ПП обсъжда кандидатури за премиер, различни от Кирил Петков

Номинациите ще бъдат дискутирани тази вечер на Изпълнителен съвет на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В щатнодлъжностния списък на новия кабинет ще има ли длъжността любовница на премиера; тя, и началник на кабинета

Абе гонете го с камъни тоя наркоман, бе! "НЕ СИ ТИ, КОГАТО СИ НАДРУСАН"

Евгени Ангелов технологат на ПП кражбите ще предложат

Всички замесени - в лудницата на затвора

Ритнаха му столчето на тоя прост галош

Гумен Ръбев ни чул ни видял усро печално

Най-добрия вариант е нови избори. А Киро тъпото на съд и в затвора.

Няма какво да търсите нов премиер. Не е нужно. Махайте се не само К.Петков ,а цялата шайка ПП.Превърнахте държавата на бардак,а НС на бакалия- купувате депутати най безцеремонно. Човек да го е срам от вас!!!

Г-н Петков е Най Интелигентения Министър Прецедател. При мене той Винаги е Номер Едно

ГугЛенка, ти ли си моето момиче?! Бъди спокойна, скоро играта свършва.

.

Нинова.. смотаната нинова БСП с тоя малък електорат ви обърна хастара… хахахаха колко стр жалки!

Единствената смислена и достойна кандидатура на пп ще е на Зеленски, като го изгонят от Украйна.

Аз се надявам, че българският народ е помъдрял след управлението на ПП и ще ги изхвърли от парламента. То се видя, че не стават да управляват.

Само си губят времето. Никакво правителство няма да има в този парламент. Ще има нови избори наесен и от ПП нищо няма да остане. Е ще остане работа за Гешев.

е за освидетелстване!

Руснаците разбраха, че можем да се зъбим. Сега махаме Кирето и успокояваме топката. Пробваха ни за играта на топка с газа и т.н. В края на карищата ние сме им вражеска държава. Те така казаха и си го получиха.

Ти, Щърбeв, можеш само да се зъбиш, но за теб никой не е чул, камо ли руснаците :)))

Курнелата разбира, че Кирил е прав, но явно и нея държат от квартал Изток.

от утре с Русия май сме в нещо като война, освен ако от някъде не долети капка разум и не се отмени решението с експулсирането на 70-те. Потъваме. Планът може да е от България да започне разрастването на войната в Украйна. Ами това е засега. Ако това се случи, в близко бъдеще ще имаме България между Сливница, Дунав, Балкана, някъде докъм Карнобат и Софето за сувенир, без Южна Добруджа, най-вероятно вече е обещана на румънците. Просто това е логичният ход на събитията и естественият край на транссексуалния евроатлатнтизъм и българската държавност по тези земи. Лека нощ.

За такива като Кирето народа най добре го е казал - Учен ама прост

Хора, които не знаят къде се слага пълен член ще оценяват Кирил. Бива ви да оценявате, ама защо вас няма кой да оцени. И не говори за народа, това хората са го казали за такива като теб уж образовани, но с купени дипломи.

вие да си припомните правилата на правописа за членуването в заглавие.

На Киро членА се оказа празен. А все го виреше, хванат в ръка, пък той е увиснал ма

Абе преди да оценяваш Кирил Харвардски поне да бе научил правописа.

Ама ти сигурен ли си, че е изобщо учен Киро? Много се съмнявам, този изобщо да има нещо логично и дипломатично в главата си, пълно самовлюбенно куку е и хормона, дори по-скоро нагона му е водещ.

БГ-то попадна в Киреевата дупка

има сериозен конкурент по въпроса на словореда и граматиката

Г-н Господинов, от лудницата ви издирват, не сте си пил хапчетата последните няколко дни, което е ясно, виждайки какво сте направили тук и колко коментара сте написал в истерията си.

Курнела се опитва да овладее правителството и ще схруска всеки путьо от ПП дръзнал да се възкачи на премиерския стол. Бедните ДейБъ които се готвят да станат брошка върху дебелата снага на Курнела! И трите сбиротока от проекто правителството са в процес на изчесване от политическата сцена.

Да, по - скоро ще се договорят, защото иначе трябва да разчитат на мадуровия софтуер, в машините за да додрапат до парламента и властта.

Ако влезем във война с Русия първо ще изтрепем харвардите, мравоядите и лъжите а после, че посрещнем руснаците с хляб и сол.

А после ще назначавате милионери и интелектиалци с купени дипломи и ще карате простия народ да работи за вас БЕЗПЛАТНО. Ще върнете съботниците за безплатрн труд в полза на народа, пардон, на вас. А вие ще ходите на запад, а стадото ще гние зад желязната завеса. Мечтай си.

И ще облъчвате хората с там имаше един изпит по марсизъм ленинизъм ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВСЕКИ висшист. . По кухи от вас няма.

Кви рушняци кви питки с сол бе. Смени си името на Иванушка Дурак бре ахмак с ахмака...

добре ги почна, но дано да са само 70, чакаме и още ...

Този нов евроатлантик, аналитик, народопсихолог и събирач на коментари, Иван ли, Господин ли, нека поне да изброи някои евроатлантически ценности. Само те се тикат на преден план, като "цивилизационен избор" натуй отгоре, ама мълчат и не изброяват. Аз си знам за типично българските традиционни и трайни ценности. Семейственост, добросъседство, антивоенщина , родолюбие, работоспособност, православие, образованост.

Приятел, ти си питай, по това се различават нашите ценности от евроатлантическите, сиреч ценности освен пари те нямат, а другото е кухи фрази, а има и друго, каквито нова ценност спуснат, веднага ги вкарват в употреба без даже да са и помислили какви и какво са.

Ами ккаво означават евроатлантическите ценности, като не разбираш питай децата, които избагаха от вас. Т епо-добре ще ти кажат защо избягаха.

Влизаме във война с Русия. Митрофанова е поставила илтиматум.

Кои сте вие? За да ти кажа, кои сме ние и от кога водим война с кремълската агентура в България.

А Простото Киро с каска ша го пратим пред нея да вее бялото знаме и да и обяснява как щял да анализира и фокусира и да куролира.....!

Простото Киро да се маха веднагааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!

Лена да стане премиер

Глупости!!!! Вземи си я вкъщи да си я чукаш!!!!

я взема ако никой не я иска.

че тя ще е непредвидима един път месечно а Киро е перманентно непредвидим

На някой друг бардак, че тоя много се изроди!

тактически атом, останал от Съветско време в някой силоз, да го издумкат по Козяк - ей-така, пробно, преди да ги изгонят?

Последната утеха на руските получовеци. Ако не ви подчиним, ще взривим планетата.

мислиш ли изобщо?

Комунистите и синовете им ще направят всичко възможно да удесеторят инфлацията, която в момента е четворно по-висока от европейската.

П(рости) П(утки)! Соросидни секта мърши.

Това ви остана. Поплювайте още малко, че в следващият ешалон са още 70.

.!.

Кремълските тролове щом чуят за разпад на Руската федерация и започват на преплитат пръсти. Запомнете едно. Дори Китай не може да си позволи да остави Кремъл да прави каквото си иска, камо ли САЩ. В момента най-големият защитник на Кремъл, Путин, РФ са европейските гейове.

от последните неща които ще видиш в твоя жалък мизерен соросиден живот.

Ще ти напомням болезнено.

https://www.aa.com.tr/en/asia-pacific/nato-s-expansion-sowed-seed-of-conflict-china-tells-un/2625734

Сега остава да изгони и американские шпиони и вече е в историята!

Различни от Кирил Петков са Кирил Петков Петков , К.П. или просто Киро. Това са другите варианти.

Вече дори ми е жал за Шило и Станков. Да ни ги пратиха да топлят койката на Навални?

Явно скоро си застъпил на тролската смяна. От последните постове половината са под твоето име, трол смотан недоклатен!

Да те включвам ли в следващата порция от 70?

Русофоб : If you're not with me, then you're my enemy. Българин : Only a Sith deals in absolutes.

Последен зов за оставане във властта. Кокала не го пускат лесно. Какви ли още зулуми са обещали на дедо Байдън, пък и обещания за тях са получили. Бъкано е със задокеански шпиони, но те се водят "партньорски служби". Говно да е, ама америчко да е.

За първи път средностатистическият руснак пияница ще разбере какво означава да си се родил и израсъл в пропаганда. Голямото кремълско падение предстои. Интересно е на къде ще се насочат българските "патриоти и националисти" след като Руската федерация се разпадне?

Браво! Ново име сред умните и красивите проамерикански тролове. Работете, работете... Не че някой ви се връзва, но все пак центовете трябва да се заработят, нали!

Работим и ви ловим един по един. Днес ви гоним, утре ще ви разстрелваме до руините на паметника на терористичната съветска армия.

По-дълбоко от Искъро и по-високо от Витоша нема, нали?

Де я видиш разпаднала Русия? За сега Украйна се самоизяжда, НАТО се страхува да напада, а ЕС е последна буква на кавала, бори се да скалъпи някакво си разширяване. Македония, Албания, Молдова - велики сили ще ни отбраняват, оди се пери и спами в другите сайтове.

По сайтовете яко рашистка пропаганда и като дойдат идборите - пръц. Хахахаха.

Кой ти гледа сайтовете, само зомбита като теб. Кухи лейки по цял ден дращят по телефоните и се вземат за Ентелектуалци.

Влизам чат пат да прочета някой рашистки бисер.

Те са селектирани и профилирани по американофилство, васалство, който и да предложат ще работи срещу българея.

Гледам нещо напоследък наш киро не смее да се разхожда по улиците, както обещаваше в началото... Страх лозе пази, нали!

За да разбереш какво е реалното отношение на българите към Русия, Путин и Кремъл, то трябва да се четат коментари в диапазона 20:00 - 8:00. През останалото време агенти като Шило и Станков (които бяха изгонени от България) коват желязната кремълска пропаганда.

ОМГ, добре че ни "светна" с тези си "прозрения"! Това свише ли ти го съобщиха, или си в ретроградния Меркурий вече?

Изловихме ви и ви гоним един по един.

Хахаха, забавлявам се с такива постове. Като вицове са!

Хей, Gospodin Ivanov, сигурно се мислите за много красив и умен, когато се видите в огледалото! Не бих си позволил лични обиди, но все пак един преглед при психиатър може да ви бъде от полза. Всъщност най-вероятно няма да ви бъде от полза, но все пак...

ПП обсъжда КАРИКАТУРИ за премиер, различни от Кирил Петков...

Доган десетилетия управлява ДПС, боце и той 15 години на чело и продължава, а простия след 6 месеца на власт ще става почетен председател. Явно опасността да се обърне каруцата е голяма, щом управляващите са готови на шиш да ги въртят само да останат на власт.

Парите от плана за развитие отиват при Радев. Но по-добре да ги контролират те.

В България всичко е толкова изчекнато, че за да разбереш дали нещо е добро за демократичното и евроатлантическо бъдеще на България, трябва да слушаш кремълската агентура. Квичат ли агентите на Кремъл, значи сме на прав път.

не е истина колко си прост. само един СИТ може да бъде краен.

Бездарници, нищо не постигнали в живота само това ги интересува, да дразнят Русия, те руснаците си го местят от левия в десния ама Ганьо си мисли че някой дразни!

Ясно е че не стават! Да го затварят това ПП, чистачката да изгаси лампите и да се превключва с тая агония! Ама версиите им тепърва ние ще ги плащаме!

Кире, на пръв поглед си тъп моето момче, но от друга щом накара да квичи цялата кремълскат агентура (дори извън България), значи правилно си постъпил.

колко си прост

Така е.

Искаме си Лена Общата! Искаме си Лена Общата! Искаме си Лена Общата! Познайте защо :)

В никакъв случай Кирил Петков не трябва да отстъпва на друг премиерският пост. Ще разбият ПП. По-добре избори.

ПИПО

То е ясно, че Кирчо вече е бита карта и не го иска никой. За разбиването на ПП....пич ама те вече са разбити. На едни избори я съберат 10% я не.

Да се премахне двойното гражданство. Това са интерес чии, безродници които цицат от две майки, както им отърва.

Правилно. Нека останат да ни управляват патриоти като Коцето Копейкин.

съм с двойно гражданство, но от второто нищо не съм видял, уви. Трябва да си дал на втората си държава, че да получиш. Иначе - пишеш без да знаеш условията.

Имат еднакви интереси. За да задоволи интересите на едната предава другата.