17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А българите, под нивото на бедността, Къде да избягат? На втора линия, на морето или В рибарица? И как да получават 2 пъти седмично - месо Все пак и тези българи са гласоподаватели! Никой политик не се интересува от това!

Правителството на ПП промяната, Не се интересува от тези българи. Има по важни цели

Да си ходи тази сган а средства които троши държавата да отидат в българските пенсионери.

Значи имало къде да се настанят и бездомните български пенсионери! ..но явно не са приоритет!

Възраждане, могат да променят това

Продължавате да триете коментарите, ще съжалявате!!

Само преди минути коментарите бяха 104,това означава че сте изтрили 22 коментара без някаква причина??? Не се ли срамувате? Ако не искате коментарите, махнете тази опция и точно никой няма да посети форума Ви!

Защо не качвате коментарите?? +

Бежанци от Афганистан, Либия, Сирия, Ирак - настаняват ги в бежански лагери с минимални грижи, както е навсякъде по света. Тук тези укро пришълци са в лукс хотели и с огромни претенции. В Германия същите тези укро хлебарки пък ги настаняват в спортни зали, на походни легла и обща кухня. А от 1 юни започват строги проверки на пари, коли, статут и т.н. Които не отговарят на немските условия за бежанец,... айде, обратно към Украйна. Крайно време е да отрезвеем и да следваме само нашия български интерес.

Мога да го потвърдя, живея в Германия и зная, че е така.

evra52k

Отивате до някой паметник от руско турската война 1876г и четете: загинали от одеска,херсонска,полтава и т.н. области. По голямата част от войниците и офицерите са етнически украйнци-80%. Техните деди са оставили костите си на наша земя.Затова са в хотелите ,а не в спортните салони.

Председателят на Държавната агенция за бежанците Мариана Тошева заяви, че през последните дни повече украински бежанци напускат България, отколкото влизат в страната. „Справката от тази сутрин показва, че са влезли около 2300 украинци, а почти 3700 са излезли от България. Това, което наблюдават екипите на терен, е, че между украинските граждани има организация – сами си намират автобуси и някои излизат от България, а други излизат от хотелите (б.р. в които досега са били настанени), отивайки в квартира, която са намерили“, добави тя пред bTV. Обърнете внимание на факта квартираи внимавайте кого приемате, за да не съжалявате по късно! https://youtu.be/ovV98DP_ovo

Срамота е да пишете срещу тези измъчени и прокудени от Украйна хора!!!! Помогнете им !

Вземи си ги в къщи. Осигурен масаж, ноктопластика, микроблейдинг, спа процедури, фризьор, душ кабина или вана, скъпа храна, и повечко вино, ха да ти е честито

Кой ти пречи, защо искаш други хора да помагат?

Ще трябват няколко милиона, За подмяна на гумите, на украинските джипове! Киро ще осигури парите

Ама ходете на майката си като ви гледам със какви коли сте дошли значи сте много бедни!!!!!

Има всякакви - и курортисти и бягащи, да спасят децата си. Не е луд, който изяжда зелника, луд е който го дава. Трябваше да се планират внимателно нещата, така, че скромна помощ да получат истински нуждаещите се, за по-дълъг период от време. Би трябвало да се самообслужват и да се осигури взаимополезна заетост, примерно по обгрижване на новопристигащите от пристигналите по-рано. Западът е по-богат, защото е по-прагматичен.

ЕС лидерите ходят да леят крокодилски сълзи на представленията устроени от Зеленски, вместо да признаят очевадните истини и да се връщат хората по домовете си. Как признаха Косово и Македония?

Заради НАТО и ЕС и особено на продажни правителства като нашето, подкрепящи нацисткият режим в Украйна, тези хора са останали без работа, без дом, без средства. Имат основания да ни мразят и то много. Нас специално - заради това, че също като тях търпим, а следователно поддържаме премиер - клоун.

В магазините на Прага започнаха да висят табели "На украинците е забранено да влизат". Доставчици и мениджъри казват, че им е писнало от постоянните кражби и ужасяващо поведение на бежанците.

не те разбрах правилно и ти качих линк, който не отговаря на това което искаш. Затова коригирам грешката си и ти качвам линк след напускането им на часно жилище, не припадай само, катастрофално състояние https://youtu.be/ovV98DP_ovo

Не обявите чии са тези бази?

Искам снимки след като си тръгнат тези навлеци !

https://youtube.com/shorts/t3DCq9XYLCE?feature=share

те никога няма да си тръгнат, така са планували. и не смятат да работят. ще ги издържаме до живот-........

така значи, при 60 хиляди бежанци, скоро ще намалеят до 40 хиляди нямаме право на европари, трябва да са поне 1% от населението на страната, че да ни се полага европомощ за бежанците, 65-70 хиляди, затова ли румънски и молдавски автобуси стоварвали украинци на българската граница - интересно, тези 20 хиляди души които ще напуснат страната сме ги превозили от румъния, молдова и дори Одеса, а сега ходят в украинското посолство уреждат си документите и сами си организират пътуването обратно. Така че ще издържаме украинците от държавния бюджет до бъдеще неопределено време. Мислят за комфорта на украинците, не спят нощем за да обсъждат ветото за Македония, и какво толкова обсъждат търсят вълшебна думичка за да премахнат ветото както военнотехническата помощ за Украйна която не била военна и понеже ако падне правителството нинова отива в небитието - нито вицепремиер министър,, нито председател на партия, нито депутат - готова е и БСП, и дори България да повлече със себе си

Мария, понякога и мен ме е гнус от българите, има много такива в България и по света.

и нас ни е гнус от вас - украинските подлоги, ама какво да се прави

И аз искам там, как да се уредя- ще ме хранят и няма да плащам ток и топла вода по новите цени от юни. Много ми харесва обстановката.

Дайте ги тези бази на българите да почиват и съм сигурен, че те с удоволствие ще плащат на държавата по 15 лв/ден за нощувка и храна

Аз не мога да си позволя почивка от доста години, щото пенсията ми е 450 лв. Като сметнах точно ще ми стигне да си платя почивката за 30 дни. Може даже да остана и за 2-3 месеца ако ми хареса.

Сега кажете колко ще плащат на станциите, 15 лв на ден за нощувка, закуска, обяд и вечеря. И какви разходи ще се наложи да плащат ведомствата за да покрият разликата. Това са разходи за ток, вода...

Хора дето не вярват на държават, че трябва да се ваксинират й повярваха, че станциите са перфектни и има за всички... Бах ви в критичните мислители.

Защо никой не иска да помага на българското население,половината от което живее като скотове ?

Като станат бежанцци ще им помагат. Иначе могат да отидат да гласуват следващия път, да речем. За да не стават бежанци.

Да работиш нещо пробвал ли си?

В моята фирма пенсионерка, оперирана от рак, на химиотерапия и физически много слаба и изтощена от заболяването чисти и едвам свързва двата края. Аз и колегите започнахме да чистим вместо нея, да не вземе да умре жената в офиса. Как не ви е срам да пишете такива коментари! Гнус ме е от вас!

Аз съм хайдутин, това работя.

Защото ни управляват 2 канадски путки

Снимайте същите апартаменти след 1 месец, да видим как е осрано всичко

Българите пак ще го духат.

Ооо дебел, плешив, мазен, потен ЦИГАНИНО, виждам, за огромно съжаление още си жив. Да ти сера на плешивата глава, мангал. Кючек-чалга-интернешинъл парти в на майка ти циганската путка!

Пенсионерите ни мизерстват, за сметка на укрите, които изпиват всички материални блага, .. Те ли нямат пари, обикаляйки всички скъпи маркови магазини с луксозни джипове и коли... Това е пълно безобразие !

Ако има АД, българските политици най - много ще се гърчат.

39% поскъпване на парното, само за да може кирката да се надупи на американците. Зимата тези украинци с какво ще се отопяват, при тези цени кой ще плаща? А на пенсионерите, някой ще плати ли нещо? BG Правителствата от 32 години водят война срещу собственият си народ! Всичко което е добро за народа е забранено, всичко което е добро за американците е позволено. Дано бял ден да не видите всички мръсни политици!

ибани и бой ша ядат тез по селиитя туй лято...

Предлагам на нашите комуняги да им конфискуват жилищата и да си ходят в раша, а тези хора да настаним там!

Нищо подобно, който ги е поканил, той да ги храни, пои и приютява ЗА СВОЯ СМЕТКА!!!

Снимки от 1 почивна база и 1 хотел, сигурно Киро избра тези с най-невзрачни условия, за да не "завиждаме".

В бази на МВР и МО. А полицайте и военнослужещите да го духат, те нямат нужда от почивка.

Преди писаха за места за рехабилитация, тъй че и нуждаещите се от такова лечение да си траят.

Ми то пак лукс! Пак са на хотел с всички удобства! Пяк няма да работят!

Зеленската сган нали получава милиарди от атлантическите и евро джендъри. Да си плати за услугите

важното е да има за укропитека-фашист.... бъллгарите да мрем

Тези Пълни Подметки ще разорят страната все едно ние воюваме с Русия, а не Укростан.

Народът ще ги издържа да живуркат по хотелите , докато пенсионерите ни мизерстват. Тая изрусена лелка що не си седя в страната?

Списък на убитите във войните на РФ: 1. Приднестровски конфликт - 900 2. Абхазка война - 2 200 3. Първа Руско-чеченска война - 5 000 4. Втора руско-чеченска война - 7 300 5. Руско-грузинска война - 170 6. Руска украинска война 2014-2022 - 6 000 до тук 22 000 убити 7- Руско-украинска война 2022-..... 30 000 Абе тая Рассия - много миролюбива била. Почти колкото САЩ! В списъка липсват Мали, Судан, Либия, Казахстан, Венецуела... където действат руски ЧВК-та.

И твоите деца, изядени от украински нази канибали-педофили, прогонени от родината си от силиконяното жуже и докарани до просешка тояга в Булгаристан от академик Куро.

az ne komentiram kolko vazrastni se nujdayat ot sanatoriumi zada vastanovyat zdraveto koeto sa ostavili na rabota i sa plashtali danaci i vinagi natyah ne im e pozvoleno te mizerstvat na niski pensii bez nyakoi da gi obgrijva i gi lekuva v sanatoriumi i bazi na darjavata

”Загрижения” за осрайна борец с/у Русия джонсън допусна по- малко от 10хил бежанци тук... Глупаци като бг опират пешкира...

имам впредвид

Днес край Миколаев руснаците са провели малка атака. Както блогерът се изрази от мястото: - Организираха атака с танкове и БТР-и. Получиха един зад врата и един здрав в гъза.

Разбира се, прав сте. Признавам. Коментирайте по темата все пак. Какви чувства остава у вас отношението към украинците спрямо към хората в нужда в България. Моля :)

Надяваме се и след като се изнесат да видим видео с последиците ,които естествено ще са за наша сметка! Идиотиите нямат край!

Правителството не се сеща да настани българските бездомници бъркащи в казаните за храна, обаче за украинските шлюхи и дезертьори това му е първа грижа. След курорта, малко по-скромни условия, но на есен пак по морето на издръжка на бедният мизерстващ български народ. ОСТАВКА, продажници!

Тези дебили дето чаткат минуси, да ги питам: Дарихте ли си заплатата за Украинците, по инициативата на Киро-тъпунгера? Настанихте ли на ваша издръжка някое семейство? Така с чужда пита, лесно се прави помен, нали?

A защо не са в бежански лагери, както всички останали бежанци?

Попитайте тук: Контакти Tел. централа: (+359 2) 940 29 99 Началник на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова 02/940-30-08 R.dilova@government.bg

бежанци, а мигранти

А ти наясно ли си колко се плаща за човек в бежански лагер или си мислиш,че е по-малко от 15лв.? А преди да задаваш тъпите си въпроси да беше се поинтересувал/а дали у нас има бежански лагери за 60хиляди човека- преобладаващо жени и деца.

циклон

Ами аз и не съм длъжен да храня урки с мерцедеси и поршета, докато има българи нямащи пари за храна

Най-малко се плаща за затворник. Да знаеш. Иначе би било добра инициатива която укра иска държавен подслон, да се хване на държавна работа. Я да копа къра, я нещо друго тежко. Аз не очаквам да ме хранят, но не желая да ги хранят с нашите пари - моите и вашите. И тук не говорихме за пари, а за отношение. Нещо, което би трябвало да е по-ценно от парите. Защото много пенсионери биха заменили пенсията си от 450 лева за 30х15 престой и изхранване в хотел, нищо, че няма допълнителни услуги.

С интерес очаквам да коментирате. :)

Въпросът е основателен и логичен.Ако има някой да определим като тъпанар,то той е този, който очаква да някакъв коментар.

Този път на правилното място. Разбира се, прав сте. Признавам. Коментирайте по темата все пак. Какви чувства остава у вас отношението към украинците спрямо към хората в нужда в България. Моля :)