Правителството изтегля Истанбулската конвенция

Министерският съвет ще отмени решението си за приемането на Истанбулската конвенция. Правителството ще изтегли документа от Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Правителството изтегля Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един близък до моята характеристика СИК-аджия отново си врътна седалищните части около пилон.

Трябва да бъдем благодарни на партия Атака и Волен Сидеров,че се противиха яростно на тази конвенция и не мина в парламента

Светът се управлява от педофили, поставени на управленски позиции от тайните служби, който ги изнудват и контролират чрез гнусната им перверзия...през годините са се натрупали достатъчно данни за това, а от време на време истината излиза наяве...

Абе въобще не ми дреме за хомосексуалните бракове, ако ще гей-хареми да си правят...ПРОТИВ съм налагането на социалната идеология на Джудит Бътлър!

Демонтаж на октопода от Сорос-фондации, асоциации, проекти, театри и т.н.! Пълен контрол над дейността на паразитните НПО, проводници на глобалния нихилизъм спрямо националните държави! Постоянна мобилизация на гражданското общество срещу опитите за разрушаване на християнския модел на семейството и правото да възпитават децата си по свой образ и подобие! За доброто на България!

предлагам на високообразованите българи да предложат в съвета на Европа конвенция срещу мафиотското насилие и геноцид на бкп върху българското население .

всичко,което се прави в еврейския съюз се прави с единствената цел-правене на пари .лично на мен ми се изясни схемата на подлите същества,които винаги успяват да ни манипулират ,създават социални полове и ги настройват срещу обикновените ,нищо неподозиращи хорица . бих искал да кажа ,че папата и ватикана мислят много за пари ,а почти никак за душевното състояние на човечеството . заедно с пол.отрепки и той ще се пържи в ада и много скоро !

Лицемерите се чудят как да си спасяват зад,,а...До вчера ни ужеждаваха колко е хубава, практична необходима ама видите ли днеска вече я ''изтеглят'' без обаче да дадът както винаги отговор кой ги накара да я внасят сякаш всички други неща са решили в България..

Как кое ги е било накарало?! Парички - 30 сребърника.

отровните пипала на нпо и бхк все още не са отсечени!Арест по корем в локвата с прангите на гърба,товарене на камионетки, пред военен трибунал за държавна измяна и на магистрала хемус с вагонетките за баластра на тройна норма!

Трябва да се изтегли подписа на България под този документ. На човекът подписал ИК да се забрани да работи в държавни структури! Казах!

според мен е станало чрез манипулации ,шантаж и парични облаги ,което е невъзможно да се докаже .

Как го виждате това ''всестранно развитата'' на какъв ли не пост се подвизава бая време, захариева да не е във властта??????

Изложехме се пред поливната свят, заради тази конвенция, защото много политици и партии искаха да си направят пиар, и не осведомиха народа, какво точно представлява въпросната конвенция и какво точно защитава. Сигурен съм че много от Вас не знаят точно за какво драскат по коментарите в момента когато се появи подобна новина, и даже не осъзнават, как се излагаме пред нормалния цивилизован светя с отхвърлянето на Истанбулската конвенция. Наистина, вземете да прочетете, поне малко от текста.

Убаво де, Независим, кажи ми ти на мене - анличаните цивилизовани ли са, чехите цивилизовани ли са? Ся ясно дека турчулята са "цивилизовани" според тебе ;) Ама ние сме си башка, бре! Кво се гледате и ни сравнявате с "другите" само га Ви оттърва?

Ей "Независим", не ни давай акъл какво да четем, защото ти не си прочел както се вижда НИЩО за ТЕЛЕГОНИЯТА - Законът за чистотата на Рода и на Кръвната линия. Този закон се намира закодиран в ДНК на българите, за разлика от еврогейците, за които повдигаш въпрос с ИЗЛАГАНЕ. КРЪВТА, ВОДА НЕ СТАВА!!! Освен това Истанбулската конвенция има за задача да ИЗТРЕБИ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Тя за българите е продължение на ТРИДЕСЕТ ГОДИШНОТО ДЕЙСТВИЕ на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" ... конкретно насочена от "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС" през 1988 година.

Чети какво е написано в посочената програма, а ако не вярваш иди и си направи ДНК тест, за да се увериш, че не си НИКАКЪВ БЪЛГАРИН, защото имаш СИНЯ КРЪВ (на основата на мед, а не на желязо).

защо не са приети толкова години, десетилетия, обяви премиерът - Алоооо, докторите, та това си е ЯВНА ШИЗОФРЕНИЯ БРЕ! През тези "години, десетилетия" - КОЙ управляваше, КОЙ беше на власт? Ебати и идиота - пак някой друг му се е изтаковал в гащите!

може и да има отърване, от джендерастите обаче - не.

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР, ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!

''Министерският съвет ще отмени решението си за приемането на Истанбулската конвенция. '' Значи аз си плащам и за ''приемането'' и за ''отменянето''. Демек г-н премиера е назначил едни много високо квалифицирани и скъпо платени да преливат ''от пусто в празно ''и аз трябва да съм доволен и да им плащам така ли?

Офффф

Браво на онези 84% от вас, братя и сестри, които се противопоставиха с всички сили на срамната ИК - постигнахме победа!!! Но тя не е достатъчна - сега трябва да се проследи какво се случва в ОБРАЗОВАНИЕТО - от детските градини до вузовете - там джендърските НПО се опитват да прокарват програми, с които да мътят мозъците на деца и младежи! Тази гадост трябва незабавно да се махне от учебните програми! НЕ на ненормалността, представяна като норма!!! Джендърските НПО - ИЗВЪН закона!!!

Победа - дрън-дрън! Напълно безсмислено беше хабенето на обществена енергия за тази конвенция: на практика, някои НПО-та, лансиращи ЛГБТ социални идеи могат да реализират съответни политики чрез проекти и други инициативи. Те и без друго го правят, със или без Истанбулската конвенция.

Нали и аз това казвам - да се прегледа дейността на тези НПО и да се тури КРАЙ на шетанията им из детски градини, училища и вузове. Проектите им набързо ще увяхнат!

Това не е достатъчно- корена на злото - хрантутниците от НПО и БХк продължават да тровят България с изродската си пропаганда! Разкриване по именно и разпространяване на имената им на обществени места,облагане с 40% данък,а за водачите им - затвор !

Добре че беше Нинова да ни алармира за ИК, иначе герберастчетата щяха да я гласуват тихомълком.

Ни-но-ва! Пре-зи-дент! Ни-но-ва! Пре-зи-дент!

Да припомня само че Бойко Борисов каза , че приемаме ИК само ако има пълен консенсус в обществото! Това го каза още в самото начало и така направи!

Ей, тъпанар, твоя Бойко досега се е отмятал поне 1 000 пъти от това, което е казал!!Айде у лево, гербаджийска подлого!!

А sms-ите "Няма мърдане.Гласувайте конвенцията." Но прав си,добре че все пак реши да я оттегли.

Шило

Ако нямаше реакция, щяха да си я приемат тихом-мълком. А след това- бития-бит, е.ания-е.ан

Най-напред беше "Няма мърдане, трябва да я приемем!" После герберите, които често ни мерят интелектуално по себе си, започнаха да обясняват, че хората не разбирали добре ИК и трябва да им се обясни! Чак след злополучното интервю с Хекимян, от което стана ясно, че сам ББ не е чел Конвенцията, Той даде заден ход, уж че се вслушвал в мнението на обществото. Тези номера вече не минават.

възмущението е всенародно (като изключим платените соросоиди); браво на правителството!

Какво браво на това корумпирано мафиотско правителство бе!? О С Т В К А ! ! ! ДА ДРЪПНЕМ ШАЛТЕРА НА БАНКЯНСКИЯ ЛЪЖЕЦ! О С Т В К А ! ! !

Тези, като ги гледам на снимката, всичките са за затвора, а тартора им,банкянският нагъл, безпросветен цървул, бих го оставил да живее на пенсия от 400 лв., като всяка година ще му я увеличавам с по 8,00 лв. Съд за вас,долни пестъпници, ДОЛУ ГЕРБ!!! А, ОТНОСНО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ЗАВРЕТЕ СИ Я ОТЗАД!!

Не се заблуждавайте, това е просто една малка брънка от серията мръсотии, които Брюксел гласи не само на нас. И не само Брюксел, а тъмни задокеански сили. Мислете мащабно и не се приспивайте в сладки брюкселски сънища. Ще измислят друга гадост, а и тази ще пробутат. И кой е казал, че джендър обучението от НПО няма да се случи независимо че няма ИК? Докато има НПО ще е така, а цели 15 броя се хранят от бюджета и то най-тлъстите. Предстоят ни проблеми с "роми", с "мигранти" и с какво ли не. Брюксел е проблема.

бягай в москва докато е врем

Няма да се учудя, ако стане както със СЕТА. Пробутаха я заради някакви си визи за Канада, дето едва ли от българите 0.001% ги ползват. Сега американците пак ще пробутват ГМО, но през Канада. И тук ще измислят нещо. Хващаме им хитруването, но сме безсилни пред големите пари, това е!

".... окей, защо не са приети толкова години ...." Ти понеже си от вчера на власт и не знеш, нали? Алоооо НЗОК, пуснете една клинична пътека специално за премиера ви бе, не ви ли е жал. Човека напълно е изтрещял!!!!!!!

Ами в момента не им е изобщо до ИК на управляващите, но не си мислете че са се отказали от нея! Изчакват по-благоприятен за тях момент и ще я приемат.

осиране на управляващите, но се оттегляме с достойнство като оплюваме всички инакомислещи. И след това безцеремонно и тихичко ще ратифицираме конвенцията, като дадем полагащото се на коалиционните "партньори". За да е спокойна Европа'та, че миротвореца "западбалкански" Боце е верен съюзник на Брюксел. Кънгречулейшън !!

Само дето лизахте допето на бащицата в подкрепа на Анадолската конвенция с публикации и опорни точки, господа от ДИР- а....Ето, оттегли я чиляка......Язък....Дано поне са ви платили добре...

Защо не били приети такива закони....абе Винету нали последните 3 мандата са герберастки....защо не ги приехте

Разбира се, че същността на ИК НЯМА нищо общо с защита на жени от насилие! Целите й са: да легализира психиатричните джендърски диагнози като нормални и да въведе джендърско образование от най-ранна детска възраст, както и да легализира привилегии на психично болните извратеняци над нормалните и да постави НПО-организации, спонсорирани от Сорос и престъпници като него над държавните институции и закони!!! В държавите, където е ратифицирана, насилието над жени даже се е увеличило, но затова пък джендърските иввратености са в изобилие!

А всъщност основната причина да изтегли ИК май е протестът, който явно доста плаши шайката! Защо селския хитрец не изтегли конвенцията още като обяви, че я изтегля? Спотайваше се и изчакваше! И ако не беше гръмнал скандала с ЧЕЗ, едва ли изобщо щеше да изтегли ИК! Просто се уплаши от ефекта ИК+ЧЕЗ, и да поуспокои малко поне хората, че положението е взривоопасно....

ТОЗИ ХИТРУШКО, СЕГА ЩЕ СЕ СНИШИ И ПОСЛЕ ХИТРО ЩЕ НИ Я НАЛОЖИ, БЕЗ ДА СЕ УСЕТИМ!!!!!! ОТ ТУК НАТАТЪК, ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ПРЕДАВАНИЯ, ЧРЕЗ ТЯХ ЩЕ СТАНЕ!!!!!!

Напротив, НЕ ги гледайте!!

Всички куРнелийни боклуци да го Ду.. Т

Този текст не е ли също за скриване или сме толкова герберастясали, че вече не можем да преценим????

Изтеглили са друг път местят я от едно чекмедже в друго. Както винаги информацията е на половина баце рече, че ще чакат решението на Конституционния съд така, че не е точно това което ни се пробутва. Както знаем така наречените съдии знаят как да вършат услужливи тълкувания .

Да я изтеглят тази мерзост и никога да не я връщат както нея така и подобна но с друго име че хората си отвориха очите и няма да бъдат излъгани !

дир.бг дано сте взели някой лев, че иначе всичките Ви усилия с измислените статии са били залудо.

После само да не се отметне и пак да каже "ама вие не сте ме разбрали правилно"

бай Тошо, пардон бай Бойко пита що не били приети законите срещу насилието. И аз това питам, само че не зависи от мен и обикновените граждани, а от този дето пита и не дава отговор- премиера и шефа на най-голямата партия в парламента.

Историческа грешка на това правителство...

Борисов, ами то в тези десетилетия влизат и две твои управления! Ти защо не направи нищо....или на теб все някой друг ти е виновен!! Наглост и безочие!!

Най добре ще направят ако се изтеглят от управлението на държавата

Всъщност едва ли някой отдавна не е проумял Боцевата конвенция - С цената на всичко Аз трябва да насилвам властта.

Тоз ББ пак уплашен и се кара... Все недоволен от нещо, все някой го клати... Голям страх, голямо чудо...

Дори и това обяснение не е изцяло вярно. Още в първите членове се говори за овластяване на жени, просто защото са жени и за финансиране на НПО от държавата.

След дъж качулка. Късно е вече,суверенът е отвратен от "управляемите" управляващи .

След дъжд качулка.

Та кво каза всъщност окей премиерът , че пак на го сфанах. Се му пропущам дълбоката мисъл на тоя човек.

Не мина.С хитрост ще я набутат без да питат никой към края на мандата.

Боко свири отбой! Крайно време беше.Ако и сделката с ЧЕЗ бъде прекратен, ще можем да кажем,че нещо добро се случва.А до тогава,нека не се отпускаме,нека отвоюваме държавата!