Премиерът обясни какво (ще) работи Лиляна Павлова

Министърът на европредседателството ще координира създаването на Глобален партньорски център на страните от ЦИЕ с Китай

Обратно в новината

Коментари - Премиерът обясни какво (ще) работи Лиляна Павлова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен министър това ведомство има зам. министри , гл. секретари, директори и т.н. Всички те са необходими министерството да изпълнява своите функции и да харчи бюджетни пари-това ми се струва абсурдно -като ние сме единствената страна с такъв министър .

добре платена синекурна длъжност. Щяла да координира създаването на Глобален партньорски център на страните от ЦИЕ с Китай. Хехеее звучи велико. Координатор! А страните от ЦИЕ и Китай дали знаят?

Кой го е взел това решение, не е НС инак нямаше да го питат?

Знаете ли дали китайците харесват свинско ?

Г-н Борисов дано не прочете коментарите, пак ще се ядоса на материала!

Клоунадата продължава а хората в тая "държавица" ги избиват все по-често и по-жестоко......

ГЕРБЕРИЗАЦИЯ до последно... До последен дъх, като че утре не съществува... Смешен си другарю борисофф!!!

Някои работят, други митарстват... от министерство на министерство. Каква работа чакате от "министър за един ден" (пардон, за една година)? Като в оня виц: "Някакъв се качил на кон. И защото му било за пръв път в живота, яхнал го с лице към опашката. Конят тръгнал, а пишман ездачът, като нямало де да се хване, се изхлузил зад него. - Тоя кон свърши! Дайте друг! рекъл"

чета по долу, коментарите са от един човек само , а са десетки. няма да чета повече идиотиите на някакъв безработен, неграмотен, явно заработващ тук от някоя чужда държава, копейки. или го спрете, или ви напускам сайта. стига с тая гнусна фашистко-комунистическа пропаганда от Русия и БСП.

Грамотните хора започват изречението с главна буква.

Как с това объркано съзнание успяваш и да четеш?

едно и също работи - партизанска унука

Е пропушех го Тиквун днес да му изслушам трио еквилибристиките. Язък.

аман от калинки!

А кой ке й плати???

Както винаги ние - хем заплата за нищо вършене и то голяма, хем разходки по света:(((((

ТАЗИ АКО БЕШЕ ТОЛКОВА РАБОТЛИВА, НЯМАШЕ ДА И Е ТОЛКОВА ДЕБЕЛ ЗАДНИКА !!! ГЕРБОВИ ЛЪЖЦИ , НАЧЕЛО С ОМБАШИЯТА СИ !!!

Кой мислещ в България не знае какво ще ''работи'' лилето???Ами едно голямо нищо като професионална работа както до сега ама иначе изпечената в далаверите ще продължи в същич дух.. Това министерство дето беше създадено за нея и което никоя друга страна не е направила до сега по председателстане на еврогейския си беше точно за усвояване на едни милиони както герберомутрите си знаят..

Глобален център ще е тол-системата, нали там ще се събират ГЛОБИ

А тя ще е начело на галактически център

Е какво да работи,като не я бива за нищо.Справка ПЪТИЩА, ВИНЕТКИ, ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО.Навсякъде кръгла нула. Дааа материалаааа.....

Е какво да работи,като хе я бива за нищо.Справка ПЪТИЩА, ВИНЕТКИ, ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО.Навсякъде кръгла нула. Дааа материалаааа.....

2017 пролета интервю в саита БЛИЦ БГ с врачката на мутрите неква леля мниго познава от ДИМИТРОВГРАД ето какво споделя лелята враяка на мутрите ;Доде преди време министьр ПАВЛОВА при мене и попита наи-серизно с притеснен тон 'ЩЕ ИМАМ ЛИ ДЕТЕ/бебе от БОИКО БОРИСОВ ,ще бьде ли то водач на нацията вьв бьдеще и КОГА Е НАИ-ДОБРИЯ МОМЕНТ ДА ЗАЧЕНЕЛА от величието премиер/ето това работи ВИНЕТКА на ВИНЕТУ лябимка/

Китайците не дават на друг да управлява парите им. Та ако ще талпата ти и с операция да си дръпне очите. А и от личен опит с аверчето ти от детство Саздов, се убедихте, че и на консултанските ви договори хич не държат..

Глобален център,как поетично казано нали??? Само , че уважаеми журналисти попитайте тези дето ще ги координира дали знаят за това. Поредното Българско ноу хау в нищоправенето!! Какви ги плещи този човек,каква Естония,каква Австрия. Да не би да иска да каже, че сега ние умните Българи ще анализираме слабостите на естонците и ще даваме акъл на австрийците.Нали има Европарламент драги ми Бойко в който и Ние сме пратили своите храненици!!!!!

Ти ся кво искаш ;ЛЮБИМКАТА НА БОКО да остане без нова колекция чанти иобувки ,ма ти не знаеш ли че ПАВЛОВА ЧАНТА ПОД 5000 Е броиката не я брои за оригиал,в МОЛОВЕТЕ в МИЛАНО и МАДРИД НЕ ПАЗРУВАТ БЕЗРАБОТНИ

Бившите Министри на МРРБ просперират. Министър Плевнелиев порасна до президент. Захариева - министър на външните работи с амбиции за евро-депутатство, Павлова - министър на европредседателството и с очаквания за евро-комисар. Туй министерство май не е на регионалното а на "ИНДИВИДУАЛНОТО" РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО.

абе селска обратна ливадо-ти можеш да я предлагаш тая с големите кюлоти за каквото си искаш. но нещо не сме чули китайците какво са отговорили, особено след като мъкнеше премиера на най голямата икономика на света в илиецси при мето, да ти е---ба тъпата мутра

E много ценно е туй моме Льлето бе! Така де , все трябва някъде да се води на заплата и да взема некой лев. Пък и знае ли човек - може и да потрябва да свърши някоя работа, докато чака да дойдат изборите за нов европарламент - там кандидатурата и е сигурна.

Аууу, понижила съм ЛилитуМу;) Аз я спрягах за Шпиценкандидат на Българо-Китайския Инвестиционен Водопад, а тя била, моля ви се, шпиценкандидат на Глобалния Източно Европейски- Китайски Водопад!;) Моля за извинение;)

Герб са царе нищоправенето и грабенето, нали са потомци на най-крадливите партизани ...

И как и със какви халора работи?

Ще работи върху Му.

Глагола "Работи" трябва да е в кавички за тази личност-правилния глагол е "усвоява"!

Знае ли китайски, или за нея не е необходимо.

Знае китайски, колкото Тиквуний Тъпий знае чужд език.

Други работи знае та за това е от м-во в м-во:)))))))

Ще работи нищоправец - заплатник

Кво ми дреме каква нова работа си намерил на главната калинка на републиката? Ясно е, че ще ви помага да крадете...

Тъкмо позабравихме тая неграмотна карикатура и пак я натрапват . Гнус ме е от тия....

Директор на водопад

Работи усилено по подготовката си за ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕВРОКОМИСИЯ, очевидно. Запознава се с евролидери... и те се запознават с нея. И чака да времето да отмие намека за ролята й в МРРБ, чийто министър беше при изграждането на пътя при Своге....

Зачислете я към китайчетата и техните закони за корупцията - хахахах

Успех на министър Павлова на новата позиция! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Странно, кликнах минус, излезе плюс, без минуса да бъде отчетен

Сефте кога не е в унисон с гербераската пропаганда:(((( Това е нищо защото коментари които четох преди малко вече не съществуват че явно и те рабраха с това затваряне за ''спам и не е по темата'' станаха за резил

Как няма и един положителен коментар за тази мазна женица ,явно много я харесват хората...

Де да имаше и достатъчно разум и квалификации тази Лиляна.....защото за сега е само като трактор на поляна.

Министерство на нищото но с разходи за сграда ,автомобили ,персонал , заплати, осигуровки ........ богата държава ,, бравос !!)

Да духа бат Бойко,да духа......

В качеството си на работодател на държавната администрация категорично отказвам да плащам ДВА пъти за извършването на ЕДНА дейност! Псевдо-задълженията и псевдо-дейностите на новоизмисленото министерство не следва да бъдат финансирани от МОИТЕ ДАНЪЦИ, с които вече е платено на министерствата на външните работи, икономиката, туризма и ред подобни, както на съответните министри и персонал (по 200 чиновника всяко). Тези 240 000 лева за заплати месечно (ТРИ МИЛИОНА за година!!!) и още неясно колко за сграда, оборудване, командировки и т.н. са НЕПРАВОМЕРНО ИЗРАЗХОДВАНИ!

Глигана Павлова работи Директор на Водопад. Заплата - 10000 евро. Ама не и стигат и ще почва втора работа, защото е свикнала на скъпи чанти, часовници и други глезотии. Все пак е унукиня на член на ЦК на БКП.

Сега разбирам защо наскоро видях Лилянчето с тениска с надпис: "My Job Is Top Secret! Even I Don't Know What I'm Doing!"

простото обяснява какво ще работи тлъстото. може и обратното.

Кога ще си купи нова чанта ?

...и каква заплата и плащаме за нищо свършена работа ?!?

ша прави на него дурули, викат циганите.

И колко време ще бъде закриван ?

До следващото ''председателство'' !

Не ни занимавай с глупости БЕ !

Какво работи Лиляна Павлова ?