Предаде се издирваният за убийството в Кюстендил

В града има засилено присъствие на полиция и жандармерия, втори ден местите жители протестират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя като "плъха". Юнак! Жалко, че не е свършил като него...

Следващия път гласувайте с куршуми!

Муслех да идвам в отпуска през лятото на 2020. Отменян в, егаси диващината, от зле по зле.

Жандарите и полюциите пазят мангалите, от справедливата мъст на българите, те са сегашните родоотстъпници, предатели на българския национален интерес. Анатема безродници, за вас и началниците ви. Вие сте съвременния башибозук, еничарите на мутрите.

Абе страхливци, на кой му пука от вашите мирни протести, това не е западна Европа, а турския кенеф, лъдето всички серат, но никой не пуска водата. Боко тъпото се е загрижил за изборните шашмалогии, как да не изпусне кокала, а вас циганите ш ви колят като овце, каквито сте, никой няма да ви защоти, ако вие сами не го направите

Абе страхльо, ти си най голямото шубе бе. Бягате от българия като плъхове от горящ кораб. Не ни обяснявай какви сме или не сме, ние ще се оправим, тук сме отдавна и ще сме тук винаги.

А ти какво направи бе, мухъл? Избяга да дрискаш отдалече. Уиде в оправената държава, че все някой трябва да те обгрижва и да ти сменя памперса, че сам не можеш.

Докато го има това ''Днес предстои втори мирен протест на граждани.'' никога няма да се случи онова....... кви са тия мирни протести бе Кюстендил? Заклали здрав прав 35 годишен мъж , в работоспособна въраст, такива дето вече са кът в БГ, па вие на ''мирен'' протест....... да въ и ''града'' да въ....

И го заклал анаболен циганин, дето, ако му увъртя два шамара, ще му завъртя сополите! Че ще ме и съдят, че на животно съм причинил страдание! Е, а убития даже не се бил, а само разтървавал - казаха го всички!

и идва края!Безобразията който се вършат под нейно прикритие отвратиха хората в Европа!Скоро тези индивиди няма да могат да безчинстват!

Не е виновна демокрация, а липсата на читава власт. Грол ли си, идиот ли си.

tonk11

Пратили 100 жандармеристи да укротяват маалата! Срам. Навремето кварталния като се появеше и в маалата падаше бомба. Не смееха да шукнат мангустите. Сега бият полицията и горските като тупан у чуждо село.

АМи щом са Гольовци, да вземе НАП да види от къде имат доходи и да ги направи и босьовци. А тоя да го приключват по бързата процедура!

Кюстендил град на герои

ама клуба по борба се казва Васил и Георги Илиеви, хехехехе, не Ильо Войвода да речем

залови или предаде?

А така. Убиеца се оказа българин а не от циганската компания....

Ей, защо мангасарите не бяха толкова "активни" по времето на висаджиите и сикаджиите:)))??? Ще ги търсят явно някои онези времена:)))?!? А между другото, колко дни изминаха от последния случай във Войводиново до този?!? В кюстендилското гето, кога е влизала за последно... държавата в лицето на всичките си клатикуровци, които получават заплати, за да има някаква държавност в тази кочина???

Митьо очите е изпотрепал,повече хора от 20 циганина убийци.защо по черноморието няма протести

Баща му е неверник(БЪЛГАРИН ) .....майката правоверна (ТУРКИНЯ)....е той какъв е КАФЕ С МЛЯКО ...Значи и той е БЪЛГАРИН ....КАТ ВАС ...ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ СИ РОДА???...ЕДНИТЕ БЕЛИ ,ДРУГИ ОПУШЕНИ КАТ МАНГАЛИ ....РУСИ ЧЕРНОКОСИ ...КОИТО Е МИНАЛ Е ПОСЯВАЛ И ХАЙДЕЕЕЕЕ ...ОТИДИ КОНЮ У РЕКАТА ......НАСЛЕДНИЦИ НА ТРАКИТЕ ......АВЕЙ ...КОГА СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ НА БАЛКАНИТЕ .....КОГА СА ЖИВЕЛИ ТРАКИТЕ.....ГЪРЦИТЕ ДА .....АМА МОНГОЛИТЕ ДА СА НАСЛЕДНИЦИ НА ТРАКИТЕ

Кво говориш бе изтърсан?

Изпечен охранен мангал. Вече тия цигани , не са ония цигани. Охранен е от престъпната дейност , скоято се занимава, а тя пък е покровителствана от едни други , които разрешават престъпността да вилнее безнаказана. Е - как да не излизат хората на протести. ама само с протестите ще си останат. В България, включително в Кюстендил отдавна всеки се оправя сам - няма полиция, няма съд. Няма приятели, няма нищо. Е - няма приятели ,освен ако не си мангал от маалата. Но тях не ги коментираме. Едва ли някой ще се навие да стане чак манго, само заради това, че няма общество, киоето да защити правовия ред - по-скоро - ще потърси емиграцията или поне София. Не че и в София, а и в Европа не е пълно вече с австралопитеци. На практика няма нормално място на Земята. Живеем в края на дните - вече съм твърдо убеден, че този свят върви към някакъв рестарт - и колкото повече го отлагат, толкова повече шансовете му да прилича на нещо след това намаляват.

Какво е това заведение , дето сервира алкохол до 6 ч. сутринта. В провинцията съвсем са се разпасали !

софиянецо, излез от Левски-Й по центъра на София да провериш как в местните завдения сервират!

С мутри, цигани и тем подобни - по мутренски, цигански и т. н. Събират се няколко души и гольовеца го затиска някоя щанга. Останалите - явно не са стока, но с тях по-добре по-отдалече, все някой ще се намери с точно око и сигурна ръка, що да си цапа ръцете човек.

Добрите момчета от залите?

Добре де за какво е тренирал, като ще вади нож ?

Когато преследваш хационалистите, ромите си разиграват коня, където и както искат.Искаме само полицията да не се меси-циганорите влизат в пътя само за три месеца.Гаранцията е пълна.Само полиция, военни и жандармерия да не се месят.Нека Гольовци си викат колкото си щата подкрепления.Не престане ли държавата да ги дондурка тези миризливи паразити, убийствата, палежите , грабежите и побойщата от страна на цигани, към българи ще ескалират.Само държавата е генератор на циганските безчинства.Народа е в състояние да постави тази пасмина на мястото и.

Гольовците да изтрепат и да мирне града..

Добре де - този от снимката е бял и въобще няма цигански черти....или има грешка или незнам.....

Душата му е черна на този паразит, ДУШАТА!

Tой не е ром, но майка му е ромка.Да продължавам ли да разяснявам принципа на оплождането.То руси негри се намират, а какво остава за бял циганин.Питайте майка му, тя най-добре знае.

Да, баща му и майка му са цигани, обаче той не е!! Хахаха

Баща му е българин, по прякор Гучи - известен кюстендилски боклук. Майка му е циганка от Гольвците.

Мечтата на българските политици е факт. На мястото на отговорните и образовани граждани от преди 30 години, вече имаме Гольовци, Больовци, Пульовци, Сульовци и прочие. Това са орки, които са ценни само когато се гласува, за да поддържат тази измама, наречена "демокрация". Само заради това, че ЕС и САЩ крепят това гнусно подобие на "демокрация", не заслужават да бъдат уважавани и 1 %. Защото всичко става с тяхната санкция. На тях умни и достойни българи не са нужни. На тях са нужни орки, пушечно месо, умствени инфантилници, Същите, които с повод или без повод, като им покажеш "врага" да реват с кръв на уста, а като им покажеш Брюксел - да се лигавят с мазна усмивка.

нямаше да е на етнически принцип , ако двете биещи се групи бяха съставени смесено от цигани и българи- примерно едната група били пияни, а другата трезвени...Тогава можеше да се каже, че липсва етническия елемент , а свадата е била на "алкохолна основа"-това, което се опитва да ни внуши родната полиция,,,, Родна , ама само за рода Гальови или там каквито бяха...

Щом е отишъл да извика други цигани да участват в побоя вече имаме ОПГ(организирана престъна група). Прокуратурата,съдът и полицията да започнат да си вършат работата за която получават огромни заплати.Писна ни от липсата на държава на тази територия!!!!!!

цигански гета вече действат като организирани престъпни групи ...Достатъчно е техен човек-циганин да попадне в опсност и за броени минути се вдига целият катун или цялата махала ...Системата им на "оповестяване" е светкавична и безупречна...

qwe (нерегистриран2019-02-18 14:42:50) "помиярите от дпс какво ще кажат..." Ще кажат същото като тия от БХК-то на циганина Красимир Кънев, с други думи няма и зъб да обелят защото извършителите са цигании и всеки вой срещу тях не им носи ни траншове ни политически дивиденти срещу управляващите и опозиционните партии!

амфетки за нимфетки (нерегистриран) Циганин е състояние на духа. Тоя е бял и по нищо не се различава от турче или някой селски сръбси шопар, англисйки хулиган, български селяндур или руско пияно шимпанзе. Но психика на циганин. У нас циганизацията и нищоправененто са умело посяти през комунизма. Схемаджийство, партийно разделение, шуробаджанащина и лични ходатайства. Не е важно какъв си по съдържание, важно е на кого си доверен човек. И има само наши и останалите. Точно, точно циганския манталитет. Нула кртичност или самокртичност. тази безнаказаност и подобно осмиляне за обществото умело се налага от медиите. А медиите за да видите кой ги държи вижте кой етнос никога, никога не се споменава с критика. Тия давидковци не са един и двама. Те пряко и полицията държат.

за шуробаджанащината и всичко останало, за което пишеш, защото само до някъде е вярно! Не помниш или не искаш да си спомниш от кои времена е вица за мафията и "тоя е мой човек" и "тоя е човек на мой човек"?! Циганизацията не е състояние на духа, а също като турчеенето и гаврата с "майчин език" е следствие на политическа експлоатация на необразованата и податлива на манипулативни внушения част от харата! Като нарицателно циганизацията е повсеместен израз на упадъка на държавността и нравствените ценности на управляващите и на не малка част от народа и е в пълен унисон с "Хубава работа, ама циганска!".

било "посято през комунизма"? Имаш ли представа, че по комунизма ВСИ!ЧКИ цигани работеха...И ядяха бой само ако посегнат да откраднат нещо...и не напускаха гетата,когато не са на работа, защото ги наритваха! Нещо бъркаш "нищоправенето" със ходатайствата и шуробаджанащината ...Имаше ги по времето на комунизма , има си ги и сега, дори в по-голяма степен...!Само дето тогава нямаше "партийно разделение",защото имаше една партия, иначе схемите и тях си ги имаше...

циганите от ЦК на БКП ръководеха държавата

ама тоя на снимката НЕ Е ЦИГАНИН - топят го в белина за заблуда на плахите българи - да се не страхуват много

На първо време НПО - тата да сигнализират прокуратурата за нездравословната среда в която живеят децата на "семейство" гольовци , а на самите гольовци да раздадат поне едни карирани пижами да не настинат.

В нормалните държави, независимо кой е нанесъл фаталния удар, когато има групов побой, всички се водят съучастници и го отнасят. Ограби инкасо на банка (пример Жоро инкасото) веднага бъди осъден на 12г затвор. Убий българин (примери безброй), лежи не повече от 5г.

помиярите от дпс какво ще кажат...

Няма какво да казват!!! Защото - ДПС е ЕТНИЧЕСКА партия забранена от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!!

Въпреки всичко дори и циганите не могат да бъдат поставяни под общ знаменател...

Aми въпреки това всичките НПО та по прават на човека поставят бълагрите под общ знаменател, че са расисти, фашисти, ксенофоби . А колкото са повече еврейски или комунистически синковци толкова повече трибуна имат да си пуската кампаниите.

Полицията нищо не прави защото е на хранилка при тея по богатите родове .... ромите им плащат да могат да си въртят нелегалните бизнеси ..... много коронпирани ченгета изгоряха ... а все пак и избори идат ....

какви са тия помаци дето вършеят тука ве? какъв е тоя мутант на снимката?

Защо веднага не е позвънено в полицията и къде са били полицаите от Кюстендил през този масов побой?

"масов бой между група роми и българи" Но да не си помослите, че е на етническа основа, ей. Не е. И полицаите го рекоха, тоже.

Полицията се намесва дипломатично. И тя се страхува, както и цялото население. Клановете са диви и неконтролируеми.Страх, страх.

Честно казано не съм човек, който зачита полиция и военни в БГ, но от друга страна..... виждайки како става в тази държава... за какво им е да се жертват? То така или иначе всичко е на изживяване.... Скоро наистина е се гасят лампите!

И к'во сега, мангал убил човек, то това вече не е новина, а си е ежедневие, направо не си струва да се дават подробности, а да се публикува просто една ежедневна сводка ксто за жертвите по пътищата:"Днес 5 българи загинаха от мангали, а 16 са тежко ранените" и така.

"Аз не съм убиец" - Ами прав е човекът. Той не е убиец. Той просто е ром /циганин/. Един политик казваше, че нищо не може да се направи по въпроса, защото такива били етническите, психологическите и прочие особености на тези хора. Да плащат данъци, да спазват закони, да работят - ама моля Ви се, в особеностите им това го няма. Нашите политици вече 30 години развиват, подкрепят, съхраняват и обогатяват тези особености - това безценно благо за нашия народ.

Ако е същия политик за който си мисля и той срещаше трудности с българския език.

Много бял ром. Иначе да му бъде направен допинг тест. Ако излязат анаболи и други химии да се види и кой му ги е продал. Такива компексирани лайненца като глътнат два анабола и подлудяват от енергия и желание да се докажатат. Естествено не става от тях шампион по бокс или нещо реално.

Няма ли снимка в цял ръст ...да видим дали и пакета е толкова голям кат мускулите му.

Схемата е ясна! Един носи и убива с нож - всички лежат убийството! И чакаме да видим следващата компания!

Схемата е ясна! Един носи и убива с нож - всички лежат убийството! И чакаме да видим следващата компания!

България вече се състои от Гольовци. Бедни,ниско образовани и комплексирани хора,които вече не са и Народ. Младежта,анаболна,агресивна,алкохолизирана,агресивна и примитивна. Жалко за държавата. Един безпросветен народ е сляпо оръжие за своето унищожаване. Не дали, а кога. Останаха психично болни,цигане,неграмотни,пенсионери и юристи. Няма кауза,няма идеология,няма национална стратегия. Ручкаме новичок и си траеме.

Пък че и хубавец .А тялото му изпълнено с такава енергия .Чак ти иде и тебе да те изпълни .

Думичка няма да обелят за да не ядосат електората си ,и после вървете и гласувайте отново за тях.....

БЕ ,КАКЪВ ЦИГАНИН БЕЕЕ .....СЛАДУР ...ЕЙ ПО ТАКВИЗ СИ ПАДА КАКА .

Мърша нещастна. Изгний

А не ...Какиното......не така ....и твойта градинка ,да не е поливана от 6 МЕСЕЦА и ти няма да подбираш .....ОНАЯ МИ ТИ РАБОТА ....РОД НЕ ПРИЗНАВА .

Симпатяга изглежда - обезкосмен, напудрен …, ще е търсен в панделата!

А бе тоя "циганин" а бая каращисан като гледам :)