Ердоган обяви предсрочни избори на 24 юни

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че предсрочни президентски и парламентарни избори в Турция ще се произведат на 24 юни.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган обяви предсрочни избори на 24 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта абсолютно мнозинство и пълен контрол над всичко издава истинската същност на упадъка. Турците ще спретнат нова обезценка на турската лира, като по този начин ще обезценят труда на хората, които ще бачкат повече за по- малко. Важното е кой печели от евтиния труд? Това са свръх богатите, които държат средствата за производство и дават турски лири срещу изработена стока, която ще се продава в поскъпваща валута. Така хем ще продават валута, хем ще предлагат работа срещу поевтиняващ труд. Това е огромната престъпна цел на анонимния процес инфлация, зад който стоят алчни престъпници. Един ден турците ще обеднеят още повече, докато някой се кичи със слава и стъпва върху нещастията на милиони турци. Върху лицето на Ердоган се изписва онова, което причинява и нищо не може да се скрие. Няма как да стоиш пред милиони с пълна власт над всеки от тях и безмълвния им поглед да не пише върху лицето ти. Аз не виждам светли дни за хора, които нямат нужда от пълна власт, но всякак се стремят да я държат. Властта има самоунищожително действие поради липсата на свое абсолютно основание. Комшиите така и не искат да проумеят, че властта не е затворен кръг, а множество зависимости, които изискват равновесие.

Това означава само едно: Очакват се твърде много негативи от досегашните ердогански идиотизми и не могат да чакат до догодина. Трябва да са сигурни, че са яхнали добре турския народ,още сега.

ще спечели пак с разлика от 2-3% ;)

Писал съм тук няколко пъти, че турският диктатор е възнамерявал да остане на власт до живот, много преди т.н. "преврат" от 2016 г. Най-яркото доказателство за това е пренасочването, още от 2012-2013 година, на голяма част от парите, отпуснати му от Саудитска Арабия за сирийските джихадисти, за да си построи палата с 1000-та стаи. Той ще възседне още по-здраво Турция и ще прави каквото си иска, докато не му падне главата, от ръцете на негови сънародници, пострадали от него. С колко ще спечели, не е важно. Вече контролира манипулира огромна част от медиите, пак не е сигурно дали няма да има и сериозни фалшификации. Страхът дава резултати до 99%. В България имате опит от това.

сега ще видите султан ердоган как и с каква разлика ще спечели.

На предишните избори в Турция бях в Кушадасъ, нямаше атентати. Да дойда ли това лято пак? С това ивънаредно положение, по-добре в България. Знам ли какво може да се случи.

честит крив макарон .... за влизането в EU

този е довиждане

баси колко ислямотурски тролове ще изпълзят из коментарите, не е истина просто. От друга страна то е ясно кой ще спечели президентските избори. Наш цвъцко е като ангелче пред ердогановата машина...

njama "islamoturski" trolove. no edno e jasno - che ti si edin pedal nedotakovan. rasistka marsha.