Пратка от 5000 германски военни каски за Украйна вбеси Виталий Кличко

Украйна очаква Германия да промени на 180 градуса становището си и да й достави сериозно въоръжение

Обратно в новината

Коментари - Пратка от 5000 германски военни каски за Украйна вбеси Виталий Кличко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Каква ще бъде следващата помощ, която ще изпрати Германия? " Навярно не 5,000 а 50,000 Чували за Убитите!

Смешници! И откъде накъде някой си е длъжен да ви доставя оръжие? Като не искате каските можете да ги ползвате за цукало. Но иначе немската каска е с доказана защита срещу "бой по каските", какъвто се очертава да ядете.

Защо обаче германските политици са се насрали от страх? Защото половината от тях имат запазени места в Газпром след приключване на политическата им кариера или просто защото са им омекнали китките?

За нашия сухопътен батальон щели да пратят взвод германки доброволки. Да засилят фланга на ЕС. И един камион конски салам.

Като боксьор, Кличко е в пъти по-добър от Кубрат Пулев. Но като политик и мислител е в пъти по-задръстен.

Айде бе. Кубрат сигурно е гений.

Да не забравя ме че втората световна война започна заедно с фашиска Украйна ,те не са руснаци ни поляци ни българи много гадна нация с някакво самочуствие за господари на света заради тях Полша и прибалтийските отрязаха Българския като 2 език в Европа и да не забравяме че те направиха братя Кличко въоръжена революция в 21 век смърт за боксьорите Кличко на гилотината

Мамка им и сдухана сган жалка... Оръжия искат...за какво?! Защото"МОЖЕ БИ" ще ги нападнат... Вече имам чувството, че наистина искат... Нещастници!!! Ще начешат американските топки, които ще ги използват като парцал, докато не го прокъсат. Парцал, който ще захвърлят в сметището щом постигнат целите си и ще го забравят.

Защото "дават ли ти - взимай", а сега им е паднало да им дават. И ако сам не си поискаш...

Дам. Не са глупави немците. Стратези са. Затова просперират бързо. И изглежда са запомнили много важен урок от WWII - "Не бъркай на мечката в бомбониерата!", че може да има големи изненади с негативни последствия.

'Що чакате на готово бе, 'ми произвеждайте си сами оръжия, 'що само аванта и помощи чакате?

кво?????

Тука пишат оскотели русоиди.

Степан Бандера и наследници? Не ти е ясна или не ти е удобна историята?

Но Англия /Борисчо де/ даде задна. Сега Германия прави някаква символика. Май и Франция не е навита. Това, че САЩ имат интерес - да имат щом е пак далеч от тях войната. А ти защо не се замислиш за България, вместо за Русия или САЩ. Войната ще ни затрие нас.Не американците.

Какво се пениш бе еврорсат, вие свалихте Янукович, малко преди края на законовия му мандат. Като искате със сила, ето ви със сила, насрахте ли се?

Германците с французите да не се оплакват после защо САЩ и Великобритания имат по-голямо влияние в Източна Европа от тях и защо никой не се интересува от европейските отбранителни инициативи на Макрончо.

Прагматици, миналата седмица подариха полева болница ,сега каски . Все практични неща, от първа необходимост както се казва

Практично ! Ще имат нужда от гърнета.

Абе тия по големи будали и от нас излязоха!

Не може да се остави Калашник върху пръстта на гроба, НО каска трабва да го краси. И е престижно.

украина се управлява от бивши боксьори и смешници, на чиито смешки не знаеш да се смееш ли, да плачеш ли. банана републик дойчланд е докарана до фалит от леворезбовани педофил-садисти и откровени грабители. там не остана и кьорав, малък и среден бизнес. не знам за какви инвеститори постоянно ни хортуват от правителството им също съставено само от клоуни. и тия каски пак са им много, дето са ви ги дали! но виж! банана републик дойчланд има едно много ефективно и скрито, биологично оружие. кличко, искайм не! а настоявай да ви пратят урсулата за ваш министър на войната! руснаците още като чуят за нея и само за три дни ще се изтеглят чак във владивосток. ама там па ше писнат япанарите. абе заеби. нема управия, ей!

Кличко беше този, дето първа каза: "Честита нова 2220 година", а после се поправи: "Честита Нова 2222 година"

2220 ÷ 2 грешки 2222÷÷ 1 грешка Учи се чичето, напредва. Шиши - и аз нап...

Германия изпраща предпазни средства за уропитекските задници – фашагите най-много се страхуват да не бъдат простреляни в задниците, където според тях се намирал и мозъкът им.

Украйна ще разбере по трудния начин , че запада не ги има за хора ! Само дразнят Русия .

Направо им се е скарал... Да не загуби немският си паспорт, този виден бандеровски интелектуалец.

ббаахаха баси гаврата с уропитеците.. другата поатка ще е от 5000 упаковки памперси.. ббаахаха

Изпратят ли ти оръжие от Германия ще попадне в плен у Русия Добър подарък за Русия от Германия

Германия кво лошо е видяла от Русия, че да си пикае на щастието?!

Памперси , памперси очакват , те каски им пращат.

Ако бяха каскети 1000, Щях да разбера, ама не е

Подарък КАСКИ :))) Украинците станаха за мезе... Преди това Германия БЛОКИРА изключване на Русия от СУИФТ; Германия НЕ ПУСНА UK самолети С ОРЪЖИЯ за Украйна през небето си; Канцлерът Шолц ОТЛОЖИ визита във Вашингтон по покана лично на Байдъна; Канцлерът Шолц НЕ СЕ СРЕЩНА с Блинкен в Германия...

как така!!! "че ще изпрати на Украйна 5000 военни каски" Нали им оставиха много повече германски каски през ВСВ!!! А после ги преработваха на ЗАЗ-ове, за които дори в България не се чакаше.

На укрите се състои от думата с най много предлози-из-по-на-срахме се.Та каските ще са им много необходими.

Най добре да ви достави чували за труповете и лубрикант за пленените.Това е сериозно въоръжение.Защото истинско оръжие се дава на мъже , а не на пасмина отрепки.

Виталий искай марки бе ахмак, ако случайно оцелееш да си харчиш, за кво са ти шмайзери

Брей, че са нагли тия украинци!

я обясни, защо Украйна получава военна помощ.....ще превзема Мокша?

Печени са швабите, каските са с двойно предназначение, може да се ползват и за цукало, още преди започването на бойните действия

Не знам. Модерните са с отвори за проветряване и такива неща. Няма да станат, че оклепат крачолете

Прав е Човеко да се сърди, А ДОЛНИ ГАЩИ? КОГА? лоши немци

Предлагам да изпратим ПАМПЕРСИ на Украинците, защото ще са им необходими!

Маски, маски да им пратят нашите. Поне това имаме. И инструкции за експлоатация!

Кличко: Не ни трябват каски, а ... памперси.

Хахаха, мръсни бандеровски неонацисти, вкарайте ги в сайта Миротворец, палячовци.

памперси!

Хубаво е да имаш каска като ти набиват канчето.

За Европа и особено за Германия е крайно нежелателна война на европейска територия, независимо кой ще бъде "подпалвач" - Русия ли, Украйна ли, друг ли. За САЩ война срещу Русия на европейска територия е стратегически дюшеш, за който САЩ работят системно и търпеливо. И ако европейските държави не осъзнаят към какво всъщност ги водят за носа САЩ чрез НАТО на собствените им територии, далече от територията на САЩ, но в полза на интересите на САЩ, лошо ...

Много точен коментар !!!

сащ са ядосани на обединена европа затова се опитаха да спрат обединена германия но успяха само да разрушат чехословакия и Югославия.. никъде по свта където има американски завоеватели Няма демокрация над 100 войни за 1 век са започнали

макроПОПУЛИСТ.

Голяма подигравка.

България да им прати 20 000 памперса.

Може и бързоходки. Да бетат по-бързо.

Бегат

Много са им дали. Ние нямаме ли някой ръждясъл Джуган?

Че германците са лишени от чувство за хумор. С тази постъпка ме опровергаха напълно !

Сякаш всички са длъжни да им подаряват оръжия. Ами купете си.

А кой ще плаща бе идиот с куха манерка???? Германия да не вие майка ??? Ебати боклука дето са иска и да и дай и дай и дай А денег нет но давай всио !!!! С гола какаляшка не искаш ли а боксьор недобит

Боксьорче, главата му празна. Доставка на оръжие ва Украйна с цел подсилване на армията показва злонамерено отношение към Русия. Германците не са прости като Виталий и Владимир Клично... Малките прибалтийски пишловци тепърва ще берат ядове за доставеното оръжие не Украйна, помагачите им от ЕС също.

Кличко е предател соросоид. Дано го очистят.

Германия им прати полеви болници с крематориуми, малко ли им е