Ново назначение допълнително разклати подкрепата на ПФ

Заради някои назначения на правителството, Коалиционният съвет ще реши дали Патриотичният фронт да оттегли подкрепата си за кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Ново назначение допълнително разклати подкрепата на ПФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука някои много " хитро " се опитват да прехвърлят дискусията от О. Исмаилиов към ПФ и неговите реакции, като тъпо и първосигнално ни насочват да " мислим" защо не правят това или онова.

Назначаване на зам.министър на отбраната срещу халостна акция в джамия - хората пари и облаги за държавата договарят, а у нас ... И дано не са забравили ДПС кадъра Росен Владимиров, след като така смело назначават нов такъв за София. От онзи така и никой не потърси отговорност за кражбите чрез неизгодните договори. Кола под наем на цената на нова си беше взел.

Явно наистина трябва да се създаде партия, която защитава интересите на християнска България (но не като немските християн-демократи, които арестуват родители, които не пращат 6-годишните си деца на сексуално обучение). Някоя партия, която наистина ще спазва християнските принципи, без нечестиви договорки, без подмолни сделки. Партия, която да демонстрира почтеност, смирение, себеотрицание и справедливост по начина, по който Христос ни е заповядал.

След като Исмаилов е заплаха за националната сигурност на България, защо тези псевдо патриоти не поискат вот на недоверие? С оттеглянето си за подкрепа, зам. министъра на отбраната си остава такъв.

Това е логичен въпрос! Ако са принципни хора (засега не знам дали са или не са) би трябвало да заявят позицията си включително и чрез вот на недоверие. Колкото по-принципно постъпват, толкова по-нагоре ще се изкачват, защото на народа му е писнало от нечестивци, които едно говорят, а друго вършат. Близките дни ще покажат ...

Не си "искрен", а най-обикновен провокатор.

Или я оттеглете тая подкрепа или млъкнете, не става само с приказки, с цел да не паднете в очите на избирателите си. Едно и същи и накрая нищо.

Как ЕС опазва етническия мир? Може би като се прави, че не вижда джихадисти, заклеймявайки политически-некоректните предупреждения на тези, които виждат приближаването на вълната, която ще ни издави. Факт е, че антибългарската политика се засилва с всеки изминал ден - не мога да разбера как може някой да отрече нещо, което се вижда с просто око. Назначаваме хора, които са известни с уклона си и то на ключови държавни позиции. Това, което ЕС прави по отношение на ислямистите е все едно човек да вижда цунами и да препоръчва на другите да си вземат бански.

Ако визираш назначението на зам. министъра в МО, човека е завършил военното училище в Търново. Ти ходил ли си в казарма ??

i_iskren@mail.bg

Там е работата, че аз гледам, това, което Христос е заповядал на всеки християнин - делата, а не приказките. Затова и знам, че сред православните свещеници почти не са останали християни, защото те по същия начин едно говорят, а друго вършат.

Етническия мир е застрашен от такива боклуци като теб.

i_iskren@mail.bg

Да, да ... точно така, не от джихадистите е застрашен мира, а от хората, които изтъкват факти :) И пак сипете обиди, без да се аргументирате, което няма как да не ме радва - знам, че от истината боли :) Желая живот и здраве на всички, които ме обиждат :)

Ами там е работата, че цунамито е опасно там където хората са без бански /на брега/ а когато си с бански / вътре в океана/ не е чак толкова опасно.

Бавно и безславно ПФ се носи по течението бързайки да настигне Атака. Нищо ново под слънцето - който плаща, той поръчва музиката.

НА КЛАДАТА!!!

Съвсем не сте сам, компере!!!

банани от лидл за 1.49 хората се избиха, а те за фураж на слонове

избори премиер ще бъде човек от ДПС:-)

ОТ ЕС - ДА СЕ ОПАЗИ ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР- И ТОГАВА?

В началото Валери Симеонов ми направи добро впечатление, но това което виждам и слушам последните 10-тина дни направо ме разочарова. Господа от ПФ, вземете се в ръце и престанете да клатите държавата. Какви патриоти сте - готови сте да жертвате народ и държава заради вашите уж принципи. Не заставайте като магарета на мост - България потъва и ако не се стегнете да я издърпате - няма да има кой да ви избира. Ако искаге някакви постове - заявете го, иначе не дърпайте дявола за опашката.

С такива безпринципни и антибългарски назначения ли оправяме България? Щом са стигнали до тук - въобще не са за подценяване. Бавно, но сигурно ни задушават, стъпка по стъпка, един по един. Време е да се обърнем към Господ, защото не може просто с човешко усилие да се противопоставим на демоничната сила на враговете на България (от години се мъчим и не става). Само Той може да ни извади от калта - въпроса е може ли да седнем и истински да Го молим за това - всеки ден?

"Вярващите" смятата Господ за тъп, та искат да му подсказват какво трябва да прави.

ДА СЕ КОНСУЛТИРАМЕ С ЕРДОГАН ПО ВЪПРОСА

Политиката е сложна игра и не е за всеки. На пръв поглед ПФ реагира адекватно на тези очевидно провокационни назначения, но в действителност освен провокация те сами по себе си не означават нищо повече. Защото на този зам.министър на отбраната може да се даде ресор, който няма пряко отношение към отбранителната способност на държавата, като в същото време МО е пълно с нашенци и натовски агенти, така че военните ни тайни са общоизвестни. Също без особено значение е и назначаването на Областен управител на София. В същото време ПФ - ако са истински патриоти, могат да бъдат истински коректив на предателската и безродна сган, която пое властта. Затова сега по-скоро би трябвало да преглътнат тази провокация, като проявят твърдост към действията на властта за справянето с много по-важни проблеми- на първо място справянето с "бежанската" вълна и разгром на ислямските терористични групи в страната.

Да връща паририте Бойко на Чуколов.Пада от власт и отива директно в затвора.Народа трябва най-после да получи възмездие.Медийте да ни ми излизат с това че няма кой да ни управлява и се връща Доган и Орешарски.Народа като е гладен трябва да е щаслив че ще види управляващите в затворнически изчадия.

това е наи-адекватното правителство след времето на тошо и червените бантускотове се насират от злоба ...що не ревахти когато доган ви разпределяше порциите и костов ви продаде за стотинки

именце си си избрал.подхожд ати. главата ти май е пълна с името ти. Тов аправителство е онов аправителство ,което народа събори: 1. замразени заплати 2. замразени пенсии 3. замразени майчински 4. замразени детски 5. нов ГОЛЯМ дълг май няма напредък, развитие или поне дребна разлика от преди.

Защо ли един журналист не се опита да попита ПФ , защо толкова много мразят партията на Корман Исмаилов - Отговора е един - изрчино в устава на тази партия е забранено да членуват сътрудници на ДС / а в ПФ е бъкано с такива / както и членове на терорестични организации, ако искате влезте в официалната страница на партията и прочетете, направих си труда видях какви хора членуват там, кои хора са в ръководството. Ето това е проблема на ПФ иначе правителството ще го има и без тях............Не членувам в никоя партия, но не искам ченгетата доносници да продължават да ни управляват. ЛУСТРАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Занапред ще става все по сложно да се сформира кабинет единствено от българи. ПФ да не се занимават с дребни популистки програми като смъкването на новините на турски, построяване на стени срещу бежанци и т.н. ПФ да разработи глобална стратегия за възраждането на българския народ. Да помислят по какъв начин може да се подмлади нацията. Вместо да застаряват и умират два пъти повече граждани отколкото се раждат, да бъде обратното - да се раждат все повече деца, да се подмлади страната. В страна, която е с рекордно висока смъртност, ниска раждаемост и застаряло население никой няма да инвестира каквато и ултрамодерна инфраструктура да има тя. Именно затова България днес е това незавидно състояние.

България е в предсмъртна агония, а ти не можеш да скриеш задоволството си, нали?

новия дълг от 8,1 млр. Някой от форумците знае ли за какво точно ще го ползуват?

За делчо, лява рука, десно джобе-фокус мокус..

Ако ПФ имат малко достойнство незабавно ще оттеглят подкрепата си. В противен случай и те не се различават от .......

Че как?!И за кеф на малоумниците,да върнат бсп-дпс-юруш на власт,че има още банки за обиране.Не сте познали..

милиционерите и ченгетата от ПФ....хахахааааа

Патриотични игри - говорим, протестираме, заплашваме, а накрая ДПС креатурите пак на власт. Все едно Хан Аспарух да мъмри византийците ... За Каракачанов е важното да си събират наемите, че депутатска заплата къща не храни

Тия от ПФ се оказаха жалки креатури. Постове, себеустройване, облаги а не реални неща за хората и пенсионерите. А и който се е хванал с този въжеиграч Каракачанов до там стига. Там един Велизар свети другото е свол.ч.

Положението е деликатно за ПФ. Не искат да изневеряват на принципите си, но и не искат да са в клуба на франкенщайните в опозиция.

Един е Бойко и Доган е неговия Пророк

Даваш на Боко 100 000 и ставаш областен. 24х100 000 и забогатяваш.С половината запушваш гладните усти на патриотите и си "цар". Така се прави. Новият филм "Да забогатееш за 1 ден".

Поне вече знам за кой да гласувам на следващите избори. Ще гласувам за Патриотичния фронт. Май само те от целия парламент държат на думата си и не отстъпват от принципите си. Пък и не ми се живее в потурчена България.

Валери, който си даде задните части под наем, не се интересува какво правят с тях.

Всяка алтернатива на ислямизацията е по-привлекателна. Направо се гаврят с нас вече - чиста безочлива гавра.

еее дружина събрахме се ... и ,,, уср...месе

Знаете ли какво означава думата "Каракачан". Когато сме владеели Солун или сега гръцко. Та това са гръцки овчари които лятото си прекарвали стадата по нашите земи на паша. Оттам идва и името каракачански овчарки, гордоста на ваш Боцко. Да ви е честит Каракачан-ов.

Какво ни го честитиш ве...нема са женим я

Това което сте написали е полуистина! Търсейки истината не е нужно да ровите в исторически документи, а прочетете само това, което е публикувано в интернет източниците и сам ще се убедите че грешите.

Що бе, на теб дедо ти да не е бил компютърен специалист. Ми такива са били времената, а и овчар не е нещо обидно. Много по-достойно е от платен трол.

Солун никога не сме го владели,попрочети малко история и се поограмоти !

Не сме го владели практически никога,но мераците ни за него са ни докарали сума ти нещастия.

359 последно предупреждение на ПФ към ГЕРБ. Ха,ха-смешници.

Кой предложи назначаването на кадрите на Корман Исмаилов- Орхан Исмаилов за заместник министър на отбраната и Веселин Пенев за областен управител на София? Кой? Кой? Кой? Да не е същия , който предложи Пеевски? Къде е днес "Протестната мрежа"?

Естествено, че интереса зад всяко ислямистко назначение в крайна сметка идва от едно място.

За съжаление, от ТОВА МЯСТО идват много назначения (не само ислямистки)! :(

Тук е протесната мрежа, а "Другата" е със скъпо платени лайнери на ДС. Ние сме под монопола на САЩ, случващото се там с протестиращите срещу убийството в Кливланд е показателно, че това очаква и нас, извън "Другата".

Леле какави изводи само, какво прави полицай, когато някой пред него изважда оръжие, откъде да знае какво е оръжието , показаха го камерите, иначе хората там са свикнали да протестират. Уважение към полицията, всеки там знае, че като му кажат да си вдигне ръцете трябва да ги вдигне , а не да вади пистолет независимо какъв е..............

Дребни и долни душици от ГЕРБ.Тръгвайте си без бой.Повече от 5 седмици тези не трябва да управляват.След това с кеф могат да бъдат натикани в затвора, а не да осъждат хора които са казали истината , че ако не управлява Бойко той отива в затвора.

Господа от ПФ, не се подавайте на натиск. Поддържайте позицията си и ще спечелите, ако не днес, то със сигурност утре

а още по-сигурно - никога

И да триете - истината винаги мирише. Изтриите и това и тогава поне на един ще е ясно, че сте подлизурковци и властови подлоги. Борисов явно влезе в коалиция с ДПС. Направо се о..ка. Сега вече и деветокласничките няма да му вярват. Жалко, мислех го за достоен българин. Жалко за него.

Не само - жалко и за тези, които му повярваха и гласуваха за него. Преди изборите някой в този форум беше написал "Гласуваш за Герб - получаваш и ДПС, две в едно". За съжаление се оказа прав.

Симеонов ми става все по-симпатичен.

Ами омъжи се за него...горчиво

Отвътре ли ти идва да плещиш глупости или ти плащат?

естествено, че няма да оттеглят подкрепата си, защото при нови избори трудно ще влезнат в парламента. хората не искали Туквуний и останалите та си дали гласа за тези "патриоти". оказа се, че все едно си гласувал баш за тези, които не искаш. кокала е сладък и не се пуска! с какво назначението на Пеевски е по-лошо от това на Орхан Мурад или както там се казва? защо никой не протестира сега? явно ЦвЦв и ББ се наакаха тогава след заплахата на Пеевски и потърпевшите си платиха, за да има протести. и така се роди професия "протестър".

Нещо ти е грешна логиката. Аз гласувах за ГЕРБ, но ако сега има избори ще гласувам за ПФ.

аз също

от ПФ за задкулисните назначения и скритата ислямска инвазия у нас е истина това правителство трябва веднага да си иде и то незабавно!

Какво задкулисно назначение...ти как си представяш назначението на един областен управител - чрез референдум ли... вие не сте прости...уникално прости сте

естествено, че областните управители не се назначават с референдум, ама показват на хората ПРЕДПОЧИТАНИЯТА на тоя, който ги назначава /разбирай политическата сила и в по-голяма степен политиката на тая политическа сила

знаете истината за т.н. "политически преговори", на които предварително всичко, чрез поставяне на искания и условия, се договаря без условията за уговореното да стават достояние на обществеността. За това, вземайки себе си за образец и критерии, не пишете за неща които не са ви ясни и не давайте меродавни оценки за другите!

"запазване на спокойствие, а други настояват за оттегляне на подкрепата" Това ми звучи, както да го изтъргуваме ли евтино или да го изтъргуваме по-скъпо.

гласували за патриоти, за гоцета, за дудуци, сидеуруглу...ай у тинята

Заедно с любимият ти ГЕРБ, у тинята, прав си, дебил, за 1 път!!!

Назначения?! Мани ги! Прах в очите, дъвка за баламите. Що не се коментира новия дълг от 8 милиарда? Къде са се скрили умните и красивите да попитат КОЙ ще го изплаща!

Просто народа не е дорасъл да се оправи...още трябва се потъва

Бокич, мани ги тия тъпънари...като не става - отиваме ти дадем мнозинство на нови избори...Тоя дебелак Каракачана и той незнай от кои е...там де келепира...беше с Дилов, оди при Дудука...

Шило

Много се събраха на клона, това е проблема. Трябваше май Бокича да предложи сам правителство. Все ми се струва, че щяха да го гласуват.

Абе, изрод, не ти ли писна години наред да ръсиш простотии???От лизане на герберастки задници напълно си затъпял.....

Без ДПС не може кавали, не рзбрахте ли?

Не го ли разбра?!

Шило

Имам чувството, че това правителство ще влезе в историята като правителство с най-кратък мандат

Ти па рано сутринта на чувства го удари...

И кой точно ще го бутне това правителство? Няколко самозапалили се лумпена и цените на парното и тока ли?

Цените на тока бутнаха правителството на гърбавите. А от 01.01.2015 от Герб твърдо ни обещаха ново увеличение, плюс замразяване на заплатите, плюс 8 млрд нов дълг. Така че очаквайте включване от площада!

приятелю, саемут е нужен, састото в бг само снаем да искаме! отиди на сапад, сте работисч истински.....са пурви пут в живота си.отиди отново на плостада сега, или прес февруари и сте си вкараш автогол сус следвасти исбори. а герб не бива да драснят пф. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази коалация бе зачената задкулисно, от диаметрално противоположни политически субекти, само и единствено в името на "Вся власть советом", разбирай, да сме във властта, с цената на всичко, защото следващ път няма да има-РБ, НФСБ и АБВ са аут от следващият Парламент, а ГЕРБ най-вероятно ще има 25-30 депутати, а може и по-малко! Ето защо, колкото и да се пъчат Симеонов и другото ВМРО недоразумение, ще преглътнат горчивият хап и ще продължат да лижат пожарникарският ботуш!!Както се казва, болката е малка, срамът е голям, но те срам нямат, всичките 240 хрантутника в НС и останалите такива в Президентството и НС!!

комунистите от бсп + жертвите им от възродителня процес дпс + юруш начело с бялата златка ....останалите са десни