Две жени номинирани за председател на ВКС

Заместник-председателите на Върховния касационен съд Таня Райковска и Павлина Панова са първите двамата кандидати за председател на съда.

Обратно в новината

Коментари - Две жени номинирани за председател на ВКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия съдии в Върховния касационен съд май дават присъди само след като им платят ПОДКУП. Имаше една мутра- Кела, който се криеше в чужбина 10 години, и накрая, когато от Португалия, го изпратиха в България, съдиите от ВКС, вместо да потвърдят предишната му присъда от 20 години затвор, върнаха делото, за разглеждане от начало.... Това е пълна подигравка изобщо с цяла България. Оня се е крил 10 години, а тия от ВКС го пускат..... Трябва да пращат и СЪДИИ в ЗАТВОРА. Не може ВСЕКИ СЪДИЯ да дава РАЗЛИЧНА присъда, в зависимост от това , колко ще им платят. Трябва да ги уволняват и вкарват в затвора за неправилни присъди.

Абе не е ли редно баш съдиите да се избират пряко от суверена, а не едни безименни потомствени червени номенклатулчици да избират други потомствени . Ама Конституцията ... Всички знаем как беше направена конституцията на комуноидите.....

Управлявящите налучкат, как да оправят държавата. Бутат жените отпред, а те дърпат конците отзад. Освен това жените са неприкосновени, а и лесно се сплашват. Равнопоставеността между двата пола съгласно еманципацията, също е демонстрирана. Заплатите им (на слабия пол) играещи ролята на ксоциални помощи, също са оправдани. Напред с по-слабите към по-силна държава!

хем умни ,хем красиви

E, не може всички да са красиви като Цола Драгойчева и умни като Мая Ла*нолова.