Коментари - Престрелка между въоръжени мигранти в Сърбия до границата с Унгария – 600 арестувани (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигранти с автомати?! Как не са се сетили навремето швабите да мигрират из Европа с автомати, а в днешно време руснаците - в Украйна. Това е нападение, бе, сърби заспали...

В Харгош не са сърби, а унгарци.

да си стоят хората по къщите.

Хора, въоръжавайте се кой както може! Това е война, не е шега работа! Некадърниците от жълтите павета първи ще избягат, подготвили са се за това!

Че тепърва, ли, бре? Който има акъл е не само въоръжен отдавна, при това законно, ами и е доста оправен с оръжията - къси, дълги, все тая.

Да гадая.... Оръжия от Украйна....

.

Това е фейк. Лъжат западните ни партньори за да оправдаят отказа си за шенген. Не може доктори, инженери, IT специалисти и т.н. да се стрелят с пищови и автомати насред европата. Абсурд.

Влезли са там от държава обидена че не я приемат в Шенген.

Това е ужасяващо- мигранти се стрелят с оръжие- автомати. Досега нападаха с хладно оръжие/ножове/, а вече използват огнестрелно оръжие! Въпросът е -кой ги е снабдил с автоматите? Явно да се снабдиш с оръжие от черния пазар не е проблем, когато имаш парите за това! Мисля, че Гранична полиция и армията, които охраняват границата трябва да са запознати с тази възможност- имигранти да стрелят срещу тях/ да не забравят турците, с ловната пушка/.

И за съжаление ще увиснат на нашата шия. Правителствените ръководители на Унгария, Австрия и Сърбия се срещнаха в Белград за преговори на най-високо равнище за ограничаване на миграцията. Те искат да работят заедно срещу все по-насилствените незаконни преминавания на границата, които са се удвоили от миналата година. ЕС не подкрепя достатъчно граничните държави, е посланието. Срещата между трите държави Унгария, Австрия и Сърбия беше не само за нелегалната миграция, но и за борбата със свързаната с нея организирана престъпност. "Дойде време, когато някои държави-членки на ЕС търсят нови варианти за партньорство, защото смятат, че настоящият прием и миграционната политика на ЕС са недостатъчни", заяви австрийският канцлер Карл Нехамер на неотдавнашната тристранна среща на върха на правителствените ръководители. Тристранното сътрудничество започна в началото на октомври от унгарския премиер Виктор Орбан.

Странно, мигранти, преминали през нашата граница са нежелани в Европа, а когато Италия не пуска бежанци от корабите на своя територия е критикувана за лошо отношение към горките бежанци! Това е направо шизофрения.

Защо още наричат "мигранти" всичката тая паплач, която се изсипва абсолютно нелегално, без документи,НО с оръжия в Европа??? Човек като иска да емигрира не тръгва с автомат и пистплет в куфара! Кога ще се събудят всичките тия чантаджии, които позволиха това нахлуване на хора без никакви документи, без идентичност, НО агресивни и въоръжени , в Европейските държави? Аз без документи не мога никъде да тръгна, а бай М... тръгва, посрещат го, хранят го, поят го, обслужват го като принц, ама нЕма значения,, че е на 30, а не 18 годишен, няма значение, че не казва Ахмет, а Хамид, че не е примерно от Сирия, а е от Ирак, нЕма значение, че е престъпник, крадец, убиец....че идва да тероризира хората около себе си.. И ей така си върви, докато не се изпозастрелят с АВТОМАТИ по границите ни.. Автомати !!!!

Обичам да коля евроатлантици

Тази работа без абсолютна забрана за преминаване на границите без документи и стрелба на поражение просто няма как да се спре. Евролиберастите ни натресоха тези ''ценности'' и сега най нагло ни сочат с пръст.Нали Шенген е до Унгария и Австрия.Ами да се оправят там дебилите ''изрядни'' по границите.Истината е,че влизането на България в европейския съюз беше разменна монета за натото,което обкръжи Русия и провокира война.Това е то драги ми ''евроатлантици'',тъпанари.

Родната полиция ни пази, иху, аху, тупса тупса тупса тупса. Родната полиция има задачата спешно да се справи с употребата на конот. Немедленно да се арестуват пушачите на коноп. Тупса тупса тупса...

Ердоган е комплексар още от дете - знаем историята му. А сега не може да преживее, че ЕС категорично вече толкова години отказва на Турция членство в съюза, казвайки й че Турция не е Европа и никога няма да бъде. Ердоган прави всичко за да се опита да унищожи ЕС, в това число и да ни залее с милиони мюсюлмански мъже.

Дано сърбите смажат тази искямска расистка измет, пратена от САЩ и Ердоган в Европа.

В Хоргош не са сърби , а унгарци.

Само един въпрос: Някой може ли да си представи родната полиция да арестува ШЕСТСТОТИН ИМИГРАНТИ??? Наведнъж!!!

ха,ха,ха,ха,ха...............

Може, но от турското посолство х забраняват.

Сърбия и Унгария са пропутински страни и се противопоставят на помощта за Украйна! Това не са никакви мигранти, а са доброволци от Сирия, Авганистан, Ирак и др. страни, които се опитват да достигнат фронта в Украйна и да се присъединят към Чуждестранния легион в защита на демокрацията, украинския народ и честта на президента Зеленски!

Да защитават на майка ти миризливата путка,която те изсрала,соросоид гнусен

А на данъкоплатеца се отказва по всякакъв начин да закупи законно оръжие с цел самозащита, докога!?

Кой те напада тед , бе капут?

Емигрант в чужда държава с оръжие трябва да се ликвидира на място! Той е терорист!

Явно и на сърбите са им промили мозъка със (((западни))) ценности. Само преди 20 години си имаха достатъчно проблеми с талибаните. Как въобще допускат живи тея нашественици, не знам. ЕС и без това ги ебава, Сърбия да намери начин да ги екстрадира, а може и малко органи да събере.

Лесно , тия минават транзит а не остават там и едни хора печелят много пари

И кой ги е въоръжил отде са взеха тез калашници от въздуха ли паднаха

Май,някой иска да запали война в Европа