През лятото може да ползваме едната лента на магистрала „Струма“

Стойността на проекта е 80 млн. лева, каза служебният регионален министър, който инспектира укрепването на свлачището при тунел "Железница"

Обратно в новината

Коментари - През лятото може да ползваме едната лента на магистрала „Струма“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пречел ви "Институт за пътна безопасност"! Има още една измислица" Европейкси институт за пътна безопасност" Нароиха се след СКАРВАНЕТО на бившия шеф на КАТ и една говореща картечница- Диана Мехмедали / май се подвизава като Русинова/. Това са измислени структури!!! ХОРА БДЕТЕ- ТЕЗИ ДВАМАТА ИСКАТ ДА СЕДНАТ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА!

Пречел ви "Институт за пътна безопасност"! Има още една измислица" Европейкси институт за пътна безопасност" Нароиха се след ксалването на бившия шеф на КАТ и една говореща картечница- Диана Мехмедали / май се подвизава като Русинова/. Това са измислени структури!!! ХОРА БДЕТЕ- ТЕЗИ ДВАМАТА ИСКАТ ДА СЕДНАТ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА!

Това за ползване през лятото, ще е хубаво да уточни на коя година. За 2023г - мокри сънища За 2024 г- вероятността е като националите по футбол да бият франция с 10:0 За 2025г - има надежда

Може да я ползваме, може и да не я ползваме.

Струма трябваше да е готова за олимпиадата в Атина. Децата родени тогава сега имат свои деца ...

Пак ще режем лента агатанцията на тонела е 2г. Иследтова ремонт мафията прокопала тунела я познавам работих тунелно строителство в Германия тонелите имат 100г. Гаранция ние българите ги проличава е а България 2г. По боиковски като магистралите а работниците ги водят че работят над земята НАП НОИ има гит очастват в корупцията

А кога ще ползваме всичките откраднати апартаменти от тоя Шишо

И на 'куково лято' ще може да ползваме цялата магистрала!

Този "министър" се оказа голям шмотльо.

Че какво си построил, та да се отчиташ ? Отчитай се пред прокуратурата и съда!

Апартаментите, апартаментите !!! Крадените апартаменти от Шишо.

жълтопаветниците нали стачкуваха срещу мафията ето ви един печен мафиот

Тодор Живков, режейки лентата на завода в Правец: “Хайде да ви е хаирлия, тази година завод за полупроводници, а догодина - да цели!” Бойко Борисов, телохранителят му, който му масажираше ушите докато го шпионираше и призна колко много бил научил от него, докато с джипката ходи са реже лентата за едното платно на магистралата: “Хайде да ви е хаирлия, 500 милиарда?!?! километра магистрали ви построих!” Това десетилетие - едната лента, а другото - и втората, живот и здраве и ако ме изберете!!”

Много умно! Типично!

Магистралата до морето е най-ползвана, а все още не е довършена. За какво ми е магистрала до Бургас?

Ще ползваш тази, която я има! И ще ходиш там, където тя отива! Просто е, икономисте:) И ще благодариш и целуваш ръка на Бойко, че и това ти е направил!

Шишков да каже мафията която проличава тунела колко подземни работника има . Аз казвам нито един няма НАП НОИ и гит неосъществяват контрол ало мафията

Погледнете му снимката. Гузен ли е? Все едно някой го снима със снайпер а не с камера.

Исега можехме да я ползваме но служебното правителство решиха да го забавят за да кажат : е и ние нещо направихме. Всичко е реклама. Прах в очите.

Едната лента ли ще използваме, или едното платно?

На едното платно на едната лента половината! К’во толко не вдяваш! И по-внимателно, че асфалтът е тънък - износил се е при полагането му от неблагоприятното време, и от студа и жегата се е поизпарил!

На неблагоприятното време, студа и жегата да им се ударят по сто тояги на голо.

Ако до тогава не са ни изритали от ЕС.

А честито! Да ви е хаирлия! Този век - едната лента, а следващият 22-ри - и другата! Със здраве да си я ползвате! И да не забравяте кого да благославяте:)

Живот и здраве:)

Поредния Шишо!

Тоя Шопар Шишков рязко захвърли ядките и фафлите, след като Института за безопасност си отвори устата и показа как след 2 месеца ще трябва окъсаният БГ бюджет да върне 1.2 млрд в ЕС заради Струма. Докато Шопар Шишков търчи и взема "ядки" в нарушение на принципите за проверка на пътните съоръжения се оказва, че работа за 5лв няма свършена по Струма и Хемус. Заради Струма още в края на Май ще започне процедура срещу нас за 1.2млрд. Малко по-късно и за Хемус още 1.6млрд... Шопар Шишков не вижда смисъл да спести тези наказания за България, защото да строиш е трудно. То има изисквания, норми, подизпълнители, договори, контрол....сложни неща. Много по-лесно е да ходиш по тъмното, са събираш ядки от някъде си там, пък дали е от там е друг въпрос, да критикуваш и цъкаш с език. За какво да търчи подир договори, търгове и подизпълнители, че и след някоя година да му се споменава името за некачествено изпълнение, като може като свекърва само да търси кусури. Е, и да профука "малко" народни милиарди, де.

Тия десетилетия строят една магистрала, краднаха и със задниците си, то не бяха чекмеджета и чували с пари от банки…, оказа се, че с инхауз и давали договори на “строители” които обаче нямали хора и техника, тоест строители, дали стотици милиони да избегнели повишените цени от инфлацията, а сега ни казват, че “строителите” искали още пари заради инфлацията, И сега ни казват, че “можело да се ползва само едната лента”… А министърът се зачудил ДАЛИ НЕ БИЛ(И) ДАСЕГНАЛ … ЛИЧНИ ?!?!?! ИНТЕРЕСИ?!?!?!?!? Разбирате ли - те се чудели дали не са засегнали ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ!!!! Човек да не знае да се смее ли или да плаче!

Докато хората правят от пустинята рай, в България направиха от рая - пустиня! Докато хората правят магистрали и вече ги ползват и са забравили за строежа им, в България с десетилетия се дават стотици милиони аванси на “строители” без хора и техника за … ПАЗПЕШЕНИЯ?!? и евентуално един ден имаме магистрала на кръпки, която да се ползва! Но … ЕДНАТА ЛЕНТА:) Иначе сме минали отдавна Румъния - но отзад напред!

г-н министър, средната лента ли шИ пуснете, щото е най-твРЪд асвалтО ?

Бойко Борисов никога не казва "ЩЕ". Само върви с менчето, реже лентички и показва направеното. "ЩЕ" е запазената марка на Радев и ПП.

да бе така ги е направил нещата,че след това на 3-тия месец основен ремонт, за да може фирмичките дето са към Герб да направят ремонта и пак да ни краднете от всичко по много!!!

Спокойно! Направеното от ПП и ДБ никога няма да се развали. Защото не съществува.

Да не ви обидя, но представете си за миг, че сте африканска антилопа. Напада ви лъв, опитва се да ви убие и изяде. Идват хиени и нападат лъва. Не, не, не се заблуждавайте! Хиените с нищо не са по-добри от лъва, те не ви защитават! Хиените искат да ви изядат те, а не лъвът. Е двете партии, които споменавате са лъвът и хиените. Впрочем не само тези две партии! Аз не мога да проумея, как има хора, готови да запушат с гърьите си амбразурата стреляща срещу "любимата" им партия.

…’’’до средата на летния сезон да има възможност движението по магистралата в едната посока да бъде пуснато. …,,’’ Не би ли трябвало да е-ОТ средата на летния сезон….?

Нека герберския рев да започне...сега :)))) Леле колко сте страхливи и нещастни като ви врътнат кранчето.... Бате Тиква вече хептен е изперкал..голямо шубе голям страх.. Явно след избирите пак ще ходи да се дупи на американците..щото яече толкова му лъсна задника,че няма на къде .. Гласувайте си за него...и голяма трагикомедия ще гледаме :)))

Всъщност истината боли. Какво ли не построиха трапосерковците на Лайньо Радев. Не построиха магистрали, не построиха, метро, не построиха пътища, Абе какво ли не построиха . А, щях да забравя завода за електромобили, дето Кирчо лъжеца обещаваше. И завода за батерии . Да не забравя и петте моста на Дунав. Без консултации с сРумтнив. Вероятно ще ги строят до половината на реката. И тунели, тунели .. три ли бяха, пет ли вече забравих В замяна на това всички цени скочиха до небето. Инфлацията хвърчи нагоре. Хаос и пълен блокаж на всичко. Такива да фактите.. Ама то само с вдигнат по болшевишки юмрук не става. Трябва и акъл

Момче, добре ли си? Къв ГЕРБ, къв Борисов. Не чуваш ли, че Шишо Бакшишо се оправдава като цгнин в закусвалня, а в коментарите ревете ти и още двама, как за всичко е виновен Баце... Да бе, ама Баце от лятото на 2020 не е строил.... Интересно защо и другите не строят...

Защо да ревем,бе ? Нашето се вижда. Покажете вие какво направихте за две години, под мъдрото ръководство на зеления чорап. Радев казваше "Бойко Борисов залепи България за дъното на Европа." Като гледам, Радев я навря две педи в калта на дъното. Къде са големите кражби ? Къде са големите пари, които обещавахте, спестени от кражбите ? Гласувайте за Пълната Пародия. Ще теглим заеми и ще направим всеки един българин милионер. Да ви е честито и богато.

То лошото е че и заемите в скоро време ще секнат, иначе милионерството е сигурно като при Жан

Да вижда се: - нулевият участък на Хемус е в период на полуразпад - в Своге загинаха хора след основен ремонт на пътя - Северната тангента е швейцарско сирене - В Тунел на Хемус загина жена от паднала лампа - Струма е с пропадания - Тракия беше пряно ремонтирана -точно участъците построени по времето на ГЕРБ - ремонтите на тсунелите на Хемус са по-дълги от стройтелсвото на тунели в други близки до нас държави - магистрала Европа се обещава от десет години - като строим магистрали местата за почивка са през 100 км, ако случайно ги има - в другите държави са на 20 -30- 50 км Няма една магистрала, един път с нормална светоотразителна маркировка- дори Южната дъга на Софииският околовръстен път с цена 20 милиона лева на км няма нормални маркировки - провери в Сърбия или Хърватска да видиш как се каратам нощно време и как в България.

15 години поне не могат да решат от къде да минава тая магистрала между Благоевград и Кресна. Още 2009 го дискутираха..... то бива бива резил......

С евро пари само Автомагистрали АД да може да работи да не ги дава на други фирми подизпълнители. До 80процента да е от държавната фирма на ниски цени. Министерството да даде разрешение за строителство .

нема такъв филм. Държавната фирма раздава под масата поръчки на наши 'ора, а те дават на 'ора, дето вършат работа. Това е навсякъде с големите обекти. Фирмите, които работят не се допускат до търговете. Дали щото са малки, дали щото не си плащат. Истината е да има открити и ясни тръжни процедури със последващ контрол Трябва и да се изкоренят разни практики за смяна на цените след търга. Сега има вртички дето дават на мафиотите да прибират търговете и после да качват двойно цената....... държавна фирма е единствено процедурна хватка да се избяга законовия контрол.

Инхаус процедурите стартираха, защото магистрала Хемус още 50 години щеше да се строи, така се заобикаля задължителното дежурно обжалване от частните фирми и размотаването по съдилища, а това че се краде е ясно, то в цял свят крадат та тук ли няма.

Тоя трапосерко е поредния кретен докаран от Лайньо Радев. Вместо да строи взема проби. Един км магистрала бе е построил тоя лайнар. И даже,бтова, което е построено го бави максимално. Проби щял да взема. Шишо Пробата. Нека построи 10 км магистрала да покаже как се строи. И да изисква от всички такова качество. Не 10 км, един км да построи. Но не, той вьема проби. От нещо построено преди 10 и повече години. Абе, дришльо такова нещо не може да издържи в никакъв съд. А ако искаш политически ПР хващай се в някоя партия. Там има нужда от лаладжии като теб ..

Дру си е Бойко.. всичко което построи се разпадна за 6 месеца инсега ще трябва да гонстроим наново... Гласувай пак за него и пътища никога няма да инаш .. Но за сметка на това ще му пълниш шкафа:))

Смешко, кое се разпадна за 6 месеца, след като ББ не е на власт повече от 2 години. А последното построено беше в лятото на 2020.... Смешко... Няма хонорар за теб

Евала на Бойко , минавам по северното,въпреки, че ми удължава пътя с поне 10 километра, но за предпочитане отколкото да вися на Горна Баня 1 час в задръстване. Тоя фатмак дето щеше да ни променя какво построи , а ако е нищо по-важният въпрос е КЪДЕ са парите,аз ако не правя ремонт вкъщи ще ми останат много пари

Може би ББ не е строил най качествено. Но има нещо налице. Северната тангента не е качествена. Но я има. По Хемус ума много какво да се желае. Но у най лошата магистрала е по добра от тава с няма магистрала. Трапосерковците на Лайньо Радев какво направиха. Нищо. Взеха 20 млрд заеми, вдигнаха цените, инфлацията скочи до небето, а хаосът е пълен. То на приказки всеки може да я докара. Пет моста над Дунава щели да построят. И няколко тунела. А налице има една голяма НУЛА.

Вода ,свлачище ижена тръгнат ли спиране няма. А преди да се строи се правят геоложки проучвания , и за сведение само това свлачище се знае от седемдесетте години. Или по важно беше едни пари да се усвоят , и процент в шкафчета и овшорни сметки.

Тоя Шопар Шишков си мислеше, че ще ходи като свекърва с едни "ядки", които даже не са взети по надлежния ред и ще плюе. Като по този начин Шопар Шишков вярваше, че никой няма да забележи, че не се построиха и 500м път след Много Простият Борисов. Явно Шопар Шишков е по-прост щом е вярвал, че някой ще му слуша глупостите, без да забележи, че единствената нова отсечка от 3 години насам е построената от Еднокнижния между Шумен и Търговище. Е, от ЕС набързо забелязаха тоталната липса на новопостроени пътища и са на път да си поискат обратно милиарда, който са ни дали! То не само няма нови пътища, ами и две нови тротоарни плочки няма сложени от Виолет Щърбата Комитова насам

Що се не прекръстиш на Шопарайо.

Щото Шопар Шишков е прекръстен така.

да обясни на редовите идиоти защо днес 28.03.2023 година опашката от чакащи четири колесни и други такива на входа на София от "Хемус" беше няколко /десетки/ километра . Причината - две коли на "Грома холд" с ухилени шофьорчета в аварийната лента и един специализиран автомобил , от който се изсипаха уморени , недоспали оранжеви същества с цигарки в уста . Почиваха от разполагането на ограничен брой конуси за отклоняване на потока автомобили ! За капак , никой не се беше сетил да преориентира пътните знаци по обходния път и колоната се накъсваше от редките нашественици , идващи от село Яна ? Ще отида да гласувам за онзи , който успее да накара пътните фирми да работят нощем , па да им плаща и двойно ! И без това никой не прави сметка на похарченото , а и нашите нерви са безплатни ...

След дълго туткасне и лаене, започваме пак да строим нещо:))) След което ще установим, че строенето на пътища винаги струва много пари, винаги се краде и никога не можам да ги направим като хората:))) Най-евтино ги строяха Олигофрена Кирчо и брат му - Трътката с опуления поглед:)))) Само да думи, два-три пъти по-евтино, заедно с мостове на Дунав, заводи за е-колички и всякакви други синергии. След няколко години, някой нов Шишков пак ще вади ядки и ще се снима по телевизора.

Бе гербераст .ясно е ,че си трол.. Ние строим скъпо...но с 30% по-малко асфалт.. Тоест 30% в шкафа на Бойко..аре стига !

Така ли? И това от ядката от Ice Age ли го разбра?

"Стига" на детето или на жена ти:))))) Или като ми платиш данъците:))) Ако не можеш , си налягай миризливите парцали. :)))))) Аре у лево, дрисльо:)))

Ти плащаш данъци за да ти ги крадат ли ?:)) Евала троле :)))

Вчера духна малко ветрец в Пловдив и изолацията на санираните блокове от бащицата Бойко изпопада! Гласувай за ГЕРБ и ДПС!

Така де, на Киро Истината и Асенка Крадеца изолацията не пада, защото по тяхно време и 1м2 изолация не се сложи

Ама тия май нв да по програмата на ББ. А ако все пак са, това е още в гаранция, така че да си търсят сметка от изпълнителя. А ако някакви самодейци са си правили това или онова....Ами да го духат

..приказки, приказки, приказки.. И 2 ГОДИНИ НИЩО! НИТО ОСЪДЕНИ, НЕТО НОВИ ПЪТИЩА, НИТО ПОПРАВЕНИ ПЪТИ! 2 ГОДИНИ ПЪЛНО ПП, ДБ И БСП НИЩО

С Един Каскет начело как да ина осъдени бе?? Той и за онея шкафчета на Баце ти нищо не направи.. За резил сме вече в цяла Европа ги знаят Но тинпак си гласувай за него.. Товя да защитаваш ГЕРБ ..значи си на дъното. Или си крадец или си мързел и зависим или си слабоумен! За 12 години вечно последни..

Какъв каскет бе тъпанар прост, за това че имаш мокри сънища хора не влизат в затвора, като имаш доказателства и не вярваш на българската прокуратура се обади на европейската, телефоните са публични, ама като отидеш с изрезките от гугъл ще вземат да приберат теб, ама не в затвора, а в психиатрия

Да, де.. Все някой ни е виновен.

Мижи да те лажем и да пълним свойта гушка ! Обществена тайна, че от пътищата най-много се краде и то от едни и същи фирми !

Ремонт на ремонта на ремонта на ремонта на пътищата на Бойко Борисов! За Стабилно Крадене Отново! Гласувай за ГЕРБ - ДПС !

А от близо 3 години нищо не се краде, а? Хахаха, малоумник

След управлението на ПП остана ли нещо за крадене

Това което Бойко построи за Путин - ПП и ДБ не могат за 50 години да го боядисат! Паулу Коелю

Защо забравяш зеление чорап Радев..той управлява година и половина ...или защото вече е паартия с Бойко иДПС ... Тоя нещастний се продаде и на Путин и на всички..

Ганьо, Ганьо, тръбата е лично наша. И даже не усети как я плати. А, сега се чудиш де срт гладните, нали...

Евала Шиши , тия новите пътища дето направихте са чук, мисля че ще издържат поне 20 години без ремонт, така се прави

Нови...всичко е на фирмите от кръга Бай Хуй от Банкя...

Може да се ползва , Но може и да не се поулзва !

От както свят светува в Бг стр. министър и шеф на АПИ са номеклатура, и то от най-крадливата. Винаги обслужват интереси на определени “кръгове”, но най-вече личен. Ко стана с “железната” Виолетка Комитова? Нямаше да дава пари на крадливите, но даде? Абе крадливо племе.

Тоя Шопар Шишков рязко захвърли ядките и фафлите, след като Института за безопасност си отвори устата и показа как след 2 месеца ще трябва окъсания БГ бюджет да върне 1.2 млрд в ЕС заради Струма. Докато Шопар Шишков търчи и взема "ядки" в нарушение на принципите за проверка на пътните съоръжения се оказва, че работа за 5лв няма свършена по Струма и Хемус. Заради Струма още в края на Май ще започне процедура срещу нас за 1.2млрд. Малко по-късно и за Хемус още 1.6млрд... Шопар Шишков не вижда смисъл да спести тези наказания за България, защото да строиш е трудно. То има изисквания, норми, подизпълнители, договори, контрол....сложни неща. Много по-лесно е да ходиш по тъмното, са събираш ядки от някъде си там, пък дали е от там е друг въпрос, да критикуваш и цъкаш с език. За какво да търчи подир договори, търгове и подизпълнители, че и след някоя година да му се споменава името за некачествено изпълнение, като може като свекърва само да търси кусури. Е, и да профука "малко" народни милиарди, де.

Нещастник....всичко си е вина на оня от Банкя ... Аман от герберасти ... Яко крадене ,а сега някой сруг виновен така ли бе ?

Галфонсо, бейби, ама хем си тъп, хем много държиш са го покажеш. Строежа по Струма, според договорите с ЕС е трябвало да започне в края на 2021,началото на 2021(все пак времето трябва да го позволи). Айде, Галфонси бейби, сети се кой е на власт от Април, 2021? А? Сети ли се? Айде, като не можеш да мислиш, първо се научи. Иначе - Галфонсо за цял живот

*края на 2020, началото на 2021

Мноого добре се сещам кой е на власт.. Ама не е важно само да си на власт . Сещам се и защо падна есно птавителство... помниш ли го оня Славчо честния дето имаше министър... Оня с Македоооонията... Ами много искаше и той да крадне и схемата да си върви. И пак магистарла с -30% асфалт нали така бе ..галфин?

Ко ми разправяш за Славка Трифонова?? Точно Славка крепеше Харвардските измамници. В крайна сметка, май на Баце управлението е най-малко виновно за пропуснатите по Струма. И си измисли твой лаф, Галфонсо

Все оня от Банкя ви виновен. Ама той от две години не управлява. Управляват трапосерковците назначени от Лайньо Радев. Всичките един дол дренки. Много приказват, още повече лъжат, а работа никаква ББ може и да си има грехове, ама поне правеше нещо. И го има налице. А тия сегашните дришльовци Кирчо лъжеца и Кокорчо кардеца взеха 29 млрд дългове, извадиха ги издраха ги и всичките в канализацията. Скъпотия, инфлация, хаос. Това ни донеса Лайньо Радев и неговите трапосерковци.

Разбрах! Нещо като: тази година полупроводници, а догодина цели проводници... Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Шишкото ше нагласи магистралата колкото оправи павилионите пред болница Иван Рилски.

Той какво общо има с павилионите ? Там не се ли занимаваше Данчето..оная заспалата дето ни е кмет и д солташак на шайката ?

Да беше ходил при такива като Данчето навремето поне да се изучиш малко, после нямаше да изглеждаш тъп и щеше да знаеш с какво се занимава един архитект в общината

Строи...най-смешните магистрали в света

на тоя -половин заплата! като направи 2 те платна - цяла!

най-добре без заплата , сигурно си е спестил достатъчно,няма да му се отрази чувствително

Кой... Ми гласувай пак за Баце ти и ...може и без магистрала ..идеално нали?

Баце поне магистрали строи.

Да не са роднини тези на снимката, много си приличат ? Гледат тъпо ,не излъчват никаква чаризма

Оф.. стига с тоя шишо и неговите глупости. Аман от тия магистрали, асфалт, ядки, сакове с пари и подобни глупости. Да си урежда там хората, които си е харесал и да спре да бръщолеви глупости всеки ден по медиите!

Шишо Бакшишо се кани да управлява и лятото.С Дерменджиев много им е хубаво

Тази година ще има завод за полупроводници, от догодина ще произвеждаме цели, и още по-цели проводници. Та те така, до наши дни.

80 милиона лева?!? Толква струва 5 километра чисто нова магистрала по НЕМСКИ стандарти в ГЕРМАНИЯ! Където са включени всякакви съоръжения! А тук говорим да пратят 50 бетоновоза да залеят скалите с бетон, както направиха в Сърбия. Който е минавал е виждал гениалното инженерно решение на Трейс, което, както се очакваше, не издържа и една година! Добре, че сърбите се отърваха от нашите пишман инженери, които очевидно нищо не разбират! Отделно става въпрос за отрязък 500 метра! С тия кърлежи България няма да я бъде!