Председателят на Държавната дума предлага забрана на МНС в Русия

Вячеслав Володин лансира двустранни споразумения с приятелски държави, които да предвиждат взаимно отказ от сътрудничество и подпомагане на Международния наказателен съд

Обратно в новината

Коментари - Председателят на Държавната дума предлага забрана на МНС в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че те САЩ отдавна го забраниха и заплашиха, че ако тръгнат да съдят американски военен, бизнесмен или политик, ще ги разпердушинят - законът им е известен като "нахлуване в Хага". Обаче друго си е да подчертаем, че руснаците са лошите. Нальииии! Мамата сте си ебали мръсни гъзолизци!

Забраната е най-лесното нещо. Мотото на МНС е 'непогрешимост в наказанието.' Това, което трябва да се постигне е да се покаzех на света, че това е Съдебен Произвол. Утре могат да пуснат такава заповед на всеки били то, биzнесмен, или политик. Военни, например има във всяка точна на света. Във всеки момент презiдентите могат да се арестуват по такива несъстоятелни заповеди. Може ли ние като граждани да знаем, какво се случва по света във всеки момент и дали тази информация е достоверна? Не! Вие може ли да zнаете дори дали вашата агентура по света е лоялна към вас. Пак не. И това важи за всички. Трябва да се впрегнат всички усилия дипломатичнески и не само вашите за да се покаже, че не моzех да се компроментират хората и да се разполага така с живота им произволно. Доказателства за такива теzки обвинения няма каk да имат. Очевидно става въпрос за неблагонадежни свидетели и доказателства целящи дестабилизация на Правителството ви, Държавата ви и дори ликвидацията ви. Как се прехвърлят 16200 деца през граница? 16000 ябълки не моzе да пренесеш току така. Оshtе повече гранична полиция не са на подчуинение на Президента. Ще се пооргамотява и обществото, за да може да е адекватно. Вие разбира те ли, че тези хора ловят риба в мътна вода. Колко хора знаят как се прилагат тези закони? 1 % я има - я не. И все пак, изискайте една заповед за разследване срещу сегашния Директор на ФСБ. На сина му - също. Също така връзки на сина му с олигарси от диаспората ви - но нерегламентирани ако има. Също така: връзки настоящ Директор ФСБ-Комисар по правата на детето.

Могатд да пуснат на всеки, който извършва военни престъпления и си мисли, че ще му се размине. Не знам защо защитавате тоя джуджак със замъка за 2 милиарда долара, яхтата за 700 милиона и бункера от СССР. Какво толкова гениално в неговите ходове? Изглежда плосък, тъп и много остарял.

Председателят на държавната джуджанска дума да поясни. За главното джудже каква тоалетна е обзаведена. Котешка с аромати или просто дупка в земята като на нормалните москали.

Охо поредното русско прасе което ще стане на мезе. Следващите 10 години ще гледаме русски сериали как се колят русски свини...

Отечествената война става свинската русска война. Тази година - гледайте как могучая става на малки парченца и свините грухтят от ужас.

На Запад има т.н. прецедентно право. Което ще рече че щом някой е осъден за някакво престъпления, на базата на този казус, всеки извършил подобно престъпление ще бъде осъден. Справка, процеса за военни престъпления в Нюрнберг Така беше осъден Милошевич. Така беше осъден Кадафи. Вярно, съдбата им беше различна. Кадафи го застреляха като куче. Докато Милошевич го осъдиха и го вкараха в затвора. Вярно, до живот, защото в ЕС няма смъртно наказание. Тъй че Путьо трябва да избира. Или като Милошевич, или като Кадафито.

съдбата на кадафи включва щик в ануса, предполагам тази на Путин ще е сходна. Официално - падане от прозореца на бункера.

Няма кака да се забрани Международния Роботизиран Съд

... търси координати.

Путин се съгласил да пристигне в Хага със 100 000 елитна армия, 200 СУ изстребителя и 18 ядрени подводници, да види условията в килията. Ако не ли харесало, щял да се върне в Москва.

но първо трябвало да окупира Бахмут.ха.ха ха ха ха

Ще ми пристигне на дедовия. Той за осем месеца един Бахмут не може да превземе, в Хага ще ходи. Че преди това трябва да. Име и през Полша, и през Германия. Как ще стане тази работа ...Пълен ташак.

Населението на Хага е в потрес и напуска панически! По местно радио са пуснали новината ,че Путин щял да посети града в понеделник...

Володин случайния човек в руската политика.

По-добре в килия в Хага като Слобо отколкото в дупка като Садам или в канавка като Кадафито...

Малко закачване на настроението в събота следобед https://www.youtube.com/watch?v=JNiiP81-h6k

Ами тъпотия е някакви си гъжви с арабски произход (начело с Карим Хан) в Хага да си въобразят, че са хванали Господ за шлифера и да се бъзикат с президента на ядрената сила номер едно на планетата ни. За какви се имат? На такива - усмиритални ризи, безопасно настанени в 4-ти километър с решетки на прозорците и там вече колкото си искат да твърдят, че са я Наполеон, я Луи XiV.

Пийте ги тия хапчета, моля.

Идиот си!

Да им забранят да дишат . 78% процента се доверяват на путьо и ще го сторят. Дебилизма им е вроден на орките:)))

А какво става с голямото пролетно настъпление бе ДИР? За Бахмут нещо да напишете.

А дали ни интересува за поредната идиотия в кочината на капутин?

а пък ние ще арестуваме руските военнопрестъпници

Не сме почнали още, скоро надявам се. Половината ни "елит" ще е в кюпа.

Путя реши да изпрати на смърт руска затворническа сволоч уж да освобождава в големи кавички, а за сметка на това да краде украински деца, а съдът каза-Не, в кауша. Сега нещо ми загря задника като беше обявен за крадец на деца.

Пишете глупости най вероятно от незнание. Действията въобще не са прецедент, просто напишете в Гугъл - операция Бейби лифт и ще видите, че това вече е правено от САШ и то нееднократно

Готино Обирам банка и бягам с парите в Русия

Пробвай обратното, да видим руските " пари" къде ще ти ги вземат.

Дебили бляд,орки!

Съветската к.оч.ипа трябва да бъде оградена с плътна ограда от останалата част от Европа.да си другаруват с Беларус , кндр и другите " демокрации" в европа тия колхозници място нямат.

За БРИКС чувал ли си

чувал съм. А, ти ?

Половината от брикс вече казаха, че путя е в панделката,ако им кацне.

отивайте си в Азия и ни се махайте от главата. Вземете с вас ии тукашните рубладжии.

Тиху бре какаду

че превзехме Бахмут и обратно в кочината.

Милошевич

…като в сащ, Путин просто ще решава в коя неприятелска държава да отиде и след опит за арест, започва … законна военна интервенция ! Международното право и международните отношения са базирани на равноправието няма значение колко си голям и силен. Първата държава , в която Путин ще отиде е пропаднобритания, следва интервенция, следва напън от сащ и край със световния тероризъм

Димки, путинки следващата генерация руснаци ще ги изметат. Шибани руски идиоти с много ресурси и малко акъл.

Този Съд е маша в ръцете на англосаксите, а те самите не са под неговата юрисдикция - пример САЩ и пуделите му за евентуални зверства на военните им формирования. Човечеството днес е призвано да делегитимира и свали Хагското лумпенско сборище криещо се под абревиатурата МНС.

А ти си маша в ръцете на путин, но за сега те търпим!

Американците са аоще по-крайно. В технят закон е записано че ако американски гражданин е заддържан от МНС, това дава право на американската армия за интервенция.

Това ванга ли ти го каза или кашпировски ?

МНС не е международен!!! Не е признат от САЩ,Китай,Индия - над половината от световното население.Затова МНС е манипулируем,пристрастен и необективен.Когато тези държави се присъединят към МНС,тогава решенията му ще са справедливи.

Точно така, не е признат все от държави редовно нарушаващи международното право и правата на човека!

Значи си съгласен .че сащисаните са такава държава!!!

То остана ли нещо което да не са забранили тези идиоти? Да забранят водката и алкохолизираните им орки ще ги изядат с парцалите.