Пред първия пратеник на Байдън Китай призова Вашингтон да спре да го демонизира

Пекин апелира към САЩ да променят погрешната си представа за въображаемия враг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забавно как Джо демонизира Китай, а холивуд и спортните федерации гледат как да се подмазват на Китай!? Не само не смеят да говорят с лошо за нацията но при всяка издънка правят половин часови конференции на които поднасят дълбоки извинения пред медиите защото иначе ще трябва да забравят за печалба при тях! Даже през последните десет години холивуд се фокусира да прави филми специално предназначени за Китай, тъй като не ги вълнува печалбата на родна земя. "Пекин апелира към САЩ да променят погрешната си представа за въображаемия враг" Не е зле и руснаците да поискат това след като те основно го отнасят защото щатите няма как да разполагат бази и части в близост до Китай. Макар САщ усилено да лиже гъзът на Китай, като например одобрението на демократите към китайската политика спрямо надигането на хората на Хон конг или пазарът от които печелят повече. "Но срещите му с китайски представители бяха ограничени до борбата с глобалното затопляне - една от редките теми, по които двете страни се опитват да намерят почва за разбирателство, отбелязва агенцията" Да сигурен съм че Китай иска да се бори с климатичните промени! Та нали след като се присъединиха към Парижкото споразумение за да го отпразнуват пуснаха в експлоатация 20 теца работещи на въглища!? Ето как да не мислят хората за тези проблеми?

Е тъпите козятски педита които имат кенеф вместо уста и септична яма вместо глава защо не ми обяснят как кочината Америка тази страна от третия свят има най-голяма корупция и най-голяма мафия в целия свят! о да тъпи путета точно така! Е и което е най-жалкото тая кочина Америка корупцията е напълно легализирана и напълно законно в кавички защото и викат лобиране ! А и за най-тъпия и дебилен козирки кретен ясно че това си е напълно нормална корупция завързана на система от подкупи а не на правила и честна конкуренция както пичето козак подлога на лудите говеда твърдят че имат педо рация либерастия и толерасти в своята кочинка .. е да само дето забравят да споменат че имат само две парти -републиканци и демократи и как не народа а тези партийни елити партийна аристокрация решава Как да се управлява държавата и какви решения да се взимат , а обикновените хората нямат абсолютно никакви права освен да плащат като попове трилиони долари които потъват в джоба на някого от еврейския Елит просто факти

Ние англосаксонците винаги взимаме това което ни хареса.Преведено на човешки език това означава,че ние американците и англичаните сме крадци,разбойници и пирати.

Не е вярно. По-големи и по - нагли крадци от нас, руснаците няма. Аз съм най-големия от всички руснаци, нищо, че съм 149 см.

Бе неграмотен нещастник ? Хем си необразован,хем си тъп, хем те шибат афроамериканците на Козякмарш в кенефа боклук мирозлиф

Искаш ли, руски геройо?

Ама наистина ли е 149см ???? че той толкова лошо ви отакова, че във всички форуми ревете как ви отаковал. аз това въопще не мога да го повервам ! лелеееее, лееее, 149 см да претакова соросите толкоз лошо.

Разбирам погнусата ти от руския гном, но той наистина е 149 см. Питай Кабаева по колко време търси пишлето му вечер. Понякога не го намира изобщо, милата.

Аз се възхищавам от него, със своите 149 см да наеве соросите толкоз лошо !!! Това може да бъде само за възхищение и уважение ! Както се казва, бий противника за да те уважава !

Да ги наебе, но с какво? Ясно е, че е голям крадец джуджето, ама за ебане трябва пишка, а то си няма, горкото. Кабаева е с него само заради парите.

А защо тогава навсякъде ревете как ви било на е вало ??? Че това е нечовешко бе, таквоз малко, пък да ви на е ве !

Китайците настъпват икономически купуват фирми на западяняци. Къде има китайски войски по света. Американски войски има навсякъде.

Сериозно ли бе, лизач, САЩ били държавата на мафията? Ами къде слагаш наследствената монархия с най-много полезни изкопаеми и най-ниска заплата в света. За Русия става дума. От 20 години се управлява от ниския крадец и вече достигна до достойната минималка от 80 евро. Това в Европа и в 21 век. Това ви е Русията, беден и смешен пикоч!

Всички президенти на САЩ са назначени от мафията. В конгреса и сената са купени на килограм и стоят там по над 40 г. .,а Путин 20 ф Вземи въже и се окачи на първия клон шибан педал

Бедна руска мишко

109 д.догод в Китай има тежестта на 730 д в САШ

Никакъв Блумбърг в САЩ

Бе разпран задник....

А какво да кажем за 70 хилядните заплати на директорите на държавните болници и банки у нас и 20 хилядните заплати в евра на чиновниците в Брюксел!?

А в Китай са само комунисти, но с капиталистически заплати. Нещо като дървено желязо.

Ако имаше комунисти нямаше да има крадливи гЕрбави, т.е. Просто щяха да са в Белене на превъзпитание!

Не само в Китай И в Северна Корея е така Онзи се храни само със скариди

За периода от 17 до 23 Юли в САЩ има 915 случая на стрелба с огнестрелно оръжие , загинали 439 души и ранени 1007 човека.

Верен гъзолизачо

Че нито комунистическите крадци с милиардни заплати в компартията на Китай, нито ниския крадец в Русия, нито верните гъзолизачи срещу заплащане в дир заслужават такива обвинения. Всички те са честни и достойни хора, включително отзад. Това са отнася най-вече за Путин.

са в държавата на Мафията САШ. В Китай разстреляха за участие във фирми министър Байдън и сина му откраднаха милиарди от нещастна Украйна. Китайците са го хванали за полите защото престъпника Байдън има участие в държавни китайски фирми. Така че плямпалнико скрий се някъде

Тръгнал със САЩ да се сравнява Иска ти се в САЩ, ама там такива гниди като тебе не пускат, а пръскат с Райд

в паметника на американските летци безказарменик продажен

С удоволствие ще те онодя