Предизборна матрица за кабинет има, но не програмите решават кой с кого ще управлява

Всички партии са на едно мнение, че трябва да борим инфлацията, да вдигаме доходи, да пуснем поне още два реактора в АЕЦ, да спасим "Мариците" и да влезем в Шенген

Обратно в новината

Коментари - Предизборна матрица за кабинет има, но не програмите решават кой с кого ще управлява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спасителя лъжеца и хитреца Ганьо е за опростачения и неграмотен народ

Плевнелиев - гласува с хартия Като Борисов Падение

Нищо ново няма да се случи на тези избори. Резултатите ще са същите. ГЕРБ все още държи местната власт и активите им са в министерства и държавни и общински фирми. В София традиционно са гласуващите за англосаксонската демокрация,считай ПП и ДБ,ДПС има своите региони и вот от Турция. И най вече охранения крадец Боко се събра с новоизлюпените крадци Кирчо и Кокорчо. Така че и без избори всичко е ясно. Нищо хубаво не ни чака.

удобно сте махнали коментарите под статията за изборите!Пак ще има има простотии от сорта,кой колко гербера набрал,или колко леви завои направил!

5 000 кандидата, от тях половината стават само да копаят царевица, а другите могат да крадат. Най древната професия им е хоби.

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРОРУСКИТЕ ПАРТИИ: БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ВЪЗХОД, АТАКА, ЛЕВИЦА, защото ще ви замъкнат в руската кочина и ще гледате Европата през крив макарон

Откакто селския идиот и руски шпионин мунчо влезе на “Дундурков” 2 започна да насъсква партийте и българите едни срещу други, което създаде безпрецедентна политическа криза у нас, която той исползува за да управлява еднолично, безцеремонно, по фатмашки… де факто този кретен причини на българския народ колосални загуби във всяко отношение. Провеждат се непрекъснато безмислени скъпоструващи избори без избор, защото всички партии са едни срещу други и правителство е невъзможно да се направи. Това е и целта на путкин и неговия агент мунчо. Затова: дори и да не може отново да се състави правителство, първото нещо което е длъжен да направи Парламента е да изгони този боклук от президентството, от София и от България, ЯСНО ЛИ Е?

Бай Ганьо до кога с твоята простотия ще е така. Показваш я постоянно ти и искаш от останалите да аплодират и имитират. Бай Ганьо - интернет специалиста, той който всичко знае, може и прави, когато е на клавиатурата сам, за да не стане пред други в реалността за срам.

И да гласувате , и да не - през септември - отново на избори .

Хора в неделя се размърдайте и гласувайте .Ама ще кажете ,,за кого?”.Изберете по малкото зло,или не подкрепям никого

ГЕРБ-СДС ви би като тупани и на последните избори с машинките на ПП, ДБ и Мадуро! Защото са можеща и отговорна партия и направиха много добрини за Родината!

E, като са били ГЕРБ, що не съставиха правителство?

След корупцията на високо ниво при управлението на ПП, ДБ и БСП, резултатите на изборите ще са катастрофални за тях! Събраха се куцо, кьораво и сакато, само за да махнат Гешев, да закрият спец. съда и прокуратурата и да освободят от запор три милиарда на олигарсите. Грижат се за Прокопиев, Бобоков и NEXO(организираната престъпност)!

Тъй като ПП трудно могат повече да заблудят хора от разсъдъчния контингент на общия политически електорат, те се прицелват към съвсем млади хора, които нямат достатъчно политическа грамотност и житейски опит, за да схванат управленския им провал. Хора под 30 години, които се обявяват срещу всичко, което е било досега. Без обаче да искат да знаят какво ще бъде след това. Това е същият дисонанс като хипитата... За съжаление ПП се оказаха несполучлива инвестиция. Инвеститорите загубиха много време, усилия, загубиха идеята си за гарантирана ефективност, но най-лошото е, че им се наложи да променят плановете си в движение и да наблюдават как проваленият им проект работи за своята противоположност – нарастването на „Възраждане“!"

Как се чувстват привържениците на ДБ, които 70% гласуваха за Радев?! Питам и отговор не ще получа... Ако Герджиков беше президент, нямаше да слушаме сега за "партия на войната", понеже подкрепяме държава бореща се за земята и свободата си.

ПП, БСП, ДБ са най-корумпирани! Говореха, че Гешев бил бухалка за тях, а сега новите искат да слагат Рашков и да го ползват като чадър и да им прикрива корупционните схеми и да е тяхната бухалка срещу опозицията!

Защо социолозите мълчат,че София не иска Бойко Борисов.Ще видите процентите,София не иска ГЕРБ

Aз и семейството сме кореняци софиянци и си искаме Бойко Борисов. 15 години народа го избира за водач. Няма нищо случайно!

Бойко двойко,кой го слуша него

На Козяк решават, защото знаят офшорките на разнини тикви, мравояди и т.н. Също така имат и папки за тях. Внезапно забогатялото патриотично циганче от Варна също е ясно.

Само да обърна внимание на "Не подкрепям никого" мунчовците, че с тях или без тях накрая все има 240 дупедати. Гласувайте за някоя партия. Така поне ще имате влияние върху съотношението на партиите в парламента. Не се разкарвайте излишно !

2023-03-30 16:11:43 За смешника Хлапенце над 3 милиона българите се изнесоха с еднопосочен билет 90-те години, когато отвориха границите. Това е и причината за демографския срив. .......................... Как не те е срам да пишеш такива измишльотини и лъжи! Излязоха малко хора след 1990 г. ЗА ДА ВИДЯТ ИСТИНА ЛИ Е РЕКЛАМАТА за великият Запад?! Е, излязоха и видяха ... експлоатацията и се върнаха българите, защото по-хубаво от Родината няма. И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ! ............................... Но причината за демографската катастрофа е в подменената "демокрация" капитализъм див, който създаде СИСТЕМАТА, КОЯТО НИ УБИВА вече 33 години! Защо да си напускаме РАЙСКАТА земя България?! Отлично място за живеене, ъм?! Имаме плодородна земя, която може да храни цяла Европа, имаме планини, имаме море, имаме гори и чисти планински изворни и минерални ВОДИ! Ай сиктир и на заблуденият смешник! ......................................... ЧЕТЕТЕ И СЕ ОГРАМОТЕТЕ, ЗЕМЯТА БЪЛГАРИЯ Е ОБЕКТ НА НЕВИЖДАН ИНТЕРЕС! В сравнение със Западна Европа и изобщо с капиталистическия център БЪЛГАРСКИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ е по-експлоататорски, по-клептократски, периферен, компрадорски, то той е и много по-убийствен от този в Западна Европа!!! ............................................. Неговата система убива не само майките на децата с увреждания, но и хиляди други българи, по множество различни начини. Системата убива по множество най-различни начини, водещи в крайна сметка до ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА, реализирана чрез ликвидация и прогонване на населението в размери, невиждани в историята на България!!! .............................. А ако една система (българският идиотски капитализъм) убива хиляди хора това не я ли прави престъпна? Не я ли прави една от НАЙ-ПРЕСТЪПНИТЕ обществени системи в нашата история СЛЕД 1990 Г.? Нищо, че българските политици КРИЯТ този факт, обявявайки за „престъпни“ системи от миналото. (с безплатното здравеопазване и образование, с най-евтиният ток, бензин в света, с много злато, плодородие и ЧИСТА истинска храна, без насекоми, е престъпно ли, каква лъжа само!) ................................... Нищо, че тези убийства са прикривани с либерални пропагандно-идеологичеси маски за днешната система като за „демокрацията“ - оказа се фалшимент! НЕ ХОДЕТЕ ИЗОБЩО ДО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ! Не подкрепяйте компрадорската клика, слугите на чужди интереси!

Изплатените коментари не можеш да промениш. Хайде сега извади статистиката и виж как от 90-те години започва рязко да се увеличава средната възраст населението. И как хем нямаме намаляване на възрастта на починалите, хем се увеличава броя на починалите. А такива лъжи си ги разправяй на младежките сбирки на бсп.

Ще стане . И ще има тличен за амбасадата .

Хлапенце над 3 милиона българите се изнесоха с еднопосочен билет 90-те години, когато отвориха границите. Това е и причината за демографския срив. Защото напуснаха млади прави и желаещи да работят навън хора. Този процес никога не е спирал само че до скоро хората отиваха да учат да работят и след това се връщаха. И други отиваха по същите причини.

Откакто комунистите се само свалиха, след разпада на съветския съюз и след като вече нямаше външна сила, която да ги държи на власт. За всичките тия години се живееше най спокойно и най-много се вдигаха доходите по времето на герб. Пък вие както искате. Разбира се нямам нищо против да се опитате да ми го проверяете с конкретни периоди конкретни правителства и конкретни действия на съответните правителства.

Никакви програми няма да определят кой с кого да управлява, а всичко е решено и се представя на често посещаващите козяшката къщурка български предатели и американски подлоги.

Защо тогава толкова се напъвате служителите на руското посолство?

Дори коментарите тука са най-вече лъжи и противопоставяне. Гласува се на принципа кой срещу кого плюе. Това програми, това доказателства за обвиненията, това че за две години се започва да се говори за спекуланти фалити и други подобни, за огромния ръст на престъпността-абе кой го интересува. Важното е че ние сме против-избирате си там от списъка

Тиквата изкара пълначите на Чекмеджето. Засега само с новичките трактори. После и с Бентлитата.

Да ви го набия в матричката господа депутати

След като по-голямата част от гласуващите сами не се интересуват от програми???? Избирателите на подмяната дай българия и възраждане се интересуват само срещу кого сте против. Нищо друго. Цялата предизборна кампания на възраждане специално е ние сме против всички. Цялата предизборна кампания на подмяната и да е българия са ние сме против статуквото-макар че и до ден днешен не се уточни какво точно е статуквото и съдейки по действията им, явно статуквото е да няма нормален живот за хората. Избирателите на бсп си спомнят само как са били млади по времето на комунизма, пропускайки всички останали негативи и някак си представят че като гласуват за бсп ще станат отново млади. Избирателите на герб не се интересува тук вече продължаващата трета година пропагандна кампания, просто си спомнят как са живели спокойно и сравнително нормално по времето на герб и също много много не се интересуват от програмите.

Никакви смислени аргументи срещу изброеното от мен, но разбира се веднага разпозналите се недоволни. След малко сигурно ще започнат и с простотиите.

ти какво герб ли защитаваш, дето лидерът им призна, че не е чел Конституцията, че е ходил три пъти в американското посолство за една седмица! Сачева, Биков, Митов дето сменяли партии докато се наредят на депутатска заплата или Караянчева, или Добрев, или Теменужка?

Драскач по поръчка. Моментално започна с плюенето без абсолютно никакви смислени аргументи. Борисов не уважаеми поръчков коментатор, ходеше по цял свят включително и в русия и в турция и къде ли не още. Така че платени тролове като вас много лесно могат да си изберат едно място където е ходил и тотално да игнорират другите. Само че не мога да разбера-аз реално съм ви дал един списък кой за кого и защо гласува-защо след платената пропаганда на такива като вас и томовете лъжи в последните три години хората продължават да гласуват за герб? Нещо май хората не се връзват вече на лъжите ви на фона на пълната липса на каквито и да било доказателства за вашите лъжи и на фона на масовото обедняване.

чака ни ново костовистко управление, да ни пази Господ

Жертвите на руската пропаганда още не осъзнават, че без правителството на Иван Костов, днес нямаше да сме в ЕС и щяхме едно пропаднало общество пред разпад.

в ЕС се влиза по план, никой не се интересува от отделни личности, а България влезе в ЕС не при костов, изобщо за 4 години той се провали напълно, унищожи СДС и вече вярваше като борисов сега, че е унищожил изцяло всякаква опозиция, когато на хоризонта се появи царят с неговите юпита, които само за два часа изчислиха резултатите от изборите по данни на наблюдателите си в комисииите, българите бяха съгласни който и да е, само не българомразеца костов

Държа предварително да декларирам: Строго аполитичен и политкоректен! (защото сме в края на предизборната кампания и за да не ме изтрият) Представете си, че е време за обяд. Влизате в единствения, на пръв поглед приличен ресторант и питате какво меню предлагат. Сервитьора веднага ви носи една догоре пълна кофа с фекалии (умишлено не употребявам разговорната форма на съдържимото, за да си помислите, че поне леко съм възпитан) и с любезна усмивка ви казва: - Ето цялото меню господине, направете своя избор. Моят въпрос е: Как ще постъпите в тази ситуация? п.слов: Надявам се на искрени отговори и евентуални препоръки за действие.

За жалост повечето Българи предпочитат да сменят ресторанта.... а по скоро би трябвало да идат и да се разправят физически с готвачите!!!

Може би това е правилното решение? До сега повече от 1,5 МИЛИОНА го взеха. Относно готвачите – заслужават си „физическо възпитание“ по Макаренко, но подлоги и слуги винаги ще има. А какво да правим със Собственика на ресторанта – явно заслужава по голяма „награда“?

Гледате как сте живели за всичките години от 89-та насам и си правите сметката. Сега ако вие смятате че ще дойде някой празник и утре ще станем швейцария ами съжалявам то тогава вие сте някой от тия дето скача на врата на всеки месия.

борисов направи и невъзможното, за да унищожи партиите в България

И какво направи борисов след като дори и не започна масови уволнения на партиен принцип както направиха всички останали партии? Ако не сте най-обикновен платен пропагандатор бихме препоръчал да погледнете под леглото, може пък борисов да се е скрил там.

НЕ ЧУВАМ НА ПЪРВО МЯСТО ДА Е ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА ! СЪГЛАСНО ДОГОВОР С ЕС РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА НАДВИШАВА 20 % - ДРУГОТО Е ВНОС ! ВДИГАНЕ НА ДОХОДИ ? МАРИЦИТЕ ? АЕЦ ? ТОВА СА ПРОСТО ДУМИ ЗА ЛЪЖА !! АКО БЯХМЕ НАРОД ДО СЕГА ДА СМЕ ИМ НАБИЛИ КАНЧЕТАТА !

Би ли казал къде да намеря тоя договор нещастен възрожденски лъжец.

системни- антисистемни. Антисистемните хора са повече, но ще загубят. Системните владеят ресурсите, освен това са и царе на постигане на измамни резултати. Така че ще спечелят и промяна към по-добро няма да има. Системните изпълняват нареждания отвън, а външните сили нямат за цел добруването на България. Място за оптимизъм за средния човек няма.

Дайте определение какво означава за вас системна партия и какво означава антисистемна партия??

Матрицата сте я съставили, но детерминатата и е равна на нула... Та на есен пак едни 100 милиона. Правителството на гълъба ни струва по 100 милиона всяко тримесечие. По-евтино щеше да ни бъде, ако бяхме разрешили грипените...

Аз съм за неутралитет и против Истанбул конвенция. Ще гласувам за Възраждане българското Възраждане Бюлетин номер 3 Който иска да не ходи на Източния фронт, да гласува за Възраждане, българското Възраждане

Никой няма да ходи на източния фронт, независимо от мястото на вГъзраждани!

Ти си най-обикновен платен трол на възраждане и също като възраждане още утре ще започнеш да викаш да живея америка ако ти плащат за това.

Болен Сидеров го разлюбихте, не искате да гласувате за него. Защо бе? Що го разлюбихте? Той е още тук, все същия лумпен като Костя е, "получава" ордени от Русия ...? После го сменихте с друг лумпен, Марешки. Сега ги заменихте с другия лумпен Копейкин, някаква разлика ли намирате ... ??? :))) Така до кога? Ами то винаги ще излиза един такъв малоумник и ще ви говори същите тъпизми...

Аз съм за неутралитет и против Истанбул конвенция. Ще гласувам за Възраждане българското Възраждане Бюлетин номер 3 Който иска да не ходи на Източния фронт, да гласува за Възраждане, българското Възраждане

Статията е манипулативна, като целта й е да ни убеди, че общо взето няма значение за кого гласуваме, защото са предопрелени нещата. Затова и преднамерено са изпуснати важни моменти от програмите на партиите или липсата на такива изобщо в програмите им. Става въпрос за едни най-важните за оцеляването на България проблеми - демографията (напр. Възраждане имат цял раздел за нея), образование, здравеопазване, култура, миграционен натиск, санкции и облекчения за Украйна (заради които масово протестират не само у нас) които правят европейските стоки неконкурентноспособни и още редица други неща. Умишлено повърхностно и манипулативно са засегнати важни елеменит на външната политика, например: - какво представляват според партиите и коалициите "ангажиментите към НАТО и ЕС" - защото тук има големи вариации от "козируване на всяко щение на Брюксел и Вашингтон" до напълно логичното отразяване на националните ни интереси в решенията на двата съюза (БВ) - как виждат партиите и коалициите бъдещето на НАТО - в Брюксел и Вашингтон вече открито говорят за глобализацията му, т.е. - зоната на Алианса да се разшири и обхване целия свят като имат предвид и пряк сблъсък с Китай - как виждат партиите и коалициите бъдещето на ЕС - напр. съгласни ли са с премахването на вземането на решения с консенсус, защо на някои от еврозоната им се разрешава да не изпълняват критериите за еврозоната (Франция, Италия, напоследък и Германия) и за тях официално се правят изключения - как виждат нееднаквостта по изпълнението на снакциите срещу Русия от страна на САЩ и ЕС - напр. на Еърбъс му е забранено да продават части и самолети на Русия, но на Боинг е разрешено, САЩ продължават да купуват какво ли не от Русия - торове, нефтопродукти и горива от Русия през трети страни (напр. три четвърти от потребявания в Ню Йорк дизел е реално руски) и др. като редовно им правят изключения, защото влияели на националната им сигурност и т.н. Има още и други неща по статията, но и така е видно - манипулация.

Твоето възраждане има цял раздел с простотии. Ето ти например какво направи за демографията???? Това копейкин лично ще ходи да прави деца на хората ли? Оцеляването на България - България оцеля и през турско робство, оцеля и при комунизма оцеля и при виденов и ще оцелее и при идиоти като вас.

Задава се коалиция на левите сили: ПП, ДПС и БСП.

"Всички активни членове на СДС Бургас вече са в КОД" ДСБ - "Димитър Сяров: Ние сме в КОД, за да върнем десницата в парламента" Подробности в https://bulgarianconservatives.eu/ И "съдебната рИформа"... Христо Панчугов заяви: „В тази предизборна кампания видях призив от страна на Христо Иванов и ДБ за търсенето на коалиционно мнозинство за съдебна реформа, но се опасявам, че този призив е малко закъснял, и изключително неясен предвид как се гледа в България на тази съдебна реформа. Първо – дефиниция за нея няма, дебат също, така че от тази гледна точка би било странно да се състави такова коалиционно мнозинство, защото липсва ясна оценка на проблемите и на възможните пътища за тяхното решаване. За пореден път партиите в 48-то НС се замеряха с взаимни обвинения за състоянието на съдебната реформа и решенията на кризата без да стане ясно какъв точно проблем се опитват да решават. Изглежда съдебната реформа падна заложник на фиксацията по смяната на Иван Гешев, което далеч не може да се нарече реформа. Виждам, че сега има отново залитания в тази посока и докато дебатът е на това ниво, опасявам се и мнозинството е твърде имагинерно“ - https://bgnes.bg/news/panchugov-parlament-t-da-otvoiuva-vlastta-ot-sivoto-upravlenie/

"разгромна победа над статуквото" Статуквото от две години е Радев и ПП.

Ох, какво да ви кажа... Възраждане и БСП - проруски, ПП-ДБ - проамерикански, ДПС - протурски. ГЕРБ си остават единствената българска партия.

е в момента само Възраждане, но България още не е ударила дъното, за да се разбере от всички. Всичко с времето си..

Партия развяваща руските знамена и повтаряща едно към едно руската пропаганда била българска:)))

..ами цветовете на дъгата не им харесват

Жълтопаветният планктон се е умълчал ...мечтите за "разгромна победа над статуквото" отекоха в канала, барабар с лютеницата и шпека. Коалиционното крадене се отлага. Гешев си остава на мястото. Бойко е в играта за пореден път.

Кат се излъгахме по хубавото наде поне ставаше за еване. Сия кой ше е луд да да гласува за мустаката лена и деса свирката.

Разбиранията на всички партии за борба с инфлацията са скандално неграмотни и ПОПУЛИСТКИ!!! Инфлацията е монетарен проблем. Заради борда България почти няма инструменти за въздействие на инфлацията, но това никой не го казва, се започва едно популистко шикалкавене! Една след друга партиите се надпреварват да сипят абсолютно грешни до абсурдни твърдения за инфлацията и борбана с нея. То не са "спекуланти" картели, търговски вериги, все неща, които нямат никакво влияние върху инфлацията! Въпросът е, неграмотни ли са или откровено лъжат? И в двата случая са за затвора!

"Всички активни членове на СДС Бургас вече са в КОД" ДСБ - "Димитър Сяров: Ние сме в КОД, за да върнем десницата в парламента" Подробности в https://bulgarianconservatives.eu/ И "съдебната рИформа"... Христо Панчугов заяви: „В тази предизборна кампания видях призив от страна на Христо Иванов и ДБ за търсенето на коалиционно мнозинство за съдебна реформа, но се опасявам, че този призив е малко закъснял, и изключително неясен предвид как се гледа в България на тази съдебна реформа. Първо – дефиниция за нея няма, дебат също, така че от тази гледна точка би било странно да се състави такова коалиционно мнозинство, защото липсва ясна оценка на проблемите и на възможните пътища за тяхното решаване. За пореден път партиите в 48-то НС се замеряха с взаимни обвинения за състоянието на съдебната реформа и решенията на кризата без да стане ясно какъв точно проблем се опитват да решават. Изглежда съдебната реформа падна заложник на фиксацията по смяната на Иван Гешев, което далеч не може да се нарече реформа. Виждам, че сега има отново залитания в тази посока и докато дебатът е на това ниво, опасявам се и мнозинството е твърде имагинерно“ - https://bgnes.bg/news/panchugov-parlament-t-da-otvoiuva-vlastta-ot-sivoto-upravlenie/

Ох, какво да ви кажа... Възраждане и БСП - руснаци. ПП-ДБ - американци. ДПС - турци. ГЕРБ си остават единствената българска партия.

Колко ти плаащат за повторение на този пост?

Какво повторение сънуваш?

Агитпропа на Дир и Дневник повтаря да втърсване. По Гьобелс...

Герб са всичко изброено, глупако. Само пари за крадене да има и войник ще те пратят.

Аз съм за неутралитет и против Истанбул конвенция. Ще гласувам за Възраждане българското Възраждане Бюлетин номер 3 Който иска да не ходи на Източния фронт, да гласува за Възраждане, българското Възраждане

Статията е силно подвеждаща и заблуждаваща. най важния елемент е бюджета и неговата структура. Там са милиардите.

Ще ви управялват Бойко и Пеевски ! Аре чупката !

А теб Б.Рашков и Спецов!

За тези днешните тарикати и компрадори - слуги на чужди интереси не заслужават да се ходи изобщо до избирателните урни! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ, граждани по свест и безплатно, за да помогнете на ей тези да станат милионери и милионерчета! Не се самоунижавайте.

Не знам къде точно и кои партии са декларирали подобни цели, но от срещите с трима от водещите кандидати на три от интересуващите ме партии, в моя район, си направих извода, че единственото, което ги интересува, е да докопат кокала. Единият спомена нещо за реакторите, но като му зададохме два общи въпроса, на които би отговорил всеки, който поне малко е следил медийните публикации по въпроса, започна да мънка. Нямаше дори опита да отклони темата. Ужасна некадърност и ламтеж за постове цари навсякъде. Уви, за пореден път ще гласувам против, а не за някого, че поне да има някакъв паритет. Но, все пак, ще гласувам, защото Али Мехмед и Ман Гаал едва ли ще изберат по-добро управление, макар вече да се заглеждам по първия...

Абе помислете малко ; Кой финансов министър ще назначи за шеф на данъчните Спецов-с фирма продадена на бушон, със задължения за 1 мл.лв ДДС? Кой? Кой? Само и единствено Кокора!

Пак не е в Магнитски...