Коментари - Председателят на СОС Георги Георгиев: Ремонтираме 130 детски площадки в цяла София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо детски градини тия крадци пак ще наливат предизборно и като за последно във фирмичките си луди пари. На софиянци им трябват детски градини, детските площадки са важни, но те могат да се ремонтират с публично-частно партньорство, дарения, да се ремонтират с доброволен труд ( за да се научим да ценим направеното) да пазим това, което имаме, а не да си затваряме очите и да се обръщаме обратно, когато видим, че някой ги руши. Много съм любопитен да разбера, кой ще замени даскалицата с най-милия гласец и най-черната душа, тая за чиито грехове няма място дори в Ада. Наглеци.

Коментар за Георгиев - На тази карта и една плащанка не е маркирана в район Триядица - Как са ги определяли - Цял район няла ли нужда от нови площадки !!!!!!!

Очевидно, кой е новият кандидат кмет....

Да бяхте и пръскали за комари преди и след ремонта в градинките също преди да се хвалиш че вършиш нещо

Ами ние пък ще гласуваме за вас, чак тогава, когато оправите и направите всичко, което сте обещали до сега от 1990 г. Като опънете улиците и булевардите, и наредите правилно жълтите павета и построите всичките 1500 детски градини, които сте обещали, чак тогава очаквайте моя глас.

На всяка площадка, партийната фирма изкарва по за един мерцедес. Така се харчи държавната пара.

Опят далаверка преди местните избори !!!!