ПП може да не предложи за гласуване в НС кабинета си, ако той няма предварителна подкрепа

Боя се, че и в този парламент правителство няма да стане, 62,5% отиваме на избори, заяви Томислав Дончев от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - ПП може да не предложи за гласуване в НС кабинета си, ако той няма предварителна подкрепа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Известно ли е къде се намира документацията по "конкурсите" за академици, член-корове? За всеки доцент, професор, за поне 10-15 години назад всичко е публично достъпно. Неофициално се твърди, че всичко се унищожавало, за да не може да се види впоследствие как тия тарикати нагло си приписват приноси на свои колеги като лични. Това някаква тайна ложа ли е и кой я финансира?

подкрепа очакват тия идиоти. Нищо не става от тях. Такива зулуми направиха само за няколко месеца....

Ще им трябват още 20 депутата като Руди гела

Не ни трябва кабинет на доказани шарлатани и идиоти.ПП и ДБ вън от Парламента.Съд и присъда за Шарлатана,Мошеника,Гуглена Парапета за огромните газови схеми.

...да питам ППтьовците те подкрепиха ли д-р Габровски. Второ, Костя прецака ГЕРБ, сега ще прецака и тия. Грешах, като мислех, че Сидеров е последния партиен олигофрен.

А ти кво трошиш безплатно ли?!

Ква подкрепа бе, льольо????!!!! Първо са погледни ква си шушумига - и физически, и като някаква обществена или “политическа“ фигура! Ти си едно изсъхнало смокиново листо върху похотливите слабини на Простото Киро и на пенделските срамотии на тлъстушата Кокорчо! Аре по-бързо шарлатанската шайка Пълен Провал да изтича в канала при другарчетата си от платените протести Маяма Чушкопека и бай Чалга Учиндолски!!!!

Кирето не учил ВисШа математика и теория на вероятностите и да е учил не е сванал щото са му промили мозъка у ЦРУ ма тоя акедимик нещо не читав и той! Ни моят съберат едно 2+2

Няма лакво повече да ксзваш Денков! Знсчи разговори може да се водят около Партията набпровалите , а когато ГЕРБ предложи това не може! Ясно си лочи свързаността на двете партии с Прокопиев и каквото той и останалите олигарси ксзват , това и става! Още 2017 в имтервю пред покойния Каролев , Денков си признава че е от кръга "Капитал"! Повече няма какво да кажем!

Няма никакъв кабинет. Само тоя смешник-марионетка. Ще го разкарват като магаре по студията 2 седмици да им прави реклама

Сега отново ще започне пазаруване на депутати, които УЖ за България ги било грижа, АМА не безплатно. Вече един стои и чака с нетърпение щото имал ''собствено'' мение. Що се отнася до политическите сили те видяха какво се случи с бившите коалиционни партньори. Дали не бяха по-лъгани и по-мамени даже от избирателите им? Да дадеш мандат на тези е все едно да им подпишеш празен чек. Да не забравяме че предстоят зимните сметки за газ онези ''В пъти по-евтини.В пътии! ''и то без компенсации от държавата.

Този соросоид тормозеше децата ни по време на ковид,сега премиер иска да става.Всички родители го мразят,вместо да се скрие вдън земя,ще му гледаме сега всеки ден физиономията

ПП, БСП, ДБ и Копейките работят за продължаването на едноличната и безконтролна власт на Радев.

Кой и кога е видял успешно продължение откакто за радевите са докопаха но властта? Че нещо не се сещам.

Излъгаха всички, лъжеха за всичко, капка морал и честност. Сами се затриха.

денков искаше да смени датата за началото на учебната година, не му харесвало 15 септември, нищо че е традиционна, иска да я прави като в германия, плаваща - първият понеделник на септември

Подмолна хомосексуална пропаганда в България! Точно в навечерието на Рождество Христово, джендърите са приготвили отвратителни, отровни подаръци за българските деца в кината и книжарниците! Чуден свят - филм на Дисни - върви в момента в столични кина. Името му на английски е Strange World - Странен свят - за да зарибят родители и деца са го превели на български като "чуден". В него на 15 минута момченцето си води момченце, с което се обичат като мъж и жена, а родителите ръкопляскат и ги хвалят. Изроди са авторите на филма, разбира се. Наред с този отровен подарък за българските деца има преведена хомосексуална книжка. "Сърцебиене - момче среща момче" с автор великобританската писателка Алис Осман. Такъв опит вече бе направен у нас - хомо-книжката Мравин, рекламирана от един изрод с претенции за промяна ( ПП!!! ), мерси на такава изродска промяна. Как едно момче хлътва по друго и колко вълнуващо е това - история, написано от младата великобританка Осман. Видях тази в 2 тома! на английски език в книжарница в Италия - тоест, това е паневропейска джендърска акция! Но нека там се грижат италианците, а ние, българите, да мислим за България! Затова като български баща питам къде е Държавната агенция за закрила на детето, къде е Министерството за младежта и спорта, къде са държавните институции, които издържаме с данъците си да защитават децата на България? Приятели, Джендър-пропагандата протяга ръце към душите на децата ни! Пред очите ни се извършва глобална подмяна на хилядолетни морални ценности чрез яростна атака срещу юдеохристиянския ценностен фундамент и традициите на християнската етика! Атаката е на глобалното задкулисие, окупирало Брюксел и Вашингтон, срещу националната държава, която заедно с националните традиции, християнската църква и традиционното семейство оказва съпротива на техните пъклени планове! Като баща, като християни и българин ви моля - бъдете будни и внимателни!Пазете децата си!Не заспивайте, защото тези джендър-змии не са спрели да плетят отровни мрежи!И винаги по светите християнски празници, за да издебнат хората неподготвени!Точно както преди 5 години по това време бяха планирали да пробутат Истанбулската джендър-конвекция! Моля ви, приятели, не заспивайте! Помогнете, като споделите този пост!

ПростоКиро при ПростоБаце - В КАНАЛААА.....при КрадливДедо

Избори, ако ще през ден! Този полит-елит трябва да се разкара!

Денков,ти си една кукла на конци на шарлатанина Киро.Дълбоки зависимости те свързват с него.Само ми е чудно как един академик се връзва и вярва на един първосигнален дебил,който няма елементарна обща култура!?

Губете времето. Нови избори и “ Пълен Провал” да заминават при чалгаря.

Денков пръднал в рейса и Петков се чуди накъде е пръднята е поела , Канада или Канада

Тези ще стискат мандата до край... само протакане за да се гласуват определени закони. С това темпо ще стигнем ли до избори до лятото?!?

Е, как да подкрепят кабинет, без да знаят кои ще са 20-те министри?