ПП внася декларация в НС: Служебният кабинет дължи обяснение за провала на преговорите за Шенген

От партията на настояват за спешни действия по приемане на антикоропуционно законодателство

Обратно в новината

Коментари - ПП внася декларация в НС: Служебният кабинет дължи обяснение за провала на преговорите за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде преди това ПП да даде обяснение за получаването на пари от джоба на българите в продължение на месеци за да изпълнява чужди разпореждания и тогава да иска обяснения от някой дуг.. Така и не проумяхте , че Шенген е 99 дупка при българите за решаване..

Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

Киреееее, това че не ти " става " сигурно пак служебното правителство е виновно.

Борисов казал, че е Меси. Лъжец - аз съм Меси!!!

Русия, чрез своите марионетки в България начело с Президента Радев (твоят президент), известен още като Мунчо, проваля приемането ни в Шенген и еврозоната. Медиите ни са руска собственост и раздухват непрекъснати кампании против ЕС и НАТО. Не се ли вдигнем за да прогоним петата колона на Москва от България или ги вкараме в затвора, няма шанс за напредък. Това се вижда с просто око и не изисква да си учил в Харвард.

казал: "да се вдигнем за да прогоним петата колона на Москва ". Ха-ха-ха...

Направо ги арестувай Киро. Ти знаеш как, шибан задник такъв. Как няма да ти се подчиняват?!

М а лииии никои не ни иска казват че миришим каза циганката по телевизията,Холандците не знаят че тук живеят и Българи,Чисти,не крадливи,възпитани и срамежливи,за просия и проституция и дума да нестава.

няма съмнение че Петкуф Кирчу не го слуша главата .

Кирее и на децата вече е ясно че имаш гюлета в главата единствения ход е пътя към Канада

нееее - КЪМ 4-ти километър

Келешчета нахални, вие дължите обяснения за далаверите и 6те месеца Пълен Провал.

Абе какъв Шенген бе? Манго ще натовари всички проститутки в каруцата и право на каналите в Амстердам. Проститутките на мостовете, а той цоца ракия в някоя баржа в канала и ги наглежда.

Това да наградиш Вълканов с орден Стара Планина е все едно да наградиш Брендо с орден за цялостен принос за процъфтяване на българската икономика за последните 30 години.

Мачкай мафиотчетата. И да не забравиш, круше отдолу нагоре с лявата и прав удар в окото с дясната. Знаеш как става!

Ти и Киро можете единствено да свирите на дудук

Правилно е да не влезем в шенген, много се радвам, аз съм за излизане от ЕС, щом Стара Англия излезе ние да не сме по-прости и ние ще излезем и тъкмо ще сме дружки с Англия, Китай и те вървят добре, ще си изградим нови, независими връзки. А за Холандците специални закончета ще имаме, те така.

Абе какви декларации бе, излизане от ЕС искаме. Радев да насрочва референдум, нема да седя в скапания ЕС да завися от пръдливия Рюте, и всякакви подлоги там да ме командват. Били сме в соца с руснаците и никога не сме преживявали подобно унижение, за тия които не са били в соца като мижитурката Кире Тъпото моля да не ми говорят за "русофили и русороби, а да се научат на независимост, а не да са американски подлоги.

поезд и на Масква. Аз пък искам ЕС и не желая да хрантутя паразирти.

Ей, спрете се най-сетне, че накрая,че грабнем дръвото да ви замлатим, бе само идиоти и мутри ли имаме да ни управляват бе, толкова ли вече оглупяхме та и депитати сега, няма ли най-после Народен Съд и всичките тия мръсници да ги изправим до стената. Да, има нужда от реформа в съдебната система, щом и Киро, и Борисов най-големите престъпници още не са в затвора явно съдебната система е съвсем провалена.

простКиро, може би?

На тоя инфантил все някой друг му е ср@л в гащите....

Исфинете ма кога ще го вкарате тоз мушеник и безкруполен нарушител на закона в затвора? Рютето пита!

Кирчо, моля ти се, запри се малко БЕ, не може в два дни да ни показваш всичката си тъпотия, много ни идва... Такава я надроби, че сега да се чудим как ще сърбаме попарата, хем Боко вътре, хем мутрите вътре, ново/застаряло ляво, възход/падение и за капак от сутрин до вечер ти. А за олигофренското ти изказване нямам думи: Един ми каза, ма няма да кажа кой...!?- когато кажеш А, научи се да казваш Я, ясно. Ти си НЕнормален!

Хора, представяте ли си какво дъно сме стигнали като държава и народ- този олигофрен Кирцата ни беше Министър-прдседател. Този който не може да раздели сеното на 2 магарета, и който ако му размениш обувките няма да може да се обуе, та на този загубеняк всички служби трябваше да му се отчитат, да е най-отгоре на армия, полиция, външна политика, бордове, държавни предприятия, и прочие, и прочие. По-елементарен човек не беше се появявал никога в българското политическо пространство. Всички политици имат недостатъци, кой повече кой по-малко, но няма такъв като Кики Маус който да е такава тотал щета. Някой помни ли този човек да е направил нещо като хората. Всяко действие и дума е на човек не пораснал, объркан, комплексиран, нагъл ,лъжлив. Въобще не го интересува какво говори, или какво е говорил. Аз държа някой да ми посочи църквата където Борисов се е молил Бог да му изпрати точно такъв удобен и тъп опонент. Толкова е зле горкия Кирчо, че все повече се убеждавам че Борисов си го е избрал и измъкнал от някъде да му бъде уж опонент. Борисов беше 2 метра под земята преди година, година и половина. Изведнъж се появява един неадекватен човек който чеп за зеле не става. Това дали е случайно. И какво стана, Бойко пак върти синджира. В нормалните държави политик премине ли само веднъж червена линия-за компетентност, за морал ,за корупция или за тъпотия/адекватност и е чао. Ми той Кирето от как се появи ги минава всеки ден. Имаше само един по-тъп политик от Кирето- бившата Премиерка на Великобритания Лиз Тръс. Тя устиска цели 44 дена, усетиха я и я изплюха. Така че Кирето гледа отново гордо сам от върхът.

че има и свестни хора в ПП а то излиза че всички са въртоглави ... ха ха ха ... не се майтапя :)))

Ти като последен редовен Министър председател носиш най-голямата отговорност, че не ни искат в Шенген. Я си признай, какво надроби в Брюксел?

Тичаше като пудел след евролидерите (понякога и с чаша в ръка) и нагъваше сандвичи докато останалите разговаряха.

Радвайте се земляни ! Беше осъществена първата среща със същества от друг вид. Те засега не разбират какво им казваме нито пък ние какво казват те . Научили са няколко думи на нашият език и ги повтарят до втръсване но самите те не знаят какво казват. Не сме сигурни дали не са дошли тук с лоши намерения , но ако се съди по действията им , трябва да се вземат спешни мерки за нашето оцеляване :)

Киро нищо няма да внасяш а изнасяй се към Канада щото ще лапнеш дръвцето

Да си заминава в Канада да си харчи милиардите смъкнати от гърбовете на тъпите българи. Пък глупците да му връщат заемите.

айде бе , значи така да си го пуснем а ???

Престъпници в Канада не зимаме обратно! Дръще си го ХХаХхахХАхХахХАхХХАХ

Бай Ставри чака ли те

Той Ставри само си чака. Чакаше и Баце, но я го виж сега - бил единствният подходящ за премиер.

ПП да не внася, а да се изнася.

Ok Разобличителя

Дано приемат Румъния. Хората там го заслужават. А България не е готова и никога няма да стане. Пътят към Евразия на путлер е отворен, а пътуването натам е започнало и вече набира скорост.

България си има Губернатор. Казва се Генерал-лейтенант Леони́д Петро́вич Реше́тников

Баси капутя е тоя

Русия, чрез своите марионетки в България начело с Президента Радев (твоят президент), известен още като Мунчо, проваля приемането ни в Шенген и еврозоната. Медиите ни са руска собственост и раздухват непрекъснати кампании против ЕС и НАТО. Не се ли вдигнем за да прогоним петата колона на Москва от България или ги вкараме в затвора, няма шанс за напредък. Това се вижда с просто око и не изисква да си учил в Харвард.

Когато ножът опре до кокала започват умувания, охкане, заяждане, анатемосване... И започват да хвърчат крилати идеи. Идеи кой, как, с какво и кога ще доведе успеха. Идеи. Иначе формално всичко било наред. Ние сме добри и заслужаваме. Накрая караме пак така, както си знаем, тоест както до сега.

Е наклепал пред холандците, а сега ще се прави и на засегнат, обвинявайки други за деянието си!

Малиий днес нарцисите се надпреварват да се самоизтъкват. Дано не се състави правителство ,че как ще живеем с тези хвалипръцковци не ми е ясно.Ще ни закопат и единия и другия.

Кирчо, мен не ми дреме за Шенген, но ти кога ще дадеш обяснение на обедняването на хората при твоето управление?

"Продължаваме промяната" и ПРОСТО КИРО дължат доста повече обяснения за провалите, които имаше докато управляваха те.

Моля пощади ни !!! Аз трудно му хващам логиката на мисълта за 2 изречения така че нека си спестим мъката да ни обяснява каквото и да било.

Какви закони и антикорупция говори този. От както ГЕРБ не са на власт в страната е пълна анархия, никъде не се спазват никакви закони, фирми и пазари продават без касови апарати и никой не ги вижда, в интернет се продава всякакви ментета и фирми които не отчитат приходи и никой не ги гони и търси, стокови пазари и тържища е пълна анархия, незаконна сеч, неспазване на правилата за движение и липса на полицаи които да контролират нещо. Държавата е такава огромна анархия и никоя институция нищо не прави за да въдвори ред.

Твърдиш, че при ГЕРБ всичко беше изрядно ли, троля?

На оня свят! Човека ти казва, че сега е куче влачи, диря няма! През границата мина микробус, показаха го! През зелената граница!

Пълна простотия в действие

Кирчо, дето върна на власт Толупа, няма ли малко срама да замълчи? 12 години мъка докато свалим мутрата и накрая ни инсталираха тоя, за да почнем отначало.

Да си призная, анусът на киро джуката е по малък от устата му, искам да кажа, по тесен, и не е толкова крив. Но пък е постоянно отворен, като устата му.

Егати фантазиите имаш... Вземи се лекувай!!!

Защо Румъния влиза, а България - не? За 20 години, в списъка на лицата, изпратени на съд от антикорупционната прокуратура в Румъния фигурират: 400 кметове, 800 директори на публични институции и национални компании, 160 прокурори и съдии, 60 членове на правителството (включително двама премиери, както и министри и държавни секретари), 100 членове на парламента, включително трима евродепутати, 40 председатели на окръжни съвети и 1000 полицаи. Ако не го схванете от раз - прочетете го втори път, по-бавно.

Няма данни за извършено престъпление.

Ами много крадат там. У нас не е така! Още от както съдът оправда Софиянски и гл.счетоводителка Македонска и не намери за какво да съди Тато...

и Кокорчо дължат обяснение за обедняването на народа и голямата инфлация.

Всичко е ясно, да влезе убитият. - казал комисарят и видел че никой не чака пред вратата на кабинета му.

Петков, тази ситуация с Шенген, същата като при теб. Формално всичко е наред ( млад, образован, семен… жаден да управлява). На практика нещата са по различни, май! Ти кажи. Шенген е не формално решение, каквото си и ти!

Те служебните са вече комбина с БоБо и Доган и за всичко казват, че са виновни Петков и Василев. И Сорос чата-пат, че да има повече място за плюене и от Израждане :-))

Никой не ви се връзва на опорките, че който не е с вас е мафия. Аман от палячовци.

По твоята логика , ако някой от дпс и възраждане се изпикаят в един и същи писоар в НС те са любовници с един и същ вкус , коалиция и мафия на писоарите

Поредната банда ИдИОТИ

Сега за пръв път разбирам, че сме имали проблем с правовата ни държава, върховрнството на закона и т.н. Как може така? Какво е станало? Бързо да се оправяме, че ще почнат хората да вадят сопите.

"Внасяли искане за ускорено внасяне на законите, свързани с антикорупция!? Пълна демагогия! Още от миналата седмица се знае, че влизат в зала през новата седмица! Тези хора какво си въобразяват!? Вероятно си мислят, че останалите българи - както ни наричат плебеите, не помним и най-вече не се интересуваме и вярваме безпрекословно на всяка тяхна лъжа!

Кирца, дай по-бърже тая декларация да си избърша гъза, че имаме проблеми и с тоалетната хартия заради Путин.

Можем ли да сложим отново вето на РСМ ?

Аз само да попитам - Румъния като не даде оръжие на Украйна, а ние дадохме, що тях ги приемат в Шенген, пък нас не? А?

Оръжията!