РБ и ГЕРБ обсъждат три имена за премиер

Министър Петър Москов, зам.-шефът на ДБГ Найден Зеленогорски и Румен Христов от СДС са възможните имена за премиер на РБ, които днес ще се обсъждат с ГЕРБ и ПФ.

Обратно в новината

Коментари - РБ и ГЕРБ обсъждат три имена за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РБ и ГЕРБ обсъждат три имена за премиер........ ТИКВАТА, ТИКВАТА И ПАК ТИКВАТА. ЯСНО ЛИ ВИ Е СЕГА!

А бе махайте я тази стара статия !

И кои са те? Кумчо Вълчо, Копчо Дупчев и...? Кой още?

Д-Р Менгеле е престъпник и мястото му е в зандана.

Недоразумения от Ръбъ, аре да се разкарате, а?

МОСКОВ ПРЕМИЕР??????АКО ИСКАТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА НЕ СПЕЧЕЛИТЕ НИТО ЕДИН ГЛАС ОСВЕН КУПЕНИТЕ-НАПРАВЕТЕ ГО.ТИЯ ЗНАЯТ ЛИ ИЗОБЩО КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА МОСКОВ?ПО ДОБРЕ СЛОЖЕТЕ ПЕЕВСКИ.ТОЙ ПОНЕ Е НОРМАЛЕН.МЕЖДУ ДРУГОТО И ДОСТА УМЕН.

Ха ха - петорна коалиция от измислени партийки, създадени само да награбят кокала ! Че те сами не можаха да се задържат без караници и се цепят веднъж седмично, та България щели да оправят ! Това ли е последното решение на росица плевнелиева ? Така на системи колко ще изкара този болен организъм ? Повръща ми се ...

ако Москов стане премиер- тежко на българският народ...

Дира пропуска да каже ,че утайките няма да замърсяват блатото,а през това време ТОЙ реже лентички през девет баира

Кой се хване с тези е в гибел.

Б. Великов също за прокурор , по време на ембаргото прекарва заедно с мафията кораби по Дунав с гориво , уволнява и съсипва живота на прокурорката на Лом която предприема разследване , след време тя доказва невинността си , /осъжда държавата за 230 000 лв , платени от нашия джоб/ , но живата и е разбит , а тоя си продължава краденето и след като прави катастрофа и убива и човек. ДОКОГА господин ,, ти си го избра ,,

Едно правителство в сегашната ситуаця най вероятно би отнесло негативите на сегашната международна обстановка. От тази гледна точка не е в интерес на големите партии да съставят правителство със своя мандат. Очертава се възможността след една промяна към мажоритарен вот, да имаме двупартийна система . При тази ситуация гласът на малките партии е с по - малка тежест. И РБ сега има интерес да състави "свое" правителство и да проведе каквото може, защото после би се загубил в мажоритарния вот. Конституционни реформи , както и програмата за саниране, метрото , магистралите , а и изчакване на консолидация в международен план определя подкрепата на основната част от бившото мнозинство за правителство на РБ. Освен това може би , ако парламента изкара мандата си , едни избори по късно биха били в интерес на най голямата партия сега. Ако се очертае перспективата да зависим основно от Русия, тя държейки бъдещото правителство , може да не се намвсва , а ако не е така , пак и е по - изгодно статуквото. За обикновенните е граждани в обсановка на необявена война е по добре да има правителство , а не криза. Дали ние сме станали по зрял народ, поучил се от историята?

Да сведем глави пред жертвите на фашизма от преди 9ти септември. ........ Декември 1943г Ястребино , ненадейно отеква залп и няколко тела се люшкат покосени.Втори , трети гръм...Ценка хуква към гората . След нея се спуска и Цветанка , но куршумите ги повалят. Изведнъж изпод купчината мъртви тела се надига Стойне , детето гледа с молещи очи огън ,изревава подпорудчика фашист и детето тръгнало сякаш на игра , клюмва върху снега като попарено цветенце. Убити са шест ДЕЦА от с. Ястребино , на най малкото даже няма и снимка. .......ПОКЛОН ДЕЦА ГЕРОИ !

В периода 1935 1939 година в икономиката копираме нещо от италианската икономическа система данъчни обелекчения , фиксирани изкупни цени на земеделска продукция закон за пресищането - забраняващ инвестиции , там където има напрвени вече значителни , това опредля характера на режима ограничена демокрация с пазарна икономика , конвертируема валута и многообразие на собственноста и икономиката - кооперации в жилищното строителство , потребителни и земеделски , както дребно и средно земевладение и по - малко едро. В периода от 1940 (1 941) до 1944 със закона за защита на нацията имитираме нацизъм, това води до изселвания и интерниране на евреи , но запазва живота им и няма разумна алтернатива при която те биха запазили живота си. Системата си остава демокрация в условията на война. Няма разумна причина за военна съпротива срещу режима след като до 22 06 1941 година всичко си беше мирно. В условия на война не може да се установи възрастта. Дали обаче нямат вина и тези , които карат непълнолетни да се бият за съмнителни идеи. Каква беше съдбата на Трайчо Костов и Никола Петков? Изпълнението на смъртни присъди срещу непълнолетни и дори малолетни е грях на тогавашната система, може би адекватна на времето. Ако САЩ , АНГЛИЯ и СССР са били съюзници, няма причина да считаме СССР за демокрация , или САЩ и АНГЛИЯ за тоталитарна диктатура. Защо трябва да сме фашистка диктатура , заради включването ни в тристанния пакт ?

Ако става дума за жертвите на "антифашистката съпротива" в общност и на ястребинчитата в частност, те трябваше да излязат в шумата два месеца преди 9 9 1944 год. Така те нямаха да дадат жертви. А що се отнася до образованите , богатите, нациналистите , демократите и неспособните да се ориентират по вятъра , те трябваше да емигрират своевременно , ако не искаха да станат жертва или съучастници в престъпления срещу България. Една интересна възможност , на която не се обръща внимание е производството на качествени отлежали вина и ракии , защото тя дава възможност дори и на безимотни да се занимават с винопроизводство и на ракия и изграждайки тайни изби за отлежаване да се крият в тях по 9 9 1944 , запасили се с достатъчно консервирана храна и евентуално по късно да избягат.

казвам аз:: Английският овчар се стреми да бъде най-добрият овчар в цяла Англия, а българският иска да е министър-председател - Мерсия Макдермот, ако знаете коя е.

Д-Р Менгеле е най удобен защото няма да изкара до нова година. При това е следствен и може да си бие от ония ваксини колкото му душа пожелае. Плевнюлийчев трябва да запретне ръкави този истински мъж и държавник и да съставя служебен кабинет за две-три седмици.

с него само ще разлайват кучетата ....

Москов ме кефи. Идеално ще е ако той е кандидатът.

Замисляли ли сте се , защо в България няма атентати! Защото политиците ни успешно се справят с изтреблението на народа и опразване на територията, А тия, дето днес се канят да правят правителство, са отличниците в това начинание!

Тъпчо, тъпчо, и атентати стават а с изтребването на народа са се ангажирали твоите приятели комунягите детооткраднаха парите и пенсиите на родителите ни 96-та а след всяко техно управление се налага да излизаме от национална катастрофа.

не знам как лепваш етикети на хората, кои са комунисти, кои..., ама нали точно тия, дето направиха най-голямото ограбване и съсипване след промените искат сега да управляват! Или твоите крадци, дето ти пълнят касичката, са по-хубави от тия, дето не ти пускат!

"В парламентарните избори през юни 1931 г. Демократическият сговор претърпява поражение и отстъпва управлението на страната на коалицията Народен блок, съставен от различни по състав и интереси политически партии. Макар че новото правителство не отменя ограничителните сговористки закони и не извършва съществени промени в заварения полицейски апарат, то е посрещнато с известна неприязън от десните сили в страната. Борбата против блоковото управление се подема от Военния съюз, Политическия кръг "Звено" и Народното социално движение на проф. Александър Цанков. следва продължение:

През май 1934 година започва правителствена криза, която става непосредствения повод за извършване на преврата. На 5 май Народното събрание гласува недоверие наСтоян Костурков, министър на железниците, пощите и телеграфите и единствен представител в кабинета на Радикалдемократическата партия. През следващите дни сред радикалдемократите започват спорове дали да включат нов представител в правителството или да излязат в опозиция. На 10 май БЗНС Врабча 1 напуска правителството, а на 14 май министър-председателят Никола Мушанов официално подава оставка и парламентът прекратява временно заседанията си. Мушанов получава мандат за съставяне на ново правителство и започва преговори с партиите.[1]

Същевременно цар Борис III предприема размествания в армията в началото на май са уволнени няколко висши военни, на 9 май за военен министър е назначен председателят на Военния съюз Анастас Ватев, а на 18 май Михаил Йовов става началник на Генералния щаб, Любомир Василков - началник на Военната канцелария и Стефан Цанев - командир на Софийския гарнизон.

Кво правителство ша правят тия?Те нямат толкова партийни членове, ако всички станат министри, ша останат без депутати. За тва са молят на ББ и патриотите да им отпуснат хора.

БЕЕЕЕ КРАСТАВИ ШИЛИТЕ , БЕЕЕЕЕ:))

Москов, тоя дето внесе некачествени ваксини за последните българчета!!!

52 бляда са утупали куйрука след като са пили препарат за премахване на таракани

Само преди пет години Румъния беше в по-лошо състояние от България. Днес е с точно толкова години напред. Икономиката й е най-бързо растящата в Европа - с много повече пред българската. Много от корумпираните й политици са в затвора и това промени качеството на предлаганите от политиците решения. Докато там преминаваха различни фази на битката с корупцията, тук превземането на институциите от политическата мафия беше затвърдено. Загубили перспектива и надежда, рекорден брой българи отказват да загубят предстоящото петилетие и напускат страната. От 01.01.2017г. социалната пенсия в Румъния става 500 лева, а минималната работна заплата 750 лева. Бойковата дружина досега нито е показала желание, нито има необходимия капацитет за постигане на тези параметри.

той и съседа така.караше един опел,ся мерцедес.докато го гледах как забогатява,не направих нищо освен да го гледам:)

ДАРИ ШИШЕ РАКИЯ -СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.Акцията се провежда под егидата на БСП. Шишетата носете на Позитано 20 откъдето ще бъдат изпратени с влака в Расия.Началник на щаба и отговарящ за съхранението Михайл Миков

Как звучи само МОСКОВ като МОСКВА. Всички про путински ТРОМБОВЕ ША ГО АРЕСАТ. ЗНАЧИ ТОЙ ЩЕ ДА Е

СЪРБИЯ ПОЛУЧАВА ПОДАРЪК ОТ РУСИЯ 6 БРОЙКИ МИГ 29 - ПОВЕЧЕ ОТ ЦЯЛАТА ВИ БОЙНА АВИЯЦИЯ ... А ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ОТ ЗАПАДА КАТО ПОДАРЪК СЕКС , МУТРИ И БЕЙОВЕ :))

Защо ми изтрихте репликата, след като на тази ;МАТОРКАМИ СИТНА; му отговорих ,че е заченал от МИГ29.99. А ние какво получаваме от Европа -вас гумаджийте ви удоволетворява и не го триете

Кога ще започнат протестите? Много прост народ сме, мазохисти.

Нямаме прокуратора имаме Цацаратура на капитала иначе тия до сега са намазали въжето

ние държава нямаме,тои прокуратура иска.нали за това го избраха ,за да го няма:)

народ нямаме, само някакво стадо!

Май Москов е роден от правилна майка. Той има най-големи шансове.

Има ли подобна държава? Тия имат ли грам морал?

Всички я споменават

КЪДЕ СТЕ БРЕ, ПРОТЕСТЪРИ, ЛЕБЕДИ МОИ?! Как е след студения душ? Къде сте сега? Кой ви използва? Кой ви употреби? Кой? Кой? Кой?

да не си пил почистващ препарат

през зимата ,,протестърските плъхове,, ги търси в канализацията...!!! ,,на топло при ,,лаината,, ,,!!!

Бояришник хахахахахаха

Отлетяхме за Иркутск да помагаме на нашите другари Носиме им дарове от лари и другаря Миков

Не знам къде са "протестърите", но знам къде са "троловете", като Вас - пишат здраво за рубли по форумите..., за съжаление. Какво виждане имате, че БСП ще "отлепи" с повече от 15 % ли!? Не бъркайте победата на Радев с бъдеща победа на БСП - такава вече не може да се случи, въпреки мерака Ви - хората не са чак толкова късопаметни...! В този смисъл, защо да не продължи управлението на този парламент?! Какви аргументи имате за обратното? Б.Б. си подал оставката като премиер ли?! Добре, няма да бъде премиер, но мнозинството ще бъде аналогично и в следващия парламент, с някои преливания към популистите-националисти...

и да сменяш местата на ,,събираемите,, при положение че са ,,нули,, -нулевият им сбор не се ,,променя,,!!!

Абсолютно вярна и безжалостно необорима математическа констатация. Нулите са си нули, събирай ги ако си нямаш работа.

Като Ви чета всички подкрепящи се "тролчета" (които за секунди си "нацъквате" по 100 "плюса"), чудя се дали от време на време се събирате в една стая да си лафите или дистанционно всеки си знае инструкциите и му се броят рублички поеденично (може и да не се познавате..)?! Ще е интересно да осведомите четящите в захлас комедийните Ви изказвания, реплики и дуплики.

ти ако си 27 години антикомунист - преди това какъв беше. та ако ти си антикомунист аз съм комунист.

Това е политически ТЕЛК. Политически инвалиди се трудоустрояват да взимат по някой лев, защото са неспособни да се трудят като другите хора. Москов явно не му се работи в болница, другите не знам дали имат професии. Така че ТЕЛК-а всъщност не е фалшив, от политическа, обществена и гражданска гледна точка тези са наистина инвалиди. Те друго не могат да правят, така че това е чисто трудоустрояване. Какъв е този зеленогорски или другия калъф с брадичката, с какво точно са известни, разпознаваеми, по какво са компетентни. Вдъхновяват ли ви за нещо тези хора? Вярвате ли им, чисто интуитивно. С какво са по-добри от теб, който четеш това?

Слез на земята и си прибери вересиите!!!!

Хайде да видим хейтъра раданчо как ще плюе сега Москов!Сигурно умира от яд, че не е между кандидатите за премиер.

Няма нищо по-лошо от това да дразниш с подмяна народ, който съвсем наскоро е гласувал за промяна. ГЕРБ и РБ май ще го научат по трудния начин.

Това ли им е най-доброто на реформаторите? Пълна трагедия!

комуняги - какъв затвор за Москов мечтаете. За там сте вие всички от бкп-то За съжаление няма да го изберат за премиер, щях да умра от кеф.

Дари шише ракия - спаси човешки живот Помощите ще се приемат на Позитано 20 денонощно Другаря Миков е отговорник

Точно вие ли, бе гнусове такива, аз като демократ се гнуся от вас!

Всеки нормален човек се гнуси от тях и от теб. България е демократична поне формално държава и вота на недоверие от страна на гражданите има значение. Е, за вас няма. Ще висите в НС до откат, ако може и изборите ще отмените, щото няма кой да гласува за вас.

Как обсъждат имена?!? Че то е ясно кой ще е премиер! М. Кунева.

Още не е ясно кой е по по най по простотия и наглост , ана баракова или пръмова.

Бойко усеща че тия ще предизвикат гражданска война и затова се дърпа иначе ще е виновен за всичките им простотии

щом безродниците путеноиди реват и газ пикаят браво на Г-н Плевнелиев за избра..ха.ха

Закономерно - след премиер-мутра, на хоризонта се задава премиер-наркоман...

РъБовете трябвало да направят кабинет, за да спрат БСП, стенеше един от тях. Това е отговорност пред държавата, лирично лъжеше втори. Трети твърдеше, че Кремъл чака по границите и само гордо дясно управление може да спре хищните евразийски орди, които искат да дойдат тук и да накарат евроатлантиците да минат от уиски на водка. Има стотици начини човек да потърси алиби на безчестието си и видяхме как РБ и ГЕРБ минаха през всеки от тях.

нищо няма да съставят.Всичко е за протакване,докато не встъпи новата ни гордост,генерал радев.Оттам бсп и герб,ще си назначат хора,до следващите избори ,които ще са началото на април.реформаторите за мене са труп.радвам се ,че и хората го осъзнаха и разбраха,че дните на сините идеи в страната ни отдажна се строполиха.

Радев ще бъде президент ... къде го намесваш него ?! Отделно от това, до 22 януари има основно празници, и 2,5 седмици след тях. Нищо няма да се случи и време за нищо няма. Избори няма да има - ако си съберат правителство ГЕРБ+РБ+ПФ... ще си управляват до края на мандата или до нов катаклизъм в държавата. Няма да изпуснат кокала лесно. вЕрвайте ми!!!

пак ще си говорим:)