Управляващите предложиха Емил Димитров-Ревизоро за министър на екологията

Не приемаме Нено Димов да бъде изкупителна жертва, заяви Красимир Каракачанов, който очаква от заместника му тотални ревзии

Обратно в новината

Коментари - Управляващите предложиха Емил Димитров-Ревизоро за министър на екологията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този човечец от борец срещу корупцията се превърна в охранен системен играч. Нищо не разбира от екология. Поредният бушон.

Ревизоро ке видит зоро!

Дялан камък е Ревизоро, ама от екология разбира колкото прасе от кладенчова вода :)

тоталяк

И накрая, Ревизоро да не влезе у ЗАТВОРО. Ей го Нено,сутрин пие една студена вода и пуска една такава и маа кроасани. Не разбирал от вода и подписвал кавото Му подават. Бодро,смело джапа из папура, ама...

Роден в Перник, депутат от Шумен и Варна. Завършил хореография и народни танци, работил като електроженист. Задочно завършил и митничарство. Е този ще оправи и водите и околната среда и международното полоние...

Положението, вместо да се влошава, става безнадеждно!

Подпухнал от работа...

Мафиот до мафиота , мила моя майно льо !

Невероятни смешници... определно се изчерпаха вече време е да си ходят

Само този не беше ставал министър още - втасахме я съвсем !!! Може ли и аз да стана министър на нещо - каквото е останало свободно ?!

Следващото му повишение ще е в затвора. Само там не се е подвизавал още.

Интересно ми е какво ще прогнозира професор Матеметик Матиматиков по въпроса, позовавайки се на принципите на подобност. А именно. Имайки предвид резултатите на Реви-едикойси в качеството му на шеф на митниците, отнесени към заявените му преди това компетентност и намерения, какво ще се получи, ако същият този го направят министър на каквото и да е било.

Ай чиститу!;) Добра се и тоя до заветните обиколки с Джипката - сега Баце ще ни го промотира известно време, ще започне от Перник - щото новиот министер е там роден - а дано не го посрещнат с винкела за добре дошъл, ами поне едно менче с вода да му лиснат отгоре за кадем;)

Между кого и кого ще избира българският парламент?

Това подигравка ли е с хората? Това ли е поуката която правителството на Герб е извлекло от кризата?

В онези години ми стана симпатичен с неуморното си шетане из митниците. Не знам защо се е съгласил да заеме този пост, след като и той не е учил нищо, макар и поне някак свързано с хидрологията. Но пък може да върне на перничани фестивала "Сурва" - хем, както прочетох, е от Перник, хем е специалист по хореография и народни танци. Хайде, наслука да му е новият пост! Ако не друго, поне ще пише в биографията му, че е бил министър и внуците му ще се гордеят.

Само завършен идиот би се натискал да стане министър в правителството на министрите-бушони! Честито на този, дето си е напазарувал фабрика преди 09.09.!!!

Лоша реклама няма! Щом за каквото и да се заговори, вие се сещате за БСП, значи ги харесвате и искате на власт. И аз като Вас!

е длъжен да отхвърли това предложение като несериозно. Борисов да хвърля кърпата ,ако не може да предложи подходящ човек за министър.

Ужас!

Колкото и министри да сменят ВОДАТА е източена, а БОКЛУКЪТ е изгорен и закопан в земята ни !! Злото е сторено и НЯКОИ трябва да отговарят, не само Нено Димов.

ще оправи екологията, колкото оправи митниците дърдоркото.

Триете ли дирничета, трийте до като можете, че като вземем властта отново, народния съд ще ви се види като пионерски лагер.

И как ще помогне Ревизорко на безводието, което се очертава трайно в бъдеще време из територията на мутрите и компания? Хах, ами вероятно ще ходи на нощни инспекции при язовирите и ВиК дружествата евентуално. Щото той преди нали така действаше и като шеф на митниците, ама го изкараха,че се престарава и ...доколкото си спомням съвсем съзнателно му плюха под опашката тогава. Та да не стане и сега пак същото!

АБЕ КОГА ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА НАЗНАЧАВАТЕ КОМПЕТЕНТНИ ИНЖЕНЕРИ?? НЕ СЕ ЦЕНЯТ ЕКСПЕРТИТЕ, А ПАПАГАЛИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА! КАКВИ ПРОВЕРКИ ЩЕ ПРАВИ ТОЯ, КАТО НЕ Е ИНЖЕНЕР? ЩЕ ПОДПИСВА И ТОЙ КАКВОТО МУ ДАДАТ ОЛИГАРСИТЕ! ДИМОВ Е ОБСЛУЖВАЛ СТОМАНА И ЗАТОВА НЕ Е СПРЯЛ ВОДАТА ЗА КОМБИНАТА - ТАКА МУ Е НАРЕДИЛ ОЛИГАРХА! А БОРИСОВ ЧЕ НЕ КОМАНДВА ПАРАДА, СТАНЯ ЯСНО! ПИТА ЗА РАЗРЕШЕНИЕ ШКЕМБЕ ПАТРИОТА КОГО ДА СЛОЖИ МИНИСТЪР!

Какъвто ни е "мълчаливко" - има само да мели на думи... По негово време какво беше в митниците, а?

ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ Я ПУСКАЛИ ВЛАСТТА , ДРУГАРИ! 75Г.!

ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА НАЗНАЧИТЕ ЕДНО ПРАСЕ ЗА МИНИСТЪР, И ТО ТОЛКОВА РАБОТА ЩЕ ВЪРШИ? А, ЗАБРАВИХ, ТО ОТ ЧУМАТА, ДЕТО Я ПУСНАХТЕ, НЕ ОСТАНАХА ПРАСЕТА, ПО- ДОБРЕ МАГАРЕ ТОГАВА!

Мъкааа

ДОВЕЖДАНЕ! ДОВИЖДАНЕ!

След математика Ненов хореографа Димитров ще оправя водите и боклука в държавата... А Мишето зове за специалисти с мрачен тон, щото водата свършвала в световен и особено в национален мащаб;) Ами ето го Специалистът-министър, остава да си избере и екип от тесни специалисти. Предлагам му бай Амет, като Главен Хидроинженер, и Бил Гейтс Харизанов - като тесен специалист в напояването. До тук оправихме водата. Сега за боклука - некой неангажиран Вълк, може би?;))

Компетентният инженер уважаеми, никога не би се хванал на тая работа, защото както и сам си го казал знае, че не той ще диктува кое как да се случва, а други.

Подходящ е - видяхме по телевизията как така рязко и силно бутна журналист който искаше да го попита нещо, че човекът едва не падна на пода. Силен министър ще е.

Виждах го там десетки пъти. Този може само да лала, да прави очи на мадами и да при казва глупости. НЯМА ли вече никакви Профи на тази територия? Всички умни вече са бегале?

тази кандидатура? Къде е Борисов? Стига вече! Вие Ревизир ли ще назначавате или Министър? Депутатите да отхвърлят тази нелепа канд0идатура! Поименно да се обяви кой как е гласувал!

Тоя плужлек няма ли да си направи зъбите, баси фъфляко гнусен

Пипи, той не беше ли митничар хореографа Димитров?

ИДИОТИ !

Много добра кандидатура, поздравления за далновидноста на премиера - като специалист по хореография и народни танци, Ревизоро ще спретне самодейните състави да танцуват за дъжд и за нула време кризата ще бъде преодоляна! Евалата!

ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА РЕВОЛЮЦИЯ... ИНАЧЕ СТРАШНИТЕ СПОРЕД ВИЦОВЕТЕ ПЕРНИЧАНИ СПИНКАТ... ВЯРНО ТОГАВА ВИЦОВЕТЕ СА ИЗМИСЛИЦА...

Каролев може. Той е специалист-всичколог. И е висок 2 метра.

Назначете Доган , нали е хидроинженер? За тази си професия му наброиха 1 милион лв суха пара. Ало, прокуратурата, къде спахте?

Нема ли некой дето да има подходяшо образование

Амчи той ако е танцьор сигур ши играят Пипируда за дъжд

един от най-безскрупулните слуги на Крадлив Дедо Мадридски, но и с доста енергия за лобизъм на мафията откакто се е пръкнал на политическата сцена

Поредният престъпник, който ще завърти на престола. Продължават системно да ни правят на пълни идиоти. Вече и аз искам да напусна тази гнусна и мерзка държава.

какво разбира Емил Димитров-Ревизоро от екология? Явно коалицията е в безизходица и се мъчи да се спаси с панически ходове. Безводието в Перник и боклука от Италия и Африка ще свалят правителството... и кво ще прави тогава Бойко?

Изключително продажен и корумпиран тип.