Преди 40 години Мехмет Али Агджа стреля по папа Йоан-Павел Втори

На площад "Свети Петър" атмосферата бързо става "нереална и шокираща"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВЕТИ ПАВЕЛ, ДА СЕ НАБИЕ НА КОЛ, ЖИВ!

Леле леле къф си нещастник!Що за изрод си,бре???

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Папата не се извини на Антонов и за тази мръсна манипулация.... Това беше опетняване на България и изключително мръсна операция, а Антонов в затвора го бяха упоявали и вършили с него зловещи неща. Жалко, че нямаме топки и да се борим докрай за името си!

Парата да се извини на съучастника,съдействал на атентатора-ха ха ха!Ега те у безумеца!!!

Сергей Антонов - невинен но уморен( де факто убит) и не е между живите, убиецът Али Агджа - жив с прошка, Папата си доживя старините.

Невинен с мръсни ръце!

БГ и СССР са само претекст! Много по-вероятно е да е опит на неговте, от Ватикана. Имат хиляди причини за това, но не явни! А СССР - явни, БГ - малшанс, като солташак на СССР.

Не,не и пак не!Българите са най-невинните на Света и по съседните светове!Те винаги са наклеветени,набедени и им е скроен подъл номер и гнусна постановка,бре!Те са невинни за палежа на Райхстага,за заразяването с ХИВ вирус на 459 деца(за пари) в Бенгази,за убийството на десидента Г.Марков в Лондон,за палежа на Солун през 1903г.,за атентата в Марсилия-1936г.за искания откуп от вдовицата на Чаплин,и много и още!А пък за организирането на атентата срещу папата-антикомунист пък са най-невинни,бре!Ха ха ха!

Не манипулирай читателите като слагаш в един кюп доказани факти с доказани лъжи и постановки!

Всичко което е изброено е отдавна доказано,бре!Това,че не ти изнася и не те устройва е ясно!Що се отнася до подлия атентат-още през 2006 г.комисията"Годзанти"(за която ти не си чувал!) се произнесе ОКОНЧАТЕЛНО по казуса!Извършения от ПГУ на ДС атентат е по поръчка на ГРУ на Червената армия!пп-Иначе единствения "доказан факт",е че българите са най-невинните по Света и у нас!Ха ха ха!

И днес турския диктатор Ердоган е член на терористичната расистка организация Сивите вълци, чиито член е престъпникът Агджа!

Ранен с два изстрела.В страха , лявата ръка и дясната мишница. Не знам математиката ли ми куца или анатомията !!?

Стомаха

"А СССР нещо да каза по случая? Оправяйте се сами. Защото точно те пуснаха българската следа и си измиха ръцете гадните азиатци." Клеър Стърлинг, Ридър Дайджест и Джон Поница са СССР, има ли още някой, който не е разбрал?

Аха, забравихте да добавите Рейган, Труман и Айзенхауер. И те "са СССР" като едното нищо. За Тръмп - вече знаем, "доказано е" ! :D

Е ми ако питате оня "Смех" по-долу, може и тях да ги турим...

Агджа стана световна звезда. И осребри историята си без да разкрие кои са поръчителите. Процесът срещу Сергей Антонов, Желю Василев и Тодор Айвазов се провали с гръм и трясък. Последните двама се спасиха от арест благодарение на това, че италианските власти извършват ареста на Антонов часове преди те да се върнат след отпуск в Италия - нищо не им е пречело да ги изчакат да се върнат, имат списъците с пътниците, и тогава да задържат и тримата. То от тях само Антонов е с по-лабилна психика. Другите са "железни". За разлика от Агджа Антонов си отиде самотен, изостовен от съпруга, но не забравен от колегите си. Хистъри ченъл отвреме навреме излъчва "документален филм" за това как българите искали да убият папата. Клеър Стърлинг и Джон Паница, които реализираха в медиите (сп. Ридър дайджест) мократа поръчка срещу България стаха и те световни медийни звезди. На името на втория има "награда" за обективна журналистика. А местните власти в София и шефовете на Летище София не посмяха да поставят даже и една паметна плоча на Сергей Антонов, въпреки, че имаше идея и създадена организация и направени постъпки за нейното реализиране. Та такива ми ти работи...

Турчина - Мехмед Али Агджа се опита да убие ръководителя на Християните Католици - Папа Йоан Павел 2. Турчина който има множество престъпления в Турция по стечение на обстоятелствата има български паспорт и така хвърля кално петно върху цяла една ортодоксално-християнска държава-България. С пожелания да гние в ада отбелязваме 40 годишнината от атентата на турчина.

Агджа беше агент на ДС-Първо главно управление!!Отдавна известен факт!

И в днешния ден след толкова години в горната статия пак обвиняват България в нещо без никакви доказателства. Е как да обичам Америка като цял живот все друг е виновен за грешките и!

А СССР нещо да каза по случая? Оправяйте се сами. Защото точно те пуснаха българската следа и си измиха ръцете гадните азиатци.

И нито дума за проваления живот и разбита психика на Сергей Антонов.

Е как да обичам Тюркия

Некадърен руски шпионин! Трябваше отдавна да го удавят в морето!

А ти пред него! Да му провериш водата, да не му е студена! :)

"Сред често споменаваните версии е възможното замесване в него на Съветския съюз и тогавашната комунистическа България ... но тя никога не бе доказана". Дирник бг защо отново разпространявате ЛЪЖИ и СЕТЕ НАЦИОНАЛЕН НИХИЛИЗЪМ, БЕЗРОДНИЦИ неграмотни ? АКО ИМА НЕЩО ДОКАЗАНО ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ТО ТОВА Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАМЕСЕНА В НЕГО, А ТЯ БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ПАПА ПАВЕЛ ВОЙТИЛА СА ЖЕРТВИ НА ТОЗИ СЦЕНАРИЙ И ОТГАНИЗИРАН АТЕНТАТ ! Доказват го многобройни факти, такава е и твърдата убеденост на самият Павел Войтила ! Следите водят към небостаргачите на терористичната организация "Сивите вълци" в Анкара, които докзано са на 100% издръжка от ЦРУ ! Признават го френски, итиалиански, американски и български разследващи и журналисти. ЦРУ почти си е признало за случая, но дирнишкият парцал продължава да бълва помия !

_stankow

Ми ще бълва, платено му е ! Поетите ангажименти трябва да се изпълняват ! Иначе сбогом на траншовете !

Не ви ли е срам беее, дираджии!! Заради това САЩ да наложат хегемония върху цял свят стреляха срещу папата! Беше замесена България и няколко българи, които бяха тормозени и завършиха живота си нещастно и жалко особено след идването на демокрацията! АТЕНТАТА СРЕЩУ ПОЛСКИЯ ПАПА Е ПОРЪЧКА НА САЩ И НЕЙНИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ!! За какво е на България и СССР да гърмят полския папа? А полския папа така и не си призна че знае кой е поръчителя и не оневини на висок глас България!!

Глупак, полският папа мътеше водата в Полша, демек Кремъл изпускаше контрола на комунизма. Атентатът е поръчан от КГБ.

Аз РАЗБРАХ че някакъВ ТУРЧИН е дал ПОДКУП на някого да го сложат в Листата на партията на Слави Трифонов- Има Такъв Народ. .. Турчина е Танер Кадир Тюркоглу. Тоя е Турскив Шпионин и Трафикант на башибозуци към България. Тоя Танер Кадир Тюркоглу има български паспорт и е направил ФИРМА заедно с двама други ТУРЦИ, които НЯМАТ български паспорти.. Най- обикновени Турски ШПИОНИ и башибозици.. В тая партия- ИТН трябва да направят турчина да НАПУСНЕ парламента, и някой българин да влезе на неговото място..

Показваха снимки на С.Онтонов на площада, по време на атента!По време на атента С.Антонов е бил в офиса на БГА "Балкан", заедно с още две служителки българки, омъжени за италиянци.Показанията им не са взети под внимание, напротив били са подложени на заплахи, особено италиянският гражданин, жене за една от българките.Що се касае да папата, той два пъти се среша с убиеца си и му прости, но не намери време да се срещне с невинния С.Антонов.Скалъпеният процес бе опроверган, но България пострада икономически и морално!

Какво да очакваш от поляк, те поляците са най-долната шлака във Европа. Ако не беше така нямаше първо руснаци, после немци и накрая пак руснаци да празнят сперма във всичките им дупки. А църквата освен каквото им е изгодно друго никога не казват! Специално ватикана, която е заграбила несметни богатства от цял свят и са тормозили цяла европа и близкият изток векове наред, сега арабите ни го връщат на всички нас нормалните и прогресиращите хора тъпкано като джихад. Само, че не на лентяите във Ватикана които си го заслужават след всички кръстоносни походи. Добре че в крайна сметка са ги спрели, че сега щяхме да сме в каменната ера.

А бе този глупак защо изобщо му давате трибуна. Нашите даже ходили да го издирват за интервю. Остана да ми кажете, че сте му и платили. Ами да бяхте интервюирали един път Сергей Антонов докато беше съсипан защото държава нямаше. Така го оставихте и да умре. Без компенсация от държавата.

Атентатът е поръчан от савецкото кгб, с подкрепата и на български комунистически терористи! Всяко друго твърдение е долнопробна комунистическа лъжа!

И какво доказаха срещу Сергей Антонов, Тодор Айвазов и Жельо Василев? Нищо !Ама след като турците не успяха да убият Папата, се намесиха американците, с така наречената "българска следа" просто да ни очернят пред света! Не за друго! Още едно разделение между православни България и Русия тогава СССР и католическа Полша, която вече беше започнала да "залита" към другата страна. Нищо де, те американците няма да са вечни, а с Русия и Германия имат стари сметки за уреждане...

Атетнтаът е поръчан от американското разузнаване, подкрепен от американските медии и изпълнен от американските проятели мюсюлмански терористи с цел дискредитирането на онези които не са във възторг от американската политика на намеса в целия свят.

Петров-взимай си таблетките,бий си спринцовката и лягай,че дежурния лекар минава на визитация!

X, стига си говорил глупости, а вземи прочети книгата на Джузепе Консоло, където много добре е описана цялата истина. След десетки години на борба със съдебната система, Антонов е оневинен, а в началото даже самите Консоло не е барвал, че Антонов може да е напълно невинен. Но Агджа се пропуква в своите показания и се оказва, че наистина той е насочил невярно всичко към Антонов. Отнема обаче над едно десетилетие да се разплете това. Язък за българи като теб, които даже и пишете неграмотно.

И вие вярвате??? Антонов живее по хотели из цяла европа без да питате от къде са му парите...НО за това е бил невинен... Само коне с капаци биха повярвали, аз търся логиката и логиката показва че този турчин сам не е можел да се справи и му е трябвало ПОМОЩ....

живял по хотели, я стига глупости бе цървул!! И къде го прочети това в някой американски мемоар ли?

Милите соросоиди още ги е яд ,че българина е невинен ! Така им се искаше Агджа да не съществува !

Mилия мурзилаж - не могат да преживеят, че хора като Папа Йоан Павел II, Рейгън и Тачър браха лайката на любимата им империя!

Ти си загубена душичка ,хайде марш на Козяк да разтвориш бузките !

След като са обрали лайката, за къв чеп сега са реват и правят учения по цял свят? На умряло куче нож ли вадят или на кученцето май грива е пораснала? А? И забележи: САЩ... и сателитите им. Господаря... и слугите му. Слугите са заменими, колкото и да се подмазват.

ДИР липсва ви една част.... СЕРГЕЙ АНТОНОВ... покажете цялата истина

И какво за него? Оправдан е, не са намерени доказателства.

Schilo

Ама му взеха здравето и живота. Малко ли е?

Думите на Али? или не едни турци ще вярваме а на други не...Аз съм обеден че не е невинен...

Schilo

Че теб, кой те пита? А това, че е невинен го каза италиански съд, след камара време разследване и тормоз върху Антонов!

ъъ големия тормоз, човека си живееше по хотелите и никои не му гледаше от къде му идват парите...И нормално да го изкарат невинен, но в случая ТОЙ е връзката на турчина, това че са го оправдали не го прави невинен...не е първия такъв случай

Schilo

Това,че са го оправдали не го прави невинен? Това, по логиката на Тиквата ли е?

Шило идиот такъв, аз също съм против тиквата и явно не забелязваш понеже си ЧЕРВЕН ТРОЛ...вие малоумниоците сте същите като ГЕРБЕРИТЕ...врякате си вашето....НО реалността е друга...и това че ти си един прост кон с КАПАЦИ...не е мой проблем...ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ МОМКО.... търси ли са изкупителна жертва в лицето на Али....не го защитавам, ама да кажете че този триволтов идиот сам е измислил всичко....САМО ПОКАЗВАВИЕ КАКВИ ИДИОТИ СТЕ

Schilo

А бе то се вижда, кой е идиота и това определено не съм аз.