Представители на "Възраждане" са влезли в "Майчин дом"

Причината е освобождаването от поста на началника на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение д-р Елена Георгиева-Иванова

Обратно в новината

Коментари - Представители на "Възраждане" са влезли в "Майчин дом" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болен Сайдеров започва да ми липсва... Но! Копейчо Кривоглавов се опитва да го настигне!

Но Ганьо дибила обича цирка

Чебурашки, да сте чували за РАЗДЕЛЕНИЕ на властите? В друга ЕС държава тези депутати ще бъдат изритани от парламента за намеса в работата на на СЪДЕБНАТА власт. България продължава да е Малката Русия и Шеснадцатая республика.

то и в Кремъл било пълно с педераси..

ко, имало е нужда от спешно израждане ли?

Първо оплождане.Раждане по-късно:))

късопи.ковците прикрити хомота искат да завладеят държавата със сила къде са службите да осуетят тоя преврат

да не е бременен..

тия да се не ваксинират повторно?

Как повторно? Те са с по 4 бустера.

се сърдят тогава, че им викат "меки китки"?

Ето това вече си е преврат, има закон не отговаряш на него но късо.ишковците искат тяхната калинка да е шеф и да коли и беси. Фашизъм от най-чист вид.

Хората им обясниха, че са меки китки и те решиха, че могат да раждат. Абе не става така бе другари! Първо хормонална терапия, напредване на науката, малко секс и тогава.

И ботокс е нужен. От специалния ботокс на Путин от Victoria's secrets ♥.

Израждане стават опасни. Утре ще започнат да бият , шпиц командите ще въдворяват ред. Костя ще е доволен. Ще отворят лагерите в Белене , Слънчев ден и т.н. И доволния прост българин ще продължи да пие ракия , псува и гласува за тях.

А защо, кога и от кого е назначена на този пост, след като не отговаря на трудовата характеристика?

вече само путлерлофашисти ли трябва да се назначават .ха.ха

да им влезе голям гумен ама той сигурно им влиза. :)

Тия станаха по-зле от мастиите на Сидеров. Смениха Сидеров с Копейкин и продължават да дълбаят. Кой ще е след копейки, Мирчо от Наксуда?

Предлагам д-р Георгиева - Иванова да бъде спешно хабилитирана ! По бърза - ускорена процедура ! Случаят е спешен и не търпи отлагане !

, че най-после са влезли да раждат, а то било щото някаква се тръшка ,че иска да е шеф.

Те като последна инстанция ли ще разрешават този спор? Циркаджии.

Кой от тях ще ражда?

Цончето сигурно.

ако на следващите избори станат най-малко втора сила в парламента.... бая жлъч ше се лее .... но нищо чудно с тези крайни "евроатлантици" ще си докараме другата крайност

Те и сега са втора сила, ако не се отчита това, че ПП и ДБ сключиха брак по сметка, за да се класират. Иначе ДБ по всяка вероятност щяха да получат около 6-8% от гласовете, а ПП щяха да са със 7-8 депутати след Възраждане. ГЕРБ и СДС също са коялиция, но там приносът на СДС е нищожен ... там бракът е по-скоро заради това, да ги смятат за десни, а не за комунисти, каквито всъщност са ГЕРБ. В общи линии - май само Възраждане и ДПС участват самостоятелно, ИТН изобщо не ги броя за нищо (скоро и ПП ще ги последват).

когато тъпите се галванизират

сега е ного убаво ли?

Факта, че хората на Копейкин са влезли там е толкова абсурден, колкото и факта че тази лекарка е заемала толкова време пост, за който не е подходяща по дефиниция. Вероятно е страхотен лекар, вероятно е и добър ръководител, но началник на клиника може да бъде само хабилитирано лице. Това са по принцип правилата в държавата. Не важи само за Майчин дом, че да кажем, че се заяждат с нея конкретно.

Така постъпваше и Сидеров.Къде ли е сега този боклук?

Плаши Деница с мекия.

Чули били, че в "Майчин дом" се прави ИЗРАЖДАНЕ....

някой да обясни на късопишковците, че там не правят операции по смяна на пола

за пишки и смяна на пола!!!!

Влезли в Майчин дом за израждане!

Kak да заченат, като плюят ?!

Влезли в майчин дом - да не простестират за това, че не могат да забременеят, въпреки постоянните опити?

Тази акция на Възраждане в Майчин дом ми припомни един стар виц : Имало едно време в гората две зайчета ,които много се обичали ама много. И много искали да си имат техни малки зайчета . Опитвали дълги години какво ли не ,ходели при разни специалисти в чужбина ,но все не ставало. Накрая се 8бърнали към горския магьосник ,за да им помогне !!! Изслушал ги стария магьосник и ги погледнал тъжно : Ех , и вие ли момчета !!!?? / всяка прилика с Цончо и Копейкин е случайна/ !!! Та какво правиха в Майчин дом ??? :))))))

Варненският циганин пак е насъсквал подопечните му хлебарки

Цирк- Възраждане!

Полицията ? Ако са влезли депутати веднага трябва да се гласува сваляне на имунитета им и дело за възпрепятсване работата на други институции - за такива само дело след дело докато се покрият в дупките от където са изпълзели - сега тия дето гласуваха за тях кефят ли се ?

Тези от възраждането, Майка си, ли търсят в майчин дом?

Путин

Меките китки пак се правят на мъже,Ганчо Цончев си е педал от всякаде.

Гъзраждане са руски подлоги.

съвсем заприличаха на олигофрените от атака, дъно!

Братята украинци трябва да бомбардират Масква. Слава на Бандера! Слава на Англосаксонците! Вчера опънах меката китка Костя Копейкин. Той каза, че е за мир и, затова не се съпротивляваше.

Не разбирам за какво протестират? Че някой е уволнил докторка от длъжност, за която няма необходимото образование? Да се запише в университет и да завърши необходимата специалност - какво толкова. Нормалните хора така правим. Вместо това, въоросната госпожа прави циркове по партийна линия :(

Ами това ни чака (ако някога случайно) Възраждане се докопат до властта - саморазправа на всяко ниво. Каква държава иска тия, какви пет лева с такива "наказателни акции"? В нормална държава полицията първо щеше да ги бие, после да пита имат ли имунитет. А, и в Русия щяха да ги бият, в тоя ред на мисли ...

тея нещо много взеха да мутреят, сидеров правеше едно време същите помярщини, сега никой не го помни вече, властта им се ослади на тези боклуци

правеше ги докато не получи едно дясно кроше :)

Кога им е термина на "възрожденци"?

Такива вмирисани ПУ..И са тия ,че е съвсем в реда на нещата да влязат в АГ болница !

Момчета, не четох статия, кажете само, за нормално раждане ли са влезли или за цезарово? Да нямат задръжка?

Много бързо си повярваха и тези. Пълно разочарование. Само истирики в стир Болен Лидеров ни липсват в момента. Надявах се на някакво ниво поне от тези, но не би. Жалко.

Липсата на смислена алтернатива на статуквото е част от голямата схема. (Мися, че за всички е ясно какво е реално статуквото - ПП-ДБ и ГЕРБ, това е статуквото сега.)

Ех, момчета...

Цончо и Коцето продължават с опитите, а? И в клиниката по ин-витро няма да стане. Поне един мъж е необходим.

На Костя контракциите през колко часа са ?

Тия от възраждане, носеха ли кафеви ризи или днес формата беше свободна?

Так держать, возрожденци, майчин дом е важен! Че като Цончо забремени Костя да има къде...