върху нас?

"Държaвaтa трябвa дa предлaгa и преференции за тях Сега малко ли е!? Всеки млад шмъркалник получава безплатно "висшу" платено от нашия джоб. Без ангажименти! И сега не моем да ги израним, ти още искаш!

Тази Солакова има ли нещо общо с Ангел Солаков, МРВ министър през 60-те по времето на бай Тошо?

И какво от това? Дори да има, къде е разликата с ЦвЦв например, който има общо с шофьора на виден политик от миналото? Това пречи ли му днес да се изявява като пръв демократ?

И ти ли с тия мантри започна!

Ще се разплача ,ще пусна поне 3 сълзи.!! Ментора му Г.Седефчов пък беше социален президент ,сега този ще мисли за младите,а ще чака на старите за него да гласуват!! Този като пилот може да е Ок,но като човек-за нищо явно не става.Кариера шеметна,малко учене в СССР,после палачинката се обръща и доста учене в САЩ!!И след това горд генерал на 3 самолета и 5 бензиновоза.Много наколенки и попивки е направил в живота си този о.з генерал!! Не се знае ако го изберат няма ли да започне да мисли и за нещо друго(което му наредят) ,а не само за младите:-)))?

Абсолютно правилно! Дъртите в България отдавна кучета ги яли!

Не вярван на никой от тая кочина. Не ща и да гласувам на измислените ви, тъпи избори и референдуми. Сам съм се справил и продължавам така. Плащам ли си редовно данъците? Да, плащам ги! Плюскайте мамка ви, плюскайте.

''Румен Радев бяха също и членовете на ИБ на БСП Валери Жаблянов и Деница Златева. '' ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЕЗИ! Разчитат на това, че младите хора не знаят какви гадости сътвори БСП за последните 25 години, Виденовата зима, фалитите на банки, приятелството с ДПС и още куп престъпни деяния !

Същий лицемер като Хитлер, Сталин, Хрушчов, Червнков, Живков.

ДАНО ИМАТ АБСОЛЮТНО РАВЕН БРОЙ БЮЛЕТИНИ НЯКОЛКО ПЪТИ И ДА ИМАМЕ ДВА БОКЛУКА ПРЕЦЕДЕНТИ И ОЩЕ ДВА БОКЛУКА ВИЦЕТЪРТЕИ НО ДА СИ ДЕЛЯТ И ЗАПЛАТАТА ..... ТОГАВА ЩЕ Е СЕИРА ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ КОЙ Е РАБОТИЛ ПОВЕЧЕ ДОКАТО СА МЪРЗЕЛУВАЛИ

Шилo

Кухи, заучени, пропагандно-агитационни думи, които не означават абсолютно нищо, защото ги казва всеки кандидат за която и да е изборна длъжност - от президент до кмет на най-забутаното село.

Абе, Радев, а ние над 55 да мрем ли?

Те от вас взеха, можете да мрете.Сега са се наточили на младите..Убягва им малката подробност, че младите избягаха в държави, където такива, като Нинова, метат улиците..А организации, като БСП(к), са забранени със закони

Това име солакова много едно таково мафиотско,познато отпреди 26г.