ПП внася декларация в НС: Служебният кабинет дължи обяснение за провала на преговорите за Шенген

От партията на настояват за спешни действия по приемане на антикоропуционно законодателство

Обратно в новината

Коментари - ПП внася декларация в НС: Служебният кабинет дължи обяснение за провала на преговорите за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обяснението е просто - счупената от Киро и ПП държава.

Ми нали вие 1 година само Плана за развитие на можахте да внесете бе, нещаснтни папагали, сега служебното правителство виновно. А кога Парапетова се уреди с 1 милион хонорар беше убаво, кога уредихте всичките си Стартъп некадърни проектчета да точат хазната - добре, сега заради Служебното Правителство не ли искали. Не ни искат заради ВАС, нещастници.

Карлуковооо! 4-ти километъъър! Колко пъти ще ви казвам? Елате и си приберете кирчо!

Кой ми ..ра в гащите, абе идиоти вие една година плюете срещу България, пияницата Рашков съвсемразтури МВР и сега питате.

След Киру и ПП няма държава, той бръщолеви за Шенген. Като си възстановим държавата ще ни вземат. Разбра ли, бе чешит...

Киро, ти забрави ли, че беше в служебно правителство доста дълго време? Забрави ли, че беше и премиер? Какво правеше през всичкото това време за Шенген? Сега някой друг е виновен.

И ШЕНГЕН и изборният кодекс са прах в очите на хората ! ШЕНГЕН и изборният кодекс няма да ви вдигне заплатите ! ШЕНГЕН и изборният кодекс няма да намали цените ! ШЕНГЕН и изборният кодекс няма да ви докара горива !

,

Бойко Борисов побърка това канадско копеле от ебане!!! ПИЗДОфил!!!

Провалът се дължи на проЗ киро и кокорчо-кратко-точно-ясно

Идиот е този- докога ще политизира с Шенген и ще се опитва да клепе родината като обвинява политическите си противници!! Мръсно безродно канадче!

Днес цял ден квичи, че Борисов бил виновен за провала за Шенген, а пък вика, че служебния кабинет бил виновен....

на Президента, ГЕРБ, БСП и ДПС, не минаха... Киро не Ви е виновен, напротив - там му вярваха и го приемаха като равен... за разлика от крадеца от Банкя и неговата крадлива партия. А, че имат пари за тролове - крадоха 12 години и сега го правят...

Днес излезе инфото, че може ББ да вземе мандата за ново правителство и ГЕРБ ще поискат тайно гласуване за правителство, ПП-та се побъркаха и не знаят на кой свят са.

Когато пишех, че тези некадърници ще ги изплащаме 10 години, тук се вихреха едни невероятни писачи на глупости, които някъде изчезнаха:)))))) Това означава, че са били тролове:))))) Пишеха едно и също, с омраза, с тъпо упорство с комсомолски огън и жар:)))) Тогава се вихреше и Дамаджан, тогава тръгнаха и мигрантите през границата. Поднася ни се, сякаш всичко се е влошило случайно. Не е. Нарочно се влоши, с огромната помощ на всички, които се изредиха да трошат държавата за последните две години. Това е и "Промяната". Територия на несигурност, без икономика, с много обеднял народ, смачкан от цени и инфлация. Удобен за манупилация, за "ашладисване" на новите зависимости, на новата "желязна завеса". Но с друга роля, не като на стара Европа. Ролята на плацдарм. На хибридна същност, на буфер и на балкански "хостел" за мигранти от войната. Това вече е несигурната и нестабилна територия на буфера. Бедност, изцяло узаконено второ качество европейци, никаква визия за бъдещето. Ако оцелеем. Когато МВФ поиска нещо, го взима така. Когато САЩ поискат нещо, го взимат така.

Про100 кирчо, да извика рюте за изслушване на парапетна среща. Лика-прилика са, ще се наеб--т, извинете, ще се разберат.

"...европейските институции и независими експерти са показали, че България и Румъния отговарят на формалните критерии за членство в Шенген." Кирчо, ами ПРАТИ Декларацията на РЮТЕ-то, бе!

Това е провала на Юмручната демокрация, площадното управление, Брадавицата от Президентството, розово-зелено-лилавите джендъри и техните претенции

Хайде спри се. То не беше Борисов, Путин, Слави, Караджов, Гешев… сега вече и служебния кабинет (Радев). Срама нямаш ли? Виж твоят насран гъз.

тоя чикиджия няма някой да му изпраска един шамар!!!

Браво ! Това е истината ! Хайде сега гербтролчета на амбразурата и минусчета !

ПРОВАЛ?! Я драсни нещо за 12-годишния ШЕНГЕНСКИ УСПЕХ на Мутрата!

Снежни топки бол ...

вчера каза, че е виновен борисов! днес, че е служебния кабинет утре ще е виновен карадаяоуто! после може би курнелия а то е виновен е радев, че ни натресе кирчо и кокорчо, които ни съсипаха държавата!

Драскачите се активираха:))) Знам, че умея да дразня тролове:))) Давайте тролове:))) ХАйде, започвайте офанзивата за буферния, хибриден плацдарм с продъдениете джобове:))) КОлко ви вярват хората, идея нямате:))))

Лятото на 2020 ни дадоха зелена светлина за Шенген. След поредното вадене на държавата от калта - фалита на КТБ и управлението на Орешарски. Само, че в деня, в който ЕС го анонсира площадните идиоти на Черепа си играеха на преврат с Хаджилегенов начело

Това Американско Лайно Срам Няма !!! Гонят го псуват го а той все напред се бута !!! Че то Ако не са манипулациите На Американците До сега Да е извън Парламента !!

Един мощен шут в гъза на Кирето, че да го пратя чак в Канада.

То реално сме извън ЕС. щом имаме граници и различна валута от него.

Божковите протести и юмрука на Радев до какво доведоха!?? Няма корупция вече,няма статукво!???Ние сме изключително прост народ!!!

ПРОСТО КИРО, ТИ КОЛКО ВРВМЕ БЕЛЕ МИНИСТЪР И ПРЕМИЕР? А МИЛИ Б.ЛУКО КАНАДСКИ. КАЖИ КОЕ НЕ УСПЯ ДА ОКЕНЗАШ-ГАЗ, БЕНЗИН, ИЗБОРИ, МАКЕДОНИЯ. КЪСЕТО СИ МИНАЛ, ВСЕ ВДНО СА МИНАЛИ КРАВИ.

Мне, от 2009 г. Мутрата има ЗЕЛЕНА светлина за "Шенген". ... За ЮВЕЛИРНАТА акция срещу КТБ от ТРИМАТА КОРПУЛЕНТНИ не ми се пише. КРАЙНИЯТ резултат от Акцията - Страсбург ОСЪДИ България заради отнемането на лиценза на КТБ!!!

Безславното протестче против промените в Иборния кодекс на БСП, показа ясно колко е подкрепата за ПП и ДБ:))) За разлика от ДБ, които ще запазят присъствие, ПП изчезват. Бенгалският огън приключи. Но си свършиха работата. Политически стартъп:))) Краткосрочен проект. Маркетинг. Промяната промени всичко за следващите 10 години:))) Глуповатия народец ще свикне да се събужда беден, гладен, ще поцъка с език по бензиностанции и по магазините и отново, за кой ли път ще забрави всичко до следващия път:)))) ТАкъв ни е народеца - глупав:))) Той винаги ще вярва, че жълтите павета са спонтанни и че случайнстите... са случайни:))) Изключително лесна за манипулации територия.

и Бойко Дебелия да отговаря за 12 години ни съсипа с неговите измекяри

За умрелите или добро или нищо. За този умрял политически труп, едно голямо НИЩО!

Кирил, “Формално” и вие сте във властта от две години, ама на практика……. Кво стана? Явно новите геополитики, не ни отреждат място в Ш. пространство - “Не Формално”.

Е, едно "Да му го начукам" да беше казал.

Киро Некадърнико, а ти докато беше премиер, какво направи за приемането ни в Шенген? Беше зает да крадеш по всички проекти, до които имаше достъп! Махай се от България с добро!

Мустака се крие в Белград, Брендо в Киев, Черепа в Дубай:))) Не са в Брюксел:))) Нито са в София:))) Толкова по темата за невинните революционери:)))))

е основният виновник това че не ни приемат в Шенген, а Асенчо - в еврозоната.

Този циркаджия наистина ли си мисли, че някой го взема насериозно? Вчера ББ му беше виновен, днес е служебния кабинет... всичките в да не казвам какво (не че не са), само той целият в бяло! Истината е, че от ЕК обявиха, че България е изпълнила всички критерии и лично фон Лайнен изказа мнение, че трябва да бъдем приети в Шенген. Обаче възложиха на Рюте да обере пешкира (той и без това ни мрази) и формално той да наложи вето. Странно защо в други случаи на никоя от страните в ЕС не беше разрешено да налага вето и дори да изказва мнение различно от това спуснато от ЕК - по каквито и да е други въпроси, примерно свързани с Украйна, санкции и т.н. но сега изведнъж, ааа, Нидерландия имала право на собствено мнение. И това мнение според Кирчо е, че само Кирчо трябва да управлява, иначе няма да ни вземат в Шенген. Смях!

Ей, заради тази Лена Борис(лав)ова ще подпалят гражданска война и както ще иде оръжието в Украйна тези тримцата ще трябва да ги ебем, а не трепем!!!

Ха ха ха. Вие не управлявахте ли преди служебния кабинет? Вие не дължите ли отчет?

Кики отрязаха ни за Шенген щото Лена мустака остана недоклатена това е обеснението

ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПАЗИМ ВЕТОТО ПРОТИВ РСМ ДОКАТО ПАДНАТ НА РЧТЕ ГАщИТЕ...

Аз само да попитам - Румъния като не даде оръжие на Украйна, а ние дадохме, що тях ги приемат в Шенген, пък нас не? А?

Можем ли да сложим отново вето на РСМ ?

Кирца, дай по-бърже тая декларация да си избърша гъза, че имаме проблеми и с тоалетната хартия заради Путин.

"Внасяли искане за ускорено внасяне на законите, свързани с антикорупция!? Пълна демагогия! Още от миналата седмица се знае, че влизат в зала през новата седмица! Тези хора какво си въобразяват!? Вероятно си мислят, че останалите българи - както ни наричат плебеите, не помним и най-вече не се интересуваме и вярваме безпрекословно на всяка тяхна лъжа!

Сега за пръв път разбирам, че сме имали проблем с правовата ни държава, върховрнството на закона и т.н. Как може така? Какво е станало? Бързо да се оправяме, че ще почнат хората да вадят сопите.