Предизборна матрица за кабинет има, но не програмите решават кой с кого ще управлява

Всички партии са на едно мнение, че трябва да борим инфлацията, да вдигаме доходи, да пуснем поне още два реактора в АЕЦ, да спасим "Мариците" и да влезем в Шенген

Обратно в новината

Коментари - Предизборна матрица за кабинет има, но не програмите решават кой с кого ще управлява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Матрица има, вие на 1 април ще изберете мадурчетата и сичко ще е наред.

"Гладни кандидат депутати власт сънуват, за да се нагушват."

Изберете еничарите от Герб-Дпс ! Веждичката да е председател на парламента и да ни обяснява още за водката

A Мартин Димитров съгласи ли се за АЕЦ? Щото дълги години други ги разправяше.

Външни анализатори коментират, че има договорка, ако ПП победи да бъде подкрепена от ГЕРБ за правителство на малцинството. Предполагам, че цената ще е съдебно спокойствие за Бойко Борисов и неговите приближени. Що се отнася до темите, нека някой постави една по-остра тема от паметниците на съветска Русия в България. Нека българските партии дадат своя прочит на историята на България преди 9.IX.1944 г. и да кажат дали според тях е България е била фашистка държава.

Голям майтап - слугите на Мустафата - ДПС, ГЕРБ, ПП ДБ понеже се плюха с години и се правиха на конкуренти сега не могат да се коалират за да не разсърдят дебилите гласуващи за тях.

Народни представители в текущият вид Не трябват - почти всички от тях представляват най=лошото от народа

Имам 1 МЕЧТА - да видя ЛИДЕРИТЕ на ГЕРБ-СДС, ПП, ДБ, ДПС и "Български възход" НА ФРОНТА в Украйна. Като ДОБРОВОЛЦИ.

Никой не е против да строим ядрени мощности с неруски реактори. Допреди една година, подобно предложение се квалифицираше като некомпетентно.

Би трябвало да се грижат за народа не да го управляват.

България е твърдо проевропейска и прозападна държава. Почти 2/3 от българите имат сходни приоритети. Напълно възможно е у нас да има стабилно управление с огромна дългосрочна подкрепа. За съжаление лидерите са тези, които правят това невъзможно. След изборите бат Бойко и срещуположните дразнителите от ПП и ДБ да хванат да си дадат една почивка, Доган да си прибере търговците от храма и да иде някъде да си кара летящата чиния. И "магически" ще има и 2/3 мнозинство за конституционни промени, ще има и широко коалиционно правителство с невиждана в България подкрепа. Ще влезем и в Еврозоната и в Шенген. И за 3-4 години можем да си нормализираме държавата. Толкова ли не може да го разбере това Бойко? Що не иде да си харчи парите някъде в името на България? Нали всичко в името на България правеше? В него е ключа за кой ли път, да постъпи като мъж накрая. Така или иначе времената на джипката никога няма да се върнат, а той по друг начин не умее да управлява.

Бе и ние искаме да видим там кремълските тролове, може и като "доброволци".

Ако има начин, бибипките от ПП и ДБ ще се фанат някак с Бойко и ДПС. С Възраждане няма как да стане, а БСП след като ядоха "позитивите" от управлението си с ПП и ДБ ще стоят далеч. Възхода на политбибипката Янев няма да влезе в Парламента. Янев и Левицата ще омъкнат гласове от ИТН и БСП. Който се е набутал предния път да гласува за тия бурсуци, е разбрал иситината.

таранци брат, таратанци. Мнозинството от българите до такава степен не понасят любимците ти, че даже и да гласуват не ходят.

Майната им на тия единодушни партии!

изока се трола на заплата в ДИР

"Всички партии са на едно мнение, че трябва да борим инфлацията, да вдигаме доходи, да пуснем поне още два реактора в АЕЦ, да спасим "Мариците" и да влезем в Шенген" И възраждане ли?

Според класическата политическа теория, българският парламент би трябвало да е разделен на две според политическите програми: - Леви: ПП-ДБ, ДПС, БСП - Десни: ГЕРБ-СДС, Възраждане Но в БГ само лични караници и пълно неразбиране на политическия процес.

Възраждане откога са партия?

Кабинет ще има. Ще се навеждат и ще клякат, но няма да оставят Радев със служебен кабинет. Ще си приберат лидерите и ще сложат експерти. Прави впечатление, че в София предизборните плакати на герб са доста оскъдни, за сметка на ПП-ДБ. Няма друг вариант, освен ако не стане чудо и една от двете коалиции не изкара над 30% или избирателната активност не удари над 40%, което е нереално за БГ.

Ако Кирил Петков не беше изпълнил задачата си да вдигне ветото за Северна Македония, предното редовно правителство още щеше да управлява. Потъпкването на българския национален интерес има цена, която всички плащаме и ще продължим да плащаме още по-тежко. Недоверието в българските партии е оправдано, защото видяхме как Борисов смени позицията си на 180 градуса, веднага след като падна от власт. Едните се кланят на САЩ, другите се кланят на Русия, но българския национален интерес няма как да съвпада на 100% с интереса на нито една друга държава.

и като влязат в НС ще забравят всичко освен Шенген и пак ще почнат да се грижат за Украйна. Нали две трети от кандидатиге са същите ? Няма как да направят нещо ново и различно , защото са тъпи чуждопоклонници и хрантутници. Ай сиктир.

100 депутата с възможност за Отзоваване.

Важното е , че уредиха бюлетината., И Украйна? Това свършиха в предишния Парламент. Дано имат парички за Ман.ги, защото няма кой да им гласува .

Ох, какво да ви кажа... Възраждане и БСП - руснаци. ПП-ДБ - американци. ДПС - турци. ГЕРБ останаха единствената българска партия.

Възрастен мъж подари рога на Мирослав Иванов, годеникът на Лена Бориславова. Случката се разиграла в Благоевград, където двамата кандидат-депутати от "Продължаваме промяната" (ПП) организираха брънч, а след това промениха на кафе. Журналистът Николай Караколев, който отиде специално да ги пита за видеото от стълбите забеляза, че подготовката за брънча на Бориславова и Иванов е доста добра. От видеото се виждат отрупани с храна маси и скъпо вино.Запитан за видеото от стълбите Мирослав Иванов заяви, че имал очи и кадрите били манипулирани.Караколев поиска да присъства на брънча, но му бе заявено, че "партито е частно".

Просто няма как да няма проеврогейска коалиция наредена от Козяк. ГЕРБ + ППДБТ + ДПС и народът ще страда още 4 години

Абе така е, ама и при тях има турци. И това не е никакъв проблем. Проблем е, че герберите са гнусни крадливи комундели барабар с атамана си начело!

ㅤ

Не решават програмите. Решават на Козяк.

Абе помислете малко ; Кой финансов министър ще назначи за шеф на данъчните Спецов-с фирма продадена на бушон, със задължения за 1 мл.лв ДДС? Кой? Кой? Само и единствено Кокора!

има как;)

Не знам къде точно и кои партии са декларирали подобни цели, но от срещите с трима от водещите кандидати на три от интересуващите ме партии, в моя район, си направих извода, че единственото, което ги интересува, е да докопат кокала. Единият спомена нещо за реакторите, но като му зададохме два общи въпроса, на които би отговорил всеки, който поне малко е следил медийните публикации по въпроса, започна да мънка. Нямаше дори опита да отклони темата. Ужасна некадърност и ламтеж за постове цари навсякъде. Уви, за пореден път ще гласувам против, а не за някого, че поне да има някакъв паритет. Но, все пак, ще гласувам, защото Али Мехмед и Ман Гаал едва ли ще изберат по-добро управление, макар вече да се заглеждам по първия...

Това от Възбуждане го повтарят от 1 години и не видяхме правителство на тези партии. Иска ви се!

това че не ги понасят, не значи че са соц комунисти като тебе, дрът пръч.

Брей, че смели и горди тия българи бе! Дори не отиват да гласуват като не им харесва някой политик! Ей това се казва корав народ.

За тези днешните тарикати и компрадори - слуги на чужди интереси не заслужават да се ходи изобщо до избирателните урни! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ, граждани по свест и безплатно, за да помогнете на ей тези да станат милионери и милионерчета! Не се самоунижавайте.

Ще ви управялват Бойко и Пеевски ! Аре чупката !

Отзоваването го имаше в Живковската конституция. Тогава парламата беше непостоянен орган, който се събираше, за да подтвърди решенията на Политбюро (след като са били съгласувани с КПСС). Това ли искаш? Не е ли по-добре да си свършиш предварителната работа, като интервюираш/проучиш кандидатите, преди да гласуваш? И после да им помагаш да изпълняват обществената функция, за която си ги избрал, разбира се. Единственото, кото би било разумно, е да се опростят референдумите, така че гласуванията на НС да могат да се преподтвърждават от суверена, ако гласуват повече от половината избиратели в последните избори. Напр. чрез електронно гласуване по интернет, с електронен сертификат в личната карта?

Статията е силно подвеждаща и заблуждаваща. най важния елемент е бюджета и неговата структура. Там са милиардите.

Пак не е в Магнитски...

Аз съм за неутралитет и против Истанбул конвенция. Ще гласувам за Възраждане българското Възраждане Бюлетин номер 3 Който иска да не ходи на Източния фронт, да гласува за Възраждане, българското Възраждане

Само дето не беше само той! Много добре помня кой още подкрепи това национално предателство!

Ох, какво да ви кажа... Възраждане и БСП - руснаци. ПП-ДБ - американци. ДПС - турци. ГЕРБ си остават единствената българска партия.

Колко ти плаащат за повторение на този пост?

"Всички активни членове на СДС Бургас вече са в КОД" ДСБ - "Димитър Сяров: Ние сме в КОД, за да върнем десницата в парламента" Подробности в https://bulgarianconservatives.eu/ И "съдебната рИформа"... Христо Панчугов заяви: „В тази предизборна кампания видях призив от страна на Христо Иванов и ДБ за търсенето на коалиционно мнозинство за съдебна реформа, но се опасявам, че този призив е малко закъснял, и изключително неясен предвид как се гледа в България на тази съдебна реформа. Първо – дефиниция за нея няма, дебат също, така че от тази гледна точка би било странно да се състави такова коалиционно мнозинство, защото липсва ясна оценка на проблемите и на възможните пътища за тяхното решаване. За пореден път партиите в 48-то НС се замеряха с взаимни обвинения за състоянието на съдебната реформа и решенията на кризата без да стане ясно какъв точно проблем се опитват да решават. Изглежда съдебната реформа падна заложник на фиксацията по смяната на Иван Гешев, което далеч не може да се нарече реформа. Виждам, че сега има отново залитания в тази посока и докато дебатът е на това ниво, опасявам се и мнозинството е твърде имагинерно“ - https://bgnes.bg/news/panchugov-parlament-t-da-otvoiuva-vlastta-ot-sivoto-upravlenie/

Какво повторение сънуваш?

Разбиранията на всички партии за борба с инфлацията са скандално неграмотни и ПОПУЛИСТКИ!!! Инфлацията е монетарен проблем. Заради борда България почти няма инструменти за въздействие на инфлацията, но това никой не го казва, се започва едно популистко шикалкавене! Една след друга партиите се надпреварват да сипят абсолютно грешни до абсурдни твърдения за инфлацията и борбана с нея. То не са "спекуланти" картели, търговски вериги, все неща, които нямат никакво влияние върху инфлацията! Въпросът е, неграмотни ли са или откровено лъжат? И в двата случая са за затвора!

Агитпропа на Дир и Дневник повтаря да втърсване. По Гьобелс...

А теб Б.Рашков и Спецов!

Кат се излъгахме по хубавото наде поне ставаше за еване. Сия кой ше е луд да да гласува за мустаката лена и деса свирката.