Премиерът: Кабинетът е много по-стабилен, отколкото изглежда от показваното в медиите

Основната цел на това правителство е ние да се интегрираме напълно през следващите години в европейските и евроатлантическите структури, заяви Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Кабинетът е много по-стабилен, отколкото изглежда от показваното в медиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите?? Ха.ха, та това са нискоинтелигентни престъпни образования от мутри, шантонерки и продажници занимаващи се клюки. За тях термина “медия” е обиден и неприложим.

се за властта като удавник за сламка. Ако се пуснат, право в затвора.

Добре а да видим какво ще направите за доходите на хората заплати пенсии детски и маичинство

Ама то това не им е в приоритета! Гледайте ги, слушайте ги какво говорят и най-вече вършат и ше ви стане прозрачно ясно с каква цел беше сътворена сглобката.

Стабилно вървите към затвора или народната любов да ви опъне

Е как бе, то това това вашето е кабинет сглобка, кабинет чудо, как няма да е стабилен! Държи ли ви на всички да разхлабите сглобката?

Вън!

Според мен Киро Брейка е много прав : Ако не се реши проблема с образованието и спорта, никъде няма да се интегрираме ... или няма да има значение ...

Стабилни сте като..подпрян плет!

Хаха. Този ако прочете какво мислят хората за него ще се гръмне. Или може би няма, защото до един са гадни,нагли,продажници. Бих ги избил до крак и вечерта ще си легна и ще спя като къпан. Ама ще ги мъча, няма да им тегла куршума веднага, ще бъде бавно и болезнено, а аз ще се наслаждавам.

Гнусен мазен предател!! Съд затвор за цялата ви клика. Слава на Русия и комунизма!

Че чак "стабилни".

Трактор ги събира, а Магнитски ги крепи!

Ама много сте стабилни,НО САМО ЦЕНИТЕ СА НЕСТАБИЛНИ,САМО НАГОРЕ ,НИЩО ДОБРО ЗА НАРОДА,АМА ВИЕ СИ ВНУШАВАТЕ ,ЧЕ СТЕ ,,ДОБРОНАМЕРЕНИ,НО САМО ЛОШИ НЕЩА ЗА НАС

Вярвате ли си,по нищо не ни личи,стандарта ни падна откак искате да властвате.Малумни проекти за да откраднете европарите,нищо добро не очакваме,скоро чао

До месните избори ще сте ,,стабилни,,но вие не искате да подкрепите чавека на геп,и боко ще ви ,,стабилизира,,

Денков, за какви следващи години говориш, бе момче. Издаваш, не си ли го разбрал? Три месеца се занимаваш само с Украйна, сега щял да ни интегрира. Успокой топката. Изчисли си трудовия стаж и придвижвай документи за пенсия.

Зад всичко стои посолството на САЩ! Те командват кукления театър за малоумни, наречен "правителство"!

Абе, всеки вижда това което иска да види... но общо взето всички виждат че стабилно си нямаме правителство от сума ти и време;)

Как няма да е стабилен, при положение, че е изграден от отчаяни за власт партийки, които правят каквото им каже Посолството.

Нещо за визите, а?

Миличкият! Не му е достатъчно комфортно. Естествено, че е стабилен, щом така казва. Не вярвайте на очите и ушите си, а на най-достойния премиер досега в цялата ни история.

,,Премиерът: Кабинетът е много по-стабилен, отколкото изглежда от показваното в медиите,,............още един хвали пръ.льо.

SirBob

Тази нацистка карикатура сама не си вярва.

ви държат здраво за топките от едно място.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------>> https://welcome.to/biocom

Пеевски на лед да ви опъва няма да мръднете

Кабинетът ще е стабилен, докато за това настояват нашите страхотни приятели от улица Козяк! Единствената цел на това еничарско правителство е да обслужва капризите и прищявките на западните колонизатори! Интересите на България и просперитета на народа ни не са сред приоритетите на това правителство, защото то е антибългарско! Евроатлантиците са изменници и национални предатели!

Толкова ви харесват хората защото сте стабилни и правите само хубави неща за тях, само и все хубави. Медиите явно лъжат, вземете едно решение да ги забраните. Като свърши бензинът и спре токът ще оправите икономиката, а като ни лъхне ядрения облак ще оправите и демографията. Колко му е, на едно телефонно обаждане от партньорите.

От този ми се повръща !

Вервай си!

Я си вижте га Цвъко Цецерона не вапца едни барачки по КПП-тата с боица за къде 7 милиона евро. Щото боицата ли, еврата ли някой цапцароса. Да си видите колко време подсмърчате пред шенгенската бариера. Па си вижте за изборите в Австрия и Холандия. КАК нов крив макарон са задава за Шенгено..

Денков ти си истински мъж, имаш шест топки, едни чифт горе, на тях пише ашкулсум. Едни отзад, на тях пише hello.

Баце ако ви дръпне стола отивате у канала Мишок.

Тоя е толкова "премиер", колкото последния черен роб от памуковите плантации на търговците на роби в краваристан...Само се чудя за "лакей" ли са купили това изсъхнало чучело денк-off , или като коняр, или като шут или като мияч на гъзове...или като идиот за всичко, най- вече за унищожение на България ..четете и други сайтове, вече изпращат българското оборудване за АЕЦ Белене на усраина, след като гласуваха и България да изплаща лихвите по външните заеми от трилиони към краварски банки на усраина за следващите 10 години, а ако USраина спре да си плаща главницата, България ще поеме и нейното изплащане за срок от 35 години .Питам шибаняка Денков, откъде българите има 1 трилион долара, за да ги върнат вместо забогателия клоун зеленски и фашистка усраина!?!

Има ли ала бала?

Разбира се бе отрепко, медиите ни лъжат и това е вярно, а пък ние сме слепи и не виждаме мизерията.

Страхът е най-силното чувство, което крепи сглобката. Баце го страхуват с Магнитски и Барселона, Киро и Кокорчо се надяват на власт и пари, а Шиши последователно и методично завладява територии, позиции и финанси. СТрахът да не загубят това статукво крепи и сглобката. Затова е стабилна, докато на Боци не му писне и не ви издуха с 200.

Женков, ала - бала ще има ли на изборите?

Сглобката е стабилно подкрепена от посолството. И да искате да се разведете не можете,защото от Козяк казаха така.

Най после се отървахме от орките. Орките отслабнаха много и нямат думата вече в задунайската република. Гнома му пари отзад и няма време да се саморазправя с нас. Сега е момента за пълна интеграция с ЕС и шенген. Голям шут на всички КГБ агенти и подлоги за да не станем и ние като Украйна, че Копейкин както развява разни нотариални актове може да покани орките да го освобождават...

Айде заработи 5 долара. Ела си ги вземи от козяк

Какви успехи. Каун. Ама никой не иска да ги сваля. Защото ще го мачкат от САЩ.

Ок, но да не ползват за войни, да не ни затварят заводите и атомните станции и да не ни ползват само за пазари и да не ни продават оръжия, които не ни трябват. Може ли?

Твърдо, НЕ!

Стабилен е, мчи къ! Посолството го подпира яко.

Май започвам да се съмнявам за това, че мнозинството от народа ви подкрепя и ви вярва. До момента си мислех, че само ние, простите селяни, не ви вярваме, но се оказа, че има и голям процент софиянци които са загубили доверието си към мас и се чустват излътани и разочаровани.

Оставка! Нищо не става! Страната ни пропадна, нагли сте колкото си искате! Оставка!

Не се и съмнявам, че управляващото мнозинство е напълно единно в идеята да краде и да безчинства.

??? молец...толкова!

Корабът потъва, скачай, докато не те е застигнала народната бюра!

То пък едни медии! Каквото правителството, такива и медиите! Продажни, на човека човек, на партията медия! Да се изповръща човек е малко! По между другото, Дира блокира IP адреси, чиито коментари не са удобни.

е как.. нали посолството ги крепи.. колкото е стабилно посолството, толкова стабилни са и сглобкаджиите ... ааа и дира са тотални малоумници

Всяка ойдурма се разпада, а вие сте франкенщайн плод на ойдурма. Оставка незабавно!

.

София не е Арменска учебна кола?