17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЯРНО Е, СТРЕСЪТ ПРИ ТАКИВА НАПАДЕНИЯ Е МНОГО ГОЛЯМ, ПОНЯКОГА ДОРИ ФАТАЛЕН ! ПРЕЖИВЯХ ГО МИНАЛОТО ЛЯТО ПРИ НАПАДЕНИЕ ОТ ЕДИН ЦИГАНИН С ЦЕЛ ГРАБЕЖ ! ОТ ТОГАВА СЪМ С РАЗБИТО И БОЛНО СЪРЦЕ ! СМЪРТ ЗА ДОЛНИТЕ ЦИГАНСКИ ГАДОВЕ !

Поне няма да го съдят както се случва сега с един негов пловдивски колега.

От три до десет е когато е един,но тъй като са двама е 5 до 15.Отделно от това,тъй като е в големи размери/над 3000 лв/ дори и един да е бил е пак от 5 до 15 като отделно основание.И като трето отделно основание за предвидено наказание от 5 до 15 дори и да бе един е налице средна телесна повреда,изразяваща се в постоянно разстройство на здравето както е написано,което разбира се експертиза ще го установи.Парите вероятно са похарчени и няма да бъдат възстановени,няма да имат възможност за споразумение - тъй де,да са сигурни,че няма да са на "топло".За тяхно неудовлетворение се очертава ефективна присъда от 3,5-4 години след съкратено съдебно следствие.Могат и да им конфискуват половината от имуществото,което вероятно ще е половината им панталони,които разбираемо няма как да бъдат конфискувани.Да му мисли докторът как ще се прехранва,ако не е в състояние да работи,тях ще има кой да ги храни.

И като как беден селски доктор се прибира със 7000 лева в джоба?

Това си е неговия джоб, какво те интересува какво има в него?

Държавната ни власт толерира всякаква престъпност, за да може да народа да трепери от страх и да не може да мисли за сваляна на правителството... това е цялата схема и затова ни заливат с всякаква негативна информация. Иначе за 24часа могат да вкарат всички престъпници по затворите и за 1седмица да ги осъдят, но ГРОБ няма интерес от мислещи хора, защото ще видят колко проядена от корупция е цялата държава.... е тогава ще има революция.

Етноса кажете, етноса...

Изобщо трябва да се спре практиката да се назначават висококвалифицирани кадри по чукари и паланки да лекуват и uграмотяват диваци и простаци. Това важи за лекари, учители т.н. Като иsкат да се лекуват се оборудва по градовете център за моблна комуникация - коли, хеликоптери и т.н. По такива места се праща само жандармерия за оглед.

Човекът не можахте ли да го назначат някъде по ямбол в някоя клиника?

ТОВА Е НИЩО, В ЗАПАДЕН ПАРК ПРИ СОФИЯНЦИТЕ ОСВИРЕПЯЛ КОЗЕЛ Е ОГЛАВИЛ БЕЗМИЛОСТНА ОПГ БАНДА ЗА МРЪСНИ ПОРЪЧКИ ОТ УЛИЧНИ ПОМИЯРИ И ИЗБИВА ЖЕНДЪРИ,ЛЕЗБИЙЦИ ,ФЕМИНИСТКИ И ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИТЕ НА ГНОМА И РАДАН КЪНЕВ!

Ами селяните да се организират и да ги линчуват, ако не могат да си платят, сигурно други могат.Такова време е дошло, за такова правосъдие, другото като не работи...

ТОВА Е ПРЕХВАЛЕНОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ЕВА ЖЕЧЕВА,МАЯ МАНОЛОВА,ДАНИЕЛА САЧЕВА И ДРУГИ ПРАВОЗАЩИТНИ ТРЪТКИ ОТ ДАЗД ,НПО И БХК ,КОИТО СА ИЗРАСНАЛИ БЕЗ НАСИЛИЕ!

Съдебната система и по-скоро липсата на такава упорито кара хората сами да станат праворазадватели.

Съсипан . Нали роднините на Плъха обясняваха как той ''само'' обирал? Нали уж да се защитиш с огнестрелно оръжие било превишаване на правото на защита понеже не живота и здравето ти били в опасност? Още ли си вярвате на безумията?

Лекувай се! И вземи телк, аз ли да те уча...

Да и Германия е изродска държава, била съм там!

Мъж, със златна гривна. Гнус!

Добре ще направиш да финишираш като истинския Мунчо! Де да имаше неговата ценностна система, идиоте!

"Ако бъдат признати за виновни, най-голямото наказание, което могат да получат нападателите е 10 години затвор." Изродска държава!

Тия винаги са невинни,даже и при доказване на противното.

Пак е много. В Германия за такива престъпления дават по 3 години условно! От няколкостотин жалби за сексуално посегателство в Кьолн на новогодишната нощ 2016-та ефективно осъдени са само четири човека - всички на по няколко месеца условно. И Германия ли е "изродска държава"?

БЛагодарение на тази така обичана от Вас Германия сме на това положение