Коментари - Преустановиха машинното гласуване в 20 секции | Днес.dir.bg

Преустановиха машинното гласуване в 20 секции

"Не смятам, че в деня преди изборите и в предишния ден беше редно да се правят коментари от изпълнителя, на когото беше възложено машинното гласуване", посочи Росица Матева

Обратно в новината

Коментари - Преустановиха машинното гласуване в 20 секции | Днес.dir.bg

Коментари

Ха ха ха!!!

Тия две лъжливи кифли трябва да бъдат изхвърлени с шут от ЦИК и съдени за саботаж на машинното гласуване.

Има ли частна фирма намесена в изборите,нямам никаква вяра в редовността им.

Днес гербопитеците гласуват за ДС и политически противник, защото осъжданият комунист Боко Тиквата така им заповяда. Само и само да не оставят нормалните хора да направят своя избор.

В нашата секция машината принтираше на прозрачна хартия. При прегъване и печат се виждаха числата. Никаква тайна на вота няма с машините.

тиквеник?

Бай Ганьо прави избори! - едните взели машинки без хартия - другите нямали хартия - третите поръчали машина за хартия ама не дошла - четвъртите взели друга хартия - пети разнасят машинките като автомати за кафе - супер-дупер "принтерите" не стартират ..... Да се смееш ли да плачеш ли ... и все още има будали дето си губят времето да ходят да гласуват. За когото и да гласуват, обикновените хора уй ще получат ... не си губете времето с глупости.

Допускането на шпули с подобен размер е част от поредица от саботиращи действия срещу машинното гласуване. Със старите хартии всичко беше наред, сега търча през 15 минути да им оправям хартията, защото ролката подскача вътре и се размества. Целта е ясна - да бъде компрометирано машинното гласуване, тъй като хартиеното гласуване е пълна бутафория и лесно се манипулира.

Закона е написан от хартиената коалиция,така да не работят машините. Да няма доставена нормален размер ролка...няма, няма,няма Тези са за 72часа арест....заедно с оня фотограф

Най-продaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук:----> https://lmy.de/keto

Дебела ли си още?

Баси олигофренската държва... Няма да излезем от третия свят никога, малоумни ганьовци...

земи си едно сматфонче да си гледаш тиктока и млъкни, бе бройлер.

процента на неработещите машини ? Сравнен с процента на неграмотните политици е пренебрежимо малък !

И саботирани от ЦИК,машините пак по малко грешки дават от хартията

Е, напълно се осраха от ЦИК тези избори. Трябва реална и пълна проверка дали е от некомпетентност или изпълняват поръчки. Но което и от двете да е, най-малкото е да има смяна на целия състав и преглед на начина им на работа.

че на тия нещастни предмети трябва да се играе един хубав чук, и работата е приключила. Самата употреба на машини би следвало да води до бойкот на изборите.

Гербопитеците сте жалко племе.

разбраха, че зам. министъра е подписал, а е трябвало министъра не можаха ли лекичко, помежду си да му подшушнат, че трябва той да подпише. А не да организират предизборен цирк.

Не смятам, че тази госпожа трябва още дълго да 8стане извън полезрението на прокуратурата. Най-малко трябва да я освободят и да няма право никога повече да заема публична длъжност.Да ходи на свободния пазар, налк е голям експерт.

Какво означава недействителна бюлетина. Само един пълен неграмотник може да произведе такава бюлетина. При толкова упростено и елементарно гласуване. ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ГРАМОТЕН ЦЕНЗ.

Присмял се хърбел на щърбел. Пише се Опростено, а не Упростено.

Не думай, братчедите от електуратъ как шъ гласуват?

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

На парламентарните избори имаше изрично изискване броенето на любимите на герберастите и депесарите хартишки да се излъчва в интернет. Само че камерите масово не работеха. Тогава тая Матева си затрая и не почна да касира резултати. Сега вече се знае защо се е направила на разсеяна, след като се видя как хартиения вот е манипулиран.

Пък който иска, да ходи да гласува с машина или хартия.

Ха ха ха ха, герберастието очевидно е готово да гласува за ППДБ, стига само тиквеният им вожд да им заповяда! Тъпо овчедушно стадо.

За неспиращото компрометиране на машинния ВОД с цел манипулиране на изборите.

цик и много други малки душички пак мъчат да сложат пръчица в колелото на прогреса...

няма нужда от гласуване,за нас гласуват журналистите ,графиките ,профани,простотии ,социолози,дори гадатели удариха в земята ......демотиварат ни ,подиграват се ....

Точно тая Матева защитаваше хартиените бюлетини, когато шефът на ЦИК заяви, че отмяната на машинното гласуване е позор. Не я чух после да обясни защо защитава елементарен за фалшифициране вот като герберастите и депесарите.

Матева и всички в ЦИК - оставка и съд за нарушаване на изборния кодекс!

Оказа се че на принтерите (машините) са им поръчали грешен размер хартия. Евала! Всичко правите за да мамите ..

Тъпанари. Едни избори не могат да организират като хората, ама тръгнали Конституция да пишат с дпс и правомощията на президента да режат. При служебното правителство имаше ли машини ве плужеци неграмотни ? А ?

Абе как може във всеки магазин да има по 5 ПОС терминала на 5 банки а да нямате по 2 машини в секция. Ами резервна машина до която и да е секция се носи за има няма 30 мин. Ами другия път гласуване по интернет и по куриерски услуги та да ви набием канчетата.

Тези високоплатени и продажни каки трябва да бъдат изметени незабавно!!!

Интересно как всеки път преустановяват машинното гласуване, въпреки че вече се доказа как хартиеното гласуване е фалшифицирано.

С факта че се хваща при машините фалшифициране от един администратор.

Кога и къде се е случил този факт?

ЦИК да обясни как фирмата е спечелила , а бе може да извърши поръчката. После обвиняват Сиела, че се изказват за действителен проблем, а не за инсинуации като ДАНС. Шиши ли стои зад МАТЕВА?

Портокала. Кой излъга матриала

Деба шибаните машини деба, всичките са за скрап, има някаква машинна мания.. в цивилизованите държави не гласуват с машини

В цивилизованите държави не си продават и гласовете, не се “произвеждат” невалидни бюлетини, не се гласува по няколко пъти от един човек, не се пускат допълнителни бюлетини от комисиите, затова и машини не им трябват.

в дшр-а вече беше оповестено,че шефките в ЦИК получават 12 000 лв заплата месечно- за 100 работни часа на година.Е тогава що да не послъгват.В писмото на Сиела ясно и точно е посочено каква хартия с какви шпули на каква цена е използвана досега и фактът,че двете лелички са купили друга три пъти по скъпа.Да ги заключват ли или не? Вероятно ще ги похвалят...... Кога ще ги стигнем...........

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ НАРЦИС ОТ НАЙБЕЗДАРНИТЕ, ЗАЩОТО ИМА ХАРИЗМА НА СУШИ. ТО НЕ СТАВА САМО С ПАРИ ТАЗИ РАБОТА. НИТО С ТАНКОВЕ. ПЪЛЕН НЕКАДЪРЕН, АЛЧЕН И БЕЗДАРЕН ПОТРЕС. НИЩО И ПУСТОТА.

Забрани машинното гласуване на първия тур.А сега всячески се опитва да го компрометира.Матееа е за затвор.

Олигофрените прахосаха стотина милиона лева народни пари за изборни машини за да крадат вота на избирателите. От тогава само проблеми и простотии с машинното гласуване.

Гербераст, нали? На герберастите ви стана голям проблем когато се появиха бюлетини, в които не можеш с обикновена химикалка да дописваш "наши момчета".

ЦиРк-аджии смотани

Нали всичко беше точно и машините бяха тествани и готови за рзбота? Това не са нормални избори, а някаква пародия, която обаче е в полза на някои партии!

Ами забранете ги тези машини! Никъде в ЕС не гласуват с тях, но... Бай Ганя е най-умен, знае как се правят избори!

Правят го нарочно,за за елиминирад машинния вот занапред

ПП-ДБ и Герб омаскариха и тези избори!

Откакто правим избори с машини, нито един не е минал без ГОЛЕМИ проблеми.

Видяхме миналата седмица как се фалшифицират бюлетини, не можеш да ме убедиш че и другаде няма такива фалшификации, след като толкова им пречи машинното гласуване да го махнат, но бюлетините да се сканират и да се качват в сайта на ЦИК така всеки да може да преброи резултатите в секцията, а видеоизлъчването да е през целия ден и да може в последствие да се проверява за нарушения от всеки.

Селяндура на снимката е виновен ! Нали уж хартия беше ок ! Мама ви продажна !

На избирателите, които са изпаднали в тази ситуация, секционните комисии са отказали да позволят повторно гласуване. Нещо повече – когато са се консултирали с колцентъра на „Сиела“, който трябва да дава указания при проблеми и нередности, от там им казали, че така или иначе гласът ще бъде отчетен чрез флаш паметта на машината. Матева напомни, че след последните изменения в Изборния кодекс гласовете се отчитат само чрез машинната бюлетина. „Вече на няколко човека в София гласовете са изгубени, при това за кмет на община“, констатира говорителят на ЦИК.

Нов казус изникна около машинното гласуване, при това само в София. В Централната избирателна комисия (ЦИК) са били докладвани около дузина случая, при които избиратели искат да гласуват за кмет на район и кмет на община, но машините отпечатват само по една бюлетина, вместо по две. И за това ли е виновен ЦИК?

Коментари - Преустановиха машинното гласуване в 20 секции | Днес.dir.bg

Преустановиха машинното гласуване в 20 секции

"Не смятам, че в деня преди изборите и в предишния ден беше редно да се правят коментари от изпълнителя, на когото беше възложено машинното гласуване", посочи Росица Матева

Обратно в новината

Коментари - Преустановиха машинното гласуване в 20 секции | Днес.dir.bg

Коментари

Ха ха ха!!!

Тия две лъжливи кифли трябва да бъдат изхвърлени с шут от ЦИК и съдени за саботаж на машинното гласуване.

Има ли частна фирма намесена в изборите,нямам никаква вяра в редовността им.

Днес гербопитеците гласуват за ДС и политически противник, защото осъжданият комунист Боко Тиквата така им заповяда. Само и само да не оставят нормалните хора да направят своя избор.

В нашата секция машината принтираше на прозрачна хартия. При прегъване и печат се виждаха числата. Никаква тайна на вота няма с машините.

тиквеник?

Бай Ганьо прави избори! - едните взели машинки без хартия - другите нямали хартия - третите поръчали машина за хартия ама не дошла - четвъртите взели друга хартия - пети разнасят машинките като автомати за кафе - супер-дупер "принтерите" не стартират ..... Да се смееш ли да плачеш ли ... и все още има будали дето си губят времето да ходят да гласуват. За когото и да гласуват, обикновените хора уй ще получат ... не си губете времето с глупости.

Допускането на шпули с подобен размер е част от поредица от саботиращи действия срещу машинното гласуване. Със старите хартии всичко беше наред, сега търча през 15 минути да им оправям хартията, защото ролката подскача вътре и се размества. Целта е ясна - да бъде компрометирано машинното гласуване, тъй като хартиеното гласуване е пълна бутафория и лесно се манипулира.

Закона е написан от хартиената коалиция,така да не работят машините. Да няма доставена нормален размер ролка...няма, няма,няма Тези са за 72часа арест....заедно с оня фотограф

Най-продaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук:----> https://lmy.de/keto

Дебела ли си още?

Баси олигофренската държва... Няма да излезем от третия свят никога, малоумни ганьовци...

земи си едно сматфонче да си гледаш тиктока и млъкни, бе бройлер.

процента на неработещите машини ? Сравнен с процента на неграмотните политици е пренебрежимо малък !

И саботирани от ЦИК,машините пак по малко грешки дават от хартията

Е, напълно се осраха от ЦИК тези избори. Трябва реална и пълна проверка дали е от некомпетентност или изпълняват поръчки. Но което и от двете да е, най-малкото е да има смяна на целия състав и преглед на начина им на работа.

че на тия нещастни предмети трябва да се играе един хубав чук, и работата е приключила. Самата употреба на машини би следвало да води до бойкот на изборите.

Гербопитеците сте жалко племе.

разбраха, че зам. министъра е подписал, а е трябвало министъра не можаха ли лекичко, помежду си да му подшушнат, че трябва той да подпише. А не да организират предизборен цирк.

Не смятам, че тази госпожа трябва още дълго да 8стане извън полезрението на прокуратурата. Най-малко трябва да я освободят и да няма право никога повече да заема публична длъжност.Да ходи на свободния пазар, налк е голям експерт.

Какво означава недействителна бюлетина. Само един пълен неграмотник може да произведе такава бюлетина. При толкова упростено и елементарно гласуване. ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ГРАМОТЕН ЦЕНЗ.

Присмял се хърбел на щърбел. Пише се Опростено, а не Упростено.

Не думай, братчедите от електуратъ как шъ гласуват?

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

На парламентарните избори имаше изрично изискване броенето на любимите на герберастите и депесарите хартишки да се излъчва в интернет. Само че камерите масово не работеха. Тогава тая Матева си затрая и не почна да касира резултати. Сега вече се знае защо се е направила на разсеяна, след като се видя как хартиения вот е манипулиран.

Пък който иска, да ходи да гласува с машина или хартия.

Ха ха ха ха, герберастието очевидно е готово да гласува за ППДБ, стига само тиквеният им вожд да им заповяда! Тъпо овчедушно стадо.

За неспиращото компрометиране на машинния ВОД с цел манипулиране на изборите.

цик и много други малки душички пак мъчат да сложат пръчица в колелото на прогреса...

няма нужда от гласуване,за нас гласуват журналистите ,графиките ,профани,простотии ,социолози,дори гадатели удариха в земята ......демотиварат ни ,подиграват се ....

Точно тая Матева защитаваше хартиените бюлетини, когато шефът на ЦИК заяви, че отмяната на машинното гласуване е позор. Не я чух после да обясни защо защитава елементарен за фалшифициране вот като герберастите и депесарите.

Матева и всички в ЦИК - оставка и съд за нарушаване на изборния кодекс!

Оказа се че на принтерите (машините) са им поръчали грешен размер хартия. Евала! Всичко правите за да мамите ..

Тъпанари. Едни избори не могат да организират като хората, ама тръгнали Конституция да пишат с дпс и правомощията на президента да режат. При служебното правителство имаше ли машини ве плужеци неграмотни ? А ?

Абе как може във всеки магазин да има по 5 ПОС терминала на 5 банки а да нямате по 2 машини в секция. Ами резервна машина до която и да е секция се носи за има няма 30 мин. Ами другия път гласуване по интернет и по куриерски услуги та да ви набием канчетата.

Тези високоплатени и продажни каки трябва да бъдат изметени незабавно!!!

Интересно как всеки път преустановяват машинното гласуване, въпреки че вече се доказа как хартиеното гласуване е фалшифицирано.

С факта че се хваща при машините фалшифициране от един администратор.

Кога и къде се е случил този факт?

ЦИК да обясни как фирмата е спечелила , а бе може да извърши поръчката. После обвиняват Сиела, че се изказват за действителен проблем, а не за инсинуации като ДАНС. Шиши ли стои зад МАТЕВА?

Портокала. Кой излъга матриала

Деба шибаните машини деба, всичките са за скрап, има някаква машинна мания.. в цивилизованите държави не гласуват с машини

В цивилизованите държави не си продават и гласовете, не се “произвеждат” невалидни бюлетини, не се гласува по няколко пъти от един човек, не се пускат допълнителни бюлетини от комисиите, затова и машини не им трябват.

в дшр-а вече беше оповестено,че шефките в ЦИК получават 12 000 лв заплата месечно- за 100 работни часа на година.Е тогава що да не послъгват.В писмото на Сиела ясно и точно е посочено каква хартия с какви шпули на каква цена е използвана досега и фактът,че двете лелички са купили друга три пъти по скъпа.Да ги заключват ли или не? Вероятно ще ги похвалят...... Кога ще ги стигнем...........

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ НАРЦИС ОТ НАЙБЕЗДАРНИТЕ, ЗАЩОТО ИМА ХАРИЗМА НА СУШИ. ТО НЕ СТАВА САМО С ПАРИ ТАЗИ РАБОТА. НИТО С ТАНКОВЕ. ПЪЛЕН НЕКАДЪРЕН, АЛЧЕН И БЕЗДАРЕН ПОТРЕС. НИЩО И ПУСТОТА.

Забрани машинното гласуване на първия тур.А сега всячески се опитва да го компрометира.Матееа е за затвор.

Олигофрените прахосаха стотина милиона лева народни пари за изборни машини за да крадат вота на избирателите. От тогава само проблеми и простотии с машинното гласуване.

Гербераст, нали? На герберастите ви стана голям проблем когато се появиха бюлетини, в които не можеш с обикновена химикалка да дописваш "наши момчета".

ЦиРк-аджии смотани

Нали всичко беше точно и машините бяха тествани и готови за рзбота? Това не са нормални избори, а някаква пародия, която обаче е в полза на някои партии!

Ами забранете ги тези машини! Никъде в ЕС не гласуват с тях, но... Бай Ганя е най-умен, знае как се правят избори!

Правят го нарочно,за за елиминирад машинния вот занапред

ПП-ДБ и Герб омаскариха и тези избори!

Откакто правим избори с машини, нито един не е минал без ГОЛЕМИ проблеми.

Видяхме миналата седмица как се фалшифицират бюлетини, не можеш да ме убедиш че и другаде няма такива фалшификации, след като толкова им пречи машинното гласуване да го махнат, но бюлетините да се сканират и да се качват в сайта на ЦИК така всеки да може да преброи резултатите в секцията, а видеоизлъчването да е през целия ден и да може в последствие да се проверява за нарушения от всеки.

Селяндура на снимката е виновен ! Нали уж хартия беше ок ! Мама ви продажна !

На избирателите, които са изпаднали в тази ситуация, секционните комисии са отказали да позволят повторно гласуване. Нещо повече – когато са се консултирали с колцентъра на „Сиела“, който трябва да дава указания при проблеми и нередности, от там им казали, че така или иначе гласът ще бъде отчетен чрез флаш паметта на машината. Матева напомни, че след последните изменения в Изборния кодекс гласовете се отчитат само чрез машинната бюлетина. „Вече на няколко човека в София гласовете са изгубени, при това за кмет на община“, констатира говорителят на ЦИК.

Нов казус изникна около машинното гласуване, при това само в София. В Централната избирателна комисия (ЦИК) са били докладвани около дузина случая, при които избиратели искат да гласуват за кмет на район и кмет на община, но машините отпечатват само по една бюлетина, вместо по две. И за това ли е виновен ЦИК?