Истинската история за атентата срещу папата от Джузепе Консоло

Беше много трудно да поема защита на Сергей Антонов, Тодор Айвазов и Жельо Василев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клеър Стърлинг тогава изпълни активно мероприятие на ЦРУ с-у България! Те са майстори на фалшификациите. Цяла държава разсипаха в по-ново време Ирак а и не само нея с фалшива информация за химически оръжия. Като нищо пак сигурно са изфабрикували лъжата за химическите оръжия в Сирия!

Сега е същото с случая Скрипал. Измислят си "доказателства" и обвиняват който им е удобно.

Ето какво пише вестник Гардиън от Англия по повод "Българската следа в атентат срещу папа ЙП 2 : Американската журналистка Клеър Стърлинг изигра водеща роля в създаването на теорията за ''Българската връзка'', един от най-успешните случаи - най-популяризираният на дезинформация, извършена от Западна разузнавателна агенция след Втората световна война. ‎The American journalist Claire Sterling played a leading role in creating the ''Bulgarian Connection'' theory, one of the most successful cases - certainly the most publicised - of disinformation carried out by a Western intelligence agency since the Second World War‎ Българската връзка е Пълен фалшификат=Хибридна война=Фалшиви новини от Запада за да Разглобят Соц системата която беше Заплаха за Запада със своята СПРАВЕДЛИВОСТ за всички в обществото ! Разглобиха Соца,првзеха ни изцяло,Разделиха хората ни ,унищожиха морал и ценности , и ни направиха една Клоака по тяхно Западно подобие ! Няма какво повече да добавим !

вестник Гардиън кога ще напише същото за сегашните събития? за хим.атаки на Асад и за отравянето на Скрипал... за допинг скандала?

Да, но светът все още знае, че БГ е извършила атентат сещу папата. Та като те нарочат западните честни медии не можеш да се отървеш от това, което ти навличат до края на света.

Голяма част от света НЕ знае къде се намира България вие сте седнали да им приписвате ''заинтересованост'' какво пише за нея:((((

Истрината е някъде там.......и някой някога ще да е разбере като поотворят архивите на цру ама никого не ще го интересува вече.....

Що, за хора са такива, като "съвременник", . Умират си да люят по страната си, ако са българи де, иначе ги разбирам. Самият посланик на САЩ , от онова време Мелвин Левицки, (1984 - 1987 ) година казва следното: Аз бях посланикът и предполагам, че ако имахме твърди доказателства, биха ме информирали и бихме прекратили дипломатическите си отношения!

от комунягите, които са така нагли, че да хвърлят всички мръсотии, в които ДС е участвало върху страната и народа ни. Няма равенство между продажничество и патриотизъм. Не манипулирайте хората.

Никого не манипулирам, думите на Мелвин Левицки, са красноречиви. Няма разлика между комуняги и канарчета, когато работят с умисъл или без умисъл срещу България клепайки се един друг на изток и на запад.

Не бързайте да отписвате българската следа,по-точно следата на ДС. За Желю Василев и Тодор Айвазов подозрително се мълчи.Мълчи се и за факта,че след бягството си от затвора Агджа 6 мес. живее необезпокояван у нас в луксозни хотели в София и по черноморието. Факт е ,че пистолетът с който Агджа стреля е придобит у нас.Прочетете книгата "Времето на убийците" на Клеър Стърлинг,която е забранена у нас.

Ако се беше доказало, че българи са се опитали да убият папата, ако бяха открили доказателства, България щеше да изпадне в изгнание на международната сцена. Някои държави сигурно биха прекратили дипломатическите си отношения със страната. Така че наистина това e едно събитие със значително влияние. Това заяви Мелвин Левицки, посланик на САЩ в София в периода 1984 - 1987 година. В момента той е професор по Международна политика и практика в института за Обществена политика на името на Джерълд Форд към университета "Мичиган" в Ан Арбър. Аз бях посланикът и предполагам, че ако имахме твърди доказателства, биха ме информирали. Косвените доказателства идваха от Агджа и слуховете, че източногерманските и българските тайни служби са получили нареждания от КГБ да направят това, защото папата с полско потекло е подкрепял движението "Солидарност". Това доведе до предположения сред западните посланици в София, че би могло да има връзка. Някои от посланиците смятаха, че определено има връзка, но при нас никога нямаше нареждания за порицание на властите по темата.

не спират да плюят родината си!!! Брътвежите на Клиър Стърлинг и ПАНИЦА били "забранени" у нас?? Наивно твърдение, за поддържане на тезата им.. Желю Василев и Тодор Айвазов се мълчало.. Ами прочети си - "Бялата книга за атентата срещу папата+.. Ше научиш, че италиански съдии и следователи ги РАЗПИТВАХА В БЪЛГАРИЯ. Тях ги изведоха от Италия и нямаше възможност с наркотици и тях да ги превърнат в развалини като Сергей Антонов.. За НЕВИННИ подозрително ли се мълчи? Или проста няма какво да се каже?? Пък си виж - на кое летище е работил Антонов и ква му е връзката и оперативния интерес на службата на Василев и Айвазов към него.. Пак ще ти го напиша - МАЙЦЕПРОДАВЦИТЕ са си МАЙЦЕПРОДАВЦИ..

Какво общо има българският народ и майките ни, в частност, с гадостите, които е вършило ДС-то? Даже точно те допуснаха това петно да ни се лепне, защото атентат може да не са планирали дори, но чисти никога не са били. Никой честен човек не бива за защитава делата им, мислейки си, че това е патриотизъм. Само те трябва да отговарят, нас не ни намесвайте!

Майцепродавците са десарските изроди,които уж служеха на България,а всъщност бяха филиал на КГБ и на империята на злото-СССР.

Едно следствие завършва когато са изяснени всички поръчители и извършители на престъплението. В случая няма нищо такова. Някои обвиняват ЦРУ, други КГБ, точно както по случая "Скрипал". Аз се напънах и прочетох какво пише за Агджа в Гугъл. Че като излязоха едни имена, на някой си Метин Тургут, който по него време се е казвал Бекир Челенк и е пряк началник на "сивите вълци". Изобщо София се споменава във връзка със всички терористи, лагери за обучението им и оръжието, с което е извършен атентатът. И нататък, като се зачетох, се показа и Лора Виденлиева, Грашнов, Веска Меджидиева и целия измислен "преход" към Демокрация. Което ме навежда и на едни други мисли: Няма ли най-накрая някой безпристрастно да изкопае истината за този случай и да я поднесе на публиката. Така де, като няма хляб, поне да се осигурят зрелища...

има такава книга - на Румяна Угърчинска. Ако се интересувате наистина. Правилно сте се насочили, че не Сергей Антонов беше "нашата" истинска вина, а чрез Али Агджа се хвърляше светлина какви ги върши ДС - престъпления като наркотрафик, трафик на оръжия и подобни, та затова гузно си замълчаха. А иначе ЦРУ стои зад атентата и много други подобни гадости.

много добра книга по темата - на Румяна Угърчинска. Това е било обикновено активно мероприятие, което ЦРУ е спретнало на ДС, оттам и върху соц.блока. Знам, че веднага много ще се зарадвате как ДС-то е невинно в случая, но има други мръсотийки, които изплуват, та няма много поводи за радост. Първо и преди всичко се научете да не се чувствате виновни за гадостите на другите. И, преди да започнете да плюете Запада, все пак забележете колко се е издигнал италианският адвокат и сравнете с живота на абсолютно невинната жертва Антонов в България след събитията.

Дори този честен италиански магистрат, не ни казва цялата истина. А тя е: Сегашният голям брат САЩ, удряйки по България удари всъщност предишният голям брат СССР. Българска следа няма всичко бе една голяма идеологическа борба. Въпросът е до кога, ще позволяваме на чужденците да си решават проблемите, за наша сметка! Като се почне с Г. Димитров и пожара в Лайпциг, минем през Рим и Папата и последно случая с Либия и сестрите ни. Общото е че всички българи са набедени, обвинени и накрая освободени. Освободени, но каква полза, от това, след като с години се пише лошо , за нас по света. Сега всеки позамогнал се индивид си има Пиар. Питам се а България, като държава, кога ще си има такъв?

постановка на ЦРУ а най яростна беше една мастия американка Клеър Стърлинг Тая шафрантия пускаше в пресата всичко под диктовка на ЦРУ Сегашните ни нови господари на които слугуваме и чинно слушкаме Слушкаме и откачалки с тумор в главата ръган 5 години от виетнамски пишки, заслепен от ярост че не е изтровил с дефолианти цял Виетнам а са го свалили с ръчна картечница Затова сега Германия на кравата Мерки канъм ще строи и северен поток 2 а защо не и 3 а ние ще просим от Тюркие да ни отвият малко кранчето ако им кефне разбира се

За да стигнем до атентата и причините за него трябва да се върнем малко назад.На 16 октомври 1978 Карол Юзеф Войтиле и издигнат на папския престол.За православния и комунистически соц лагер това беше незабелязано.Но защо точно поляк от социалистическа Полша? Никой не си зададе въпроса, освен може би съответните служби в соц лагера.По-малко от две години, пак в Полша(какво съвпадение), електротехника от Гданския корабостроителен завод Лех Валенса(на 31 август 1980) прави споразумение с правителството за регистриране на "Солидарност".Е , и от огава пламна гората.Папата католик начело на каолическия сват-"Солидарност", военно положение в Полша и срутване на Саоц лагера.Още пез 1980 година може би е вдигнат мерника на Папата за това му дело-организиране и осъществяване на "солидарност" довел до разпалване на бунтове в соц.лагера.За което съответно Карол си го е получил.Колко му е да организираш "Сивите вълци"-мюсюлмани да му спретнат една Ламбада на папата.Сега дали Сергей Антонов е участвал, дали България има някакво участие може само да се гадае, но не е изключено.Може Антонов да е въвлечен индиректно, а може и съвсем съзнателно.По-възрастните знаем кой и как се назначаваше във външни представителстваНо за мен истината е тази-каквото повикало, такова се обадило.Делото на Папа Йона Павел 2 е получило отговор.Дали е било за хубаво или лошо , всеки може сам да прецени.

Седерюгата си остава такъв за цял живот! Дано е по-кратък.

Сергей го убиха шибъните американци! Постановка на ЦРУ.

Сергей Антонов пожертва себе си, за да защити България. За благодарност умря в мизерия, забравен и дори оплют от седерюгите. Помните ли - Ф.Д. искаше да сме признаели вината.... Е, на Сергей Антонов твериторията с мъка му отпусна 100 лева да преживява някак си, а Ф.Д. е конституционен съдия. Затова днес няма Сергей Антонов-ци, но има много Ф.Д.-та, както е било винаги.

Честно казано, нямам спомен Ф.Д. да е настоявал така категорично. Помня само, че предадохми на британците целия български архив за Г. Марков /свещена глупост!/ , но не и за С. Антонов.

западът е подъл и коварен - за нас това започва с берлинския конгрес от 1878 г., когато ни разпокъсват народа; следва написването на западен вариант на българската история, който и до днес битува (виж Ганчо Ценов); следват безброй саботажи след 1945 г., включително опити да се отрови водата на София, ... папата, георги марков, .... след "меката революция" 1989 г. - пълно разграбване на държавата и целенасочено разрушаване на морала; сега отново "мек натиск": природозащитници, сексуални малцинства, домашно насилие - всичко с цел пълната деградация на обществото ни; фройде шьонер!

Каква е ролята в процеса на Д.Паница и А.Алексиев?

То е ясно. Почти година по-късно, решиха за това да натопят България, като част от Студената война. И едно време си имаше фалшиви новини и това е част от тях. Твърди се, че това им е предложено от ЦРУ на италианците. Уговорили са атнентатора да говори нещо. Реално българин лежи напълно невинен в затвора с години. Би трябвало Италия да бъде осъдена за това. Сега запада ми говори за човешки права. Най-малкото няма никаква логика наши да трепат папата, пък и тогавашните щяха да успеят, ако искаха. И да изкривяват логичното, че джихадиста турчин си е виновен. И нас ни топяха, че турчина минал през България. Все едно не е минал през други страни. Това бе западната мръсна пропаганда, като потъпкаха живота на един човек. Да знаете колко са "добри", защитаващи правата на хората!

освободен поради липса на доказателства

С една дума- невинен

Недостатък на книгата е, че предговорът е от Г.Първанов,който през август 2007 г. като президент не почете по никакъв начин паметта на починалия тогава С.Антонов, а мълчеше като пу-ка. Месец по-рано се лигавеше с медсестрите ни от Либия на соф.летище.

След връщането на Антонов в България до 1989 ,както и след 1989 няма нито едно интервю с него.

Крайно време е БПЦ да обяви за блажен Антонов. 1. Завърши живота си кат мъченик, без да е виновен за нищо. 2. Да се защити БГ от петното, което несправедливо се лепна на нея. Това ще е отговора.

тъпи, бпц ни може да го обяви за блажен дори и да иска, щото за блажен може да те обяви папата, ама той е католик, а не православен! и не е завършил живота си като мъченик, щото не е загинал за христовата си вяра!

Всъщност загина поради Христовата си вяра в доброто, почтеното и справедливото. Той бе такъв, затова хиените решиха, че е слабото звено, но се оказа, че са сгрешили. Той не се продаде, не се направи на луд, като мизерника Агжа. Остана си почтен макар да заплати скъпо, за това.

италианският народ уважава истината ,която у нас е напълно и завинаги омерзена и потъпкана . предполагам за това ни уважават толкова много ...