БГ ромите от Франция: Върнахме се доброволно

13 от експулсираните от Франция български роми кацнаха късно вечерта на летище София.

Обратно в новината

Коментари - БГ ромите от Франция: Върнахме се доброволно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важният въпрос е ЦИГАНСКИЯ - как да ги ПРИНУДИМ да живеят по правилата но организираното общество. Не става въпрос за желание - и аз не желая да работя, но работя по принуда - трябва да ям и да храня единственото си дете; и аз не желая да плащам данъци, но плащам по принуда - трябва да има образование за детето ми /макар и лошо/, да имам сигурност в дома си/а нямам/, здравеопазване /също нямам/, .... Не трябва да се предоставят права на граждани, които преди това не са изпълнили задълженията си - образованието е задължително. Да не се заплащат НИКАКВИ помощи на родилки, които не са се образовали, които раждат под 18год възраст; ПЕДОФИЛИ - оплодили малолетни....

Боже, като че ли прочетохте моите мисли, такава сродна душа. Отдавна мисля да се направи предложение в НС, детските надбавка според образованието. Например за родители с висше 500 лв., със средно 50 лв., основно 1 лв. по-ниско - 0.1 лв. Така жените, а защо не и някой татко, ще си останат в къщи и ще си гледат децата, ромките ще имат стимул за образование, а и демографския проблем ще се реши... защото той е свързан преди всичко с заплащането.

И аз подкрепям на 100%

Ром, та ром! Ромът е напитка, която се консумира умерено! Това, дето прави хоратилна не е ром, а е циганин!!!

Наще 11 бройки просто са искали да се прибират и са "фанали примоцията" "безплатен билет + 300Е" от данъците на французите. Като поседят тука месец - два и ще се върнат. И не могат да ги спрат.

Сега пише, че само румънските цигани се занимавали с престъпност във Франция. Е, защо цяла седмица намесваха и България? Някой ще каже ли, репатрираните в София, колко и какви кражби са извършили или просто са ги хванали, че работят там на черно повече от 3 месеца? Тези сакове от снимките с крадено ли са тъпкани? Ако е така, тук да ги посреща полиция! Ако са бачкали на черно и се връщат доброволно, защо Франция им плаща пътя?

Ама много ми е чудно, как разбират кой е нарушил закона и пребивава по-дълго време... .. когато няма граница и не се регистрира кой кога влиза във Франция а не вярвам циганите да са се втурнали да си правят адресна регистрация в Париж... че за какво, от къв зор?

С наблюдение, мой човек, там полицията си върши работата. Като пребиваваш някъде 3 месеца без да работиш, значи не ти е читава работата.

А защо ние не изгоним мръсните французи които пребивават в България. И без това крадливите им фирми само ни пият кръвчицата. Вън долните французи оттук.

Е, голяма простотия е това изказване... Френските фирми тук плащат данъци, заплати и харчат пари тук. Което едва ли важи за циганите ни там. Те навсякъде са паразити.

Да бъдат назначени като преподаватели по френски език в СУ и Нов български университет, че по-квалитетни няма да им дойдат.

gorodjan

Айде сега пак така доброволно да си заминете за Индия. Там ще се интегрирате много бързо.

който не е в франция тои не знае каква паплач е там как мароканците ходят с ножове и живеят според религията си а не в даржавата,дрехите им са бели чаршафи незнзйно има ли нещо отдоло или не там е ужас нашите роми са цввветте покрай тяхните любими араби!

Абе за десетина миризливи мангали вече две седмици вестниците ни надуха главите.Все едно ,че са депортирали стотици хиляди.

Съвсем прав си ххх. Тия миризливци станаха по-важни от VIP. То не бяха репортажи, интервюта, снимки, дрънканици, хуманитарни организации, та чак нещастния Саркози намесиха. С какво тези мангали, нарушители на европейските закони, заслужават такова внимание и уважение? Отгоре на всичко им дават и пари, сякаш са били добре дошли и елате отново! Вместо да им бият по един шут в кирливия задник - те пари им дават, Боже упази България от тази "демокрация"! Същите като природозащитниците: когато някой човек убие животно, вдигат вой до небесата; когато животното убие човек - пълно мълчание, да не е ходил в гората или в парка да го разкъсат кучетата! Кажете как ще живеем повече в тази държава с тези "български" граждани?!

Според мен, занимават цяла Европа с междупартийни боричкания във Париж. Престъпността на емигрантите е само предлог. А намесата на България, в какъвто и да е резил, го правят по стар навик.

Ами то във Варна и региона какви да има освен мангусти, естествено че ще са от там.......

Сега и тези ще ги поемат социалните и на тях да им изплащат помощи.......

циганите са новите евреи на 21 век, това намирисва на фашизам.не моге да забраниш на един човек да влиза в европа само застото се е родил циганин

и аз съм на това мнение!

После "доброволно" завърналият се мангал, гушнал по 300 евро и 100 на всяко черепче, ще прати брат си, баба си, братчедите и братчедките... и така бая пара ще събере родата към Коледа!!

Нека журналистите и компетентните органи да дадат малко допълнителна информация . Има ли сред тези хора криминално проявени извършили ли са престъпление на територията на Франция , дали са работили там и къде са живяли . А колкото до Хитлер и Саркози за тях просто се знае ,че са еврей а те умело използуват всяка ситуация , примери много от масонски ложи до ефективнивоенни дайствия с ужасни за човечеството последици и до какво ли не . Допълнителната информация мисля е полезна а ние сами може да си направим извода как се третират не само циганите в чужбина . Доста хора и в момента не са на трудови договори в чужбина и не са адресно регистрирани а според това което дават по телевизията и те попадат в същата графа . Но как да се регистрира една българка работеща за 500 евро домашна помощничка бършеща миризливите старчески задници , ако си плати и за квартира колко пари ще и останат за да изпрати на безработните си близки в България при положение ,че такива хора не отиват в чужбина ей така за кеф а отиват да се спасят от глада .

Циганите нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че циганите не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива хора са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.

Със сигурност няма по-важен проблем от циганите,тъй броя и наглостта им е нараснала много и повечето хора са пряка и непряка тяхна жертва,тъй като всички държави отделят огромни дялове за подпомагане и неуспешни опити за интеграция на такива от различни държави,КАТО НЕ ОСТАВАТ СРЕДСТВА ЗА РАЗВИТИЕ НА ДЪРЖАВАТА,ПРОЕКТИ ИЛИ НЕЩО КЛАСИЧЕСКО ,А ВСИЧКО Е ПОДЧИНЕНО ДА СЕ ХРАНЯТ И НАСТАНЯВАТ ПРОБЛЕМНИТЕ МНОГОДЕТНИ,И ТЪЙ КАТО ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ СА ВЕЧЕ СРАВНИТЕЛНО МАЛКО И БЮДЖЕТИТЕ СА СВИТИ -ТОВА НАЛАГА СЪКРАЩЕНИЯ В ДЪРЖАВНИТЕ РАЗХОДИ ЗА ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН СЕКТОР И ОСВЕН ТОВА ХОРАТА-ДАНЪКОПЛАТЦИ КОНСУМИРАТ ПО-МАЛКО ОТ ПОДПОМАГАНИТЕ И ОТ РОМИТЕ,И СА ПОДЛОЖЕНИ НА ПОСТОЯННИ НАБЕЗИ И ГЛАДУВАНЕ ОТ КРАЖБИТЕ,НЕЩАСТНИ СА ОТ ВСЕКИ КОНТАКТ С ТЕЗИ ПРОБЛЕМНИ,КОИТО И ВЪРШАТ ТАКИВА ИЗМАМИ,ЧЕ ХОРАТА СА ПОТРЕСЕНИ,ЧАК ГЛАВИТЕ СИ УДРЯТ КАК СА МОГЛИ ДА СЕ ПРЪКНАТ ТАКИВА НАГЛИ И ПРЕСТЪПНИ ,ИЗМАМНИ ЕЛЕМЕНТИ...Може да гледаш предавания от директната работа на полицията в Англия например -въпреки,че показват хванатите на местопрестъплението -предимно пакистанци,румънски джебчии и обирджии по домовете,има и поляци нарко-пласьори,но във вестинците плашат хората с това,че ще дойдат още българи,макар да е видно,че повечето имигранти настанени на издръжка там са от Пакистан и Индия и държавите бяха посетени от новия кабинет и им бе разяснено,че имиграцията силно се ограничава,поради липсата на ресурс за повече население и кризата....КАК МОЖЕ ДА СИ ГЛУХ И СЛЯП ЗА СТРАДАНИЕТО НА ЖЕРТВИТЕ НА РОМИТЕ,ЧИИТО ДЕЦА СА ПО-ГЛАДНИ ОТ РОМСКИТЕ,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ УЧАТ И РАБОТЯТ -Я ВИЖ КОКЛКО СА ОХРАНЕНИ НАШИТЕ РОМИ,В СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТЕЩИ И УЧЕЩИ ДЕЦА,АМИ БИТОВИЯ ТЕРЕР ПРИЧИНЯВАН ОТ РОМИТЕ -НИЩО ЛИ Е ,АМИ УБИЙСТВАТА ПРИЧИНЯВАНИ ОТ ТЪЛПИТЕ РОМИ -ТОВА НИЩО ЛИ Е,АМИ ОПИТВАЛ ЛИ СИ ДА РАЗГОВАРЯШ СЛУЖЕБНО ИЛИ СЪСЕДСКИ С РОМКИ И РОМИ И РОМЧЕТА- ТЕ МОГАТ ЛИ ДА ГОВОРЯТ СМИСЛЕНО,ЛОГИЧНО И БЕЗ ЛЪЖИ -НЕ,ТЕ САМО ОБИЧАТ И КАТО ОГЛАДНЕЯТ КРАДАТ И УБИВАТ,ДЕЦАТА ПРОДУКТ ОТ ТЯХНАТА "ОБИЧ ПО ЦЯЛ ДЕН" ОТ ВСЕКИ МЪЖ НА РОМКАТА -7-25,ДОКАТО ЕДИН МЪЖ Е В ЗАТВОРА,ТЯ НЕ СТОИ САМА И НЕ РАБОТИ,НИТО ИСКА ДА РАБОТИ -ПОДПИСВАТ ОТКАЗ ОТ РАБОТА ДОРИ

Разликата между мароканци и алжирци и между българските миризливи мързеливи и крадливи цигани е огромна.Тези въпросни мангали въобще не трябваше да бъдат допуснани обратно в р.България.Директно в Индия.

Да бе!! .. доброволно :-)) ? Как ли не, и що чакахте до сега бе циганска паплач !! Европа писна от вас!! Никой не ви иска мръсна крадлива лъжлива сган!! Изруди такива!! Мързеливи сте , .. това ви е проблема!!

"Върнахме се доброволно, мамицата им ..."

Чудя се на Фнацузите дали са им останали още няколко Конкорда? Ако все пак ги имат на склад могат да съчетаят бракуването и лятното почистване в едно!Така или иначе са крале в кулинарията именно поради факта че могат да смесват различни продукти от които се раждат чудеса!Саркози трябва да организира една френска Гала вечеря,на рибите!

Чакала ги служителка от социално подпомагане. Имало ли е случай да чака българин?

живея в париж и мога да кажа, че вече с просто око се вижда, че румънските циганки стават все по-нагли, вече има случаи, при които удрят хора направо до банкомата и в сумоатхата им взимат парите. просто не може политиците да не реагират от известен момент нататук.

Сега пък французите са виновни за това, че сме безхаберници, че не от толерантност, а защото не ни пука за държавата, а само за яденето и пиенето, допуснахме тази паплач да се множи като хлебарки и да я издържаме отгоре на всичко.Трябвало да уважаваме начинът им на живот и бит.Че те и педофилите и изнасилвачите си имат начинът си на живот, значи ли това, че трябва да се толерира.Ако бяхме народ като другите, отдавна да сме обявили гражданско неподчинение заради бремето, което сме поели да им плащаме сметките и да берем срама, че сме родени точно тук.Ние си мълчим когато крадат реколтата, мълчим заради професора от Захарна фабрика и десетките убити и изнасилени възрастни хора по селата.Мълчим...Впрочем не, мрънкаме по форумите и обвиняваме французите, че не искат помиярска държава като нашата.Циганският проблем отдавна чука на вратата и трябва да се реши възможно най-бързо.Иначе да си сменяме името на Циганистан и да приключваме с хилавите ни претенции за европейци.

Абе, тези на снимките много зализани! И пълни чанти носят като от гурбет, а не като натирени, смръдливи безделници от гетото.

Какво прави Борисов по въпроса? Къде е правителството и защо мълчи? Защо не защитят истинските си граждани-българите? Няма ли някакво наказание да им се наложи за злепоставяне на страната най-малкото? Заплашват цяла България с изолация от ЕС зоната заради тези наглеци и вместо да бъдат наказани , ги награждават с 300 евро на ръка + безплатни полети и то с Аир България...скъпите Аир България....не чартерен полет, не полицейски ескорт...докато всички плащащи си данъците истински българи пътуваме с лоу кост компании като Wizz Air, че е по-евтино по дяволите! А и като ги гледам по снимките, никак не са бедни, така че редно е да заплатят глоби и да си излежат присъдите за незаконното пребиваване във Франция най-малкото. Крайно време е българското правителство да спре да бездейства и да почне да ги наказва, както биха наказали и мен ако сгафя! Писна ми да съм втора ръка човек в собствената си държава и шепа престъпници от този етнос да бъдат поставяни пред мен данъкоплатеца. Законите трябва да са едни за всички. А не те да получават пари и безплатни полети, а ние българите ритник извън ЕС.

abe kakav samolet i do varna, da gi natowariat v karucite i aide....aman!

Искам да съм цигантроп мангалоиден в РБ ! За мен няма сметки, няма данъци, осигуровки ! Дядо от строителните войски знае цялата азбука , тате на половина ....и аз нямам ниакакви проблеми И пък защо ми е да я знам ??? НО ЗНАМ ДРУГОТО - СЛЕД 10 ГОДИНИ ГАДЖЕТАТА .........

Искам да съм цигантроп мангалоиден в РБ ! За мен няма сметки, няма данъци, осигуровки ! Дядо от строителните войски знае цялата азбука , тате на половина ....и аз нямам ниакакви проблеми И пък защо ми е да я знам ??? НО ЗНАМ ДРУГОТО - СЛЕД 10 ГОДИНИ ГАДЖЕТАТА .........

Във Франция има толкова алжирци и мароканци, че чак свят да ти се завие. От тях има такива закоравели главорези и престъпници, че циганите са като невинни ученички в сравнение с тях. Така, че за мен е очевидно как Франция си измива ръцете, иска да изглежда все едно прави нещо уж сериозно по въпроса с емиграцията, доста наболяла тема сред обществото, а балканските цигани са много удобна жертва. Но напълно справедливо погледнато тя си заслужава абсолютно всичко, което днес и се случва с наплива от бившите и колони заради вековете на грабежи, насилие и експлоатация. Нищо не остава ненаказано на този свят.

За България не се споменава освен, че са пристигнали 11 щастливи циганина. Излиза, че Франция писка заради престъпността на румънските цигани. И понеже франсетата не са наясно с географията на Европа, според тях от двете страни на Дунава има едно нещо, наречено БългарияиРумъния.

Те напрво като Хитлер ! Този Саркози много си прилича с Хитлер да не е негов син или наследник той беше емигрант от Унгария там където жиеят ромите !

Франция е имала договор с Германия да захранва концлагерите през Втората световна с педераси. Там има паметник на французите минали през газовите камери. Но французите се срамуват да го показват и да слагат цветя при честванията, не защото са помагали на Хитлер в това отношение, а защото са депортирали обратни . Справка VISAT HISTORY

Защо циганите са ни трън в очите? Защото те се характеризират със склонността си към престъпления. Но не само циганите имат такава склонност. Не малко българи, а и други етноси имат такива склонности. Следователно въпросът не е до малцинствена интеграция, а до борба с престъпността.Ако държавата се справи с престъпността тогава няма нужда от интеграция на малцинства. Но за съжаление престъпността се закриля, а това значи и че се стимулира от държавата, независимо кои са на власт. Примери:1. Съществуват частни леярни /без значение циганин или друг етнос работи там/ с което се стимулира кражбата на проводници и битовата престъпност.2.Разрешена е търговията с вещи втора употреба /разбирай крадени вещи независимо от циганин или от друг етнос/ от подозрителни с бизнеса си лица. Никак не е трудно да се изготви списък на крадените вещи в България, да се публикува в интернет и който търгува с такива вещи да се провери от полицията. Ако пак няма ефект,т.е. полицията не си върши работата, тогава със закон да се забрани такава търговия. Тогава със сигурност битовата престъпност значително ще намаллее. Но всичко това зависи от правителството, а то явно предпочита да прав шоу на тема борба с престъпността вместо ефективна дейност.Едно истинско правителство само за един месец ще се справи с битовата престъпност, но такова очевидно все още няма.Интеграцията трябва да е в посока на справяне с престъпността независимо от етноса. Тогава етносите сами ще се интегрират, но явно това не изнася на управляващите.

Държава ,че нчма на всички е ясно.Власт имащите ги интересува само как повече да откраднат и до тук всичко приключва,Но относно циганите става нетърпимо.За каква интеграция се говори,Те къде живеят до момента на Марс на Луната.Някой да спира децата им да учат мисля че не.Някой да ограничава правата им не съм чул.Напротив леват на нашич гръб.Аз съм от тази категория която съм против да им се дават каквито и да е помощи под каквато и да е форма.С какво право ще си строят катуни където те си пожелаят.От къде на къде чак ги чакали на летището социялни работници.Как до сега не съм чул за един честен циганин.Хубава работа но циганска

Европейската комисия ще бъде още повече обезпокоена ако тълпите крадливи цигани не бъдат озаптени.Тези хора не могат да бъдат интегрирани в обществото поради простата причина , че не желаят това.За тях законен начин за препитание няма.Те са необразовани , ниско интелигентни и мързеливи.Като казвам , това нямам предвид всички представители на този тнос.Има и много трудолюбиви и почтени , но те си стоят тамкъдето са родени.Чергарува изметта , която за съжаление е по-голямата част.Сигурен съм , че французите не гонят честни и работни хора само защото са цигани.Имам ежедневни контакти с роми и са ми много ясни.

Изглежда нищо не ти е ясно с проблемите на ромите. И с тези квалификации като крадливи цигани,мръсни,неинтелигентни,необразовани,мързеливи, си толкова близо до тяхната същност,колкото и те. Вместо да говориш и нападаш циганите се заеми със собственото си его,защото е изкривено. Не знам защо, когато има тема свързана с ромите ви е истинско удоволствие да ръсите всевъзможни епитети. Има по-важни държавни въпроси .Занимавайте се с тях ! Там използвайте тази си ярост! Помислете от каде идват тези проблеми,кои са причините за това. Много е лесно да се плюе , но е трудно да избършеш плюнката .... !?

от една седмица се говори по тоя проблем, ,че са тръгнали , че не тръгнали , че ще пристигнат със закъснение на самолета , е .... стига сте ни отвличали вниманието , има по -важни въпроси в България за решаване, което обществото го интересува.