Александър Ангелов е новият шеф на Софийския районен съд

Александър Ангелов беше единодушно избран за председател на Софийския районен съд (СРС).

Обратно в новината

Коментари - Александър Ангелов е новият шеф на Софийския районен съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Председателят на СРС е длъжност, много по- отговорна от член на ВСС. И много по трудна за справяне с нейните функции. Но това не го е еня ВСС, половината ги няма. Е браво, така се прави избор. Срам!

Как е възможно с 14 гласа да се пише, че е избран с пълно единодушие??!Нали във ВСС са 25?

Най-големия и натоварен съд в страната в ръцете на възпитаник на Симеоновската школа! Успех в работата на съдиите!

Цаата ги обича такива, както и от Библиотекарската школа на Гестапото. там са експертите, православни и правоверни заптиета.

Както каза Министърката цачева, реформата в съдебната система е приключила, а именно: 1. Цацаров остава неконтролируем обвинител. 2.Избраха си удобни членове на ВСС, на които глас не им се чува. 3.Пазят се местата за НСС, ВАС и дрр за Узутов, Ясенов и Милев. 4.Законът за съдебната система в очите на ЕС е "абсурден". 5.Докладите с препоръките от ЕС са в коша. 6.Към инакомислещите се провежда репресиона политика и се отървават от тях. 7. Няма виновни политици за КТБ/Пеевски/ 8.Даде се власт отново на мутрите в страната/90-те години/. 9.Кариерни бонуси за ВСС. 10. Станахме прокурорска република и никой няма право да се противопоставя. НАРОДЕ????

Очень хорошо. Още един бастион на соросоидите падна. Сега по модела на цацаратурата ще се реформира и съда.

Е, слава на Бога, вече всичко в СРС ще върви по мед и масло. Важното е, че Лалов го няма. Да е честито на съдиите от СРС.

поради забавяне на делата?! При него елементарни дела се мотат с години... 'бахти държавата

Браво!