Коментари - Правосъдното министерство на САЩ не приема да се публикуват мотивите за обиска в дома на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се! Трябва да се внушава, колко е страшно, ако той пак се върне :)

Гледахме в България. В главната роля беше Киро-олигофрена и поддържаща Рашко-дамаджаната.

И тук съйщото. Когато неопростакът се накраде и позамогне, веднага търчи в "Малинова долина" или "Бояна да строи палати в рустикално-текезесарски стил и да си купува какво? Разбира се, Мерцедес! Евентуално черен или бял джип, Ауди и Фолксваген лимузина /по-"бедните"/. Те друго не знаят. Така са им казали като са ги изпровождали на тръгване за града. Ето, значи имаме нещо общо с мириканците. Общото пък с мужиците отдавна сме си го доказали. И така, напред дружно към Европата всинца да вървим, ха-ха-ха! С дисагите с розов гюл в багажника..

Ама естествено. Няма/ Пелоси...

Почнаха да приличат на нас (Кирчо и кокорчо) Нарушаване на законите и конституцията. А такива неща обикновено водят към гражданска война. При тях ние сме вече деградирали а те все още имат сили който са способни да оправят нещата

То причината е пределно ясна: идат избори и ерористите около Бай Дън по друг начин не могат да спечелят. Също като в България с ковид вълните и бялата мафия.

Той Киро простото бе препоръчан лично от Бай Дън деменцията. Ортаци са си.

Виж за последното се лъжеш. Даже са по-зле от нас. САЩ е империя и като такава не се различава много от римската. Демократите пък са си с терористичен и тоталитарен уклон от Клинтон насам.

Мотивите са ясни шубето е голям страх. Тръмпито ще ги опъне на изборите стой та гледай. И този път разликата ще е толкова голяма, че политкоректните машини няма да могат да помогнат. Тя цялата им политическа система е така изградена, че Републиканците карат поне два мандата, стабилизират държавата и финансите и пускат леви повечето случаи за един мандат, колкото да има паритет и плурализъм. Левичарите за четири години опукват парите спестени от Републиканците и пляскат с ръце. И цикъла се повтаря. Но тоя път Републиканците изкара само един мандат, накрая на който имаше Ковид криза. Накратко нямаше готови пари за харчене. Затова леберастите се осраха още първата година от управлението.

Нищо ...Тръмпи после ще ги ОПРАСКА,....с 200 в Дупарата и Готово !!;)

Или ще запалят света за да отклонят вниманието от вътрешните си проблеми, или няма да им се размине гражданската. Есента преди междинните им избори ще стане ясно но е най-вероятно да отворят нови фронтове срещу Русия - затова дислоцират десантни войски по т.нар. източен фланг където сме и ние

"Демокрация сър!"

Няма да могат да скалъпят нищо ако се знае кви ги вършат за това тая потайност от гестапо...

Тия се оправдават на наш Гешев с номерата!!! :)))

Не че харесвах Тръмп, но... има нещо гнило в цялата работа. Ясно е, че някой много се опитва да помага на демократите и Байдън. Все пак ноември наближава и, като не се справиха с външните си войни, трябва да покажат лице поне в тази вътрешна минивойна.

Що ли никой вече не се учудва на тия мерзости...

Тръмп не е вчерашен.

50+

Дай Боже !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

САЩ са фашистка държава.

Да не говорим за Хилърито, имало е един прокурор Жданов по времето на Сталин -много ефективен той им трябва но и каскета става.

Прокурорът в Русия се казваше Волински. По това време Жданов бе първи секретар на Ленинград

Вишински

Лоша работа! Тръмп беше доста противоречив президент. Няма спор в това. Сложи прът в колелата на разни джендъри, които бяха решили да превърнат Америка в някаква утопична измислица. Но също така беше и първият американски президент от десетилетия насам, който не започна нова война по време на мандата си. А това нямаше как да му го простят. И дойдоха изборите. Демократите впрегнаха целия си апарат, за да се подсигурят, че всеки, който иска да гласува не за Тръмп, ще може да гласува. Освен това извадиха всички от ръкава всички възможни номера. Още си спомням каква вакханалия беше по "демократичните" медии против Тръмп. И всичко това за какво? За да сложат начело Джо Байдън. Спомням си как го представяха по най-"демократичната" медия у нас (бТВ) като човек, който обичал сандвичи с не знам какво си. Да, обаче сега пак идват избори. А демократите вече изгърмяха всичките си патрони и показаха всичките си номера. А сега накъде? И се започват всякакви нови номера. Но новите номера не са разработени и не са отиграни. И стават издънки. Но Тръмп сам по себе си не е болестта. Той е симптома. Подкрепата за него всъщност е симптом, че много американци изобщо не харесват начина, по който се развива страната им. И цялото това масово недоволство търси начин да се канализира. И Тръмп всъщност е добрата новина, защото ако има нещо, което историята ни учи, това е, че в подобна среда се раждат чудовища. Но демократите са слепи за това. Те не четат история. Те са позитивни и гледат в бъдещето. Само. И ако някои им противоречи се нахвърлят върху него с яростта на сектанти бранещи свещенния олтар на сектата си. Ноември месец ще е интересен за Америка. А оттам и за света. Нашия свят. Този, който свършва на Черно море. Другия ще продължи да си живее и да се развива.

Не сме толкова зле .Благодаря за поправката.

САЩ стават Тоталитарна Държава и точка !

Тръмп заяви, че ако той бил президент, война в Украйна нямало да започне. Според него Путин и Зеленски били ,,добри и смислени момчета". Такива думи Клинтъни и Байдъни не прощават

Руските хюмнета по-долу, колко разледвания, засягащи нацшоналната сигурност на Русия, стават публични?

Бавноразвиващи се тролове защитаващи престъпника Тръм .Някой учудва ли се ? Защото аз не с 1 мозъчна клетка е трудно да различиш фашизъм от правосъдие . Престъпника който на няколко пъти щеше да започне война с Иран и Северна Корея и се перчеше че ще унищожи цялата Северна Корея , защото САЩ имали повече ядрена сила. Ако Байдън има деменция феновете на Тръмп имат нещо по-страшно и от нея защото забравят по-бързо и от шимпанзе .

откъде ви изравят беее! Толкова задръстени да сте либерастите, че край няма, аман от безмозъчни идиоти байдънисти, отровихте света бе, не се диша от вас.

това само ще обедини още повече републиканците около Тръмп. Америка вече е: "два свята, единия е излишен."

Хюмне е баща ти !!!!!

Като не ти понасят фактите си живей в измисления свят .И едно дете би ме разбрало по-добре от теб .

Байдън тази война не я е започнал Путин я започна Той просто предоставя ленд-лийз както и трябва. През втората световна Америка помага и на Русия по този начин срещу Хитлеристка Германия ,която напада Русия. Също така яростно защитава Китай налага непосилни санкции на Япония. И след като японският народ вече не може да издържи нападат Пърл Харбър ,като последен шанс да уязвят САЩ. Учете си уроците по история Америка може и да е започнала куп войни, но е и помогнала не всичко е черно и бяло. Русия също е избила много хора особенно от собствения си народ.

Измислените факти на Сорос ... Ха-ха-ха .

Университетът Браун публикува доклад , според който през последните 20 години 30 177 военни и ветерани са се самоубили. За сравнение, броят на убитите войници в американските военни операции от 11 септември 2001 г. е само 7052. Въпросът е "дълбоко обезпокоителен" за министъра на отбраната Лойд Остин, който направи съобщението по време на посещение в американската военна база Ейелсън в Аляска миналата година. Именно в тази база на американската армия най-често посягат на живота си.

12 тези неща които съм писал са лично от Тръмп написани в туитър .Много си зле до такава степен дезинформиран и като папагал повтаряш сорос сорос. На факти вие не вярвате само на лъжи и пропаганда.

Смърт на Сорос !!!!!!!!!!!!!

Смърт на Сорос !!!!!!!!!!!!!

Аляска е републикански щат който винаги гласува за Тръмп. Какъв ли е проблема че точно там се самоубиват.

Ми те САЩ правиха лендлийз и на Финландия... верно руснаците загубиха много хора но Финландия капитулира, въпреки военната и финансовата помощ на САЩ, Франция, Великобритания и дори добровлците от Норвегия и Швеция измряха без особена полза. Тъй че ние уроците си ги знаем а не като някои дето в някои часове са спали.

Безмозъчен папагал

Безмозъчен е баща ти !!!

Не точно ти си безмозъчен папагал

Добре че са му иззели и паспортите от ФБР ,че какъвто е страхливец със сигурност е имал план да бяга от страната . Дебел смешник! Навални сам се върна като знаеше че ще бъде арестуван тоя иска да бяга. ..Страхливците винаги бягат от всичко .

Русия губи много войници в Финландия, в Украйна ще са още повече . Не успяха да завладеят цялата страна и тук няма И никъде не съм казал че ленд-лийз печели войни а че е акт на добронамереност към по слабия Но и Зеленски не ми харесва че ходи да си прави фотосесии за VOGUE докато народа му измира не е нормално поне за мен