Разкриха иракчани, вкарвали незаконно бежанци у нас

Специализираната прокуратура, ДАНС и МВР неутрализираха престъпна група за превеждане на мигранти и трафик оръжие, организирана от иракчани.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха иракчани, вкарвали незаконно бежанци у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога крадахте, не ривахте.... gospod vrachta!

Кажи бе, турски мухъл- ЗАЩО НЕ ВИДЯХ ТУРСКИ ВОЕННИ НА ФОРУМА НА НАТО ЗА КИБЕРСИГУРНОСТ , ПРОВЕДЕН В СОФИЯ ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ? Кажи сега- кога ваш ердухан ще въвежда халифат и шериат в пуйката ви? Да не вземете да бягате към България! Може пък ние да започнем уж случайно да ви гърмим, още повече, че вече няма да сте член на НАТО;)

Манго, върви да палиш печката.

До Roxana Roxana ( нерегистриран ) 05.12.2016 14:39 ЧУЖБИНСКИ БОКЛУК, ВЛЯЗОХ В ЮРИДИЧЕСКИЯ НА СУ СЛЕД 1989Г.! ТЪП ЛИ СИ- НАПИСАХ ТИ, ЧЕ ДЯДО МИ Е НАЙ- ВИДНИЯТ КУЛАК ОТ БЪЛГАРСКИ ОБЛАСТЕН ГРАД И ЗА ТОВА КОМУНИСТИТЕ ДО 1989Г. НЕ МЕ ДОПУСКАХА ДО ВЛИЗАНЕ В ЮРИДИЧЕСКИЯ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ!

господ знае и враща..... господ знае - и врачта :-) харно ми е и благо....които каквото си е порачал в живота, това чте живее :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми да- Природата връща, бе боклук- за това сега имам и 1000 дка земеделска земя, и апартаментИ в София:)))))))))))))) Дядо ми е имал палат, бе , маймун- хранили са се със златни и сребърни прибори, за това сега- след 1989г. - аз неговата, внучка, също имам имоти и добро положение:) А ти плюй на воля:))))

типично за куманисти - не щете а излезнете да си пазите границата, а? тарсите друк да ви я пази, а виж пак да крадете и мародерствате , а? що не сте на границата, нали сте родолбци, ко правите по министерства и слатки местенца за нови кражби? никога нема да дода да ви слугувам - измрете изроди! като измерете - а господ се грижи добре за справедливостта - ние ше си се варнеме на чистичко и на нашето си...дето го бастисвате вече 70 години, куманистически крадцви и убижци !

ДОКАТО В ТОЗИ ФОРУМ ПИШАТ БЪЛГАРОМРАЗЦИ КАТО НИК РОКСАНА. НИК МЕЛИХА, ЩЕ ГИ ПСУВАМ, ЯЕ СЕ ГАВРЯ С ТЯХ, ДФОКАТО НЕ УБЕДЯ В РЕАЛНОСТТА- ОФЛАЙН МНОЖЕСТВО ДРУГИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ ПРОЯВЯВАТ НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ НАС, БЪЛГАРИТЕ И ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НЕ ПРОСТО ИЗГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ, А И НЕДОПУСКАНИ ДО БЪЛГАРИЯ!

До роксана- ....нема ни един от вас да не е браквал в кацата и да не стиска статуквото!... ЛЪЖА! Мръсно българофобско краставо куче, ДОБРЕ, ЧЕ СЕ МАХНА ОТ БЪЛГАРИЯ- С ТАКИВА КАТО ТЕН ВРАГОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ! Но- ако си ми насреща, ще те върнат на майка ти и баща ти в ковчег! ПРИ ТАКАВА ОМРАЗА КЪМ НАС, БЪЛГАРИТЕ, ТИ ОТГОВАРЯМ С ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОМРАЗА! ВЪН, БОКЛУК, ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ!

семеиството ми е избито почти до крак баш от куманистите. нема на кого да ме врашташ, вие ги избихте веке. сега е наш ред да ви избиваме...да си платите за кравбите, убижствата и беззаконията! кога крадахте, не ривахте....

ЗА ДА НЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ НА ТЕЗИ КЮРДИ, ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ИЗПРАТИМ НА ЕРДОГАН! ТОЙ ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ ИГРАТА!

ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ- ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Ако някой иска да кандидатства за статут на бежанец, да си депозира молба в БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО В НАЙ- БЛИЗКАТА ДЪРЖАВА, в която се намира, И ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ Е АТЕИСТ, ЧЕ ПОЗНАВА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА, ОБИЧАИ И ТРАДИЦИИ, ЧЕ ГИ УВАЖАВА И ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ЩЕ СПАЗВА БГ. ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ЩЕ Е ЛОЯЛЕН И ТОЛЕРАНТЕН КЪМ БЪЛГАРИТЕ. Проверка на всеки календарен месец на описаните неща в декларацията и при 1во нарушение- ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА СТАТУТ.

Спокойно , БАБА Руми ше ги хване ! Господ да ни е на помощ .

БЪЛГАРИ БИЛИ ТРАФИКАНТИТЕ НА МИГРАНТИ, А НЕ ЧУЖДЕНЦИ, А???????? НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НИКОГА НЯМА ДА СЕ ХВАНЕ ДА ИЗВЪРШВА ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НИКОГА! Циганин ще се хване, престъпник ще се хване, но дори и най- бедният българин НИКОГА НЯМА да се хване на такова нещо! НЕКА МЕДИИТЕ ДА СПРАТ ДА ГОВОРЯТ, ЧЕ ТРАФИКАНТИТЕ НА МИГРАНТИ СА БЪЛГАРИ, ЩОТО НЕ СА! НАЙ- МНОГО ДА СА САМО БГ. ГРАЖДАНИ, а както става ясно от статията- СА ЧУЖДЕНЦИ!

"групата наброява 20 участници, като мнозина от тях са извън страната и са с неустановена самоличност" тази дефиниция най-много ми харесва, ако бяха написали 200 или 2000 все същия ЙУХ, като нямаш агентура е така

Основателите на Ислямска държава бивши Иракски военни !!! Май няма да ни се размине .

Значи прекарват бежанци заедно с оръжия,това значи,че плануват война в Европа,атентати и кланета!!!!! В Европа навлизат само млади мъже,няма деца,няма жени,само млади мъже!!!! Покрай тях навлиза и оръжие,което значи,че ги готвят тези бежанци да ни ударят от вътре!!!! Това не са бежанци,а чисти терористи спонсорирани от ислямските държави,дошли да воюват в Европа и да създават така мечтания за тях Ислямски халифат!!!!

Колко ми се иска да грешиш, но за съжаление си прав!

Щом иракчани могат да си вкарват и изкарват който си поискат в България, могат и оръжие да им дават на тия! Питам а ДАНС, МАНС и др. къде са?????? - Отговор: На държавна заплатка наедно с общата безодговорност!

ми това сте си баш вие, балхар дето останаха в балхар и разправят че емигрантите са им врагове. кои друг ги варши тия неща, предатели на страната и родината? вие самите, да не е некои друк? вие си затваряте очите, вие вкарвате престъпници, вие не правите нищо, а после емигрантите са ви виновни че са далече? ми изгонихте активната част от населението, и още ги обвинявате че са изгонени? а вие самите нищо не правите? така, така...господ ше ви изчисти гноини папки спукани ....до крав ше ви прочисти господ.....содом и гомор на куманистите само това заслуява! нема ни един от вас да не е браквал в кацата и да не стиска статуквото! ше ви почекаме да паднете и да ви избият, и ше си вземеме обратно страната, наж-добрата част от народа е навън!