ВСС пак не избра председател на Софийски градски съд

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет отново не успя да избере председател на Софийски градски съд (СГС). Един от двамата кандидати притежава 1 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - ВСС пак не избра председател на Софийски градски съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето не може да сметне колко мангизи има по сметките 100-годишният му родител, който до последно внасяше ежемесечно по 20-30 000 ("спечелени" неизвестно от къде и как) пак се натиска да председател. Защо ли? Това, че е разследван за корупция и все още се разхожда свободен е поредната много лоша атестация са съдЕбната система, част от която е и С.М. Тоя дето ти е пред очите не може да хванеш в престъпление, какво ли остава за този, когото нита знаеш, нито познаваш. "Това, че вие сте на свобода не е ваша заслуга, а наш пропуск" - Ф.Е. Дзержински.

Има хора ако имат ракия не ходят на работа - тоя милионер станал и ръгнал за още.....

А за данъкоплатците: националната/частна лотария и тотото!

Светлин Михайлов странно подкрепя с мълчание определени вещи лица-графолози, например: Димитър Велчев бивш агент от ДС, политик от радикална партия, а други обективни и работещи, като Илия Илиев ги отстранява по субективни причини... Двамата кандидати да кажат какво става с вещите лица -графолози работещи в СГС

Щом е декларирал ЕДИН, значи има поне 35 милиона

е тях като ги "узакони" с новия пост,,,,

Хич, ама хич не се знае, дали е загубил тези 58 акции в КТБ! Очаквайте неочакваното! Друг въпрос е, че парите, вложени в тях, ще са блокирани в продължение на десетина години!

Ако някой си мисли, че на подобен пост има шанс да изберат някой честен човечец, чиято единствена мисия е да направи СГС работещ за народа, а не за себе си, трябва да свали розовите очила.

Ъхъ, то това ви е мантрата на всички - законно е! Как беше лафа на Валерката - нагласено, ама законно!;) Магистрат-милионер не е рядко животно по нашите ширини... Затова пък доверието на гражданите-данъкоплатци в правосъдието ни, раздавано от магистрати-милионери, наближава нулата!

Пипи, най-важното е, че и данъкоплатците са доволни, и съдиите са доволни!

Данъкоплатците не са доволни определено! Виж, клиентите на съдията, получили "очакваното правосъдие", са доволни, доволен е и съдията - един път данъкоплатците му плащаме хляба и черния хайвер, втори път - клиентите му плащат шампанското! Пей , сърце - кой е казал, че комунизма си е отишъл от тук - ми в "правосъдната система" направо демократичен комунизъм са си построили - от всеки (съдия) според възможностите, на всеки ( съдия) - според потребностите!;)

В името на народа

Около 1 милка - узаконил.....и около 2 още не е! Затова и напира!

Какви сделки ? Ти брокер или съдия си бе - ? От години вече като доиде време да се избира шеф на съдии и прокурори - и се оказава чв читави няма! Или са като свински черва в игрички....или взимали от тоя и оня за да отсъдят в народен ущърб!

Тая шия , не е от туршия !

da wi eba majkite

Той си ги е узаконил , после вика , законни са ми сделките .

Колко да е загубил , на този пост само за един месец , ще ги възстанови !

Ако ги е изкарал в частния сектор - ОК,,,,....ама ако е "магистрат" откакто е заършил - ЧЕСТИТА ви НАГЛОСТ!

Светлин Михайлов заяви, че всички негови имотни сделки са законни Понякога и асмата снимка " говори" , кой стои срещу теб.

Така се пести от закуски!!!

" И двамата кандидате се самономинираха". Явно преценката на съдийската колегия е, че няма достойни кандидати. Защо ли не се учудваме.

Тия са от нашите! Вземи единия - удари другия!

Има - декларира ! Да боже всекиму ! Май некой го е яд... кикики

Взимал е по равно от 2те страни и е отсъждал по право!