Кабинет на десница и крайна десница положи клетва в Австрия

Положи клетва новото австрийско правителство начело с 31-годишния Себастиан Курц. Така на власт дойде коалиция, обединяваща десницата и крайната десница.

Обратно в новината

Коментари - Кабинет на десница и крайна десница положи клетва в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така на власт дойде коалиция, обединяваща десницата и крайната десница. Нека сега Холандия и още някой "Демократични държави" стари членове на Обединена Европа да извадят Австрия от Шенген

на меркел ,тя направи много за него

не бяха го правили от 1937

първа ще реагира на ислямизаторката Меркел,кръстница и ментор на борисоф

Тази политика на Меркел ще докара какви ли не във властта. Това беше ясно.

А след това какво? Аншлус с Германия?

ПОВЕЧЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА КУРЦ, И ОРБАН И ПО МАЛКО ПРАВИТЕЛСТВА НА меркел И борисов,ТОВА МИ Е ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА НОВАТА ГОДИНА

такива правителства в Европа и да натирят навлеците от други страни да си ходят и хващат мотиката!Хайл!

Айде пак "език на омразата" биха казали от нашето либерално ДПС!

В Австрия, Унгария и Чехия се отърваха както изглежда от либерастко-соросоидния модел държава, ние какво пак чакаме, кой ще е последен на опашката, та да се наредим уверено и след него ли...??

Ъхъм. "многочислени демонстрантски потоци" - 5 000! Та то само българските цигани във Виена са повече, бре! Естествено е - сега всички либерасти и навлеци от Азия и Африка ще излязат на демонстрация. Що пък да не заработят някое и друго евро, нъл тъй!

Няма живо същество на планетата, което да се остави да бъде убито без да се опита да спаси живота си. Настъпва времето когато и белият християнин ще се заеме със спасението си, въпреки самоубийствените напъни на лявата и либерална сган.

ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО ПРИЕМАНЕ НА ЧУЖДА, АГРЕСИВНА РАСА ! ИДВАЩА САМО ЗА ДА РУШИ И ДА ЖИВЕЕ НА ИЗДРЪЖКА НА БЕЛИЯТ РАБОТЕЩ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ! ЗАКЪРНЯЛОТО ИЛИ УМРЯЛО ЧУСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ ЩЕ ПОГУБИ БЕЛИТЕ ХОРА !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Австрия е сред най-тежко засегнатите от бедствието "бежанци". Спокойна, уредена и благополучна страна няма как да не реагира. И ето ви "десни" на власт. Курц яхва вълната на недоволство с няколко "смели" лафа. Постепенно ще обърне палачинката и тихомълком ще продължи наводнението. С Макрон какво стана? Нова визия за Европа-някой от вас разбра ли каква е тя? Единственото което ясно рече и отсече, е че било въпрос на чест и традиции да се приемат бежанци, както и че драстично ще увеличи бюджетните плащания по "социално включване". Понеже раждащите по 8 деца не са включени, та да ги включим най-накрая. С парите от джоба на рабогеши на по три места.

НА БЕЛИТЕ ХРИСТИЯНИ В ЕВРОПА НЕ Е ПРИУМИЦА НА ИЗТРЕЩЕЛИ ПОЛИТИЦИ! ЕТО ЗАЩО СЕ НУЖДАЕ ОТ КОМЕНТАРИ !!! ОТКРОВЕНИ , БЕЗ СТРАХ КОМЕНТАРИ ! И ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОЧЕНИТЕ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!

в съседната статия има точно по тази тема. новото правителство почва с най-логичното. орките ще плюскат даром все по-малко-намаляват им хрантутническата дажба за начало. аз дори съзирам малко хитричък замисъл-паразитите естествено няма да почнат да работят, те не са дошли за да работят в Европа, а ще се насочат към германия и швеция! е, в такъв случай-нека германия и швеция да помислят, дали управляващите там либерасти не са за тотална смяна, като в австрия! а иначе си прав, макрон е откъснат от реалността на хората плазмодий, чийто единствен проблем са източноевропейските шофьори на тирове, но не и диваците, заливащи париж и франция!

На Тиквата ШЕНЕГЕНЯ отиде в реката.

При Боку има и по-бързо развиващи се калинки-малинки. Вижте по министерствата и всякакви наши представителства в чужбина...Този Курц ряпа да яде пред нашите вундервуци ...

Болшевизъм в действие. Вероятно и добре подплатен.

СТИГА СОЦИАЛИЗЪМ В АВСТРИЯ !!

Ал

Либерастите не търпят различни. И това, ако не е ирония...

не е ирония. либерастите са абсолютен огледален образ на фашистите. просто фашистите харесват само арийци, а либерастите ненавиждат цивилизацията на белите християни и обожават всякакви диви и средновековни ислямо-индо-афри. хрантутейки ги обаче не със собствените си пари, а с парите на целокупните бели работещи хора.

Е защо ? Нали демокрация , избрани и харесвани от народа ??? Що така комунистически ?