ПП протестира, че спортната комисия е отишла при ДПС, а не при Радостин Василев

Кирил Петков обвини, че явно "някой се е обадил" след сигнала на бившия спортен министър срещу Весела Лечева

Обратно в новината

Коментари - ПП протестира, че спортната комисия е отишла при ДПС, а не при Радостин Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този предаде Итн заради обещан пост и за да остане министър.сега при това положение ,че не му осигуряват пост и то не къде да е - а спортната комисия и реват защото гелосаното е взело едни пари срещу едно строежче на стадионче .нещата със стадиона тръгнаха точно когато гелосаното подчовече,стана министър.сещингс ,а гелчета и микренски прости…….тки

да не си помислиха че света се върти около гелосания педал ?

Следващия път пак да го кандидатирате Рудито Г.

Май резняците ще намажат с гел анусчето на Руди :)

Сигурно е гадно да те наричат Руди Гела.... нали?

Миналото НС за ГЕРБ нямаше нито една комисия.Сега в опозиция са се заявили от ПП и Възраждане.значи ли че трябва да останат без нито една комисия?

А има ли такава опасност или не следиш НС?

Обвинението на първия разследван по делото за АМ „Хемус” Борислав Колев – Боби Пачката е допълнено с нови факти. Дали футболният съдия е издал поръчителите на грабежа, чиито следи водят до Банкя, и къде са парите – остава да разберем много скоро. Борислав Колев е първият обвиняем за пране на 53 милиона лева от парите за строежа на автомагистралата, изнесени от банката на Маджо „Интернешънъл Асен банк” в чували

Следите водят към БСПту ;)

Всъщност следите не водят към Банкя а към Позитано.Тъжно а?

Кире, що така оставихте адвокатчето без комисия? Една временна направете. За нещо по-дребно така - тенис на маса, джаги. Да се събира в хола.

Хола за Руди, България за Доган.

Тия ретарди от ПП как не ги е срам техни депутати да са Бойко Рашков и Руди Гела?!?! По-отвратителни, морално банкрутирали мутри не можаха ли да намерят?!?!

Само шаврантията Мая и Лайняна Дончева липсват :)

На арменския поп оплакаха ли се или предстои?

Карат се за постове! За келепир! Отврат!

Да дават всичко на бойко и пеевски, нали?

Какво да дават, като нямат? Само една мазна жопа на Кокорчо.

през февруари и тия идиоти се окажат отвън!

Руди Гела?:)))) вИЕ СЕРИОЗНО ЛИ? Велела Лечева на КПКОНПИ, пък ДПС се обадили, ГЕРБ се обадили, а Весела е от БСП, дето коалицийката беше....Гела много неща разкри, счупи се от разкриване, като Мая с нейните комисии, бая маджун изчегъртаха....Тези хора са психичноболни фашисти. Това е някакъв налуден фашизъм наистина.

Точно това недоразумение ли браните? А нещо за начина, по който жена му стана зам. шеф в полицията, без да има опит и стаж по времето на рашков дамаджаната няма ли да кажете? А за кражбите и назначенията, докато беше министър? Руди гела е най-големия некадърник, назначаван заминистър,, той няма никакво понятие от стпорт, сега ПП искат да го наредят да лапа пари като шеф на парламентарна комисия... да ви таковам промяната!!

Що за неграмотен изказ?! Как комисията отива при някого? Тя крака има ли? "ДПС получи председателското място на спортната комисия" би звучало доста по-добре.

ДПС ще коландри Спортната комисия.

са от ПеПеРуди!!!!! Уточнявам, безотговорни недоразумения!!!

На Руди Гела най ще му отива на село и с бела.

Е па направете 5-6 спортни комисии - за всеки вид спорт да има за всички партии! И по толкова министерства! Докога? Държава как ще управляват, акъл нямат дори за детска ясла.

Ха-ха! Че какво разбира от спорт това гелосано адвокатче! Както почти всички адвокати, личност с нисък морал и отвратително излъчване, подсилено от наглото му поведение, в което преобладават лъжи и манипулации!

Аз се чудя защо Руди през изминалите дни в парламента все се движи с Кирчо и Кокорчо, а той си искал комисията

ПП в опозиция са още по-жалка карикатура.

К’ви са тези рабати??? Тая комисия съм я капарирал още преди изборите.

Овца ли даде или теле?

Коч даде ;) И 50 кг червени чушки и 50 кг домати, да имат за лютеница да направят

Капачки за бурканьете не е дал Гелчо. Всичката му работа до половината.

гелосаният загори гювеча, на фурната...

Тези от ПДС са се усетил пак на гребена на вълната и са започнали с издевателствата над слабите в стил 90-те (когато се наливаха основните)

Тоя не е нормален, официално!! Какъв Радостин Василев бе!! Точно при най-големия крадец ли трябва да отиде комисията??? Не мога да разбера как има още заблудени хора да му вярват на тоя и партията му!!

Ааааааа сакън! Тото е наше! Наше!

Ради Гела да го духа!

Да се наредиш на опашката, ей! Нема се буташ!