Двама от бандата обвиняеми в подбудителство и убийство

Двама от задържаните при полицейската акция в събота срещу неделя на АМ "Тракия" край София са обвинени в подбудителство и извършване за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Двама от бандата обвиняеми в подбудителство и убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой? кой? в същност тартора и кога ще получи "до живот без право на обжалване и помилване".

Тартора и подчинените му да не са с депутатски имунитет за да не се споменават. След като са били известни на полицията, защо чак сега са арестувани, защото не си плащат на управляващите ли?

Тази женица от снимката с добре подредения бретон,красиво изписани устнички ,гиздаво шалче около кухата й главичка не може да осъди никого в този живот! Тя не иска никъкви проблеми ,стархува се ,живота й е страхотно подреден и няма за къкво да се бори повече.Аз знам прекрасно къкво издава красивата и спретната муцка.Трябват ни мъже и жени отдадени на каузата за правда и честност .решени да се бият и борят срещу корупция ,кражби .престъпност.

Много опасни бандити, занимаващи се с контрабанда на цигари, наркотици, имат и убийство, но няма имена, няма и лица ! А много добре си спомняме, как снимките на двама професори от пловдивския университет, бяха показвани всеки ден, в продължение на една седмица, само защото бяха взели подкуп от по 300лева !

Христо Терзийски е, а не Георги!!! Кажат нещо, пък то половината не е проверено или е лъжа!

Кой ги измисля тия театрални сценарии, бе? Сигурно му и плащат за това? Няма имена, няма лица, няма и помен от престъпници, нито от престъпление. Освен рекламна акция на тия, за заплатите и пенсиите на които ни брулят с какви ли не данъци, друго нищо не виждам тук. А апашите, заснети с домашни камери за видеонаблюдение, си свиркат и влизат в следващия дом, защото си знаят, че МВР има само за глоби на по бавно движещи се опелчета и голфчета.

Работодателите на престъпниците не са престъпници. (Те са в парламента, може би).

Като стане: 1. осъден 2. присъдата не е условна 3. приведена е в действие, а не е да го издирва Интерпол, щото вие в редките случаи като осъдят някой такъв спите и той си забягва нанякъде та, тогава се хвали

Тази и порасна работата повече и от на Суджука.Ама мърло, защо не ги обявиш кои са тези "таратори".Да не са от "Котараците" и да излезе, че не е било само суджук и шоколад, ами и "бело" и хаш-хаш в името на ГЕРБ.

двама, а останалите бандитии?

Нищо не е разбито, в България почти всеки тартор е бил подсъдим, но ... после навън. Така, че хвалете, когато бъде осъден, а не бил обвиняем.

В България защитен свидетел е равностойно на самоубийство.Затова и хората вече каквото и да знаятси мълчат.Нарочно го правят,уважават престъпниците не свестните хора.

Че тарторът бил обвинен, това е нищо!!! Въпросът е дали ще бъде осъден, дали присъдата ще е ефективна или условна, а ако случайно е ефективна - за колко години ще е!! Че ако е за под 10г., или излежи по-малко от 10 г. - зарежи това "правосъдие" !!!

Дано си получат заслуженото! Но като знам колко "строги" са съдиите, може да получат "много тежката присъда" условно.

тази изглежда като секс кукла от 50те, че и с отворена уста, боже прибери си вересиите

И като как аверчетата са разбрали, че аркадашът е пропял? Ще се издирва ли полицаят доносник на бандитите?

- Борислав Петров е направил пълни самопризнания по време на досъдебното производство, разкривайки собствената си престъпна дейност и тази на останалите членове на групата - И някое ченге, или прокурорче се е обадило на останалите съучастници и ги е предупредило, че ги е 'изпял' . Съответно са го застреляли. Няма ли да се поинтересуват кой им е дал информацията, че са предадени ?!

Това е практиката на полицията.Крият лицето на свидетелите,но оповестяват имената(а не както при престъпниците само инициалите) им пред всички медии.

обвиняем и ефективно осъден с подходяща присъда изобщо не е едно и също!

Новина ще е, ако докажете в съда вината и ги осъдят.

И след като ги осъдят някой да знае къде са и да влязат в затвора, а не да са при братя Галеви и другите знайни и незнайни герои!

За мен има нещо странно. При предишни подобни акции се дават имената на задържаните, прякори и т.н. Сега много шум, пък реално заловили някакви си които убили един от техните, продавали хашиш и незаконни цигари. Нещо не се връзва. Също така вчера в един от жълтите сайтове имаше снимки под формата на слайдшоу , от коитожсе виждаше че задържаните са притежавали и някаква техника с много антенки, гпс тракер и т.н. В репортажа от задържането в събота през нощта се виждашени някакъв фотоапарат намерен при обиска. Е питам хора които се занимават с наркотици и цигари без бандерол за какво им е гпс тракер, фотоапарат и други подобни вещи. Но ако подготвяш друго престъпление и ти е нужно да следши хора, тези вещи вече придобиват смисъл. За мен тези задържаните имат някакво отношенеи към отвличането, но може би прокуратурата не може да докаже съпричастността им и сега ги мачкат за дрога, убийства, акцизни стоки. Правят последващи акции на такива от кръга им с идеята да намерят от белязаните пари или нещо друго което да ги свърже с отвличането на адриан. Наркотици се спродават ежедневно, из цяла софия, по кварталитв всички знаят кой се занимава с подобна дейност и досега подобни хора не са били обект на такъв интеред от страна на толкова служби. И изведнъж акции, пресконференции, медиен отзвук само заради убийството на някакъв криминален бакшиш дилър.

Това не е вярно.България е рай само за престъпници.Престъпници са в управлението и съда ,какво правосъдие може да се очаква?Направо станахме посмешище в света с тази "съдебна /корупмирана/ система"

Направо казвайте кога го пускате и колко наши пари сте си подготвили да му платите, след като оня осъди държавата.

Изгледах го по нова. Повдигнати обвинения на четирима. На двама за убийство и за съучастие в убийство. на тартора и на още един, за съпричастност към престъпна група. Дори да не бъде отхвърлен от съда, струва ми се, че така изнесеното е, меко казано, закрила на организаторите в организираната престъпност от страна на прокуратурата. Или не е така? До къде ли стигат нишките на структурата, за да загряват бушоните от ниското напрежение?

И какво,като сте ги заловили, след като съда ще им даде по една условна присъда и ще ги пусне на свобода да си се чувстват безнаказани,както всички останали престъпници в България?!? България е раят за престъпния свят!!!

Тази е по-смешна и от СУДЖУК-ТИКВАТА.

d4

имената и снимки на задържаните. също и на съдиите, които ще гледат делото. анонимността е гарантирана!!

И що не им казвате имената? За да не засегнете интересите на работодателите? Подобни "новини" по-добре да не ги пускате, щото се излагате.

никой не ви вярва