ПФ: Повечето ни условия за подкрепа на кабинета са изпълнени

Голяма част от условията ни са изпълнени, но в петък ще обявим дали подкрепата ни за кабинета ще продължи, заяви съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - ПФ: Повечето ни условия за подкрепа на кабинета са изпълнени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карйно време е Симеонов да спре с палячовщината, да се откаже от болните си лидерски амбиции и да заработи за общата национална кауза. Ако това направи и Сидеров, очертава се яка патриотична сила, която ще измести ДПС като съществен фактор в НС, а в един следващ парламент ще разпердушини феодалният мафиотски модел на мутрите от ГЕРБ.

ПФ си правят предизборна кампания, реформите в България са абсолютно необходими, ако искаме да станем нормална европейска държава. Ако са против реформите , да не го подкрепят, исканията им нямат нищо общо с реформите. Напротив при ключови гласувания те се въздържат. Започнаха да ми приличат на Ципрас и преговорите им с кредиторите... просто за електората... иначе нищо толкова смислено няма. Повече популизъм. Иначе правителството ще го има и без ПФ. Спирането на реформите е пагубно за България.

Стига сте баламосвали народа , всички цени от месец тръгнаха нагоре - олио,захар,брашно,цигари,гориво,шоколад и всичко което се търси , а в Парламента само се прегръщате и целувате.

Явно искат още кинти ПФ.

Не прибързвайте. Не съм подкрепил никого. Още не са приведени парите.

КОлега, казваш, че прост човек не може да измисли нещо умно. Ако е така, тази аксиома важи ли за бащата на нацията, синът на партията, вождът и учителя на българския народ, първия партиен и държавен ръководител- БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ?

ще кажеш за брюкселската гейша с интелегентност придобита в коридорите на Кремъл?

По Христо Ботев.Трябва да се знае ,че няма никакви истински патриоти,всичко е камуфраж.България е разделена както винаги.Тия по върховете са продажници,всичко е капсулирано по етноси,които се държат невежи,бедни ,тъпи с цел баланс на "силите"на партийките.Само гледат парата ,но не и България и българите.Много са лесни тия наши пусти елити,завзети са от американците и са на хранилка.Патриоти -смях.В България власт имащите си гледат само келепира,за него продават и майка си ,да не говорим за другата майка-българия.Кому е нужна.Продажници ненаситни ,глупави

Макар че голяма част от условията са изпълнени, патриотите няма да отстъпят от принципите си, и безпощадно ще оттеглят подкрепата си на кабинета, именно тази им черта ги отличава от другите партии, които правейки всякакви компромиси доведоха страната до просешката тояга.

Явно Бойко Борисов не им е дал да си гризнат достатъчно тлъсто парче от 16-те милиарда! А медиите ни дори спряха да говорят за този КОЛОСАЛЕН заем за малка държава, като нашата!!!! ОСТАВКА!!!

Стига популизъм с 16-тте милиарда, следващата година може да не се тегли заем, а тази година можеше ли да платим 6 милиарда. Става въпрос за рефинансиране при по-изгодни условия, ако не можеш да си плащаш заема друг изход няма. На 10 ноември 89 година България осъмна с над 10 милиарда долара дълг, а М. Велчев замени облигациите от долари в евро като нанесе щети за над 1 милиард долара....

Агент Симеонов ще подкрепи стария си колега от ДС- агент БУДА срещу тлъста пачка в банковата му сметка. Освен това- нали са се заклели във вярност към БКП, която сега е на власт, замаскирана под името ГЕРБ.

Ти си лъжец. Борисов е вписан като агент в ДАНС, а не в ДС. Ти си абсурден урод, за да сееш простотия и лъжа в интернет. Прост човек не може да измисли нещо умно...

ти пък си малоумник да задълбаваш в такива детайли.

При положение, че ДПС подкрепя правителството - няма никакво значение дали "патриотите" го подкрепят.

ДПС не подкрешя правителството. Подкрепя онези действия на правителството, които счита за разумни. И се противопоставя на тези, които счита за неразумни или неизгодни на върхушаката на ДПС. Българският прост човек е свикнал на тотално противопоставяне на всяка цена - поведението на простака. ДПС, наред с незаконността им като партия изобщо, започнаха да проявяват избирателност, което е обратното на неразличимост. Това е положителен пример за вподене на политика, макар и погледнато само като извадка от иначе негативната роля на тази апртия за развитието на България. Време е да спрете с тъпите изводи, да си сложите очилата, да включите паметта и разума да работят. Иначе се тържите като слепоци и правите слаба България с недоимъка на съждение и извод в инисон с реалността!

Тва, че според някои умници ДПС не подкрепя правителството, не означава, че не е така. Я тия умници да припомнят, Местан с кого си пи кафето и след това кое правителство падна - при условие, че отдавна вече нямаше протести? Тия умници могат ли да се сетят, че на ДПС може и да не им трябват официални постове, ами им трябват бушони, които да изгърмят и които да се подписват под договорите и заповедите. И като стане сакатлък - те да гърмят. Сещам се за една напълно неадекватна женичка, дето уж била вътрешен министър, ама на всеки с поне 2 мозъчни клетки му е ясно, че за всичко пита истинския вътрешен - Цветанът.

Голяма част от условията ни са изпълнени, но в петък ще обявим дали парите са постъпили по сметката.

Условията бяха 90% разумни и бяхя импулс напред в политиката на правителството. Когато разумът върши работата си, простаците ако обичате да мълчат! Свидетели сме на проявление на качствен политически процес, за което трябва да се радваме, защото това е единственият начин за по-добър живот на народа на България. Щом на разбирателство за положителни промени реагирате като скотове, заслужавате и гнусния живот, който живеете!

Отричащите да споменат подред условията и с какво някое от тях е лошо!!!

---> Двустъпковата, Българ(к)и ! Ние. Всички. Заедно. , това е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всички.

Патриотите ще подкрепят кабинета, тъй като кабинетът ще ги подкрепи с някой-друг милион. Айде стига с изтърканите циркаджийски номера за пред наивния роб на труда. Вече и на децата е ясно, че всичко е спектакъл. Айде. Лек ден.

доган,бялата златка и евреисакото семеиство станишев

Подкрепяйте, но не ходете на Варадеро, щото че ви фанат, на Бали може!

Ами ако не подкрепяте кабинета, скоро припадналите пред банките гърци ще се трансформират в припаднали пред банките българи - много е лесно това, което става в Гърция да стане и в България. Ако това искате - така да бъде.

Кой ще ни спаси, простоватата мутра ли???

Може да бъде наричан простоват, мутра, прост пожарникар и т.н. Но факт е, че Бойко Борисов е единственият в новата история на България, който печели тотално всички избори - парламентарни, местни, президентски и който 2 пъти прави правителство. Никой от големите умници не успя два пъти да управлява България - нито умните от БКП-БСП, нито от СДС, нито някой друг. Бойко единствен успя. Пък вие го наричайте както искате.

не бе доган и геврека му бялата златка

С такива патриоти не са ни нужни врагове.

ПФ е същото, като АТАКА, само че продажните медии им лъскат имиджа заради мутрата! ПФ и РБ служат за параван на истинската коалиция между ГЕРБ и ДПС!!!!

купените "подкрепи" ще изядат главата на Борисов..

И тия са едни патриоти, направо ми е жал за родината.

За ПФ виж думата измекяр или измекярин (от арабски език през турското hizmetkâr) е остаряла дума от турски произход, която означава слуга, ратай, наемник. Произлиза от hizmet = служба + персийската наставка kar. Обикновенно пълни сираци, слугуващи срещу подслон и прехрана До пълнолетие. ПФ развиха и обогатиха съвременното значение на думата, като и изпълниха с още по-лош в смисъл на марионетка, но е с още по-силен негативизъм. Марионетката е без собствена воля, управлява се от друг, докато измекяринът има собствена воля, но я е продал доброволно, продал се е за пари - подразбира се, че се е продал да върши мръсната работа на чорбаджията, който му плаща. В много езици, включително и в българския, в този контекст се употребява лакей

Ако си забелязал, ползвам този ник отдавна. Рядко друг го ползва. Благодаря все пак, че си го вкарал с малка буква, с което се отличава от моя!

Не назовавайте хайдуци патриоти. Истински патриоти са Путин, Ципрас, Орбан, китайският президент. Или, както е казал великият поет: Патриот е, душа дава. Но не свойта душа, братя, а душата на народа.

А Обама?

Няма вече патриоти по света мойто момче. Последните патриоти бяха избити или измряха преди 100-на години. Сега зад патриотизма стои популизма - само приказки за пред електората и печелене на избори. Дела никакви. Путин, Ципрас, Орбам, Обама, и разни други смешници са обикновени популисти. А тези дет се правят на патриоти, като нашенските Сидроглу и ПФ са обикновени продажници.

Дето осират нациите си? Те ли са патриотите? Обасни това ли е патриотизъм! Смешник! Всеки луд наричате патриот, понеже ви е харесала думичката.

Фалшива коалиция, надменност, , корупция и фалш..... Задкулисни игри и извиване на ръцете!!!! Не е ли по-добре да се отървем незабавно от тях?!

Естествено ! ---> Двустъпковата !!!

Този от ПФ заяви категорично Абе, постове и пари! Разбирате ли, постове и пари. Това е.Помолен да коментира евентуалното оттегляне на подкрепата на АБВ към управляващите заради дълга, Симеонов заяви пред АЛФА ТВ следното: След като имаме парични отношения с Първанов, както твърдеше вашият лидер Волен Сидеров, не ме карайте да коментирам, имам конфликт на интереси.

Ако ПФ оттегли подкрепата - нищо.Ако я остави - пак нищо. Е тогава? Симеонов ако има грам съвест, след всичко което става в страната и което е на 100% в потивовес на това, което говори, отдавна демонстративно да е напуснал - не заради правителството, а заради принципите. Но естествено пак ще осребрят за пореден път раболепието си. Вече ми се гади от всевъзможни такива партиики, чиято единствена цел като влязат в парламента е как по-изгодно да се продадат - все пак се продават на луксозно място, не на улицата я.

Колега ! - ЗАЕ...тиит ги тия Всичките 'наште' ! И ! - да Стартираме Двустъпковата !!!

шафрантиите., Не цапайте думата партиот. Пак се пазарят за колко да се продадат!

Утре е денят Х !Целият свят го очаква със затаен дъх,макар че знае отговора.

Жалки смешници! Защо подценяват интелигентността на народа ни!

Абе вмирисана войнишка партенка са ти Симеонов.Кво се правиш на интересен пред изборно , всичко около тебе вони . Властта Валерка , властта е това за което драпаш и си готов на всичко , останалото е цирк. А сега цуни дупето на Бойко за лека нощ.

Мама му стара, нема за кой да се гласува вече.

Тепърва ще Започне да има, Колега ! , чрез Двустъпковата.

валерчооо валерчо само с потупване по рамото ли се съгласяваш с всичко бре човек. и вие предадохте избирателите си. какво са ви изпълнили бе смотаняк

Валерчо си е един дребен търгаш, какъвто е и Каракачанов.....Противни хора и ужасни политици.

ССладурите те ПФ ! Ноовото РЗС на ГЕРБ ! Пуделчето подстригано ! И този новият Яне Янев с брада ...! Вече и телевизия СКОТ няма да им помогне ! Без Велизар Енчев са си кръгла 0 !! А успяха да ме излъжат да гласувам веднъж за тях :(

ПФ- предателският фронт. Тези хора брутално излъгаха своите избиратели и сега с цялата си наглост продължават да ги лъжат. За разлика от Атака чийто път се опитаха да следва ПФ влезе във властта при първа възможност. Затова и си заминават на следващите избори никой няма да им повярва отново. Жалки продажници.

НАЦИОНАЛИСТ- КОМУНИСТ - СЛУГА НА МОСКВА!!!

СИМЕОНОВ - РАТАЙ НА ТИКВАТА!

Мисля, че е време Боко да си ходи и заедно с орбитата от дс, да стават келнери в ресторант 'монтерей' при кукловодите си Л. Гоцев, В. вълков, Бр. Аспарухов и Митьо Гестапото !!! Боко и неговата 'отличничка' направиха поредния рекетьорски гаф в стил сик/вис/дс . Внучката на бкп/дс маа по едно кило фъстъци на футболни мачове и сега всички виждаме до какво води това . Представяте ли си какво би станало, ако мааше по едно прасе, докато гледа как Боко бяга след футболната топка ? Вместо да си слага по две кила грим, за да прикрива нещо, щеше да е по - добре, ако спортуваше активно ! Убеден съм, че активният спорт ще промени начина й на мислене в положителна посока ! Боко, орбитата от дс и Митьо Гестапото са от един отбор и това повече от ясно . Но свързани ли са те с Куйо и Тъпанчев - това е въпросът ! Не разбрах кой и защо иска 'законно' да влиза в дома ми ? Боко, Гестапото, орбитата, Куйо, Тъпанчев ? 'Бръмбари' ли ще поставят в дома ми или ще ми подхвърлят 'бял' прашец ? За съжаление, не чух някое от изброените лица да каже, че съм свързан с разпространение и синтез на наркотици, сутеньорство, рекети, заплахи, 'мокри' поръчки ?! Ако знаят нещо от този род, нека го кажат ! Докога Меркел и Камерън ще толерират лица, които са свързани с бкп/дс/сик ? Това ли е европейска политика или зад всичко това се крие нещо друго ? Боко, щеше да е по - добре, ако беше дал по 330.000 лв на всеки пенсионер, за да си санира панелката и остъкли терасата ! А и ще останат 1000 лв, за да си плати глобата за това към мафията на бкп/дс/сик Или за пенсионерите с по 154 лв пенсия няма да има по 330000 лв, защото не пишат доноси до дс/сик ?

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! Този стих много точно характеризира погребалната агенция Симеонов-Каракачанов окичила се с наиминованието П.Ф. Агентите на ДС, понастоящем политически проститутки, обходили и обслужили целия политически спектър, за пореден път се олитват да ни внушат, че все още са живи и от тях зависи нещичко!

Кои условия са ви изпълнили бе лъже -националисти ?? ПФ е отровния двойник на Атака и бяха създадени съвсем съзнателно за да снижат влиянието на Атака и да подържат "Евро-антлантическата " ни сбъркана ориентация .

Винаги с ами казвали, че ми е бедна фантазията щото аз съм беден, Може би затова не мога да си представя патриот или просто нормален да подкрепя кабинета от самодръжци!

Тия, от ПФ, сьвсем, ама съвсем на сериозно се вземат.Като че ли някой ги бръсне за слива. Изпълнени им били условията - дръжки! Нито има някакви мероприятия за намаляване на битовата престъпност, нито циганските кочини са съборени. От 7 условия, изпълнено е 1 - отлагане с месец промяна цената на тока.Ама това , парламента си го реши и без друго.

дали го подкрепят тия палячовци.

НА КОМУ Е НУЖНО ТОЗИ ТЕАТЪР ..... НЕ ИМ ЛИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ ?С ТОЗИ НАЗИДАТЕЛЕН ТОН ПО СТУДИЯТА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ .......

Докато не се изхвърлят перхидорлените палячовци и дъртите дс агенти патриотичните партии няма да добият масовост! Присъствието им като водачи, единствено компрометира патриотичната идея!

зачуден съм дали Симеонов прави редовно орална любов на тиквуна или само от време на време

Волене ти ли си, вече ревнуваш !!!!!!!!!

Докато има овце, вълците и хиените ще се подкрепят,но какво ще стане като оглозгат кокалите на последната овца!

Волен, Каракачанов, Симеонов, Атнасов и останалите компрометирани личности е крайно време да напуснат партиите си!

Волен президент

Валери Симеонов е истински патриот. И неговата тв е на истината.

неговата тв е с гледаемост от пет зритела от които трима режисьори и двама трола,единият от които Щерев

А пък отчита милион и половина печалба само от платени ТВ-такси от зрители. Баси, те таксите на СКАТ са най-високите във вселената значи.

всичко е изпълнено

Няма такава държава.Няма никъде по света такива крадливи твари.Патриоти,какви патроити са това.Лъжи патриоти,срам за народа ,крадци и мошенници.Всички държави дръпнаха напред само ние сме още в кенефа.Това РумънияУнгария,Полша,Чехия само праха ще им дишаме.Една Унгария от миналата година си е върнала Енергетиката,сега прави всичко възможно да върне емигрантите си,а тези наште главоци само кражби,кражби,далавери....Не отивам да гласувам ако ще и циганите да спечелят.Няма по големи престъпнице от тези дето са ни грабили 25г.Лъжереформи и прах в очите на бедния народ.Мразя ви!И комунистката татяна и тя взема субсидии и за какво ?Такива закони гласуват наште изедници ,нищо да не остава за народа.Само за тях,високи заплати,охрани,мерцедеси,самолети,командировки.Нищо не са построили в полза на хората за тези 25г.Днес строят ,утре ремонтират и сметка никой не им държи.

Мноу важно и с тях и без тях, все тая. То така или иначе мнозинстовото, дето за него са гласували 20% от българските гласоподаватели, не се води от нЕкакви идеи и иделогии, а от идеята да управлява, та дали ще ги подкрепят от ПФ или ДПС, абсолютно все тая за нас, просто различни хора ще се гушат.