Камерън ”разчисти” кабинета си от позастарели политици

Дейвид Камерън започна подмладяване на правителството. Местни медии определиха действията му като "първи изстрел".

Обратно в новината

Коментари - Камерън ”разчисти” кабинета си от позастарели политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим сега дали съм схванал: - министърът на войната отива във външно министерство - министърът на енергетиката отива във военното - министърът на образованието отива да пази партийната дисциплина - министърката на правата на жените отива в образованието И на това му викат "подмладяване". На мене повече ми прилаича на "разместване". И то на "експертен" принцип. Пък ние се чудим защо у нас един продавач на банички може да стане шеф на атомна централа...

че в англииският парламент почти всички англииски политици са замесени в педофилски и геи скандали умело прикривани.когато се.вдигне много шум се правят размествания.типично по англииски.

Защо Камерън подмладява кабинета , да не е решил да ги е#е ,че иска млади - горките министри

тия са една долнопробна американска колонийка препълнена с негри и мудгахидини,които почти не знаят даже английски,но живеят от социални помощи.изгнила държава.

Като го гледате тоя на снимката, дали ви изглежда нормален... ...Идиотията е заляла света! Дано не сме тръгнали по пътя на общество по модела на това, което е описано в небезизвестния филм "Идиокрация"...

А у нас се подмладяват само секретарките. Всички дърти крадливи бастунье си седат и си амкат от 25 години насам

Ислямски фондове са взели образованието в Централна Англия? Да са ни е честит бъдещия член на ЕС - Обединени Британски Емирати

"Тази вечер се оттеглям от моя пост... за да стана лидер на Камарата на общините" Малко като Делян Пеевски, лъха на прозрачност !!!

Кой ще разчисти при нас дъртите и крадливи политици?

Това добре Ганьо, ама не е ясно тези младите, дето ще дойдат на мястото на сегашните бастуни, дали ще стават и за чеп за зеле, че като гледам образованието ни през последните 20-тина години хич го нЕма!

Ще почнем от застаряващите и вечно трагични дренки от един дол: Костов баш Лостов, Зельо Зелев, Конския зъб Стоянов, Мухльо Димитров последовател на школата хронично непорастнали с нужда от системно помощ и други знайни и незнайни крайно нуждаещи се от спасяване от самите тях.

Този като се натакова и от два метра вестник къса. Ле лееееееее!

А у нас в бюджетните ведомства пенсионер да пенсионерът, мила моя майнольо. На пенсия и заплата от бюджета. Ама още можел да даде. Айде стига сте давали и дайте път на младите. 65-68 год. класни ръководителки. Да се въведе данък работещи пенсионери. Нека да останат най-кадърните и нужните. Да отидат в частния сектор. Да ама там се бачка.

Дрън - дрън.От статията става ясно, че всеки от пенсионираните министри отива на топла служба.

Адресирайте си апела и до Камерън.Тези ,които освобождава не отиват нито в пенсия нито в частния сектор,а на друга държавна служба.

Bell

Евроскептицизъм, Афрооптимизъм и Близкоизточни идеали - това е новата посока за развитие на Великобритания х) Най-големият трън в очите им - българи, румънци и поляци. Най-обожавани - араби, африканци и индийци х) Скоро британската кралица от глава на църквата на Англия, ще стане главен мюфтия х)

Лондон праща сигнал :) Ей хора, най хитри са островните нации...не знам защо но е така. Гърците даваха пари на Кипър всяка година ако кипърците беха по богати от гърците (поне по доходи на глава).