Анкара замрази действието на конвенция за човешките права

Действието на Европейската конвенция за правата на човека ще бъде спряно на територията на Турция за срока на действие на извънредното положение, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Анкара замрази действието на конвенция за човешките права | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Действието на Европейската конвенция за правата на човека ще бъде спряно на територията на Турция за срока на действие на извънредното положение, предаде ТАСС." Значи, ако отидеш в Турция на почивка например, някой аскер може да реши да те oнoди без твое съгласие, и няма да можеш да се оплачеш на никого, така ли да разбирам?

Какви права, какви пет лева...

Ха, сега - да видим кога тия дни Чичо Сам ще иде да бомбандира, за да защити човешките права! И тоя път вярвам, че ще му помагат Мони Паси с трабантчето и синчето-бесепарче и Офшорко с застрашените му евро-атлант. ценности! Зер у Саддам не успяха да намерят хим. оръжие, ама тук има бол, че и ядрено...

че и една автономийка може да спретнат за кюрдите ... , няма само косово да освобождават я

Бе стига с тия басни че Саддам нямал химическо оръжие бе, засрамете се, хиляди кюрди бяха избити и още хиляди са останали инвалиди от газовете на Али Химика! Да не говоря за обгазяването на пограничните ирански градове. Не ви ли е срам да повтаряте едни и същи измислици, това само искам да ви попитам? Една лъжа и сто хиляди пъти да я повториш пак ще си остане лъжа, от мене да го знаеш! Едно изопачено тълкуване на резултатите от инспекциите на международната комисия при които не бяха открити БОВ не може да направи от лъжата истина. Както и факта, че ЦРУ не се справи със мисията си в Ирак. Едното няма нищо общо с другото. Бе вие имате ли мозък, можете ли да мислите, или просто четете каквото ви подхвърлят бесепарите? Или самите вие сте някакви нещатни пропагандатори на комунизма? Истината е далеч по-сложна от това да кажеш "Буш е виновен" или "Обама е виновен" или "Костов е виновен" или пък "Путин е виновен" и "Ердоган е виновен"... мислете бе, хора! Партизаните не са действали заедно с партизанките по полянките!

ЗАБЕЛЕЖКА: Искам да поясня нещо много важно! Това, че САЩ се провалиха в Ирак по отношение намирането на химически оръжия не означава че в Ирак не е имало химически оръжия, и доказателства за тяхното използване има бол. С лопата да ги ринеш! Саддам твърдеше че няма или че вече няма химически оръжия след официалното обвинение срещу него. И цялата дандания с търсенето на такива оръжия много ми прилича на начина по който Бойко Борисов обявява че ще има акция срещу организираната престъпност, и щели да арестуват еди кой си и еди кой си. Ами тебе ако ти кажат, че ще те арестуват следващата седмица какво ще правиш? Ще седиш в къщи, както когато обявят от ВиК дружеството че ще идват да отчитат водомерите и ще ги чакаш да те арестуват ли? Съмнявам се! Така и с проверките за химическо оръжие: "Ще ви проверяваме за химическо оръжие, гответе се." Все едно ще ги проверяват за въшки! Така ли се прави? Друг е въпросът, дали е могло да стане по друг начин. Труден въпрос. Аз не знам отговора, не го знаете и вие, така че не се правете на умни, хитри и тарикати.

много тихо, не се чува квиченето на соросоидите? не ги ли интересува тяхния съюзник по Нато ? само в "рашката" са им погледите?

Да не арестували бай Али Реза. Утрепвам ги тогава урдоганетата!!!

Аршина на Бай Ганя винаги е бил двоен. Защо не ревете за въведеното извънредно положение във Франция и Белгия бре!? Защо не ревете за убитите чернокожи, електрическия стол и смъртоносните инжекции в "най-демократичната" държава САЩ и не на последно място _ защо не ревете за хала, в който шайка отявлени мафиоти са вкарали нещастната ни държавица, за непрестанните крупни грабежи на властимащите, за тинята, в която са потънали обикновените хорица ... Тръгнали Турция да оправят... Барабар Петко с мъжете...

Браво! Съвсем уместна забележка!

Колко учители са уволнили във Франция , колко военни, колко съдии ???

абе това да не са зеленчуци, че да ги замразяват когато си искат?

Само да попитам Плевнята и Банкянина, ако Ердоган реши да си направи екскурзия и да посети София с 50 хилядна армия, тогава какво правим?

Няма такова животно "замразяване на действието на конвенция" По същество изявлението на турците представлява дерогиране на действието на Конвенцията, а чл.2 от Проткол 13 забранява дерогация и връщане на смъртното наказание. Турците са подивели религиозни фекстремисти и не може да не понесат последиците от лудостта на имамите си. Те просто унищожиха пътя към ЕС и НАТО. И никой от вас не си го е представял, че ще го види един ден.

След неуспеха на организирания от ЦРУ на САЩ и от радикалният( какво прави този ислямист в САЩ, моля? Или - "може да е кучи син, но е НАШ кучи син".) американските кукловоди завиха на умряло. Приглася им разнопородна глутница от европейски помияри( имам предвид политиците, не обикновените хора).

И аз бих отхвърлил конвенцията. Къде по-добри си бяха старите закони, от тези за минимално насилие. Преди като видеше крадец полицията, вика "Стой полиция". Ако не спре, изстрел във въздуха. Ако не спре, на месо. Сега трябва някакво нежно отношение към престъпниците. Да не говорим, че в нея вкараха и извращения, като обратни да могат да осиновяват деца. Добре че тази част не е приета в България. Подписана е с особено мнение по въпроса, което си значи отхвърляне на частта.

Съмнявам се ЕС да разреши на Ердоган да забрани гейпарасите в Амкара.

Какво е мнението на нашия Чехю ...

Чети бе, чети.

Прочетох, извинявам се. Но нищо не разбрах от това което е казал.

Тъй ми! Удобно ти да си подписал Конвенцията - в сила е! Не ти е удобно - НЕ е в сила! А хората...хората, кучетата ги яли!

Че нали Турция щеше да ни пази небето ? Каква стана тя ?

Стига сте писали простотии за турците. Има много интелигентни и образовани турци,които в момента са в тежка ситуация и не знаят какво ще се случи с тях. Да не говорим за нашите турци,сред тях има професори,доценти,журналисти.Тяхната съдба също няма да бъде лека.

Ми няма такова понятие "наши турци". Тук е България и живеят българи. Турците живеят в Турция. Простичко е дори за тъпата ви тиква.

Хората, които се чувстват българи, независимо, че майчиният им език е турски винаги могат да се върнат в България и са добре дошли!

Тези интелигентни турци са си добре, получават заплати, за които тук можем да си мечтаем. Знаете ли колко получава един лекар в Турция. И какво е отношението на турците към лекарите? А какво е на българите към лекарите?

страсбург росписко сборище щом курвата на самоковеца е получила пари то какво е това ??????????????????????

Да, да, знаем ги ние комшиите как интерпретират правата на човека. За тях ограничаването на тези права в никакъв случай не е в разрез с демокрацията. То и 500-те години "присъствие" според тях не са нарушавали правата на никого. Изобщо те никога ничии права не нарушават, просто нещата трябва да се случват в интерес на султана, пардон - президента.

да бе да бе, така е! отдавна да ги бяха пръждосали от евреопа, ама нали са междинна д-ва между хептен ислямизираните и "светска" евреопа

...за 80 милиона...

За българите,това не е новина.Турция винаги е била страна с ориенталски нрави и закони,подмениха шалварите с панталони и се правят на европейци. Колкото и да е тъжно много често виждам и български бизнесмени в Белгия и Англия да сърбат супата и тропат с лъжиците,така че нека не се присмиваме на турците. В Турция ,каквито нравите, такива и законите-ориенталски.

хубаво! трябваше да си го припомним, но не знам, наистина търкитата са с разкопчани копчалъци, ризи, корема се подава от навън, мустаците с капчици пот, бузите мокри от ядене на оооовнешка чорба, погледа гори напрегнат и яден, злоба към целия свят че не е изцяло търкски!

Забравяш специфичната им миризма /на преседяла скумрия/ и по-особените сексуални мераци...

Ама не може да се отрече, че ситуацията има и положителна страна. Тук идват избори, на който турчеещите се "българи" ще са доста затруднени да гласуват. Жалко само, че са толкова незначителни...

абеее, каквото реши най-великия, това е! Все се намира начин да се обясни, ..... за пред кого! за пред нас ли? за пред еврепа!? а! няма смисъл всички знаем как се прави. Как ли - намира се словесен заместител на или вид оправдание, и пак став акакто веши Най-Великия! Всяка държава си има най-велик. или най-находчив и умен! т.е. намира се начин как да отрежеш главата на някой си!дет' не ти харесва. поне в мойта служба е така, поне в наш'та държава е така, значи ... и другаде е така

Къде е Хелзинки коминтерна, да командироват няколко човека от България там,те са истински професионалисти, ще направят шарени паради в центъра на Истанбул.една цветна, ароматна революция в Турция, цветна революция в Турция, цветна революция в Турция, абе ора дали има нещо за приватизиране и там,нека да идат Костов и муравей да им покажат как се прави

до божо и само дето!!!!!!!!!!!! идете си в краварника дето така е спокоино че и връзките на чепиците се събуждат ит стрелбата в ноща

Човече, просто ти казвам, че ако беше турчин, щеше да се разхождаш с плакати на ердогад и да се радваш !!! Няма разлика между такива като теб и тези ердогадови талибани !!!

За сведение на сите рубладжии, съветофили, патриоти избягали от казарма, соц. доносници и подобна гмеж, срещата между аркадашите Ердоган и Путин е уговорена..Внимавайте какво говорите за Ердоган, че след като се цункат с Путин, ще трябва бързо да сменяте плочата

на колко метра от крушата си на село, залови членската си книжка на БКП бе гььотверен.ц Турция тегли майните нае НАТА и ЕС ХА ХА

Май искаше да напишеш нещо, но не успя...Пустата неграмотност...Нищо не им се разбира на тези соц. дебили..Ломотят нещо, ама...

Враг пред портата, дами и г-да европеизирани българи. Както виждате, правата ви могат да бъдат "замразявани" за определен период,хахаха. Не нарушавани, а "замразявани".

хихи и ся чекам да чуя ко ша кажи призедентя

Това което винаги е било добре известно за турската полиция е че изтезава задържаните, за какви конвенции иде реч.

дефакто това си е нарушаване на конвенцията но поради двойния стандарт, всички ще си затворим очичките ....

Разликата между това да си продавал гевреци и да си роден в султанският дворец е да разбираш, че по законите които създадеш, ти един еден ше бъдеш съден.

тя ако работеше правителството щеше да е в затвора и нямаше да има опит за преврат

Ама тя работила ли е тази конвенция там?Що не питате стотиците избити жени и момичета заради едната рязана чест.

да 100000+

ние от БГ му платихме кеш 11 милиона лева на тоя садист-психопар-параноик-ислямист ердокан, за да убива на воля сега който и както си иска. Не е решил не е отрязал главата на бойко борисов

И против Башар Асад много правителства лаят,но под крилото на Путин,няма от какво да се страхува.Сега и Ердоган направи метана и го пое Кремъл под егидата си и нали се сещате ,че не му пука нито от Европа нито от Америка.Така,че ...многая лета.

Ердоган замразява спазването на конвенцията. В същата конвенция обаче няма предвиден ред за това. Фактически, някой само си въобразява, че е замразил каквото и да е! Конвенцията и към настоящия момент в Турция действа с пълна сила!

Тоя се уля . . . . . сам вика ела вълчо изяш ме . . . . . . хайде холам, чак пък всичките армейски офицери да са против него . . . . някой малоумник реши да използва армията против собствения си народ, но не отчете, че времето е друго и самите военни го показаха, не се "съгласиха" да стрелят срещу собствения си народ . . . . . .просто такава е филосфията на наборната армия (виж кадровата), тя защитава собствената си държава . . . . . лекар му трябва на Ердоган, да се обади на Ани Владимирова . . . . но и показва на нашите горещо глави какво не трябва да се прави . . .

Ало Брюксел, зящо високоплатените чиновници мълчат за спазването на правата на човека в Турция? Ало,, мекеретата от Хелзински комитет, що мълчите къде са ви декларациите? Корпорацията ДПС, как защитавате правата и свободите на електората си в Турция? Мълчатите мишоци!

Диктаторският Интернационал: Феса, Whoйло, Мадуро, Ким, Дзинпин.....

напълниха го с милиарди евра от европейския съюз, и сега треперят като мишки пред това чудовище ердоган

Нямам идея етдоган дали е лош или добър, ами ако след него дойде още по-лош? За едно обаче му праея евала - ома топки и то яки. Много ми се иска да имаме и български политици от тскъв ранг а не пу...вци. Защо тач няма някой наежен ес-посланик да критикува вътрешната чу политика, защо няма някой турски хелзински комитет да предложи метежниците за граждани на годината.......

Към путин ердогад често сменя резбата нещо , там топките му стават на стафиди :(((

В Турция никога не е действала ковенцията за човешките права.За справка българите лежали в следствни турски арести и затвори.С тези решения Ердоган угажда на башибузука си,който режеше глави на собствените си войничета.

Ердоганчо, ще дойде и твоя ред и на семето ти.тоз който е тръгнал срещу народа си и тоз който работи тясно с ислямска държава, ще бъде линчуван от народа си.

ЕВРОПА МЪЛЧИ , А НОВИЯ ХИТЛЕР Е НАЛИЦЕ

Хитлер ще ни се види като безобидно пионерче в сравнение с Ердоган в комбина с ислямизма.

Както навсякъде, първо го отнасят нормалните хора в съответната държава, след това и талибаните, които си харесват сатрапа, а накрая и съседите :(((

Те са двама - другият е в Москва.

По гнусния ЮГОИЗТОЧНИЯ

Истинскя Хитлер напада Москва... яде голям пердах и после се самозастрелва .. Анадъм? Е - днешния хитлер успя да свали само един руски самолет ... но знае ли човек ...

Уж беше се справил с метежниците, а пък сега няма да зачита човешките права !!! Този сатрап е много научено копие , на сатрапите от началото на 20-ти век :((( Терор, терор, терор !!! Европа спи, путин трие доволно ръчички, а тръмп щял да си премести държавата на Марс ??? Горката ни България !!!

А на мен ми замръзва усмивката.

И това е само началото! Ще има още и още подобни неща.

Аййййййде време е да идват кюрдите да закриват тази измислена държава.

ГОЛЯМА глупост е казал РЕД , че хем действието на конвенцията ще бъде спряно , хем пък ще се зачитат човешките права!

Както го е казал нашия народ не може хем агнето да е цяло хем вълка да е сит! Това си е чисто нарушение на конвенцията...

...или казано, още по-по народно му: "Хем .уя докрая, хем душата в рая - не става!"

Давай Ердо! Разкажи им играта на тия педерунгели!

ми чи то по - големи педерунгели от мюслитата има ли :D ебът и животние дажи

Внимавай, ердо да не те обяви за педерунгел, защото няма как да докажеш , че не си !!!

В Турция никога не е имало човешки права, освен по времето на Ататюрк. Ердоган е убиец, сатрап и дегенерат! Потърсете снимки от края на 60-те как туркините ходят с къси поли и открити глави и от тази година - с дърги поли и покрити глави!