Коментари - ПП-ДБ ще решат на общ съвет дали подкрепят Главчев за шеф на Сметната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквайте и промяна на закона за СП. Заверката на ГФО на бюджетните институции да бъде дадена на експерт счетоводитерите.Така искаше той преди 10-13 г. като съавтор на закона .Биснесът на счетоводителите трябва да върви, особенно на приятелите.......

Осми ден,героят от аферата "Костинброд",в качеството си на п-л на нс,крие имунитета на Борисов.Този самозабравил се,укрил стотици хиляди обработени бюлетини готови за слабите райони на герб,днес деребейства в държавата като негова бащиния.

Лъжливи и долни соросоидни травестити които се продадохте на мултизарайната и герберастко мутрашките ОГП та рано или късно и вие ще павкте кавали при ай Ставри

на пп и дб им трябваше доста време, за да разберат, че без ББ управление не става. преди бойко управляваше от мс, сега от парламента. и основния въпрос за жълтопаветницте е " прости ли сме, или тъпи? и защо ручахме жабетата?"

дадоха му се бойко да ги еве и шиба без смазка понеже са алчни копелета

Лакей на Борисов отлично ще замита под килимчето всички безобразия на гербаджийски кметове, министри и всякаква друга тяхна твар!

Главчо, ще става сметкаджия

ПП ДБ са продукт на военното контраразузнаване на бившата ДС, т.нар. РУМНО. Там лели, чичовци, баби и т.н. са ченгета. И т.нар. кмет на София Терзиев и той е наследник на ДС. Боклуци, лъжци и крадци до един.

Така щее докато простото бг стадо гласува.

Пълен потрес. Как може да пробутват на българите лица извадени от нафталина. Какви са качествата на този човек? Много добре видяхме, че за нищо не става. Пак поредното уреждане на "НАШ" човек.

да не забравите да извикате Радостин да ви направи запис.

НЯМА НУЖДА РАДОСТИН ДА ГИ ЗАПИСВА ТО ВЕЧЕ Е ЯСНО КАКВИ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ СА ДУХАТ НА БОЙКО

Мръсни долни продажни соросоидни курви продадохте се на мулташко сарайната и мутромилиционерска. мафия и ни кзлъгахте ще ви шибат и вас при Бай Ставри евтини педали

Божеее, е как, ще подкрепят и "чикчирик" ще пеят! Та нали са си коалиционни партньори с ГЕРБ и ДПС, ПП-ДБ е просто патеричката в коалицийката :-)

търсят на тоя главанак работа с мандат за пет !

Шило

Горчиво!

ЧЕГЪРТАЩИТЕ редовно ПОЛЯГВАТ на ЧЕГЪРТАНИТЕ.

По тази лексика тъпоглавците сте много лесно разпознаваеми

на национален съвет е прах в очите на наивниците... Ще го подкрепят! Изтъргували са назначаването на Лорерчо, срещу даване на подкрепа!

И на тоя му търсят работа.

Шилo

Този некадърник може да е само портиер на Сметната палата!

На Бойко от старите политически шантонерки ни ги пробутват за чисто нови парантии

ПъПу-ДеБъ ще подкрепят Иван Главчев, известен кано Ванко 1 и тъст на Благо Джизиса,също овековечил името си в Колизеума.

Ей така се правят фейк и манипулации. Хващаш някакво съвпадение (в случая име) и създаваш около него легенди.