17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С интерес очаквам да коментирате. :)

A защо не са в бежански лагери, както всички останали бежанци?

Попитайте тук: Контакти Tел. централа: (+359 2) 940 29 99 Началник на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова 02/940-30-08 R.dilova@government.bg

Правителството не се сеща да настани българските бездомници бъркащи в казаните за храна, обаче за украинските шлюхи и дезертьори това му е първа грижа. След курорта, малко по-скромни условия, но на есен пак по морето на издръжка на бедният мизерстващ български народ. ОСТАВКА, продажници!

Въпросът е основателен и логичен.Ако има някой да определим като тъпанар,то той е този, който очаква да някакъв коментар.

Надяваме се и след като се изнесат да видим видео с последиците ,които естествено ще са за наша сметка! Идиотиите нямат край!

Тези дебили дето чаткат минуси, да ги питам: Дарихте ли си заплатата за Украинците, по инициативата на Киро-тъпунгера? Настанихте ли на ваша издръжка някое семейство? Така с чужда пита, лесно се прави помен, нали?

бежанци, а мигранти

Разбира се, прав сте. Признавам. Коментирайте по темата все пак. Какви чувства остава у вас отношението към украинците спрямо към хората в нужда в България. Моля :)

Този път на правилното място. Разбира се, прав сте. Признавам. Коментирайте по темата все пак. Какви чувства остава у вас отношението към украинците спрямо към хората в нужда в България. Моля :)

В Европа вече слагат табели по магазините. Забранено са Украински (отрепки, крадли и джебчийки... и .т.н.)

А ти наясно ли си колко се плаща за човек в бежански лагер или си мислиш,че е по-малко от 15лв.? А преди да задаваш тъпите си въпроси да беше се поинтересувал/а дали у нас има бежански лагери за 60хиляди човека- преобладаващо жени и деца.

Ей лайньо , за майка си клошарката ли говориш, че се изказваш от последна инстанция. Тез дето го ядат, знаеш ли кои са в действителност? Такива като теб. Знам щото в затвора бая съм порил.

Защото комунистите които сега ни управляват получават пари от запада за услугата да приемат бежанци. Те не биха си мръднали пръста за собствения си народ а точно обратното искат народа да им дава пари за да могат после да ги похарчат а за какво ги харчат е друг въпрос.

”Загрижения” за осрайна борец с/у Русия джонсън допусна по- малко от 10хил бежанци тук... Глупаци като бг опират пешкира...

Ще те ебеме на площада със забито укровско знаме в задника ти

az ne komentiram kolko vazrastni se nujdayat ot sanatoriumi zada vastanovyat zdraveto koeto sa ostavili na rabota i sa plashtali danaci i vinagi natyah ne im e pozvoleno te mizerstvat na niski pensii bez nyakoi da gi obgrijva i gi lekuva v sanatoriumi i bazi na darjavata

Списък на убитите във войните на РФ: 1. Приднестровски конфликт - 900 2. Абхазка война - 2 200 3. Първа Руско-чеченска война - 5 000 4. Втора руско-чеченска война - 7 300 5. Руско-грузинска война - 170 6. Руска украинска война 2014-2022 - 6 000 до тук 22 000 убити 7- Руско-украинска война 2022-..... 30 000 Абе тая Рассия - много миролюбива била. Почти колкото САЩ! В списъка липсват Мали, Судан, Либия, Казахстан, Венецуела... където действат руски ЧВК-та.

имам впредвид

Днес край Миколаев руснаците са провели малка атака. Както блогерът се изрази от мястото: - Организираха атака с танкове и БТР-и. Получиха един зад врата и един здрав в гъза.

Ами аз и не съм длъжен да храня урки с мерцедеси и поршета, докато има българи нямащи пари за храна

... А тотално изпростелите путинофили, да са солидарни длъжници с всяка ушанка. От сега да се регистрират в списъци по местоживеене.

Най-малко се плаща за затворник. Да знаеш. Иначе би било добра инициатива която укра иска държавен подслон, да се хване на държавна работа. Я да копа къра, я нещо друго тежко. Аз не очаквам да ме хранят, но не желая да ги хранят с нашите пари - моите и вашите. И тук не говорихме за пари, а за отношение. Нещо, което би трябвало да е по-ценно от парите. Защото много пенсионери биха заменили пенсията си от 450 лева за 30х15 престой и изхранване в хотел, нищо, че няма допълнителни услуги.

Народът ще ги издържа да живуркат по хотелите , докато пенсионерите ни мизерстват. Тая изрусена лелка що не си седя в страната?

Путин бял боб хвърля за нашите сметки.

Тези Пълни Подметки ще разорят страната все едно ние воюваме с Русия, а не Укростан.

важното е да има за укропитека-фашист.... бъллгарите да мрем

Зеленската сган нали получава милиарди от атлантическите и евро джендъри. Да си плати за услугите

Ми то пак лукс! Пак са на хотел с всички удобства! Пяк няма да работят!

В бази на МВР и МО. А полицайте и военнослужещите да го духат, те нямат нужда от почивка.

И твоите деца, изядени от украински нази канибали-педофили, прогонени от родината си от силиконяното жуже и докарани до просешка тояга в Булгаристан от академик Куро.

Снимки от 1 почивна база и 1 хотел, сигурно Киро избра тези с най-невзрачни условия, за да не "завиждаме".

Преди писаха за места за рехабилитация, тъй че и нуждаещите се от такова лечение да си траят.

Предлагам на нашите комуняги да им конфискуват жилищата и да си ходят в раша, а тези хора да настаним там!

ибани и бой ша ядат тез по селиитя туй лято...

Нищо подобно, който ги е поканил, той да ги храни, пои и приютява ЗА СВОЯ СМЕТКА!!!

казва доста за теб, това в каква тоалетна ходиш. мизерник миризлив

39% поскъпване на парното, само за да може кирката да се надупи на американците. Зимата тези украинци с какво ще се отопяват, при тези цени кой ще плаща? А на пенсионерите, някой ще плати ли нещо? BG Правителствата от 32 години водят война срещу собственият си народ! Всичко което е добро за народа е забранено, всичко което е добро за американците е позволено. Дано бял ден да не видите всички мръсни политици!

Ако има АД, българските политици най - много ще се гърчат.

Пенсионерите ни мизерстват, за сметка на укрите, които изпиват всички материални блага, .. Те ли нямат пари, обикаляйки всички скъпи маркови магазини с луксозни джипове и коли... Това е пълно безобразие !

Българите пак ще го духат.

Снимайте същите апартаменти след 1 месец, да видим как е осрано всичко

Ооо дебел, плешив, мазен, потен ЦИГАНИНО, виждам, за огромно съжаление още си жив. Да ти сера на плешивата глава, мангал. Кючек-чалга-интернешинъл парти в на майка ти циганската путка!

Защо никой не иска да помага на българското население,половината от което живее като скотове ?

Хора дето не вярват на държават, че трябва да се ваксинират й повярваха, че станциите са перфектни и има за всички... Бах ви в критичните мислители.

А Афганистанцкте, пакистанците, и останалата мюсюлманска паплач, защо се изсипа тук?

Като станат бежанцци ще им помагат. Иначе могат да отидат да гласуват следващия път, да речем. За да не стават бежанци.

Да работиш нещо пробвал ли си?

Гледай ти - единият от двамата бъдещи затворници - Простото Киро или Кокорчо ми е лепнал минус! Подъл Педал!

Сега кажете колко ще плащат на станциите, 15 лв на ден за нощувка, закуска, обяд и вечеря. И какви разходи ще се наложи да плащат ведомствата за да покрият разликата. Това са разходи за ток, вода...