Коментари - Правителството на Ципрас спечели вот на доверие в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато имаш мнозинство от същия алчен сорт като тебе няма как да е новина че са те подкрепили също като у нас за да си продължат авантата още няколко месеца..

Поредният цирк дето го гледаме и у нас:((((( Вот на ''доверие'' дето се знае че лапащите с Ципрас няма как да са против него, но октомври наближава и тогава като на наш боко ще да му се стъжни на Ципрас че няма да е това което е сега..

разбира се. И той като нашия гурлю е незаменим!

PEYTSCH

Мързеливи, алчни и проклети са гърците...Днес видях как с омраза и презрение хвърлят големите пликове с бюлетините за евро- и комуналните избори в Германия...Интересуват ги само парите и пушенето...Дори не хвърля боклука си разделно, а нарочно обратното...А Меркел и сие ще говорят за интеграция на нациите и изчезване на идентичността ! Глупаци.

Ако имахме премиер като Ципрас, нямаше да сме на този хал. Може и с Виктор Орбан ... А с Боце се влачим на последно място в ЕС. И на първо по корупция

Браво ! Държавниците са на Почит , дори и в космоса ! За съжаление на България за 30 години не случи с такива и сме вече на Дъното , повече няма накъде !!!!

да изкара още един мандат .

Абе какво ни лъжете, всички знаем каква гриза е в Гърция, как се лее кръв по площадите и хората умират от глад и студ по улиците! Масово гърци се преселват в България, която е в пъти по-добре икономически! И имаме стабилнос! И магистрали!

Никой не е очаквал нещо друго.